Русия може да разположи миротворци в Украйна

Постоянният представител на Русия в ООН смята, че Москва има международноправни основания за разполагането на миротворци в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Русия може да разположи миротворци в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чуркин и Путкин. Какво прекрасно дуо.

Дам, руснаците са съвсем различни от американците. Едните са светвания полицай, а другите световния милиционер. Разбира се, ресурсът и образованието на милиционера са малко по-малки, но от неговата палка боли не по-малко. ;)

По добре ДПС на власт, отколкото първото приятелче на мошеника от Банкя - турчина ЕРДОГАН !

Руско-турска подлога и национален предател.

И ти си бягай бързо-бързо в Близкиа Изток.Ти си за там, тъй като ненавиждаш православните.

Алоо, Великденския християнин, ти виждал си храм отвътре изобщо?

на окупаторите сега "миротворци" ли им викат?

Да, предава ги. И след 5 години изведнъж се откриват още 10-тина непредадени, но добре скрити и после продадени от украинците балистични ракети с ядрените бойни глави за тях... Така са го изпълнили Будапещенското...

Янукович е действителният президент в момента...той бе свален вместо със 75 % със 73% разликата е 2 % но тези 2 % правят отстраняването му незаконно))))) положението на САЩ в момента е такова , че нямат време за димни завеси и тръгват направо през просото и почват да допускат вече големи грешки което се и очакваше)))))

Чудя се дали Турция няма да се хване да деескалира някой конфликт у нас. На основание там някой член. Така де, примерът е даден, номерът очевидно минава...

Такъв конфликт, по стар руски обичай, може да се провокира единствано от руската тройка (БСП, ДПС, АТАКА).

Абе САЩ късопаметни ли са или ни мислят за пълни идиоти. Законно избрания президент Янукович беше свален от протестиращи 5000 души и той като най-недемократичен диктатор не използва сила. Сегашните нелигитимници в Киев ползват сила при същото положение, само дето този път САЩ са съгласни (барабар с п..ката ЕС), а преди не бяха. Много чудна работа...?!?!А ние този път трябва да приветстваме?!?! Sorry баба, ма чак такъв идиот не съм!

Всички тъпи РУСОФОБИ ! Не разбрахте ли, че Америка е фалирала и търси начин от някъде нещо да разбута и да избегне пълния срив на валутата си? В Украйна между украинци и руснаци няма проблеми! Има проблем между фашистите останали като преки наследници на хитлерофашизма и еднакво мразени и от руси и украинци. Но американските колежанчета, които не могат без психолог измислиха поредната простотия както тази с химическото оръжие на Садам Хюсеин. И сега е същия сценарии. Не случайно вече в ЕС има оформени движения против САЩ заради кризата в Украйна.

Най-големият провал на сащ и ес досега е в Украйна ! Дали се самозабравиха презадоволените западняци или хората вече виждат по-лесно начина, по който се разрабват държавите от ес и сащ ? Сигурно е едно - за да са добре на запад - източноевропейските народи трябва да страдат ! Докога ?

Поне да беше "ползвател", а ти user... нищо, това залитене към Запада ще бъде разгледане на следващото събрание :)

договореностите от 1990 г. -пада берлинската стена -Съветският съюз изтегля войските си от Европа -НАТО няма да стъпва в нито една от бившите социалистически страни. КОЙ НЕ ИЗПЪЛНЯВА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРЕНОСТИ -НАЙ ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ В СВЕТА ЦРУ-САЩ.

Ами никой не е казал ,че Украйна ще влиза в НАТО? И те казаха ,че не искат? Ама някой слуша ли ги?

Проблема се решава много лесно. Ако се съгласят всички. Влизат независими миротворци - китайци, индийци, пакистанци и т.н. Отиват в Славянск, казват оръжието в ляво на земята а вие в дясно. Дайте си сега паспортите. Който е украинец остава, другите да се връщат по държавите си. Кмета официалния да си поема функциите, другите да си разотиват. Изборите са на 25 май. Това е проста работа.

ама да почнат от киев. официалния президента откога чака ;-).

Тя и прокуратурата го чака него. Така ,че едва ли ще се върне. Все пак да се фокусираме върху Украйна ,а не върху Янукович. Той имаше своя шанс и докара страната до просешка тояга. А той се е уредил до живот с крадените милиарди.

Шило

Най-накрая да има за какво да си стиснем ръцете. Но може би изборите трябва да бъдат отложени за известно време, защото сега емоциите са над разума. А той трябва да е водещ, защото се определя съдбата на Украйна.

