Ратифицирано е Споразумението за асоцииране на Украйна с ЕС

Европейският парламент и Върховната рада в Киев едновременно ратифицираха Споразумението за асоцииране на Украйна с ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Ратифицирано е Споразумението за асоцииране на Украйна с ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА Е.СЪЮЗ НЕ МУ ТРЯБВА ГОЛАТА И НЕЩАСТНА УКРАЙНА,ИЗКУШЕНИЕТО МУ ДА БРУКНЕ В ГЪЗЪ НА СИБИРСКАТА МЕЧКА ГО КАРАТ ДА ПРАВИ НЕОБМИСЛЕНИ ДВИЖЕНИЯ ОТ КРУСТА НАДОЛУ. 1941 И ХИТЛЕР ИМАШЕ СЪЩИТЕ ИЗКУШЕНИЯ.

Путлер, цял зелен от яд, от Червения площад, тегли майна на Украйна, заради това че там по-харесват чичо Сам.....

цирк,командван от ционистката хунтана от вашингтон(скритата ръка) Вън нато и базите им от България!!!

Вън всички чуждо-фили от България!!!!!

Тя и Турция има от 20 години споразумение... Сдухани украинци-на кого му трябват...Сега се заиграват с тях напук на Русия,ама скоро ще работата ще им се изясни...

Култов момент от делото срещу Слободан Милошевич :D

Момчета да отваряме шампанското Американците изстреляха успешно ракета нормална при това с най голямата товароподемност от всички американски ракети, момчета да разтръбим добрите вести. Момчета, ракетата е с руски двигател RD-180 (РД-180, Ракетный Двигатель-180) без него пукната пара не струва, момчета този двигател е Путиновски

Момиче, да ходиш да пропагандираш технологичното господство на Матушка Русь на Кремъл. Момиче, да започнеш да гушкаш силно газовите бутилки. Момиче да идеш да поздравиш нашите братушки, дошли по голи пушки и да направиш една федероска на Путин.

РД-180 беше конструиран за огромната ракета носител с която руснаците искаха да изпреварят САЩ и първи да пратят човек на Луната...но не успяха защото ракетата се взриви при пробен безпилотен (за щастие) полет!

Молете се и правете молебени, че е Путин, А НЕ - Жириновски, до сега щеше да ни еб.. майчицата поне 100 пъти ...заслужено!?

Стягайте цървулите да храним и Покрайнските циганя! А Западняците ще си ги поскат яко, що мислите - ратифицираха??!

гошо,гошоо не разбра ли че любимото ти фюрерче путлерчо няма да се кротне докато не вкара Украйна и в НАТО!

Терористична Украйна и Майдана иска да мре заедно с гейския райх на Меркел.Да не им пречим.

не си вземат поуки от историята! Че ако разделят Украйна на Източна и Западна - ще се повтори пропорцията ГДР-ФРГ! И само след няколко години (ако наистина поне в западната проведат лустрацията, не като нас) ще трябва да строят аналог на берлинската стена. Въпреки, че източната част на Украйна беше по-богата и малко по-развита.

Интересно е вчерашното изказване на Найджъл Фараж пред европарламента по във връзка с отношенията ЕС-Украйна-Русия. Гледайте го в тубата!

БЛАГДАРИМ НА ЦАРЯ И НАЙ ВЕЧЕ НА ДРУГАРЯ ПАСИ ЗА ЧЛЕНСТВОТО НИ В НАТО.ДЪРЖАВАТА НИ НИКОГА ПРЕЗ 13 ТЕ ВЕКА НА СЪЩЕСТВУВАНЕ НЕ Е БИЛА ТОЛКОВА БЛАГОДЕНСТВАЩА-УРА УРА УРАААААААААА

.. благоденствУЮща?....

