Русия заплаши с ответни мерки, ако ЕС й наложи нови санкции

С новите санкции срещу Русия ЕС изпраща сигнал за поддръжка на "партията на войната" в Киев и Русия със сигурност ще реагира, ако те бъдат наложени.

Обратно в новината

Коментари - Русия заплаши с ответни мерки, ако ЕС й наложи нови санкции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и, надявам се, все още има шанс да стане нормална и просперираща страна. Това не може да се получи с управлението на чекистите, генератор на корупцията, ограничените човешки права и псевдопазарна олигархична икономика. Както и на пещерен милитаризъм с разпалване на военни конфликти (Чечня, Грузия, Украйна...). Чекистите връщат страната към нов СССР-2, т.е превръщат я отново в "империя на злото". Така че, подкрепящите Путин и властта на силовиците са истинските русофоби!

Ами сега ? какво ще правим с руските санкции ? Аууууууу

Много сам любопитен! В Шотландия в момента проучването на общественето мнение показва 51% одобрение за независимост.Малко преди това -32%. Ами след 2 седмици! Дали ЕС ще наложи санкции,ако се откъснат от UK?

На гол тумбак ,чифте пищови...те това е Русията днес...и тя плаши със санкции ,кого?Собствения си народ плаши...

на гол тумбак е да даваш по 700 милиарда на година за оръжие, а да имаш дълг над 17 трилиона и да си с най големия дефицит в света от 193 страни САЩ е на последно място по дефицит, 50 милиона са здравно неосигурени едно лечение на хепатит може да стигне 145000 долара защотот хапче за хепатит в египет може да ти струва 11 долара но същото в САЩ е 1000 долара, та на това му икам на гол тумбак чифте пищови

Ами ако Русия забрани газ,нефт и техническо сътрудничества ,даже и за 1 година! Какво ще правим в РБ? Газ няма -таз от гръчко пак е руска! Нефт от внос зависи цена от далеко и от Босфора! АЕЦ-а ще види удължаване живота-ама или късно или друг път?

Нефта го ползва монопола Лукойл ,та за какво спиране на нефта казваш?Тъпотиите и глупостите ги разправяй в селската кръчма... :)

американците са си увеличи ли вноса на руски нефт от 0 процента до 5 процента от общия внос на нефт и нефтени продукти за псоледните 2-3 , ограниченията са само за колониите, само че шутове като мошето са на вярна шутовска служба. наложи било

ХА ХА ХА ХА ХА ...

ИСКАМ ДА СМЕ С РУСИЯ! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТОЗИ КОЙТО МИ ГО ОБЕЩАЕ - АКО ЩЕ И ДА СЕ КАЗВА АДОЛФ

между Адолф (Шикългрубер) и Путин разликата не е голяма.

СТАМБОЛОВ - СЪЩО. КАКТО Е ИЗВЕСТНО И ТОЙ Е БИЛ ВСИЧКО ЗА НАРОДА СИ! ДРУГО СИ Е ДА СИ ГОТОВ ДА ДАДЕШ ДУПЕ - ОСОБЕНО АКО НЕ Е ТОЧНО ТВОЕТО. ХА ХА ХА

ЕС може и без руските доставки,просто ще увеличат доставките от другите газови находища,а до година ще добиват достатъчни количества от собствени находища по екологичната американска технология,както вече Полша реши газовата си независимост!Украйна пълни терминалите си с ревърсна линия от ЕС и прави бързи сондажи като има големи залежи,подобно на Полша!Ние ще бъдем затруднени,но пък ще изкараме и без прескъпия руски газ докато не разработим нашите находища!Русия не моше да плаши и рекетира,няма полезен отговор!Нека спазва международните закони,за да избегне пълна изолация и санкции!

Нещо часовникът ти е назад - Полша вече се отказа от шистовия газ - оказа се, че само 30% са въглеводороди, останалото е азот и СО2...а и добивът е повече от скромен. Така че не ми я хвали тази "екологична" технология. А питаш ли се защо в Щатите добивът на шистов газ е дотиран от държавата?

Ес може ама друг път. Първо няма инфраструктура. Возенето в камиони е нерентабилно. Рашките купиха и някакъв енергиен оператор в Германия тия дни, дето продава газ. Но проблема не е газта. Проблема са металите, а и нефта. Рашките държат доста голям дял от пазара в Европа на нефт а и имат рафинерии. Руският нефт също няма как да се компенсира - нняма инфраструктура а и става въпрос за огромни количества. Така че стъпете на земята и мислете реално или поне не пишете глупости.

