Хибридни атаки може да задействат колективна отбрана в НАТО

Външните министри от НАТО одобриха нова стратегия за хибридна война.

Обратно в новината

Коментари - Хибридни атаки може да задействат колективна отбрана в НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОБРЕ,ЧЕ РУСИЯ И КИТАЙ ИМАТ РАЗУМНИ ПОЛИТИЦИ,ЧЕ АКО БЯХА ТОЛКОВА УЛТИМАТИВНИ КАТО натовците,ТРЪГНАТ ЛИ НЯМА СПИРАНЕ!!!

Толкова чистичък, толкова розовичък, толкова соаниран, нахранен и облечен - що да не хвърли Нато срещу Русия - нали ще мрат някакви си руски хора, които са толкова далече от него.

тоя белопишковец? Ще мами и лъже навред, така ли? Ами че те от 1956 година го правят, когато глистът от снимката е бил в течно състояние.

Значи НАТО ще атакува с дезинформация. Като че ли не го прави.

На амбриажите от вокален ансамбъл "НАФТО" само хибридни пръчки са им в главата!

какво значи хибридна война, и те ще гледат в тавана. Няма такъв звяр за сега да е определен по учебниците и по армейски устави. А този на снимката мисли само как да стане след това кандидат за ООН. Затова не издава и не говори нищичко за военни работи, защото не разбира от тях, а говори само общи приказки от политическо естество.

Хибридна война е това,е негативното и зловредно психическо влияние на някои другари от 09.09.1944год до 1989год със последици от вреди,които се чувстват и до ден днешен 2015год.

Показва колко му е акъла ,маминото

Единствения хибрид са шибаните американци. Те са хибрид между червеногъзи маймуни и прасета.

От колегата Наполеон на 4-ти километър ли е повишението, че нещо не се разбира.Ама нищо, ще ти мине.А за евро и рубли , Моше каза, че най важното качество на парите е тяхното количество.Може и виетнамски донги да са , но да са достатъчно.Ясно ли е бе психопедал.

Тоя говори като помощник счетоводител, на който са дали даа управлява армия ! Говори с клишета ,и няма никаква връзка среалноста , а още повече с военни работи ! Смех ! Още не могат да си изяснят как Русия се разгърна за дни в Крим и Сирия !

Ама как пеят в хор, а? И за ръце се държаха! Също като ансамбъла на кварталните ни лелки!

Абе в това НАТО има ли нормални хора или са само идиоти?

ОК, ще го кажа по-цензурирано. На НАТО му падна маската и след като му се видя истинското лице ще последват реакции от страна на интелигентните хора по света, които не могат да бъдат манипулирани и дезинформирани.

Сега се вижда колко прав е бил Плевнелиев в изказването си по този въпрос.

инаги можете да съберете един митинг - гей парад, а не само да триете мненията, които с нищо не ви обиждат, нито казват, че русият трябва да завземе бъгарията на онез, които гласуваха за "по-малкото" зло - другаря серхей. защо сте толкова бесни. да не би аз да ограбих ктб и да имах обръчи, съзвездия.. масова приматизация и продажба на бга балкан за един пробит долар...

Хибридната - освен ВсичкиДруги проявления/Действия - включва И Целево губене на време (в интернет дискусии) и/или Целеви въртележки. (В края на краищата Денят е винаги 24часа, а Седмицата - 7дни.) Позволете Отново да Подчертая че при Видео-Аудио интернет дискусии - Са де-факто Невъзможни.

Ха-ха - колко е прав изобщо или колко правилно е избрал посоката на поклоните си???????

...към Тоталната Яснота, Прозрачност и Отчетност !

Тц-тц-тц... В тоя Абсурдистан верно само параноици останали! Сигурно затова програмата им Зелена карта е жизненоважна за оцеляването на...вампирите!

Е, щом Сам го казвате - Сте Идиотократ.

ошалвареният перхидрол сега го играе гадже на альошата

А наште хибриди тука -кои са? Пасито нахалост си даде Трабича.

Докато тези гледат и се съсредоточават в Ръшата, Исламското гасударство им влезе и на тях в "задниковата полусфера"!? А? Съгласни??

ха ха ха... Мноого точно!

Тра ..ла ..ла!

Няма да позволим на Русия да завладее Света! Категорично!

Категорично1 , пак ша маате солидарни гащи край Айфела 2!!

Тогава защо настройвате нормалните хора от цял свят против себе си?

Дискретно ...и Специално към 'наште' Тук : - Сериозна част от предислоцираните у Нас от Прибалтийските Сили на НАТО --> СА за Отстраняване на Electronic Warfare.

аз ако имах такива съветници, каквито вие имате другарки и другарки от нато, които постоянно да ме провалят и излагат на световно ниво щях да съм ги уволнил до сега поне 10 пъти, нищо, че са ми шуранайки, както е при вас.

другари и другарки,от всички бе ка пета по земните кълбета....ИЗЧЕЗНЕТЕ ЗАВИНАГИ ОТ НАШАТА ЗЕМЯ!!!Не искаме пета колона на страна завоевателка тук!!!

че кой ви пречи да не искате бе демокрадчета, да не би аз да ви трия мненията, а толерастчета.

важно е все пак, че от време на време разбирате и нещо,. а това значи, че писанията ми не са съвсем напразни.

този с акоредона трябва да го арестувате, вие демократите, той е част от хибридната война срещу столтенберг, който е наръсил толкова глупости, че сигурно ако го е чула учителката му от първи клас ще и почервенеят ушите от срам.

А честито Teğmenim! И да ти е за дълго.

