Путин се срещна с Обама, но отказва среща с Ердоган

Владимир Путин разговаря в Париж с Барак Обама, но не и с Реджеп Ердоган, заяви Кремъл.

Обратно в новината

Коментари - Путин се срещна с Обама, но отказва среща с Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... да, естествено че ще откаже. Обаче е договорена среща на Лавров с Чавушоглу в Белград. Да видим как външните министри ще 'деескалират' ситуацията...

TIREX

значи краварите искат да се махне законния президент та да вървели нещата..Нали "махнаха " на Ирак на Либия а нещата там какви са - разруха и смърт но нефта тече към усраел.

НА ВСЕКИ 100 ГОДИНИ "ДЕМОКРАТИЧНИЯ СВЯТ" СЕ ОБЕДИНЯВА С/У РУСИЯ, ЗА ДА ИЗЯДЕ ДЪРВОТО, И ДА СЕ УСПОКОИ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОДИНИ

Има пророчество на св.Паисий от Атон-"Турция носи нож в пазвата си,но ще я съсипят нейните съюзници.....Русия ще води война с Турция,Европа ще се намеси,Константинопол отново ще бъде гръцки,Турция ще се разпадне на 3-4 части- Кюрдите ще вземат земите си,Арменците ще вземат земите си....Гърците също...Турция ще престане да съществува много скоро

Русия отново остана сама,както през втората световна война,но Турция са им яли попарата и пак ще я ядат.Всички ги изоставихме,а най вече ние,които както винаги се показахме,че сме мръсно и неблагодарно племе.

За какво по- точно да си благодарен, че нещо не вдявам?

Толкоз ти е акъла.......

късия, защо бяга от среща с турчина:))))

Щото е късак! Като главният му убавец тук-Болното.

Обонго сигурно не знае, че не е учтиво да се ръкуваш с дясната ръка, а лявата да ти е в джоба! Путин ги забелязва тези неща и може скоро да има снимки на които Обонго да прикляка, та да не изглежда, че говори от високо!

явно закъснява отвъд океана, за възпитание да не говорим. Дресурата също не е на висота, изглежда като са му навлекли костюм е забравил някои команди. В истинския цирк това се наказва с пръчката в ръката на дресиращия. Противник съм на дискриминацията във всичките й форми, двойния стандарт и насилието, колкото и рафинирано да е.

среща за затопляне на климата-за затопляне на банковите сметки, докога този петрол, ами развиите производството на сланчевите батерии, така и българия ще произвежда нещо успешно и доходно в технологиите, успех

ТРЯБВАЛО ГО Е КАЗАЛ НА ОБАМА БЪДЕТЕ СИГУРНИ..... ЕРДОГАН ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ДУМАТА ЩЕ СИ ДАВА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ С МОНОЛОГ

Америка не взима страна между Русия и Турция за да е в добри отношения и с двете държави.България също трябва да запази неутралитет.

Путин и Обама играят на доброто и лошото ченге.

Путин бяга като момиченце от среща с турчина

Те по принцип "резаците" са педофили,но за теб ще направят изключение -ще ти дялнат сухия гьон дорде пусне стружки!!!!!!!!!!!!!!

ПОКАЗВА МУ ЧЕ Е ГОСПОДИН НИКОЙ И ЧЕ ВСЕ ПАК ТОЙ Е НАРЕДИЛ ИЛИ ОДОБРИЛ ИЗСТРЕЛА НАЛИ - НЯМА ДА ИМА СРЕЩА ДЪЛГО ВРЕМЕ А МОЖЕ ДА ИМА СКОРО ТРИСТРАННА С ПРЕДСТАВИТЕЛ НА КЮРДИСТАН НАПРИМЕР

Ердоган е заявил, че Турция ще действа 'търпеливо и без емоции', въвеждайки ответни мерки на руските санкции. Ето че още един съсед на Рашата я заобича братски :-D

И какви?!?! Ще спре да купува газ ли?!?! -Нали това ще означава харакири за икономиката!!!

ариец? Щото по изказа май мъкнеш ибрик!

Другаря путин твьрде успешно изолира Русия от целия цивилизован свят, сега се цупи на Турция за сваления изтребител-единия от многото нарушители на турската граница напоследьк.... Руските самолети от година и нещо се дьржаха агресивно и провокативно в Европа, което се вьзприемаше като Европейска слабост и руска сила. Турците обаче не си поплюват и отговориха на многобройните нарушения на вьздушното си пространсто. А путин уверено вьрви по стьпките на Ким Чен Ир и Северна Корея, като капсулира Русия, което накрая ще се окаже пагубно за страната......

