Путин: Турското ръководство подкрепя ислямизацията

Русият президент Владимир Путин заяви, че сегашното ръководство на Турция целенасочено подкрепя ислямизирането на страната си.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Турското ръководство подкрепя ислямизацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия прогледна. За съжаление западните страни все още не. Турция играе коварна роля срещу тях и цивилизацията.

Путин да си гледа пияния народ,който не изтрезнява от отчаяние.Да не се меси на чужди държави и няма да му падат самолетите.Вижте го как гледа от снимката,все едно,че нов самолет е паднал

не може ли с нас да строят АЕЦ......на плевнята шут в гЪзЪ и искаме нова АЕЦ ...момента е подходящ ....

На всеки (включително на Европа) е ясно, че Турция се ислямизира все повече и повече и поддържа ИД и не само. Приемат ли я ще свали маската и от там нататък ще работи усилено и за ислямизирането на континента с всички сили.

ха сега се сетихте

турци + цигани = ДПС Справка изборите.

даваи бoико,газ на ужен поток,заедно с русия...

ужен поток,през бг веднага.....

Ислям,Радикален ислям - що е то ?! Напишете в търсачката "сайед котб", прочетете и ще научите "що е то".

Нож отзад вади само подлеца, много често го прави исляма, стар номер е преговори, договори, стискане на ръце, прегръдки , целувки и като се обърнеш ти забива нож в гърба!!!

Да измамиш неверник не е грях!

реплика кам мехмед : внимаваи кои наричаш неверник да не заминеш с еднопосочен билет за туркменистан, вече всички знаем много добре какво ви пише в корана и как ви ислямизират само като ви го прочетат, "че всеки които не вярва в алах е неверник и трябва да му се отреже главата", аз ще ти кажа само, че дявола е много лукав изпраща на тази земя свои творения, за да всяват терор и анархия, но ние много скоро ще му варнем всички творения в неговия дом, тоест в ада!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hа турците - FUCK OFF !!!

Засега турците направиха на самозабравилия се международен хулиган Путен FUCK IN, и то много яко и много дълбоко!

си Тъпи, а ма много!

В речта си, когато откриваше най-голямата в света джамия в Москва, руският президент Путин се изцепи "Сегашното ръководство на Турция целенасочено подкрепя ислямизирането на страната си." Мухахахахаха!

Трудно е да се каже кой от двамата е по-тъп и вреден за странат си. И двамата не успяха да установят контрол върху територията си/кавказ и кюрдистан/ и махат със сопата без ефект и приемат порочни и компрометирани минали практики и режими за идеология. Ислямизацията докара на Ердоган война на три фронта- крайни ислямисти, светско общество и кюрди.Путин пък успя са стане враг на целия свят. икномичеки ердоган е успешен за разлика от вова, но ислямизацията съсипа ефекта от това .

СИТУАЦИЯТА В КОЯТО СЕ ПОСТАВИ ТУРЦИЯ,ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО-ДРАМАТИЧНА!!!

СИТУАЦИЯТА В КОЯТО СЕ ПОСТАВИ РУСИЯ ,ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО-КАТАСТРОФАЛНА!!!

Поне едно хубаво нещо в новината: Ще се забави строежа на АЕЦ до границата ни.

и "мъдрите" политици от ЕС го проумеят и обърнат гръб на Ердоган като спрат да го финансират (а той с тия пари ИДИЛ).

А когато по повод Турския поток дядя Путин се прегръщаше с Ердоган, и двамцата примрели от кеф, че правят сечено на ЕС, тогава не си намираха кусури??!!! Така преминава световната слава... Лошото е, че сме съседи, и с едните, и с другите. Кофти положение.

"сегашното ръководство на Турция целенасочено подкрепя ислямизирането на страната си", освен това, то през цялото време помага на ИД. Но до вчера, всичко това не пречеше на ръководството на Русия да поддържа топли отношения и да инвестира в атомни централи и газопроводи и да праща туристи в Турция. За САЩ и ЕС е ясно, но Русия, щом претендира да бъде алтернатива, можеше да наложи икономически санкции на Турция или да бъде по-въздържана в братските прегръдки с Ердоган.

Същото положение както при САЩ и Саудитска арабия и сие. Всички чакаме демократизирането на групата.