НАЙ ПОСЛЕ,ОТ УТРЕ ТРЙГВАТ РЕКИ ОТ МЕД И МАСЛО.БЛАЗЕ ИМ,И ТЕ НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ СА ЩАСТЛИВИ КАТО НАС.ДА ЖИВЕЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ С.,ДА ЖИВЕЕ НАТООО.УРААА УРААА УРААААААААА

чакат реките от мед и масло! Накрая разбраха, че за да живееш добре трябва много да се трудиш! И ти трябва държава, която да те пази от ограбване на твоя труд, а не да те ръководи и пуска милостини! А западната демокрация е точно това (с известни вредни залитания вляво, напоследък)!

Добре дошла мизерията в Украйна. Войната вече е там, сега остана гладът, бездомието и спомените от нормалното време на социализма...

ЩАСТЛИВИЯТ "ГЛАД В ПОВОЛЖИЕТО " ТЪПАЦИ !

пропагандисти са ... на тъпаците!

ЗНАЯТ САМО КАКЪВ НЕМИТ СА ИМ ГО НАТОЧИЛИ,НЯМА ДА ИМ ПОСЕЧЕ АКЪЛА ЗА ЕС.

ЕДВА ЛИ ИМА !

Ангара, Об , Енисей .., Байкал?.... смръдльо

Да му е честито на украианския народ. Сега го чака надежда за светло бъдеще, като нас.

На украинците мога да им кажа едно. "Историята, четете историята, не Вашата защото нямате а обърнете внимание на Великата Френска Буржуазна Революция и съдбата на революционерите които са я направили. Майданци чака Ви гладно, бедно стдудено бъдеще. Малко от Вас ще оживеят!"

.... Със силата, с която украинския народ воюва за свободата си, доказа, че ще има бъдеще и то наистина ще е добро.. Повечето от смелите мъже и жени от Майдан са на фронта и някой от тях загинаха в Отечествената война за свободата на Украина... Но Украина ще живее...

Исторята четете историята на френските барикади не по малко смели хора е имало. Какво се случва с тях след това??????????????

За да се оцени доколко може да се вярва на Укроленд са достатъчни две неща, направени от Порошенко: 1. Само преди дни, той заяви във връзка с действията на правителството - "Вярно е. Знаем, че са в нярушение на Конституцията, но така трябва". 2. Разпусна Върховната Рада с указ, в който се позовава на чл. 90 от Конституцията. А в него се казва, че президентът може да разпусне Радата, ако в продължение на 30 дни не може да се събере на заседание. Е, те заседаваха по два пъти на денъ, но... Укроленд и Конституция (закони) - това звучи смешно и идиотски.

... и българин да си и руснак да си... да пишеш и критикуваш действията на украинския Президент по отношение на законност и спазване на конституция все е смешно и абсурдно...

Не е нито смешно, нито забавно - САЩ, ЕС (ЕП и ЕК) непрекъснато изтъкват, какъв демократ и "европеец" е Порошенко и как те са твърдо в негова подкрепа. Илиза, че подкрепяме закононарушители, които дори не се свенят да ко показват открито.

Е поредното провокативно решение на еврейската комисия инспирирано от ционистите от сащ. Поставиха началото на поредната световна война, няма да мирясат жидовете, докато не съсипят планетата...

ами накрая руся да вземе да асоциира еу и всико да си е на мястото...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нямам желание да коментирам вече Сериозно такива "неща", особено тези свързани с уКрайна. То тук политическото преиграване на "дОбродетелите от зАпад" добива Гротескно Измерение с Абсурдни Цели. Какво и кого ще аСоциират, след като уКрайна я чака Парцелиране. Или ще асоциират Парцелно. Налудничева работа, само някоя "патаклама" да не докарат, както са я подкарали. А Шутовете от Киев ги разиграват, като "пияна мечка".