"цивилизования свят" на тебе. Отглеждането на крави не е глобално занятие, макар че се опитват да го направят такова.

Разбрахме идеално какво е поискал Обама от Путин. Путин нищо ли не е казал? Не е ли отговорил с едно кимане на глава барим дали е съгласен или не? Поне се казва в статията, че Путин не е на снимката с останалите 149 "политика" тръгнали по пряк или косвен начин да съсипят напълно демокрацията, и сегашният ни начин на живот в Европа, за да направят кефа на шепа болни мозъци от УСА.

По високия го гледа в очите,а другия готов да се пръсне гледа в земята!Баси идиотщината!Хем бомбандира туркменски села,предизвика бежански поток към Турция,на още 17000 бежанци,хем бомбандира опозицията,а не ИД,коятоне е в този район и всички го знаят,хем бомбандировача,както винаги без отличителни знаци,хем пилота нарушил и както винаги не чул,и то не само на границата с Турция,ами на границите с Прибалтика,с Канада,с Великобритания,навсякъде едно и също!Това е неприемливо и досадно!Путин няма намерение да унищожава ИД,наследница на Баас,която се контролира от режима,все свои хора,а да я задържи,за да има наплив на бежанци към Турция,вече 2млн.и в Европа близо 2,5млн.а тръгнал да се перчи !Защо Турция издържа и приема милиони бежанци,да не би Русия да и плаща или да помага на Европа!Настани се в Сирия,само да създава бъркотии,че и всички го молят да се бори конкретно с ИД,обаче Путин си гледа само умерената опозиция,те били "терористите",щото режима много читав!А тези невинни жертви и разбити съдби,кой го интересува,щото не са пилоти,така ли!

CNN !!!!

Не съм расист, ама да те питам като разбираш от външни човешки физически характеристики: А по-черният как гледа?

Първо, удрят около границата с турция за да успеят за я затворят и да спрат финансирането и снабдяването на ид!!! Второ кога започна бежанската вълна?!?!- Май доста по- рано преди да се намеси Русия!!! И трето кой реши и защо реши че Асад е диктатор?! - съд ли е имало, бежанци ли е имало (преди да се намесят сащ), КАКВО?!?!

А 182 е по-глупавият.

Край Босфора шум се вдига, тръпнат бурки, фесове! В цариградските палати напика се Ердоган: Вай Аллах, аман Аллах, сторих грях, голям гюнах и ше ям сега пердах! От Москва крилат долита за глупака Ердоган - мегатонен армаган.

краи босфора няма никакъв шум,освен този от звука на многоброините автомобили,освен това палатите на ердоган са в анкара и въобще не му дереме за путя и неговите миризливи армагани.....запомни домуз български,конете не умират когато псетата пожелаят

Това, че този "Ботйов" пише глупости, е факт, обаче и твоето "домуз български", си е доста гнусно !!! Когато слизаш до нивото на простака, сам ставаш простак !!! А е истина , че ердоган и путин са комплексари с власт , които не заслужават уважение !!!

Случая не е кой е по,по най,а принципен и конкретен!Не подкрепям нарушаване на въздушни пространства с цел провокация!Освен международни стандарти,има и етични и взаимно уважение,това е принцип,дори няма нужда да е записан,то се знае!Но лигавщините на Путин продължиха твърде дълго,да се отклонява от същественото,да се върти около него,без да има смисъл, да гледаме идиотщини,а не справяне с проблема!

Вашият ма*гал е отишъл да бута и в Азърбейджан да вземат на арменците нагорни карабах но руснаците са прекарали цяла армия вече там. Ще ви ритат толкова зверски за тая работа че нема да може да се изправите повече , намерихте си майстора както се казва.

Как да се гледат,като Турция ги скара.Аз искам тяхното обединение за да се сложи край на ИД и ще стане.Турция ще клекне от санкциити,на Путин ще му мине и САЩ и Русия заедно ще унищожат ИД.Който мисли иначе,значи е с ИД!

Ти си идеалист, приятелю...

Вярно е,но и Иисус е бил същия и е вярвал в доброто у хората.Все още вярвам,че християните ще намерят общ език в борбата срещу ИД.

Нещо се не поглеждат , не е на добре работата , а точно тези двамата трябва да се погледнат в очите , веднъж за винаги да си кажат истините лице в лице и в името на човечеството. Да ама това са си само мечти.