Турция предизвика могъщ гигант и сега единствено и остава да чака часа на възмездието. Явно е забравила, че войните с Русия винаги в крайна сметка са завършвали с поражение на Турция. Очакваме да видим как ще бъде наказана ислямистката, неоосманстка, подкрепяща ислямските главорези Турция

Ми Путя вчера ли го разбра!? Южен Паток, атомните централи, с кого щеше да ги прави, с фундаменталиста Ердоган или с някой друг ?

Най после, откриха топлата ,вода!

Виснаха им на 'нашите' ньосьовете, - и осмърдяха орталъка със постьовете...

Много пъти съм писал, че Ердоган баш Талибан играе много опасна двойна игра в която ще изгори ! Това ,което направиха със Сирия ,същото чака и Турция до 1-2 години и ще си платят прескъпо .. По една немска тв бяха поканили американски генерал от местните окупационни сили и той съвсем открито заяви че Турция е главният им съюзник в регионна чрез която държат под контрол -съседните и страни ,Кавказките републики и БАЛКАНИТЕ ! ..но всичко това няма да продължи дълго ..

Че то туй си е ясно. Ердоган има присъда за пропаганда на ислямски фанатизъм.

Защо ми се струва, че много пишещи тук са на страната на Ердоган ? Учете Корана тогава и пребрадете жените си, да свикват отсега.

ЗНАЕТЕ,ЧЕ НЕ ОБИЧАМ ПУТИН,НО В СЛУЧАЯ Е ПРАВ,КАКТО И ДПС ПОДКРЕПЯ ТЕРОРИЗМА В Б-ИЯ!!!ЧУДЯ СЕ БОЧКО ДАЛИ Е БЪЛГАРИН ИЛИ МЮСЮЛМАНИН???

Ха "ош гял ден"! Всички го знаят, но най-накрая един политик да го каже на висок глас пред световната общественост!!

Предупредиха ли? - Предупредиха. Падна ли самальота? - Падна.

И какво са предупредили? Ся ше видиш как се стреля с пзрк пленено от курдите незнайно от къде...

бош, всичко е бош ...

Всичко друго е бош лаф.

За тази година от януари до август месец турците нарушават 1306 пъти въздушното пространство на Гърция. Не е ясно колко на България. Нашите си мълчат. Та чувал ли си гърците да са свалили 101 турски военни самолета, колко са били в тези полети?

Дрън дрън ярина ...

Другаря Путин прозря че вече му мажат вазелина от към дупето?:))) Мале каква "топола" са му приготвили!:)))

Показваш си еврогейските наклонности.

Sangre sica

Да разбирам ли че след като е изклал доста руснаци ген.Колев е бил еврогей? В такъв случай -МОЖЕ!

Най-смешното е как перхидроленото лае срещу ердоган, а гласовете на пицаджийте отиват директно в негова подкрепа през дпс. За това и докато бореше колконизаторите по варадеро, не му пречиха ислямистите. Жалка история...

А бе, хора, писна ми от неграмотни постове!!! МЮСЮЛМАНИ - така се пише!!! То не беше мюсолмани, мюсулмани, мюслюмани и всякакви изгъзици!! Иначе от постовете лъха голяма "компетентност"!

а нещо по същество да кажеш?

Нa кой му пукa кaк се пише тaя тъпa думa...

Рашисти и ислямисти се скараха най-после. Вземам си пуканките.

Добро утро! Ердоган се изявява като османски владетел!

рубладжии. Под заглавието на лидера поне 5000 поста трябва да има днес. Трябва да заработите рублите.

порция, пица.. все е нещо. асфалт ли да ядем ?

Да хапльо! Разкри ни.

Направо се радвам че фесовете си вкараха този автогол:) Сега вместо да ходят 4 000 000 руски тиристи в Турция, ще идват в България!! Тия хора са оставяли в Турция около 2-3 милиарда долара:) Ако и ние намажем малко пари за нашата икономка и за България няма да е зле!!! Халал да им е на отоманците Ердоган:)

Ти това вярваш ли си го, като го пишеш? И колко руски туроператори ще отрежат доходите си?