И да им се радвате, и да им се косите на украинците, изобщо не са за завиждане. Когато големите си мерят пи.ките у вас, няма как да не го отнесеш... Сега като абитуриенти броят до 12 и куфеят, защото не знаят какво ги чака. И също като абитуриентите ще узреят след някоя-друга година. Какво правим ние, българите, обаче? Ами типично по български, вместо да си гледаме своята работа, се дърляме в кръчмата (форума), злобеем и злорадстваме, бистрим световната политика. Само че от нас нищо не зависи. Поне по отношение на световната политика. Много сме малки. А сме малки, защото сме такива. Не си гледаме интереса. Нашия си интерес - твоя, моя, на приятеля. А какъв е нашия интерес в този случай - какво можем да спечелим, какво рискуваме, какво ще загубим? Ами като за начало, няма да сме най-бедните в ЕС. Ще има по-бедни. Цели 48 милиона. Разбирай, на всеки един от нас, ще му се паднат по 7 по-бедни. На които ще помагаме финансово, но и които ще се оглеждат в работата/бизнеса ни, и ще са склонни да я вършат по-евтино. Тоест, доходите ни, респективно, жизнения ни стандарт, ще паднат още. И не си мислете, ама изобщо, че украинците са по-слабо подготвени от вас, че не владеят точните науки, икономика и технологии. При тях все още не е разбита образователната система и нивото на фундаментални познания на излизащите от нея е добро. Да много от тях са още със соц.мислене, но гладът е велика сила и добър учител. След няколко години ще влязат в час.

Украйна е създадена от Ленин и е наречена Украинска Социалистическа Съветска Република.1939 г. Сталин прибавя към нея Галичина, Буковина, Закарпатието. А Хрушчов подарява Крим. Хунтата трябва да издига паметници на комунистите, които я създадоха, както във Финландия. В центъра на Хелсинги има огромен паметник на Ленин, подарил самостоятелността на Финландия.

Не мерете Украйна с български аршин. Украинците платиха с кръв свободата на избора си. Ние все чакаме някой да ни "оправи". И като си ни оправят наши стари и нови ченгета - не излизаме на улицата, а повтаряме уникалната българска поговорка "Преклонената главица остра сабя не сече я" и ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ЧАКАМЕ ДА НИ ОПРАВЯТ! Пак ще кажа - не мерете Украйна с българският аршин и ЗАПОМНЕТЕ как в този форум наричахте украиците "УКРИ", как търпяхте руски тролове да ви обясняват че няма държава Украйна и после ще питате след 3 години - ама защо Украйна е по-добре от нас в ЕС? П.С. Честно казано, липсва ми само Пиратик от руските тролове, беше ходещ виц старчето...

Прочетох всички "желби по младост'' на ник "снайпер" и мога само да потвърдя диагнозата на ник "Отец Нафърфорий". Ник "снайпер"- ако ти си се предал, ако ти е прекършен гръбнака и той постоянно е превит доземи пред по-силният в живота, без значение дали е путин, ердоган, шефа ти или друг човек, то не пренасяй тази човешка и духовна немощ на нас- българите! Ние- българите- УМЕЕМ да се изправяме , когато паднем, ИМАМЕ СОБСТВЕН ХАРАКТЕР /ГРЪБНАК/, КОЙТО НЕ СЕ ПРЕВИВА ПРЕД СИЛНИЯТ НА ДЕНЯ. ЗА ТОВА СМЕ ОЦЕЛЕЛИ КАТО НАРОД И ЕТНОС!

бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла блабла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла блабла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла блабла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла блабла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла блабла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла блабла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла блабла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла блабла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла

анонимен

Бла-бла, ама МЕН не можете да плашите с това, че гъ*пром ще ми спре газът през зимата, ще стоя на студено и не можете да ме накарате да си превия гръбнака, нали:) Така, че - всеки жъне това, което е посял. Ако не е посял, няма да жъне.