че нормалните хора (и държави) в никакъв случай не трябва да се поддават на рекет! Каквото и да им струва това! Както и да са непримирими когато арогантни и брутални гамени нарушават общоприетите правила и се опитват да налагат еднолично свои!...

Различните нефтени находища дават нефт ис различен състав! Рускиятк нефт се отличава с ниско съдържание на сяра за разлика от саудитския нефт! Затова например нашият Нефтохим нямаше как да се продаде на друг освен на руска компания, защото Нефтохима е пригоден да преработва нефт с ниско сярно съдържание! А такъв качествен нефт има в малко от находищата по света!

Просто няма друго толкова мнение ! Русия няма как да се изолира с Китай, Индия, Южна Америка и много проруски политици с настъпващи позиции в Европа, най-малкото защото това е по-голямата част от населението на света.

Освен БРИКС има и още една организация ШОС. Шанхайската организация за сътрудничество (ШОС) е основана от лидерите на Русия, Китай, Казахстан, Узбекистан, Таджикистан и Киргизия. Предстои да станат редовни членки на ШОС страни като Индия, Иран, Пакистан и Монголия. За световна изолация на Русия въобще не може и да се говори! То в ЕС Унгария, Чехия, Словакия и още някои страни организират група за противопоставяне на антируската политика на ЕС в угода на САЩ!

Събирайте кочанките и ...сламата!?

Че с изключение на София кой ползва газ.Айде да я спират ако искат още сега много важно

ела ми го кажи в очите тъпунгер.

кажи къде си,та да дойда...

Ами да кажем - промишлеността (поне тази, която още е останала) - тя потребява нЕкви 1.8 млрд куб. м. годишно. Е, какво, и нея ли да затрием? А после какво ще ядеш - може би ще си сготвиш цървулите, а?

И кво от тва че щели да спрат газта.Много важно.Всяко зло за добро тъкмо нема да плащаме на обирджийте от топлофикация

Вече забраниха на мужиците да ядат и пият ( старото уиски били отровно сроде Нардора им). Новината е спестена за да сье спести поредната доза присмех, която ''могучая'' би получила... Сигурно ще им въведат изходни визи....да здраствует сесе сеРе 2 !

ще плашат ескимосите

Путин дори не си помисля "да спре кранчето". 75 % от приходите на бюджета са от износ на петрол и газ. Без тези приходи Русия няма да издържи и няколко седмици. По добре глупавите селяни да замълчат и да се гледат козите.

Брей я дай малко повече инфо з атези 75%?

Колко от тези 75% се падат на газта ще посочиш ли, или ела тук в провинцията, майка има 2 кози но е на възраст , ще ти купя още поне 30-40 и почваш да ги пасеш и доиш! 23 млр$ е износа на природен газ на Русия , над 145млр$ е износа на нефт, тъй като РУСИЯ Е ВТОРАТА СТРАНА ИЗНОСИТЕЛ НА НЕФТ след СА. Да не говорим че 4 страни полу1ат на 100% газ от Русия и.. ние сме в това число, така че .. сменяй газовия котел с тоя на дърва :-))) Очаква се люта зима, аз нямам проблем , мислете му такива като теб:-)

в плен на сатаната си ти "украински патриарх".християнството предадоха българите на киевска рус не само на покрайнините.извикай папата в украйна и се разберете католици и православни.защо ви ръководи чифут?

Русия чака зимата за да ни спре газта,знам!

..е и -като я спре...от къде параи..а,да -изхода е война!

ЕС в момента реже клон на който седи заедно с Русия, но от една и съща страна - губещата. От тези санкции губят само икономиките на ЕС И Русия, а единственият, който печели от ситуацията е САЩ.

Напълно си прав! САЩ ще направят всичко само и само ЕС и Русия да не си подобрят отношенията! Най-големите препятствия пред хегемонията на САЩ са ЕС, Русия и Китай! А съюза межшду тях е сктрашна работа! Затова сега САЩ ухажват Китай за да влошат отношенията и между тях, както направиха това с ЕС! Само че ЕС сам се превърна в слуга и подлога на САЩ вместо да им тропне с юмрук по масата на краварите!

Русия се държи като престъпник пред английски полицай!Всеки опит да гъка и се противи,носи по-сурово наказание!Едно такова перчене им струваше глад и разпадане на империята им СССР,а с това нещастно ръмжене не могат да уплашат никого,но пък могат да се разпаднат на губернии,да си пият газта и си дъвчат ракетите!Путин се зъби като хлебарка на слон!