Ама то на вас не може да ви се угоди? :) Някои казват защо толкова далеч са изборите, другите много са рано? Ами изборите са така по закон явно, де да знам. Или искат да са с европейските избори. Абе като се разберат да ги отлагат. Мир да има само.

Късно е. Гледах видео и фоторепортажи на западни агенции от погребенията на убитите в района на Славянск опълченци. Ние от НАТО успяхме - накървихме ги и сега ще живеят в "мир" точно колкото сърбите и косоварите в Косово - докато има кой да ги "пази" (по-томно - заплашва) с оръжие в ръка. Ние затова сме там (в Косово) - НАТО и ЕС (KFOR и EUFOR)... Вче 15 години.

Ситуацията в Украина окончателно разобличи САЩ и ЕС. Така нареченото демократичното им лицемерие, което одобрява страшните явления в Украина: ултранационазм, неонацизъм и бандеровшина, готови да унищожат всичко друго стига окончателно да се докопаят до властта.В страшен сън никой от нас не е предполагал, че фашизмът може да цъфне в Европа пак и да бъде поддържан от ЕС и САЩ, а дори и повече - той е бил финансиран и организиран от така наречена, уж, демократична европейската и американската власт.Фактически ЕС и САЩ легализират неонацизъм в Украина. Хора, в Европа стават страшни неща. В Украина бандеровци носят пречупени кръстове, открито провъзгласяват, че ще избиват москали, евреи и поляци. Но Европа затваря очи и казва,че това е легитимно правителство и го поддържат.Още живо поколение преборило фашизъм, но той се възражда отново. А САЩ има наглост и безочие да обвиняват Русия в това, което сами организирали, открито говорят, че дали за тази демокрация 5 млр. долара и ден през ден пращат там високопоставени лица ту от ЦРУ ту други да командват парада. Има там и частен американски воински контингент. Но искат от Русия да умиротвори източните райони на Украина, независимо,че не могат да представят никакви доказателства за някакви признаци на руска намеса.Демокрацията на ЕС и САЩ е напълно и окончателно дискредитирана след драмата Украина, тя е пропита с фалш, лицемерие,цинизъм и жестокост.

Вече трябваше да са в Украйна руснаците и дза противодействат на ЦРУ, което е автор и проводник на цялата ситуация в Украйна, какво търсят американците в Украйна1 това не им е някоя малка държавица в която могат да си разиграват коня както си искат, ако не се приберат тежко им, не е време за нова война в Европа, но тях това не ги интерисува, важно е от тази криза, която сами създадоха да извлечат максимални печалби.

Къде ги видя американците в Украйна? А руснаците в Украйна ,едва ли ще влязат, това се изтърка вече.

"Вече трябваше да са в Украйна руснаците и дза противодействат на ЦРУ." Такава беше и мантрата с която руснаците нахлуха в Афганистан и затънаха...

Стига с този спецназ бе! Ако наистина имаше, щуха да гръмнат поне един БТР - едно РПГ му трябва! Питайте в бригадата в Пловдив, на какво е способна само 1 група от нашия спецназ! Само 1 от 4 до 12 човека. Ако имаше действащ руски спецназ, атакувалите в Слвавянск щяха да дадат големи жертви. А те - убиха едно 18 годино невъоръжено хлапе... Нещастници.

Все още двете страни се стремят да не използват оръжия от РПГ нагоре, за да не стане още по-голяма касапница...

Колеги, дайте да се обединим зад една идея за Бълхария, че така с този разнобой доникъде няма да стигнем.

Както виждаш... 3 към 1... повече им харесва да мразят на българите, не да обичат :)))

Ако един Су 27 мине с бръснещ полет над майдана в Киев ще се разхвърчат разни Яйценюци, Турчинюци и другите хамерикански продажници. Направо ще скачат в Днепър. Голямо пране ще пада на долни майдановски гащи ...

Ами руснаците са закъснели. Миротворците са вече там. В зоната на бойните действия в Славянск е засечен радиообмен на английски език.

Прадедите на русофобите са снабдявали на времето турската армия и след Освобождението този им бизнес замрял, но още плюят по Русия техните издънки.

Турската армия? Тая, дето през Първата световна заедно с българската армия са размазали нахлулите в Добруджа руски и румънски войски :)

Имаш предвид еничарски корпус. Те и срещу българите се сражавали.

Умиротворяване му е майката, какво са се разскачали насам натам?