разбира се, че за да се застраховат, че тези мерки за допълнителна отбрана на турция не са срещу русия, ни се обяснява и как действа западната машина не само за внос на "имигранти" в ес, а навсякъде по света: "Те съчетават пропаганда, спецоперации, използване на военна сила, кибератаки и дезинформация за постигане на конкретни политически цели, ..". пропуснал е само действията на нпо-организации със съмнителни капитали. на русия не ѝ трябва и не ѝ е трябвало да напада турция с военна сила. сега русия просто си изтегля туристите, за да не се окаже, че и те са част от "хибридна война" за завземането на туркия. а колкото до украина - това вече не е държава, а поредния "демократичен" фарс на олигархията "от сой"... някои са много назад с матрияла, другарки и другарки от нато. тези дипломи и звания, дето ги имате от битака ли си ги купихте, или оригинално сами си ги отпечатахте, както и парите с които разполагате?

а вие чуждите мнения. и защо така? това е част от хибридната война на "толерантните" Факт!

Направо ми липсва Мелиса с нейната турска откровеност, при наличието тук на толкова нейни сънародници, които по навик от Тошово време, изпитват комплекси за малоценност от народността си и се правят на българи.

Изследване на НАСА доказва че на Тази Планета - Е имало 32 (Тридесет и две.) Цивилизации. Всички Са Изчезнали при Катаклизми, било климатични било обществени. След Изчезване на Дадена Цивилизация - Винаги е имало Доста години (, казват в порядъка на Стотина) Остра Нестабилност в-Дълбочина. ---- А Хибридната - Е Факт. ...и Първосигналностите на Определени кръгове (И Тук И Наяве у Нас) - я дозасилват/дозадълбочават.

за да изчезнат толкова цивилизации, значи те не са били точно такива, защото една цивилизация се учи от грешките си и от тези на другите. един въпрос: част от хибридната война срещу българия не е ли съдебната и система и част от хибридната война срещу света не е ли банковата система, която дърпа конците на борсите? само не ми отговаряйте с "тристъпковата"

Отн. 'съдебната' 'система' у Нас - Днес бе внесено Публично Взискване. За СКРАПИРАНЕ И на нея. Банки - Има във Всяка Водеща Държава. ...докато Днес у Нас - хем Са 'банки' , хем Са на 'наште'.

разбира се, че за да се застраховат, че тези мерки за допълнителна отбрана на турция не са срещу русия, ни се обяснява и как действа западната машина не само за внос на "имигранти" в ес, а навсякъде по света: "Те съчетават пропаганда, спецоперации, използване на военна сила, кибератаки и дезинформация за постигане на конкретни политически цели, ..". пропуснал е само действията на нпо-организации със съмнителни капитали. на русия не ѝ трябва и не ѝ е трябвало да напада турция с военна сила. сега русия просто си изтегля туристите, за да не се окаже, че и те са част от "хибридна война" за завземането на туркия. а колкото до украина - това вече не е държава, а поредния "демократичен" фарс на олигархията "от сой"... някои са много назад с матрияла, другарки и другарки от нато. тези дипломи и звания, дето ги имате от битака ли си ги купихте, или оригинално сами си ги отпечатахте, както и парите с които разполагате?

Тезата че Потопът 'бежанци' Е оркестриран от Вовката+Башар --> Е де-факто Доказана.

"При хибридните атаки например се използва дезинформация, измама, поради което времето за ответни действия е много ограничено, затова ни е нужна много висока степен на готовност на силите ни, каза Столтенберг, цитиран от ТАСС и БТА." С други думи, например, такава измама може да бъде писане в такива форуми като този на мнения, в които се казва например: "Турция е свалила самолета от страх" или "Само Русия се бори с ислямските терористи а Турция и забива нож в гърба", като начинът за неутрализиране на тези измами е като се открие и неутрализира сървъра в Русия от който платени агенти-провокатори (в случая българи на хонорар) пишат тези небивалици и откровени лъжи.

А какво правим, ако по някаква случайност, службите (контролирани от ДПС както стана ясно) се издънят и изтече информация, че застъпващите анти руска позиция в този форум, са на хонорар към турското посолство или някое друго западно посолство? Тогава това "хибридна война" срещу българския народ ли е или нормално промиване на мозъци?

Депесистите са СамоЕдно от Неизброяемите Изодродья на 'наште'... ...а АбсолютноВсичките 'наште' (от парла-ментата до СледЗукия бизнеснезнамкъвси) СА с Доказан 'произход'.

Другари, платени руски тролове и вие сте част от хибридната война на Русия срещу България. Стоите си в офисчето и постоянно пишете всевъзможни тъпотии за промиване съзнанието на българите. Стига с руската пропаганда. Застанете поне един път на страната на България.

та това по темата ли е? или е поредното мнение, което не е подкрепено с нищо друго освен с обиди и неподплатени обвинения. както всичко при "толерантните". нека първо да видим дали и твоето мнение не спам. все пак нали това е водещата ви сила - толерантност към чуждите мнения. ние сме си просто такива. колкото до българия, вие сте против нея и го доказвате ежедневно с действията си. мога да започна да изреждам.

е с Русия. Не точно, но никога против Русия е по правилният израз. А у дома си, ще допускам само който ми е мил. Който ми е противен, ще го прогонвам. Ако мога. Ако не, ще го гоня, докато се разбере кой кого!

хора които развяват чужди знамена и се пишат патриоти....на коя страна са патриоти и защо още са тук а не в страната която защитават...има ли граница на ЕС която да им дава разрешение да са тук и да се правят на хулигани???