е то преди това се разпадна империята на великобритания, и френската:)) сега какво ли ще им се разпадне британия все побеждава и става все по малка:)). русия сега си е в размерите който имаше при еврейна ленин които си беше спонсориран от америкасните банкери, беше му платено да прави революция сега тези новите пак им беше платено да откраднат украйна, пак същия сценарии знаем какзавърши предния сценарии,

Да знаем, с 50 милиона руски жертви...

Санкциите вече са в ход. Русия не е в порожение за ответни мерки. Нейната икономика и бюджет се крепят на износ на газ и петрол, с когото финансират войни и тероризъм, вместо развитие. Народът ще плати солената фактура на кремълската клика, чиито говорител е маймуната от снимката.

както либииския народ плаща, както иракския където има тероризъм от ФАЩ винаги има глад и мизерия, пример найй демократичната република в ЛАтинска америка ГВатемала, ХАвайите присъединен към ФАЩ против волята на хората 1956 година , без рефердум, защо не пищите за хавай който беше окупиран колонизиран и присвоен от ФАЩ

big_uncle@dir.bg

Не може! Директивата на тези, които им плащат, не е такава!

Захладнява, а това не е добре за ЕС. Урковците се дървят, че ще спрат транзита на газ през Украйна и в този случай Русия няма нужда дори да врътва кранчето. Другия вариант е заради системните кражби на газ от Украйна, Русия да врътне кранчето, но и в двата случая се очертава доста студена зима за ЕС. Пренасочиха доставките на газ на изток и си опекоха работата, а за енергийни ресурси пазар винаги има. Баба Меркел взе да дава вече на заден със санкциите защото големите индустриалци дадоха да се разбере, че иначе се пенсионира, същото ще направят и в други държави от ЕС.

Утрото е Винаги по-мъдро от вечерта ! , т.е. конкретните вълнения на 'наште' в Тази насока (в конце-концов гарнирани Обилно с Откровен антисемитизъм) - Са просто първосигнални : ---> тъй като Се Видя че им Е взета мярката ------> Особено и Най-Вече - финансово.

Така ще ви санкционирам, че няма да остане и зелка по нашите магазини. Спирам внасяне на храна от цяла европа. Ще внсями пласмаса от Китай и ще я ядем.

Руснаците не са дупедавци като нас ,занят каво правят.Давай Впирет Братушка

русия може да си заплашва колкото иска, само че няма възможност да ги осъществи ответните мерки. единственото, което имат руснаците и е конвертируемо, е нефта и газа, а точно там няма да си позволят да играят игрички по ред причини

Май не си сигурен, а? Я потърси в Гуглата какво изнася Русия, при това не под формата на суровина - може пък и да проумееш нещата по-добре. Впрочем достатъчно е да спре само износа на титан...Еърбъс и Боинг ще го издухат много яко...и пазар за него веднага ще се намери, жълтите ще го лапнат веднага...

кого ще лъжеш бе маимун.наи-големите износители на титан са австралия,южна африка,канада,норвегия и украина.

Да продължават да заплашват Русия, но след това да не се оплакват, че са им отвърнали! Природен закон!

Русия заплащи, че ще направи гладна стачка зимата и ще се самозапали с газ.

БРАВО РУСИЯ САМО ТАКА

О, Русия има много възможности да върне на Запада за всяка нова санкция срещу нея! Не е само Синият поток! Въпреки, че в края на краищата може да им вратни кранчето на газа и да им гледа сеира като са такива ербапи! Но спомнете си само как Русия търпеливо изчака дълго няколкото нива санкции на Запада, многократно ги предупреди да спрат с тях и изведнаж внезапно ги удари силно със санкциите за ембарго на селскостопанската продукция на Запада! И Западът взе де се окайва колко лоши били руснаците, че го затруднявали! Егати наглостта!

ХАН ПУТКУ ТРАЙ СИ МОЕТО МОМЧЕ ЧЕ С ТОВА КИЛИИНО ОБРАЗОВАНИЕ СТАВАШ ЗА СМЯХ НА ГАРГИТЕ .

Какви - ще спре подаването на газ по Синия поток ли?

Мце оправи си географията. Русия и Турция в момента нямат проблеми помежду си. За чий бяс да спират син поток

Европа с Русия. НАТО забранена като най-голямата терористична организация.

Русия с Европа без партията на войната на Путлер... :)

"УМНИКО" ВОЙНАТА Я ЗАПОЧНАХА ЕВРЕЙСКИТЕ ПОДЛОГИ В КИЕВ .ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е КОГА ЩЕ ВЪСТАНАТ УКРАИНЦИТЕ И ЩЕ ИЗБЕСЯТ ТЕЗИ МАРИОНЕТКИ .