за последните 100 г. сменихме 3 пъти лагера: 1915 и 1941г. - с Германия - силните на деня, обещали ни Македония, Беломорието, Северна и Южна Добруджа. 1944 - 1989 - със СССР - силните на деня, БКП - пръв васал на новите ни господари - предложил България да стане 16-та република на СССР. 1991 - до сега - със САЩ - силните на деня, новоизлюпените "демократи" подаряват за безвъзмездно ползване 4 Български военни бази на новите ни господари. Освен това Брюксел съвсем официално си ни командва и ние изпълняваме безапелационно. Това за мен е пълно безгръбначие. Ако в периода 1912 - 1944 сме се борили за обединението на всички Българи на територията на една държава, другите 2 пришивания за силните на деня са си чисто предателство на Националните ни интереси.

анонимен

Това, което сте написал/а НЕ Е основание ник "снайпер" да повтаря нонстоп:"Жалки сме, такива сме , онакива сме". Българите сме такива, каквито сме. Всеки народ има своите особености. Вместо да се жалвате, ПРОМЕНЕТЕ ЖИВОТА СИ- учете, работете, създайте иновация, НАМЕРЕТЕ САМ/А СИЛИ В СЕБЕ СИ ДА ПРОМЕНИТЕ ВАШАТА РЕАЛНОСТ!

Те не знаят какво ги чака.Жална им майка на украинците.От там след 1-2 година ще тръгне не оранжева ЦРУ революция, а украинска.

Няма по големи балъци от нас

А ти най-отпреде на хорото си се хванал Чадо! А чувал ли си притчата за тримата дето били с обърната дръжка и голо хоро заиграли? Много мъдрост има в нея Чадо.

magit@abv.bg

Ок прав ти път към фронта срещу руснаците. Ае жив и здрав отче безбожно крадливо безочливо.

Дреме ми на сайдера асоцирали ли са ги, приели ли са ги. То нещо дето ние българите сме в него няма трайност. За друго се сетих, четейки русофобите във форума... За онова момче от Копривщица- Гаврил Георгиев Хлътев. Намирайки се над горящото Панагюрище по воему той казва клетвата на всеки българин. Ще цитирам по памет: "... Моята цел е постигната вече! В сърцето на тирана аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравей. А Русия нека заповяда! " Г. Бенковски, същият този Гаврил Хлътев де.... Плюйте я, то и пука 1/6 от земната суша е това....

Благодаря за минусите от сърце.

Робинзоне, ти каже ми се все още на острова дивееш Чадо?

Глупако, Робинзон е герой на Даниел Дефо, Робинсън е най-великият боксьор на всички времена и народи. Негър е. Майка ти и татко ти сигурно не са чули за него та да ти разкажат нещо, ама за Робинзон и Петкан поне --- А?

Щом ЕС подписва споразумения с превратаджии, значи не му е чиста работата и на него...

Тотални смешници сме.

Украйна ще е догонила Полша и прибалтийските държави по жизнен стандарт и покупателна способност, гривната ще е заменена от еврото, а жителите на ДНР и ЛНР ще се бият за украинско гражданство. Моля се Богу Русия да е оцеляла и не се е разпаднала.

Да ти изпратя и на теб един налъм с указания колко често да го поливаш ? Току виж цъфнал...

и от какво ще го направят укрите тоз стандарт бе , сигурно от песни и танци по мегданя

браво точно като у нас ние сме 2 сила в европа !!!!!!!!!!!!!!ебати лицемера си за 7 години ние сме в блатото и от сламката дето дишаме е останал само сантиметер зада се удавим голямо бъдещe нема що!!!!!!!!!!!!!1

блатото, аз не съм и не съм единствен извън блатото. Похвани някаква работа , някакъв бизнес, иди продавай домати и краставици на Женския, ако трябва . Само се плачеш кат вдовица за ... колко си зле.

В България вече е така след 8 години ЕС. Всички се избиват за българско гражданство, даже немците напират, ама ние не ги пускаме...