Пак ли се появи да имитираш моя ник с разликата в една буква o ? Ако администратора на Дира не вземе мерки да те банира и изтрие, ще стане пределно ясно, че ти си от техния състав. Няма по свински форум от този.

pedrogenesto@gmail.com

Леко, леко, обърши си устата, че ще подбелиш очите...

никога не съм разбирал детските емоции покрай писане в някакъв форум.. я наздраве, че то почти обяд настана!

delly

Моля, не провокирайте и не се заяждайте с другите участници в дискусията. Отправям Ви последно предупреждение.

Konstantin

А как като напишеш нещо за хохлите е много по темата, а като е за "руските миротворци" изведнъж е спам,не по темата и изчезва в рамките на секунди...Ако може да ми обясните, как става разни люде да пишат неща от рода на "чифути","обонго" да призовават към война и насилие срещу украинците като не ги зачитат за народ, а примерно много боли от едно стихотворение срещу "москалите" - Това последното е да ви вляза в лексиката...Айде лек ден и си дерзайте и опазвайте чистотата на езика и изказа в повереното ви пространство за редактиране...

pedrogenesto@gmail.com

Ти пък кой си бе?

Къде е Яйценюк??? Какво му стана на този ..премиер" ??? От Велкден насам го няма никакъв. Да не са му счупени яйцата ???

... ))))) това са новите опорни точки... все пак Сергей е половин украинец ... а новините от Крим не са добри и за еврейството... така че, обяснимо, а е и истина, че Россия е Империята на злото

Министъра на ВР на У. Арсен Аваков написа в блога си, че АТО продължава ! Забавянето в темповете е поради стремеж за намаляване ев. щети сред цивилните. Танкове не участват ! Не са включени и никакви не-държавни орг-и, партии и т.п. Целия текст след задаване в търсачката: "АТО (антитеррористическая операция). Арсен"

Шило

Че то освен цивилни жертви, други има ли досега? Все са жители на конкретното нападнато населено място.

Айде стига с крокодилските сълзи, в Чечня жертви нямаше ли. Руснаците сринаха градовете от основи с танкове. Някой покани ли руските терористи в градовете си? Плака ли за чеченските жени и деца?

"цивилни жертви" - цивилен спецназ :)

БългАриец

Самозвания "кмет" на Славянск Пономарьов от сепаратистите е потвърдил вчера за 1.загинал и 1.ранен (постъпил в болница). Не казва дали са боевики или от живия щит.

миротворци от силите на ООн могат да се разположат в Украйна само ако се спази постигнатото споразумение- разоръжаване и оттегляне на проруските (а в много случаи чисто външни руски) въоръжени сили от градовете и обектите в Източна Украйна. Другото е запазване на статуквото каквото е сега и предмостие на нова руска интервенция в Украйна.

Шило

А с другите въоръжени паравоенни формирования какво правим?

Които са, дай снимка да ги видим тия невидими други формирования?

Айде у село, "гражданко" , заедно с оценките си прочетени в еврогейските и задокеански СМИ.

Под диктовката на САЩ Грузия нападна Русия след което Русия си върна и Абхазия и Осетия и самата Грузия, а Саакашвили стана съветник на Турчинов.Сега пак с помощта на САЩ Русия ще си върне Украйна.И какво излиза-евреите в САЩ помагат на евреите в Русия! Да го ду.ат обикновените хора!

Продължава по грузински сценарий - цивилен спецнац в Абхазия, провокации и ходене по нервите на грузинците. Те в един момент не издържаха и в резултат на действията им Бяха удавени с руски войски. Разликата е в това, че Западът днес вече е разколебан от лоялността на Русия като търговски партньор. Следват санкции и преориентиране на ЕС газови доставки. След това следва тежка криза и мужиците ще отнесат главата на Путин. Русия ще има шанс да стане нормална държава....

цивилен спецнац в Абхазия - кротко с лъжите. В Абхазия всчко започна със среднощен обстрел с ракети Град над един цивилен спящ град. От грузинската армия. За което, както се разбира от теб, виновен е руския спецназ. Съвсем се обърка в лъжите си

Като се чу за руски миротворци, Десен сектор вече щял да се нарича Заден сектор ...

ако утре в кърджали турците окупират обществени сгради и поискат отцепване какво предлагате да правим?

Разликата е ,че в Кърджали няма турци - има помаци. Наследници на Българите приели исляма за да не им паднат главите. Само ДПС мъти водата , ама като се вкарат в затвора и ще мирне района.