Pesh0

Пише , само какво е казал Обама . Дали са обсъдили , границите на бъдещия демократичен Кюрдистан ? И какво мисли Обама , за правото на Кюрдите , да си направят държавица ?

Прочетете и проумейте следното : 1. Путин никога и на никого няма да се кланя! Това не е глава на някоя незначителна африканска държавица !!! 2. Путин винаги е държал за това което каже... Отказ от изречени от него думи не имало никога ! 3. Не се поддава на емоции...Всички действия са точно обмислени и прецизирани ! 4. Среща Путин и Ердоган няма да има докато последния не се извини и не възмезди загубите от действията си ! 5. Отстъпките които Путин Прави по отношение на Сирия и конкретно Асад , са всъщност отстъпки на самия Асад ! Путин просто ги преекранира на ново ниво! 6. Заради глупавата си постъпка със свалянето на самолета Турция си създаде големи проблеми....Тепърва ще има да анализира колко и какво загуби! А турският бизнес не е безумен и бездумен ...Така че и във вътрешната политика на Ердоган му излизат проблеми също ! Затова иска и непрекъснато търси среща с Путин!

Pусия тепърва започва да разбира че проблемът в Cирия взе да става още по неразбираем . Aмериканците са изчислили ,че военната намеса на Pусия в Cирия и излиза седмично около 28милиона долара. Tова говори, че скоро путин икономически ще капитулира.

Не бъркай Путин с Обама. Последния лани нямаше пари за администрацията, няма космическа програма, няма и Сибир, където пък има всичко. И 28 милиона на ден не са проблем - няма да плати месечната заплата на Абрамович и готово.

Ако сметката ти я правилна то 1 година ще изхарчат 1,6 млрд долара, което при положение че имат около 400 млрд валутни резерви би им стигнало за около 250 години. И сега насериозно: При тази цена на петрола и сегашните политики които водят и на Русия и на Саудитска Арабия ще им трябват около 4 години минимум за да се нулират.

Имаха "около 400 млрд валутни резерви"! Вече са стопени до към 40 само!

Американците изчисляват по техните стандарти-на Русия нефта е в ръцете и всичко и е по-евтино.Те са си направили разчета.А е в Сирия,защото фактите сочат,че Р.Турция и САЩ умишлено бавят унищожаването на ИД.Ако за Ердоган -ИД е удобна ,то за турския народ и останалия свят -не е и ще я унищожат заедно с Франция.

Pesh0

28 милиона , на ден , да 10,2 милиарда , за година . Ами те само от турция , за повече , зеленчуци са купували , по последни данни .

Е нали колегата коментатор казва 28 млн на седмица а не на ден?

делкай на 7 ве момче що не четеш

ти пък политически че цъфнеш с Юрдистан и 1/3 от Турция в негова полза смешник нещастен

НИКОГА не е бил на дневен ред. Имат ли база -имат ерго разходите са нормални .Или според тебе воденето на война зависи от напечатаните зелени хартийки?

Настъпи време наследника на Византия-Русия да освободи свещенния Християнски град Константинопол и натири турската орда обратно в анадола,където и е мястото.

Това не може да стане,защото ще избухне трета световна война.И аз искам над "Св.София"-кръста,но е невъзможно и те двете сили го осъзнават.Реалностите са други.

само стой и гледай. До 5 години Русия и Китай ще владеят цял свят.

Русия и Америка си играят техните игри, но ние също имаме игра за игране , и ние имаме враг пред портата , даже зад нея, така е от 600 години. Не си мислете че нещо се е променило . Търция целенасочен разрушава нашата държава вече повече от 20 години и не виждам какво или кой ще я спре. Дано сега Руснаците за пореден път да ни дадът едно рамо и да помогнат на Кюрдите да разцепят Турция. това ще помогне за известно време....

За първи път ли Турция подкрепя клането на мирни жители? За първи път ли продават невръстни деца в робство? За първи път ли блудстват с 12-13 годишни момичета? Да напомня само на безродните тролове с първия куплет на едно българско стихотворение: От Батак съм, чичо. Знаеш ли Батак? Хе, там зад горите... много е далече, нямам татко, майка: ази съм сирак, и треперя малко, зима дойде вече. Ти Батак не си чул, а аз съм оттам: помня го клането и страшното време. Бяхме девет братя, а останах сам. Ако ти разкажа, страх ще те съземе. Да разговаряш с подобни хора, които са измислили геноцида като термин - буквално, е доста безсмислено упражнение. Аз лично го разбирам Путин много добре.

като си от батак , би следвало да знаеш че там турчин не е стъпвал по време на клането ! ходи в барутин и доспат ! там е !