Нито един въпрос в Европа няма да се реши без участието на Русия. НАТО само ги създава. Политиката на САЩ и с джихадистите и с въоръжаването на кюрди, с "авангардни" бойни образования ще доведе до огромни кръвопролития и в безизходица в Европа. Стига с това озверяло изтощаване на Европа за въоръжаване.

И аз казвам това - светът да е без путлеризма и джихадизма!

Уважаеми,скъпи,драги български продажби царвули нима на българския народ руснака някога ни му е помагал? КАКЪВ ЧЕП ПЛЮЕТЕ ПОСТОЯННО

"демократичният свят" се " управлява" от ДИКТАТОРА  САЩ!

ЕС е световна мафия на американските монополи, нищо друго.

ЕС е световна мафия на американските монополи, нищо друго.

някъде в коментарите тук прочетох че еврото пада , и аз точно това забелязвам през последния месец еврото върви надоло не само по отношение на долара а и на други валути , ако някои има представа защо да обясни ?

Ако позволите, Колега - от моя-скромен прозорец виждам че еврото - Е хем млада валута, хем прибързано-подкарана....пък И - от Доказано-нетвърдите.

Заложете на РУБЛАТА другарю ,няма да сгрешите... :)Изключително твърда е .... :)))

АМИ РУБЛАТА Е ОБЕЗПЕЧЕНА СЪС ЗЛАТО А ЕВРОТО Е ПРОСТО ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ КАТО ДОЛАРА . ЩЕ ДОЙДЕ МОМЕНТА В КОЙТО НЕФТ И ГАЗ ЩЕ СЕ КУПУВАТ САМО С РУБЛИ И ЮАНИ, А РУБЛИ И ЮАНИ ЩЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ САМО СЪС ЗЛАТО МАЛКИЯТ .

ЕС да не решава неща без да е питал народите си! Мен даже за ЕС никой не ме е питал на референдум, примерно.

Всъщност - Всичко Е толкова простичко : - Максимум 4-4.5 млн у Нас ...като от тях - 52% Хора в Златна възраст... И видимомалцинствени - Бол ! - бизнесът - хем 'бизнес', хем 'наш' ! - банките - хем 'банки', хем 'наши' ! ...то аслъ - Ачик-Ачик по задунайкаю с балалайкаю ... НО ! - уважаеми филисти/фобисти --> Прошка Няма да има. (Извинете !)

Обикновено гледам да си прехапвам езика Напоследък, когато Се изпозапотепаме кат козлета на Мост (дет Йощ Не Сме съградили !) по Тази пуста-да-опустее Тематика... НО ! - като Гледа Човек - 'наште' шъ съ спукат през гърба за да... ---> 'осигурят' Нюкването Ни. (Извинете !) ----- ...Мерките - Единодушно приети. ...И днес - Доказани Продължаващи БЕЗЧИНСТВА на Русия в Украинска Земя ( Даже И охранителна рота - Избита до-крак !) ...Порошенко - Направи Невероятно-Силно Изявление.

Никой не е викал укрите фашисти бандеровци убийци в Новорусия, да си бяха стояли в киев да си скачат на майдана. А изродите отидоха с оръжие срещу част от народа на някогашна Украйна, решиха че те ще наложат волята си че не може да има друга идея и друга идеологиа освен презряният им фашизъм, за назидание изгориха 40 човека в Одеса. Сега какво искат какво реват животни. Украйна умря и я убиха те със собствените си ръце никаква Русия не им е виновна.

Не виждам как Би било възможно да имате Резон, Колега ! - Не Украйна навлезе в Русия !, а ---> Русия Извърши Тотално-Недопустимо НАШЕСТВИЕ в Украйна !! при това - с 'методика' която Е ясна на Цял Свят. (Извинете !)

Киев . Лидерът на украинската православна църква патриарх Филарет заяви, че президента на Русия Владимир Путин е обсебен от Сатаната, предаде AFP. В изявление на патриарх Филарет , руският президент е обвинен в опит да предизвика кръвопролития и убийства в източна Украйна. Путин изрича явни лъжи: докато организира и изпраща платени убийци в нашата страна , той говори за вътрешен конфликт, в който се предполага, че не е замесен. Украинският народ постоянно призовава Путин към съчувствие , но изглежда той остава глух за тези призиви и само увеличава злото, понеже той, подобно на Юда Искариот е обсебен от Сатаната, заяви патриарх Филарет.