много си зле. Чисти турци, продължение на турското население в Турция.

не е същото - в Украйна украйнците го искат, а не някои друг

лъчко, това листче го преписвате повече от два месеца.

1. Пращаме армията 2. Местните си правят "Армия за освобождение на Кърджали" 3. ЕС и САЩ изискват да прекратим военната операция и ни налагат ембарго. 4. НАТО провежда въздушна операция и бомбардировки над нашите градове. /уцелват доста трактори/ 5. Бием отбой и предаваме генералите си да ги съдят в ХАГА в замяна на повторно членство в ЕС. 6. Създава се независима държава "Кърджали", която завързва тесни взаимоотношения с незавизимо "Косово" и новата независима албанска република "Охрид" /отделена от Македония по аналогичен начин/.

Ами да си вземем Цариград и босфора.

Не дная за миротворци, ама тия, които плачат за десен сектор да си го поръчат в България и тогава що рев ще има....

Абе, ти тъп ли си или се правиш на тъп?? 40 000 руски военни срещу 45 млн, що за сравнение??? Ние като сме 7 млн всичките ли можем да се бием с армия на друга държава???? Лелеее, колко си прост, заеби :D Армията на Русия е 1 000 000, а на украйна 200 000, какви 45 млн те гонят, вземи се скрий някъде

Ама руснаците на границата имат само 40000. Ами нека да си оголят другите граници и да пратят още войска. Пък тогава Китай може да ги изненада отзад. Ти опълчението на 40 милиона , знаеш ли колко ще бъде? 200-300 хиляди. Ами ако обявят мобилизация ,какво ще стане. Те сега само Гвардията им е 15000, без армейските части по границата.

Могат пак да разположат ядрени подводници където решат - включително и около бреговете на САЩ. Възниква впечатляващо възпиращо въздействие - като в кубинската криза.

Ами те колко подводници имат които могат да доплуват до САЩ? 1-2? Те даже вече ги е страх и да се потапят. Карат ги като кораби. Виж във Владивосток как гният подводниците.

Еба си миротворците:)

Тия двамата като се съберат в една стая ,не ги знам какви ги вършат. Доста са съмнителни.

Като чуха за руските миротворци, майдановците нещо поутихнаха. Турчинюк хвърля черен боб на бяла покривка да отгатне какво ще става. Ама то си е ясно ... Руската тупалка е много тежка и яка.

Не забравяй че Майданоците бяха 1 милион на Майдана и пееха всички песента на Руслан Лисичко от Евровизията. Ти това за боб ли го смяташ? Макар русата тупалка-Путин им прати снайперисти да ги убиват, не се видя да са се уплашили ей така, за боба?!

даже 10 милиона бяха .....

pedrogenesto@gmail.com

Колега, ама я разбираш политиката, голяма работа си.

Видял е град в Киев.

Те вчера щяха да влизат в Украйна? Днес за "миротворци" говорят? Нищо от това няма да се случи. Само балъците могат да си мислят ,че 40000 армия по границите ще стресне 40 милионен народ. Айде да ги видим тия миротворци как ще пресекат границата. Знаеш ли че за миротворците има ограничения на въоръжението. Само няколко БТР и нищо повече. Как ще минат с тия БТР покрай украинските Т80?

Украинците не са 40 а 49 милиона. Напълно си прав!Са си спомним" Българийо, за тебе те умряха!". Нима не се отнася и за украинците? Всички украинци, с които съм говорел, отговарят, че ще бранят с кръв границите на родината си. Няма народ в човешката история , на когото порива за свобода, независимост и защита на земята му да е прекършен със силата на оръжието!!!

Хахахаха. Ти верваш ли си ? В крим така ли стана ? И с 10 000 руснаците ще превземат цяла украйна - украинската армия не само ще се предаде , ами ще се присъедини. Тя половината и без това вече дезертира , а мобилизацията събра 5000 от 50мил. население. Смешници.

Украинците бяха 47 млн. Сега без Крим са 45 млн.Ама колко са готови да воюват?

Мецата разтури кошера, за да умиротвори пчелите и им пази меда :-(( Кой би се хванал на това ?!?

И какъв точно е меда, че не разбрах

БългАриец

Донбасс.

Как кой - ами Обонго, това се точно неговите номера...

русия ще изррати "миротворци" и в Поморие,Китен Несебър по БЪЛАРСКОТО черноморие.

