Меркел каза, че няма да има срещи на Г-8 с Русия

Ангела Меркел заяви, че няма да има никакви срещи в рамките на Г-8 с Русия и че Украйна е още далеч от Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Меркел каза, че няма да има срещи на Г-8 с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По принцип мястото на Русия никога не е било в клуба на икономическите гиганти!!! С БВП колкото една малка Холандия кьде се бута Русия???? :-)

Pesh0

формулата Г7+ Рисия е по приемлива , от Г8. Големите 7 да се срещнат с истински големия . Меркел , май губи почва под краката си . Ако си мисли че ще са толкова велики и токова автомобили ще продават , заставайки срещу русия .

"Истински голямата" русия с БВП колкото малка Холандия????? Смяхххх....... :-) :-) :-)

Кочината беше по милост в клуба на големите - сега нещата са си на мястото ....

Меркел първо да каже защо Северен поток може, а Южен не може?

С Украйна удариха на камък. Да се готви Беларус. Те оттам почваха. Веднъж вече не им мина номерът с Лукашенко, дано сега батката да не е оглупял от възраст и власт.

Меркел и Путин бяха в един окоп в ГДР. Сега кой отиде в противниковия? Той ще да е боклука!

buRgbuRg1

:) Какво Г-8 искат пРашките като са на 58-мо место в света по БВП на глава от населението ! По -малко от 50 млн Италия ! :)

е два и половина пъти с по-малко население. Тя е с 60 пъти(!) по малка територия. И с много по-малко природни ресурси (богатства)! Да не говорим за перманентните полетически, а в последното десетилетие икономически кризи! Изводът е, че руската мафия е много по-мощна и кръвожадна от италианската! И в последния век винаги е на власт!

да не стане като на 9 май- срещата стана на следващия ден...

То стана като с лъжливото овчарче - какви демократични ценности в страни, в които хората се питат дали опозицията е истинска национална, или е скалъпена от "големия брат".

"категоричнА е германскиЯТ канцлер". Да Ви имам граматичните "знания" г-жо редактор Гергана Мишева!

Tази снимка я разбирам така: Tя си мисли,че му се "кара",...A,.. тои в момента си играе "джобен тенис" и хич не му е на оная работа! ;)

повръща ми се от комуняги. Меркел не спомагала за мирен свят, а Путин - който дрънка оръжие - спомага.Не беше ли Меркел с отвръщение единствено отишла в Москва Какви срещи с агресор. Ама Крим бил техен, то и България е била на три морета.

ми се гади от неграмотни тролове, които пишат "отвръщение" и ми дават акъл.

Меркел - "Плям, Плям... " /Може да го скриете, защото написаното е "мръсни думи" и "омраза"...

Бъркаш, геносе Меркел. Трябва ни мирен свят и сигурен живот, а ти не спомагаш за това. Осъзнай се!!!

Тъпчо, твоя любим Путлер се бори за мир като анексира земи от съседни суверенни държави както го е правил Хитлер! Каква е вината на Меркел?

Тъпчо си ти - определено не знаеш значението на думата "анексия" и повтаряш американските мантри като папагал. Да, като папагал - той повтаря думи, чието значение не разбира...

До де не признаят педерастията, инсекта и всички останали "еврогейски" ценности не са демонократи. Нали бе г-жо Меркел или как ти е еврейското име. Дърта комсомолска пачавра! И тя ще ми говори за демокрация. Пълна фашага!

Все по отвратителен ми се струва Запада с неговите извратени ценности. САЩ разсипаха света, избиха милиони за последните десетилетия в гнусните им войни, тая на Русия сметка държи.

ти Иван-Глупака ли си?

Старата баба явно се натяга с надеждата от Бараката да не я подслушват повече. Не става бабет! Трябва още старание! След издънката с визитата при Путин трябва да напави и 100 клякания.... пред the president of US.

не е ли по-добре да са само 6 държавите. Защото....такова...не се спази териториалната цялост на Югославия и противоречи на принципите ви да го....

по същиа начин помогна и на Украйна да разние отношенията си със запад. Сега ще помага на Беларус.

Неграмотнико, кой клас си завършил?

СПРЯ ТОКА ???

Крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

ако ти е по изгодно си избери формат 3,5 и заедно с фащ и лидерите от еврозоната да наблегнат над дълговите проблеми и увеличаващият се дълг па тогаз мисли за Г 8

По-фашист от Путин не знам в днешно време. В предишно беше Хитлер, беше и Сталин. Извинявай, че не правя разлика между фашисти и болшевики, въпреки че има разлика: болшевиките са по-големите престъпници и откъм избити хора, и откъм нанесени щети на нации изобщо - 43 на брой най-бедни и най-прости в регионите си.