Т.е да разбираме че тези които изгориха хората в Одеса, сриват градовете на Новорусия са миротворци "ангели небесни"

МДАМ И СИГУР СТРЕЛБАТА ПО ЖИЛИЩНИ КВАРТАЛИ С УСТАНОВКИ "ГРАД" Е БОГОУГОДНО ДЕЛО СПОРЕД СЪЩИЯ ФИЛАРЕТ .

Стигнал е до прозрението след директните попадения в православни черкви в Новорусия предполагам?!

Pesh0

3 тата световна , започва , много странно .

от едната страна има меки китки от другата ТУХЛИ, къде я съзря тая 3 та световна.

Pesh0

меките китки и тухлите , водят война на няколко фронта , като меките китки , не е ясно какви ги дирят в близкия изток . Кого въоражават и защо. Тухлите са засегнати , защото искат да им отнемат стратегически земи. и не отстъпват в Украйна .

Като гледам как пада Еврото спрямо Долар, Паунд, йена и всяка друга валута, от всичките тези санкции, Европа единствено ще спечели покачване на цените (първо горивата а след това и всичко останало). Давай ЕС, народите ви ще плащат сметката...

Pesh0

Падат , абсолютно всички валути , от години. Заради девалвацията и печатането на доларите . На всички им изнася , като печатат долари и те даси печатат валути. За това цените на стоките скачат , непрекъснато .

АБЕ БРАТУШКИ, ЗАЩО НЕ ИМ ВРЪТНЕТЕ ЗА МАЛКО КРАНЧЕТО НА ТЕЗИ ПУЩИНЯЦИ?

Защото и Европа ще им врътне паричното кранче и твоите братушки първи ще умрат от глад.

Има и добра страна.Рускините ще подаряват за стотинки.

Важно! Току що шведският Нобелов комитет учтиво е помолило Обама да върне Нобеловата награда за мир! Това никога не се е случвало досега!

То и сега не се е случило? Руска лъжа както винаги от тебе.

Намери новината в Гугъл. Чети, ако не те е срам.

Плаши Пейю кокошките! Те треперят от смях!

Бивша Украйна остана без боеспособна армия ! Остана без Авиация ,хеликоптери ! Бронираната им техника Премина в ръцете на Новорусииската армия , или беше Унищужена . На целият фронт Новорусиижи настъпват и са обкръжили Марупол ! ........ На този фон ..... Американските и НАТОвски многобройни съветници виждат Разгрома ,и Търсят всякакъв начин да Спрат Насъплените на Новорусите ,чрез т.н. "Преговори" ...Печелят време да се Прегрупират ,получат Нови доставки Оръжие от САЩ+НАТО !!! .... Бандеровци ще Продължата Клането веднага след като се окопитят !

Искаш да кажеш руската армия настъпва нали? Само дето от Мариупол ги отблъснаха назад. И той не е обкръжен. Бронираната техника на терористите идва основно от Русия. Те взели 5-6 танка, ами останалите 200?? Ами Украйна няма танк Т72 и Т80, каквито имат напоследък терористите. Ето И БТР80А само на въоръжение в Русия: watch?v=NNGZ8J3U82g С няколко чисти "донбасци".

Стига с тези истерии. Никаква руска армия няма в Новорусия. Къде са доказателствата, къде са спътниковите снимки с колоните танкове. Всичко са някакви препечатки, кой какво видял и какво чул. Шоколадовият нерез само квичи че има руска армия, нали ако имаше до сега тази война да е приключила.

Хайде като си отворен ми кажи по какво външно се отличава Т64, Т72 и Т80. Между другото първият е харковско производство, вторият и него го правеха по едно време в Харков, а третият си е тагилсо производство. А и клипа е свален.

Нови санкций ( нерегистриран ) 06.09.2014 19:54 нЕма да има. Спете спокойно деца. Един древен виц за разпускане. Плували си едни портокалчета и изведнъж срешнали един трол с ник "шарен свят". -Я-я лай*о, рекло едното портокалче. -Не се смейте казал тролът. Довчера и аз бях портокал (в соросовата фруктиера).

Ами май в понеделник ще има санкции.

Хан Путку не знаех че укрите са раса. Явно и ти си повярвал на историята за древните укри

Чешкият и словашкият премиер подкрепиха санкциите срещу Русия 6 септември 2014 / 19:52 Така става ясно,че Полша и Словакия имат доказателства за руската агресия в Украйна. Край- рф е изолирана и сега вече путин доста ще трябва да мисли....

Украйна и САЩ започват в понеделник учения в Черно море. Украина и США в понедельник начнут учения в Черном море

Аз като ви казвам че укрите са тъпи някои не ми вярват.