А що да не се разпада Чадо? Всека лоза езели плд не приносит да се изкорени и на огън да се предаде!

Хайде, до свидания, западнофилистици.

ДууууХалите Товарищ

да са иm честити на укрите гладът студът и мизерията на която са обречени !!!!!!!!!просто теса вече новото сборище на отпадъци от европа да им честит еврогеиският съюз

Трябваше да направим комунистически резерват, и сега България щеше да е далеч напред , дори само от туристическата атракция.

magit@abv.bg

ВИП агенцията която обслужваше НС и министерства фалира, ти си мечтаеш за резервати и туроператорска дейност хахахха пхахаха

Nikolai Vasilev

еи умник много ми се изка да доидат няколко укри западенци там дето работиш и сам тогава ще се плюеш че си ги защитавал по форума запомни едно ::::::::::западенците укри са полоши и от евреите.впуснат ли ги в европа то тогава си безработен момче!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А ти загазил си от глад и студ?

Да бе, той, докато е бъркал по кофите, е намерил изхвърлен лаптоп и сега щрака политически коментари

само некадърните и мързеливите са бедни и студуват. Работещите и талантливите изкарват над 1500 евра, на Великден и по време на отпуската си с в Гърция, ходят на ски в Австрия и Италия.

Вече е ясно------Украйна в Европа, Русия в Азия....... Путин така си избра......... :-) :-) :-)

А ти къде си?

Той е в БГ-то. Заработва при Сорос покрай "демократичните ценности" )))

По иконките съдя, че пишеш от таблет. Нали? Интересно ...

КАДЪР "ШЕСТАК"

Миналата седмица си идвам аз до БГ-то да видя родата. Таксиджията от летищото в София казва : 'Куфарът ще го оставим на задната седалка,че в багажника нося две гуми.От тез дупки по кварталите здрава гума не ми е останала". На връщане пък таксито го караше началник на кредитен отдел в централа на банка. Връщам се днес в Рашата,среща ме познат с "Лексус" /не съм им фен/ и казва "Другата седмица отивам да си купувам къща до Лондон.Трябва да инвестирам каквото съм изкарал таз година". Те ви Евросъюз,те ви Раша...

какво искаш да кажеш?

В Евросъюза паричните потоци хич ги няма. Парите са в Рашата,Емирствата и Сингапур

чукча чукча ( нерегистриран ) 16.09.2014 21:28 . Таз седмица бях в БГ-то за малко дни. 18 000 € ги раздадох на закъсали роднини за 2 дни. Ей толкова сте мръднали напред ! сarrot ( регистриран ) 16.09.2014 21:30 . Аферим бе Чукч! Откъде ги изкара тия мангизи? Сигурно от Съветска Русия, а? чукча чукча ( нерегистриран ) 16.09.2014 21:37 . А Русия,откъде толкоз пари в Русия ? Парите са в ЕС.И то предимно в БГ-то ))

Ти кат класик почваш да ме цитираш ))

Абе чвор лъжеш като бързия влак :))) Да те Е....а у богаташа Съветски да те Е....А баш!

Ей там е разликата: Прошляците кат теб ги дразнят заможните. Пък мен ме дразнят тъпанарите без значение от банковата сметка

Отразяването само на външно политическите аспекти, замазват очите на хората, тъй като ежедневно всяка сутрин от всяка болница в България изнасят през задния вход умрели покрити с бял чаршаф, но политиците ни се снимат с прекрасна щастлива усмивка, все едно Меркел им е направила свирка...

И най-гнусното е, че болниците ни от вън заприличват на европейски, но когато влезнеш вътре си жив труп и може само да се гледаш от небето как те изкарват през задния вход на болницата рано сутрин, за да не те гледат другите.