Е тоа на снимката е мирнопротестиращ! ЯКО Аз не знам, защо се хвърлят армейски сили срещу тези мирнопротестиращи

Забравихте да сложите миротворци в кавички. Дире, паднахте ми в очите, че тиражирате тази мръсна путонова жълта пропаганда от жълтата му преса. Така мътите главата на нашия прост стар комунист и жалка българска публика без никаква политически и правна култура.

ideyaPROTIVbulgaria, не цапай БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ и ИМЕТО на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ...!!!

Ако по темата за Украйна ДИР трябва да слага кавички, ще станат много - например за: и.д.президент, министър-председател, председателя на Съвета по сигурността, Гл.прокурор, народът на Украйна, Национална гвардия, европейски ориентирани, протестиращи, украинска армия, и т.н.

Разбрахме, всичко което е западно в кавички, доларчетата и еврата също а рублата естествено без кавички, разбрахме също че си куха болшевишка картуна:)

русия разположи терористи,сега ще са "миротворци"

Аз се чудех защо по Великден Яйценюк даде примирие, а то защото било неговия празник.

Ако един Су 35 мине над президенството в Киев, Турчинюк ще бяга с напълнени гащи по етажите ...

Обърка се със супремодерния Су24.

Няма бе, те ракетните войски ще го смъкнат много преди Киев. Абе вие сигурно често се насирате, щом само за насрани гащи и памперси говорите?

dimitarpeshev73@abv.bg

В колоарите на Операта е така. Яко Акензи и Смърдензи

...американското гърненце "Доналд дък"....

Ще видите руски миротворци в Украйна на кукуво лято. Те в съвета за сигурност ще се спукат от смях ако Русия дори спомене тази си идея. Ако има миротворци , те ще са китайци или индийци или други неутрални сили.

Иване, Иване да те ..., който те хване!

Езика на безсилието и умственото ограничение. С една дума -трол!

Покрай този насран, не обиждай истинските Ивановци!!!

Предполагам, че ще чакат решение на съвета за сигурност точно толкова, колкото го чакаха американците за Югославия, Ирак, Афганистан, Либия. Тая седянка вече никой не я бръсне за слива. Силните си правят, коквото си наумят.

Те вчера щяха да влизат в Украйна? Днес за "миротворци" говорят? Нищо от това няма да се случи. Само балъците могат да си мислят ,че 40000 армия по границите ще стресне 40 милионен народ. Айде да ги видим тия миротворци как ще пресекат границата. Знаеш ли че за миротворците има ограничения на въоръжението. Само няколко БТР и нищо повече. Как ще минат с тия БТР покрай украинските Т80?

Украинският бюджет е пред фалит. Няма средства за най-елементарни плащания на текущи задължения ... Но се намират средства за военно оборудване и поддържане на фашистки военни формирования. Даже се правят опити за военни операции в Югоизточна Украйна против собственото население. Кой ли ги финансира ... ??? А иначе средства и желание за нормализиране на обстановката от фашагите няма. Фащизираните елементи в Киев май разбират само от бой ...

Е как кой? Не четеш ли новините? Нали оня ден, преди посещението на байдън, в америка им "гласуваха" на оКрайна 30 милиона гущера помощ! Е, байдън им я занесе - нали той е мениджъра на проекта!

КГБ НАЙ-МОЩНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ Е АКТИВИЗИРАЛА ВСИЧКИТЕ СИ АГЕНТИ И В БЪЛГАРИЯ !

абе малоумник! как бюджет ще фалира бе!? второ ако в кърджали турците окупират сгради какво ще кажеш да правим?

НИКОЙ ДИКТАТОР НЕ Е ВЕЧЕН . ЩЕ ДОЙДЕ КРАЯ И НА ПУТИН ! ЕДИН ДЕН РУСИЯ ЩЕ СТАНЕ СВОБОДНА И ДЕМОКРАТИЧНА ! И ЩЕ Е ЧАСТ ОТ ЕС !

Има един виц. Когато руснаците се цивилизоват ще настане края на светът.

По-вероятно е да се случи обратното! Европа част от Евразийския съюз, след освобождението и от американско робство, тирания и диктатура на тирани!

Редовно да си пиеш хапчетата. И не забравяй, не си на митинг на атака за да се сливаш с тъпаците и да не се набиваш на очи. Тука изглеждаш откровенно тъп.