Моля не ръчкайте тема, в която сте абсолютни лаици, защото идиотизмите тръгват точно по този начин. И за да не съм голословен: В Барутин и Доспат няма турци. Етнически турци живеят в Нова махала и всеки ден ходят до Батак. Надявам се да бъда разбран правилно.

Не се правете на луди-има само две сили в света ,които определят световната политика-САЩ и Русия.Всички останали са просто сателити.Те двете са барометъра на съвременния политически живот.Кои сме ние българите,че да обезценяваме-едната или другата.Помнете-нашият живот е назаем,докъто една от тях ,не реши да натисне копчето.Само те и никой друг може да определя,какво ще стане със света.А Ердоган ще чака така,както германския император на Свещената римска империя пред папата в Асизи- бос и смирен.

е това преклонение пред човек като теб? Българите колкото и да сме тъпи и изостанали никога не сме се прекланяли пред човек даже и в Средновековието! Руснаците са абсолютни идолопоклонници-,,Царю Бащице, ти си всичко, аз съм нищо!" Туземци!

Путин придобива все по кръвожаден и животински вид,нещо не може да си регулира везните,жалко за хубавата зодия,какви аномалии!

на снимки отблизо, отдалеч окото лъже, ама отблизо е подпухнал с кървавочервени жилки на фейса, старчески белези! Не върви на добре това момче!

До колкото знам си има жена вече така, че и да го харесваш, едва ли ще те огрее. :))))))))) Виж Ердоган ще го огрее С-400, той си го знае.

татарката ли е жена му?

поглеждал ли си скоро в огледалото, не усещаш ли, че вървиш срещу еволюцията. Колкото и да се стремиш, броят на животните ще намалява. Едно повече или по-малко все тая.

кои е тоа путин?

на рамото на Обама, а той го е утешавал, утешавал...... Путето да си изтегли партизаните от Крим, Луганда и Донбабве , ако иска да оцелее Русия като съвременна държава.

не плаче за хора, той плака само като се преизбра за 3 мандат без ясен повод за сълзите! След него плака и Медведев, щом шефа разрешава значи може и слугата!

Разбрахме какво е казал Обама на Путин, но не пишете какво е казал Путин на Обама. Така излиза, че Обама го напътства, а със сигурност не е така. Поднасяте на читателите преднамерено подвеждаща информация. С каква цел? Да ни внушите колко е влиятелен Обама ли? Бъдете коректни. Читателите не са глупави.

Читателите не са,ама ти със сигурност!Твоя Путю е най "умния" естествено,всички разбраха,колко му е багажа!!

Като гледаме минусите, задължително тука има двама глупака, или един, но с 2 ника.

може би тук Путин сбърка Турция без американска благословия няма па посмее да направи това нещо А може би пилота е бил американец Никой няма да разбере

Много черни на снимката бе,хора! Отчаяна съм...бялата раса ,ако съдя по снимката е на изчезване!

Много ниски руснаци в сравнение на снажните чернокожи хора, които и са демократи и безкрайно начетени! "Бяла българка" сигурно мечтае за такъв черен мъж!

По отношение на ръста- когато си кух отгоре и няма какво да те натиска, нормално е да си топоришка!

затъна с крим затъна с украйна затъва в сирия

ПЛАТЕНА ОТРЕПКА

"Джуджето" е казало това което е,има толкова много инфо отвсякъде,и е безплатно,а ти ако харесваш диктатори,явно си с комплекси!

"изясняване обстоятелствата около инцидента" не са нужни. Като типичен милиционер за него е по-важно да показва мускули отколкото да се достигне до истината и решение на проблема. Пропагандата и PR-ът преди всичко!

в ръста на снимката показва и разликата в условията за живот в двете страни!

да , единия човек , другия маймуна .

маймуните откога станаха една глава по-високи от джуджетата?

симо

ХМММ-ОБЩА СНИМКА.И тя говори много...Спомням си след като горбачов предаде всичко,как го ОТХВЪРЛИХА от общата снимка,.И той ,като проскубано пате стои ОТСТРАНИ/май Малта беше/....А рейгън,тачър,кол са ДОВОЛНИ..ПУТИН ДОБРЕ Е НАПРАВИЛ....Не му трябват снимки...а достойнство.Той е РАВНОПОСТАВЕН ГЛОБАЛЕН ИГРАЧ.Не/вече/ регионален. ТОЙ СЪБОРИ Новият Световен Ред.