ГЛУПОСТ моьеш ли изтъртули

Госпожо, стига сте лъгали толкова безочливо!

и ти си един трол нескопосан

Таз кака какво се пеняви???! Просто парчедисват циганската Покрайна между съседите И -тя се озовава на другия ден в ЕСа!!! Ръшите си вземат Донбас и... работата утихва!!! Хамериканците пият една студена вода!! Нашите българи там се кефят!

Това е безспорно!

...........и Путин го премести в другия крачол.

Ами ако е с къси гащи - на кого ще го покаже?

Кочината беше по милост в Г-8, а скоро ще бъде изритана и от Съвета за Сигурност...

Много е лесно,Америка спира парите и ООН фалира.

от 89 г тръгна един преход и не моее а се спре цената на тока е непоносима ! шефът на КЕВР: Цената ще се стабилизира на едни нива, които ще са напълно поносими, гарантира Иванов. богаташчетата и ток крадът , а на бедните слагат електромери които вартят двоино за да се избегнат голями загуби

Да подкрепяш"правителство",дошло на влас чрез преврат,това ли са европейските ценности?В Украйна се извършват престъпления срещу мирни граждани и се провежда политика на геноцид.И това ли подкрепя г-жа Меркел?Затова в Германия Меркел губи все повече подкрепа.Вашата "ценностна"система г-жо Меркел,е извратена и аз категорично се дистанцирам от нея!!!

Ще те подпомогна с визия за това, което се случи: 1. Янукович пеели избори, като в основата на изборната му платформа лежи целта влизане на Украйна в ЕС. 2. Путин поставя на масата на Янукович 15 милиарда, като условието е Янукович да отклони Украйна от целта да се присъедини към ЕС и вместо това да я ориентира към Русия. Янукович клъвва и прегазва изборната си платформа, което декларира официално пред парламента и пред всички медии. С всичко това Путин чрез политически подкуп извършва намеса във вътрешните работи на независима държава. Интересно, че в това обикновено обвиняват САЩ... 3. Пнеже Янукович бе политик, избран по демократичен начин с определена политическа платформа и обещания, украинците забелязват, че поведението му е политически сгрешено и е като на цар, който самоволно подменя вота на гражданите, който е бил за влизане в ЕС. 4. Бидейки далеч от комунизма, украинците поискват или да спази политиката, за която му е възложено да управлява, или да си ходи. 5. Янукович изпозлва тапи за уши и спец отряди. 6. Става битка за отстояване на демократическите ценности и срещу царското поведение на "бившите" болшевики. 7. Путин използва раздора, който е посял и анексира Крим, за който има два подписани от Русия документа, че е територия на Украйна. Не очаквам посраните комунистчета и уж русофилчета да имат и грам довод да говорят кой за какво бива законно избран. Оня, който подмени вота на гражданите, става незаконен, ако ше да е избран абсолютно законно. С подмянта на вота в демократична държава всеки политик си заминава или го изхвърлят. Това е демократично право по същество. Ако ня някого не му харесва, да опита. Орешарски и Съсела опитаха като Янукович. Станаха законнно изритани. Напълно законно!

Ако може един въпрос.Кое провителство в България от последните 25 години е изпълнило предзборните си обещания?

И в България се извършва геноцид върху народа от управляващите-комунистите,техните деца и кукловодите им в москва

Марш от кораба всички пияници и комундрели! Я стойте си у путинистан, като не щете свят! Роби нещастни!

пошол на х.й БЛЯД

Крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

" Обяснете г-жо Меркел, защо ви е страх да поканите Путин ? Глупаво е да се счита, че държава с право на вето в Съвета за сигурност на ООН, свръхядрена държава, най-голямата и най-богата на суровини в света държава може да бъде изолирана..." Грегор Гизи, депутат в Бундестага

нека Бабата се среща с БАРАК ХУСЕЙН ОБАМА СКОРО ЩЕ ТРЯБВА ДА КАНЯТ ИДИЛ

Ако беше и 1/10 богата на интелект, щеше да си е в осмицата. Сега е пред прага й и си бърше сополите. Това със суровините не е заслуга на нацията, а на природата. И е аргумент единствено, ако някой иска да купи тези суровини на добра цена. За сега Русия ще почака пред вратата, ще посмали още малко бюджета, после още повече и като изгонят джуджето, работата ще се оправи. Русия днес е управлявана от некадърник, който от голям ръст вкара непреодолим спад. За да го прикрие този резил, напрви война, уж да изглежда, че причините са външни. Намли и цената на алкохола с декрет, за да опорочи името си в историята окончателно и с този нюанс. На мен ми звучи много срамно, а на вас? Харесва ли ви мошеничеството му?