Прочети, и тогава говори! Започнало е масовото отзоваване на руски турсити от Турция..туроператорите прекъсват почивките и регистраците за почивка в турция... Има го в нета!

Ердоган "работи" за България:) Оплакваш се от туристи ли?

Свтна ли ви сега какво е общото между натовците-католици и мюслите-СЮНЕТА.призовавам нормалните хора да приемат това обръщение кум кравари, западняци и резаци.Всичките са СЮНЕТЧИИ-мизерници.

чок кахър г-н Обама. А г-н Ердоган аз руски самолети не свалям. Оправяй се сам.....

Запада а и Ердоган имат огромния, ПОВТАРЯМ ЗА СЛАБОУМНИТЕ!! ОГРОМНИЯ КЪСМЕТ ЧЕ НА ВЛАСТ Е ПУТИН! А НЕ НАПРИМЕРНО РОГОЗИН, КОЙТО Е МАЛКО ПСИХОПАТ И ОТКАЧЕН НАЦИОНАЛИСТ!! ПУТИН НИКОГА НЯМА ДА ЗАПОЧНЕ ВОЙНА С ТУРЦИЯ!! ЪОЙ ЩЕ НАПРАВИ ДРУГО:) ПРОСТО ЩЕ ПУСНЕ В НЕТА И ВСИЧКИ СВЕТОВНИ СМИ, ЗАПИСИ С МАШИНАЦИТЕ СА ЕРДОГАН И НЕГОВИТЕ СИНОВЕ С ИДИЛ И АЛ КАЙДА:) ЕСТЕСТВЕНО ПОДКРЕПЕНИ СЪС СПЪТНИКОВИ ФОТОГРАФИИ НА ХИЛЯДИТЕ ЦИСТЕРНИ С ПЕТРОЛ НА ИДИЛ НАВЛИЗАЩИ В ТУРЦИЯ:)) И ЩЕ ОСТАВИ ЦЕЛИЯ СВЕЯТ ДА ЗАРЪФА ТУРКЕСТАН КАТО ВЪЛЦИ ЗА ТОВА ЧЕ ПОДКРЕПА СВТОВНИЯ ТЕРОРИЗЪМ:) ЕРДОГАН, ЕДОГАН!! ДА СИ БЕШЕ ОСТАНАЛ САМО СЪС ХЕРОИНА КОЙТО ПРЕНАСЯШ ЗА ЕВРОПА!! НЯМАШЕ ДА ИМАШ ТИЯ ПРОБЛЕМИ НАЛИ:) ДОРИ КРАВАРНИКА НЯМА ДА ИМА КАКД А ПОМОГНЕ НА ТУРЦИЯ И СУЛТАН ЕРДОГАН!:)

ще ще, ще...

да. Много бой ще яде ермангал. После и обонго го чака същото, ама преди него ще опраскат и мути меркеле ...

Какво казва сирийският писател Еид Аяд Михаил-В самият ислям има добри неща.Той учи,че истинският мюсулманин трябва да се безпокои,знаейки,че бликите му гладуват.В исляма има няколко направления,но уахабитите се опитват да подчинят всички на себе си.Това се получава благодарение на добрите пари от Саудитска Арабия,от Турция.Угроза за мира не е исляма ,а от уахабизма.Чудовището ИД-Ръководителите на ИД ,всички са били в затворите в Гуантанамо,Абугрей при американската инвазия в Ирак.Пускат ги от затвора и театъра започва..В Ирак действа Ал Кайда ,в Сирия Ал Нусра.САЩ подпомагат и 2-те групировки.ИД продава нефта на Турция по контрабанден път.Турското правителство си затваря очите.Какво Асад не угоди на политиците?Той винаги е изпълнявал независима политика от САЩ.По време на война в Сирия няма как да има опозиция.Разбира се ,че има недоволни,но това не е опозиция,това са обикновени хора,на които са им разрушили държавата.А Ердоган ,той си има отдавнашна мечта за велика османска империя,на която да е султан.

Хахаха Ебати тупалките му раздава Владимир Владимирович на Ермангал... Всяка тупалка нокаут!

и с всеки нокаут я пътнически самолет, я изстребител, я дрон... при следващият нокаут може да падне некой съветски спътник

Абе гледам и в пентата им се е дръпнало лайното така че...