Не знам защо сте убеден, че всички хора по света мечтаят за свобода и демокрация, пазарна икономика и всички наши ценности по западен модел. Това че на нас ни харесва не значи че всички това искат. Русия не е в ЕС не защото Путин не разрешава, или защото ние не ги приемаме, а защото 90% от Руснаците изобщо не искат да чуват за ЕС и всичко изброено по-горе. И това си е тяхно право.

Отишли старото куче и малкото кученце по кучки. Било зима, стууууд. Старото куче влязло в кучкарника и се започнало.... Младото и неопитно куче стояло отвън да пази. Треперило. треперило, накрая избягало с мисълта, "не искааам да ходя по кучки"!

Мащабни икономически санкции по отношение на Русия са невъзможни. Причината тази огромна държава има прекалено важно място в световната икономика. Такова мнение изрази в интервю за телевизионния канал "Россия 24" ректорът на Руската икономическа школа и бивш финансов министър на България Симеон Дянков, предаде bTV.

Дянков ще ми цитира,дето сега работи за руснаците. Ха Ха, голям майтап. Проблемите на Украйна са много и само с един източник - Русия и Путлер.

Иване, Иване...продължението си го знаеш...Я си спомни, Путин ли наля пет милиарда долара за Майдана и той ли започна патакламата там? Пич, ако наистина си вярваш, кандидатствай за американско поданство - критерия по нисък IQ го покриваш...

А ти пишеш като комсомолски секретар, преписал доклад от партийния секретар

Тука няколко неграмотни трола, срещу скромно заплащане, дават акъл за съдбата на Украйна, без да я познават добре. Едва ли са ходили там, но се пишат познавачи. Сигурно не сте чули или прочели, какво казва "американеца" Дянков за положението там. Тук ще кажа една малко неприлична българска поговорк-кога стана калайджия, кога му почерня задника. Той по начало си е комплексарче-ние си го знаем. Дава интервюто на английски, а не на родният си език. Убеден съм, че знае добре руският. Проблемите на Украйна не са от вчера, много са голями и нито Русия, нито запада могат да ги решат. Трябва всички заедно. Вместо това първата грижа на запада, като прилапа някоя държава, да я направи член на НАТО и до там свършва помоща. Примера на България не е ли достатъчен. Унищожи на тяхното приятелство. За разлика от Русия, която ни взе с гзена лампа, а ни остави в атомната ера.

Боже колко прост народ. На тоя бък ненормалник Дяноков му се привижда. Нормалните хора, смятат че всеки народ сам трябва да си определи съдбата. Щом иска да е в НАТО, да ходи в НАТО. ЩОм иска да е в Руската федерация да ходи там. Нормалните хора осъждат налагането на решение с оръжие (може би трудно го схващаш, заради халюцинациите). Пък като те влече толкова просперираща Русия бягай на там. Нормалните българи сме избрали друга посока.

А ако половината искт в ЕС, а другата половина в Русия, какво правим. Делим се на две и кой за къде е. Те май "терористите" в Донецк точно това иста, но нормалните хора не им дават. Нещо не ми се връзва. А Кримчани като поискаха в Русия, нормалните хора пак бяха против. Пак не се връзва. Май тия нормални хора са толкова либерални само когато е в техен интерес.

Що? Ние сами ли се определихме, че искаме в НАТО?Някой да ни е питал?Това го направиха няколко престъпни продажника начело с Пасито.Един ден,рано или късно, ще им се потърси сметка.

Всеки има право на избор, пич.Дали ще останеш в България, дали да идеш в Западна Европа, Дали в Русия,САЩ,Канада...Проблема е, когато замиаването за чужбина се превърне в идеал и пребиваването в някоя по-развита (икономически) страна се превръща в нечии съзнания в признак за някакво нравствено и човешко превъзходство.А това всъщност е просто духовен примитивизъм, който долавям в част от пишещите във форума.Явно подвизаващи се зад граница.

Дянков ще ми цитира,дето сега работи за руснаците. Ха Ха, голям майтап. Проблемите на Украйна са много и само с един източник - Русия и Путлер.

феновете на хунтата да прочетат точно написаното: Русия може да разположи МИРОТВОРЦИ. това какво значи? ами че няма да нападат хората както оправи сега хунтата и десен сектор, а ще застанат пред народа. ако тогава терористите продължат да стрелят, ще им се отговори спиращо. Русия няма да напада никого там. сега по-ясно ли стана?

Обръча около бандеровци,бавно но сигурно се затяга.Още едно помръдване и Киев ще осъмне с омиротворители, с цел подготовка на украсата на Майдана за Девети май.