е комунист и е бил извънщатен сътрудник на тайните служби на бившата ГДР (ЩАЗИ) и като адвокат е вършил предателства срещу мандантите си, между които са критици на режима като Роберт Хавеман и Бербел Болей. Прокуратурата в Хамбург води разследване срещу него по подозрение в "лъжливи показания под клетва".

Само по един начин Обама може да достигне рейтинга на Путин в САЩ-38%: Препаска от листа Тъпан Плаж Крим Ченгене кючеци

Крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

Меркел каза, че по заповед на шефа на света, Обамата, няма да има срещи на Г-8 с Русия

на някои хора само путин им е в главата, и за секс да става дума и за футбол такива тиквеници пак ще съзрят дългата и лоша ръка на путин....и добър ден да им кажеш, те пак ще отвърнат-да ама путин....какво общо има северна корея със русия...ами каквото общо има българия с германия-НИЩО

ДРУГАРКО МЕРКЕЛ,КАКВО СТАНА С ГРАНИЦИТЕ УТОЧНЕНИ СЛЕД ІІ СВЕТОВНА ВОЙНА И УТОЧНЕНИТЕ ДЪРЖАВИ?ПО-ТОЧНО КАКВО СТАНА С ТВОЯТА ДЪРЖАВА ГДР?ТА ТИ СЕ ДЪРЖИШ КАТО БЪЛГАРСКО ЛЕКО МОМИЧЕ ЗАНАЙЧИЙКА ПО ЧЕРНОМОРИЕТО!КАКВО ИЗТОЧНО ПАРТНЬОРСТВО-ТОВА КОЕТО ХИТЛЕР НЕ МОЖА ДА НАПРАВИ С ВОЙНАТА ТИ ИСКАШ ДА ГО НАПРАВИШ БЕЗ ВОЙНА И ИКОНОМИЧЕСКИ ДА ЗАРОБИШ СЪЩИТЕ ДЪРЖАВИ.ТУРЦИТЕ ГО НАРИЧАТ ДЬОР СУРАТЛЪК!!!

ти ли си този неграмотник?

Това е глупавият ИВАН, предишен ПИРАТ. Много е завеян милият, ама за майтап става!

това да изключиш Русия от г-8 е все едно да забраниш на Слънцето да изгрее рано сутрин....това и олигофрена иво инджев още не го е родил в главата си

Русия или Путин е слънцето? И как ще интерпретираш в такъв случай постижението на севернокорейския космонавт, кацнал на Слънцето (вярно през нощта за да не му е прекалено горещо ;-))?

Уж нямаше да има платени тиквоиди,пък от Меркел нищо не зависи.

за какво им е на руснаците Г8. Там е за големи. Те са в М8. Скоро може и да ги изключат от (и)БРИК(С)

няма да ги изключат. на турците им трябват ибрикчии. просто банката се срина.

....че разглеждат Г-7 като общност на ценности, а това означава да работят заедно за свободата, демокрацията и върховенството на закона". Що за цинизъм и наглост ?!?

да кажеш, че "свобода, демокрация и върховенство на закона" има само в Русия? Е, може би в някаква степен и в Северна Корея (затова и наричана народно-демократическа, а и република)...

на ДИР-а: Хванал Путин златната рибка. Тя, както си му е редът, обещала да му изпълни три желания. - Искам да паднат всички санкции, петролът да стане 120 долара за барел, и Русия отново да я уважават по цял свят. - Слушай сега, за да ти изпълня желанията, ще трябва да те убия - отговорила златната рибка.

Попитали радио Ереван, какво е общото между Путин и Сидеров. - Първо и двамата защитават руските интереси. Второ и двамата се съюзяват с турците и Трето и на двамата не им е мястото в България.

Но не е съвсем точен: От двамата само Сидеров защитава руските интереси, другият - не.

отговор на дир.бг - щото си по мазен, местото ти е в турция

- Другарю Путин! - Да, слушам ви. - Убили са Немцов! - Не може да е истина, на моста ли?

То и руснаците не напират към G-?.

Тяхната посока е къ средновековието. Вече наближават 80-те на миналия век, много скоро ще са в 70-те...

Я, това е моя мисъл! Няма да ми крадете мислите! И без това изват трудно!

Няма да има среща,а ще притърчат поединично при него.

Путака си позволи да заплашва с ревизия обединенето на Германия. С това той си подписа политическата смъртна присъда.

дърти Хари от мръсен ли идва или от стар? Всъщност вероятно идва от глупав.

Меркел и Г-7 не приемат несериозни и фалшиви политици ,като московските,докато не се научат да спазват международните правила и договори!На путин му предстоят тежки изпитания и наказания!Жалко за руският народ,който пак ще изстрада капризите на кремълските тъпанари!