Тия ги приказвай в селската кръчма. Там може и някой да и върже.:)))))))))))))))))

ТОЙ НАЛОЖИ НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД ! Нищо вече няма да е същото. Близкият изток , БАЛКАНИТЕ , турция . На тези територии ще има нови държави. Нашата съдба не е много добра . Спасението ни е по _ скоро да се отърсим от тези управляващи и да се върнем към наште си ценности белким ни се размине и неостанем като бонус за загубени територии към съвсем мъничка турция.

'НАЛОЖИ НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД' само собствената си държавата не можа да нареди..

Може би има защо Путин да отказва среща с Ердоган.

туроператори сега трябва да се активизират и да върнат руските туристи! Египет и Турция вече е ясно че отпадат като дестинация за руснаци!

Надай се . Мечтите са безплатни.

Аман от тая напаст!

водколочната сган е напаст, ама то като погледнеш други туристи почти няма! По-добре такива, отколкото никакви!

Срещнал се, хубаво. Ай разкарайте турското говедо от заглавието, да ходи да си плакне з...ка с ибрика. Или Лютвито да му го плакне.

Добре ,че е този форум за климата,че Жужо да се снима до някой западен лидер.Видимо не го търпят тоя ботоксов маниак.

Вас палячовците никаде не ви канят щот сте никой и не влияете даже на нищо.!. Колкото и да пърдиш по форумите, не моеш да повлияеш на глобального затопляне.!.хахахаха

Можеше поне от куртоазия да приклекне малко за снимката. Бездруго след няколко месеца му свършва мандата, а другия ще царува дори и след смъртта си, препариран редом с Ленин.

Получи + от мен , защото си прав. Великите държавници не умират и вечно живеят в сърцата на народа си.

Като Ленин :)))))

мумифициран! Това Кремъл е нещо като природонаучен музей и египетска гробница заедно!

за путин кайто ми краде хляба със скъпа газ- не. не съм крадец и другар на такива ненаситни и нагли путини.

Турция ти доставя идилски евтин петрол , но кървав. Когато зареждаш колата си в кърджали с евтина нафта , знай , че е от духа на измъчените и обезглавени сириици.

боклука продаван от Лукойл, не е сирийски , а руски!

Нещата са ясни отдавна, но в следващите 20-30г САЩ ще се затвърди като мозъка на планетата, Китай работилницата и като цяло още 1 милиард хора ще се ползват от този ред. Останалите създават само проблеми.

Ще се затвърди казваш? То и сега друго освен бетон в щатска чутура няма, накъде още?

Бедна ви е фантазията, колко сте прости.

от фотото.. голем зор е било за жужето.. такава близост диктаторите избягват. можи да иска да го сажаляват..

.....Не мога да се извиня за това, че сме изпълнили нашия дълг - защитата на нашето въздушно пространство, каза днес премиерът на Турция Ахмет Давутоглу..... След като турците се правят на толкова принципни,то защо не действаха принципно преди да свалят руският самолет?До колкото знам,след предупрежденията,ако самолетът не изпълни нарежданията на засегнатата страна,чиято граница е нарушена,то самолетът трябва да се придружи са два такива,като приканят нарушителя да се отклони и кацне на посоченото място ,за да се изясни случая,.А турските пилоти не само,че не са действали по този начин,а и подходили подло отзад и атакували самолета.Друг е въпросът,че руският самолет изобщо не е нарушил тяхната граница и се е връщал празен след акция.

Това е руската позиция, ами ако са им влезли в територията? Това не е пътнически или транспортен самолет, това е бомбардировач! Как ще го каниш да каца, той дотогава може да заличи цял град!

bira_more

Както турските самолети навлизат в гръцка територия или навлизаха във въздушното пространство на Сирия?

Руският самолет не само не е нарушил границата , но турскя го е чакал от засада на сирииска територия. По първи канал тая вечер пак дадоха снимка. Путин е прав , че е удар в гърба и турчолята ще си понесат наказанието.

ли, че по Перьвий ще дадат нещо друго?

симо

ВРЪЩАЛ ОТ АКЦИЯ.....тоест посоката е НАПУСКАНЕ ,НАВЪН ОТ турция/ако евентуално е навлязъл/.

Защо се игнорира световната новина, че Благо Джизъса вкара гол за Рубин Казан? Трябва да се обяви национален празник и пищни всенародни тържества!Името му да се изчегърка с ножка на стената на Кремъл!!!

иска война при нас, щото от години сабира злато да купува европата.

колко е събрал, и колко ще ви струват хартийките. пишете минус на женките ви.