ВИКАЩИТЕ ура за ЕС!!! Я ни пояснете защо България получава 6% от фонда за "СОЛИДАРНОСТ"! Като компенсация за щетите от наводненията! Някакви си 18 МИЛИОНА ЕВРО!!! А РУМЪНИЯ - 40%!!! Или 120 МИЛИОНА!!! И не пишете, че БОЦКО не е станал премиер! ДОТОГАВА ПАРИТЕ ВЪВ ФОНДА ША СВЪРШАТ!!! 300 МИЛИОНА СА ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА!! А ТУЙ, че БЛИЗАШКИ ОБЯВИ - ЗА БЪЛГАРИЯ СА, му го прощаваме... За оня 1,5 МИЛИАРД ЗА КАНДИДАТ-ЧЛЕНКАТА УКРАЙНА ОТ 14,9-ти НЕ ВИ ПИТАМЕ! Щото днес са поискали НОВИ ОЩЕ ДВА МИЛИАРДА ЕВРО! ПОМОЩ ОТ ЕС ЗА БЮДЖЕТА СИ...

До 2020 година Бьлгария я чакат двадесет милиарда евро от ЕС.... Ноооо, трябва да се РАБОТИ, за да се усвоят парите... Иииии не трябва да се краде!!! Това от ЕС не могат да ни го свьршат........

Гледам и тук почнали да трият.

Хохохо, дебилите свалят гащи на америка милите. Но американците на тях им искат визи, продават им ток и тихичко им влиза...

Фашагата ПоТрошенко,ще рупат шоколад и ще подскачат по мегданя да се сгреят .txt

"ХТО НЕ МЕРЗНЕТ, ТОТ - МОСКАЛь".. А Кличко обеща преди месец пак да пусне топлата вода на киевчани! Дали си е изпълнил обещанието???

Делнаха си Украйна. Путин постигна всичко, което искаше още в първия рунд. Без да съм фен на Влад Путин ще кажа, че е ГОЛЯМ играч. Момченцето в Белия дом е ниска топка за бате Влади. Цветнокожият Обонго бичи стойки и се държи като смешник от гетото, докато Путин е хладнокръвен и печели битка след битка. Гето смешник срещу шахматист :) И да не си помислите, че съм русофилистик, напротив уважавам постигнатото от американците в много области... но истината е една. ПУТИН ПОБЕДИ !

Голям, голям, колко да е глям? Кинта и петдесет на токчета

играч - от 8 области, само две, и то полвинчато му играят по свирката, еврото е над 50 рубли - лесно се смята , ама долара стана 38 рубли - трудно за изчисление. За това "играча" е обещал за Нова година, за лесни сметки еврото да бъде 100 рубли, а долара 75. Петрола се срина под 100 долара , очаква се при определени обстоятелства по Нова година да стигне 95 долара или 7125 рубли барела. Русия се разпада заради "играча" - днес Путин претърпя най-голямото си дипломатическо поражение, откакто е на власт.

Напарфюмираната Европа направи всичко възможно, за да попречи на освобождението на България от турско робство, и продължава да служи на българоненавистната си доктрина. Тя защитава само своите интереси и своите пари. Под благовидния призив за демокрация унищожи селското ни стопанство, индустрията ни, армията ни, а сега и енергетиката ни. За 25 години превърна България от средно развита държава в свой пазар. Нашите еничари (сини и червени, и най-вече турците) се отрекоха от националните ни интереси и ги повериха на Европа. Така те лишиха народа ни от бъдеще. НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ - икономическото робство е по-страшно дори от политическата зависимост.

"Култов момент от делото срещу Слободан Милошевич" Потърсете да видите как подобаващо им каза в очите публично Слободан всичко на западните катили.

Евала и аз и аз и аз .............

в списание МАКС , 2008 година: "...Путин от една изостанала държава направи в момента сила, с която се съобразяват всички. Погледнато за своето време, Хитлер и Сталин са номер едно. Или Мао - за това да водиш една империя толкова време в такива ситуации се изискват качества"

"Една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство."