Путин не вижда изгледи за сближаване с Турция

Президентът на Русия заяви, че Анкара е извършила враждебен акт, сваляйки руския Су-24, а след това се е скрила зад НАТО. Турция се ислямизира, коментира той.

Обратно в новината

Коментари - Путин не вижда изгледи за сближаване с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато окупираха безпомощния Кипър, НАТО го нямаха за нищо. Когато руската мечка им духна във врата, се хванаха за НАТО. С НАТО щели да превземат Русия за една седмица - каза външния им министър. Тези управляващи Турция си отиват!

Нямаме избор, освен да се държим за Русия (поне народа), поради самото съществуване на Турция до нас.

Преди малко нещастните страхливци от ДИРника ми премахнаха мнението за Щерев! Защо бе ДИрник? Държите го за да ви прави форума по-агресивен, разлят, умопобъркан? За да не могат нормалните хора да направят свестен анализ или да дадат мнение без някой да ги атакува постоянно! В тази връзка, призовавам всички пишещи във форума да не коментират повече постовете на Щерев, да не го оценяват, да не влизат в спорове с него. Така бързо ще увехне, ще му спрат заплатата от ДПС и от соро.НПО-тата и дори можем да очакваме да стане нормален посетител тук.

ако не пиеха , путин щеше да е горски стражар , а не призеденто министърпредседател

не пиеха е бъдеще неосъществено време, а реалността е друга !

може би на Путин ? Дотогава може да има и такава планета, кой знае !

"Ако по-рано Турция летеше и постоянно нарушаваше въздушното пространство на Сирия, то сега нека летят Това кърти.

Това е Русия велик народ с мощна армия

велик народ от мощни пияници !

турзина преднамерено и агресивно е свалил руския самолет и се прават на вода ненапита-колко са долни

а ти искаш да го свали без да иска и с добро ? така само руснаците свалят самолети!

НАЛИ ТОЧНО ТИ БЕ ГОВЕДО, 10 ГОДИНИ ПОМАГАШ НА ФЕСОВЕТЕ ДА СТАНАТ ВЕЛИКА ДЪРЖАВА!!! НА НАС, НА УКРАЙНА И ГРУЗИЯ, ДУШАТА ИСКАШЕ ДА НИ ИЗВАДИШ И ГОЛИ ДА НИ СЪБЛЕЧЕШ!!! МАМИЦАТА ТИ ИДИОТСКА!!!!!!!!!! ....МАЛКО ВИ Е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И на теб ... и на теб такааа ... ха ха ха

Това е истински държавен ръководител! Жалко, че ние можем само да си мечтаем за такъв!

ИСТОРИЯТА СЕ ПРОМЕНЯ НА ЦИКЛИ!!!ОЧАКВАМ В ТУРЦИЯ ДА ИМА ПРОМЯНА В УПРАВЛЕНИЕТО И!!!ОСМАНИЗМА,ПРОКАРВАН ОТ ЕРДОГАН,НАДЯВАМ СЕ ОТНОВО ДА ОСТАНЕ В МИНАЛОТО!!!

ердоган прокарва ислямизъм, а на давутоглу му предстои да прокара османизъм ... с помощта на краварите.

БРЦК

Да бе , Путин е виновен, некадърен, джудже и незнам си какво. Ама е Мъж на годината , политик на годината, има най-голям рейтинг и тн и тн и то според американските списания. Аз им завиждам на руснаците за Путин. Боко или Плевню ги няма дори в топ 100 в тия класации.

Турция никога не е нарушавала въздушното пространство на Гърция.Ама никога! Кажи-речи всяка седмица по едно нарушение. Същото е и със Сирия. Путин правилно им казва: нека летят! Да ама тоя път ще има два пъти пода и три пъти потурките! Нищо че са НАТО! И това няма да помогне. Само да си покажат нослето.

БРЦК

Само 1500 пъти миналата година и 1300 пъти тази. Официално според гърците...

Тоя идиот ли е или всички ни смята за идиоти? Убиваш примерно 1 милион арменци и няколко десетки села с българи и няма геноцид. Тоя може и да не знае разликата между сюнет и сапун ама който знае може да направи разлика между F16 и СУ24. Идиотите са от Капъкуле на изток.

А Путин какъв е?Разберете - руските интереси са имперски. Русия винаги е дрънкала оръжие.Самата Русия намаля с над 10 милиона човека през последните 20 години... Империята, в която 70% от населените места нямат канализация, в която болниците приличат на коптори, империята, която потребява 21 % от световното производство на хероин, в която годишно загиват над 50 000 човека по пътищата, макар по брой на автомобили на глава от населението е далеч назад дори от България, империята, която е на първо място в света по брой на алкохолици... Но те продължават да дрънкат

И с това какво промени? Имперски са американските и турските интереси. Също и твоите, когато искаш Македония. И какво от това?

Не знаех, че Турция си е канализирала селата в азиатската част? Верно ли? Колкото до руските имперски амбиции спряямо нас, припомням, че по това време границите ни се пазеха и имахме истинска боеспособна армия. Кой ни нареди да я унищожим. Някой миролюбец, без имперски амбиции, вероятно. И сега, ако Турция реши да се разширява към нас, както винаги и се е искало - какво правим?

Поради глобалното затопляне вече Русия губи преимущество и зимата няма да им помогне както при Хитлер и Наполеон.Ще има обилен руски самолетопад. Възможни са локални наводнения в България от сълзите на путеноидите

Като за соросоид си направо оригинален и мислещ. Че и нямаш правописни грешки!?! Таз работа не е нещо наред! Сигурно няма да се задържиш много да разнасяш сороската помия с малоумните си и малограмотни дрогарчета.

. Ха така Путин. Бий руския народ с камшик от друго не разбира..ха..ха Запада ги санкционира заради вожда им,вожда да не е по назад и той ги санкционира.Очаквам да се въведе крепостното селячество и Гулак..ха..ха

Путин си върши добре работата. Да -а! Даже и Гулаг и Сибирските каторги може да се възстановят. Какво лошо, след като има такива като тебе, продавщи майка си и баща си, и Родината си, за няколко долара. Трябва да им се осигури подходящо място за превъзпитание. М-хм!

браво на путин,да живее и пребъде православието,нацепени османски за...ци,господин щерев-санитарка,олян със семенна течност и фекалии-поддържащ боиния дух на депримирания турски аскер

Путин хвърля бомби и се надява да вдигне цената на петрола. Обаче не му се получи. Отделно Турция не е . Опънаха им се и тепърва ще си патят руснаците

Май идва краят на Путин. Руснаците тоя път сами си го набутаха.. Горките братушки! Падна им се поредният олигофрен за водещ политик... Ако беше нормален човек, щяха да живеят два пъти подобре, а сега: За Родину! - и от джоба на всеки руснак едни излишни пари, че при това минават през джоба на Путя, за да отидат за родину...

Ами, жалко, но не си. Парите от джоба "За Родину" никога не са хвърлени на вятъра. Дори животът, даден "За Родину", не е даден напразно. Но парите от твоя джоб, отиващи в офшорките на Плевня и Бойка, не само са на вятъра, но и с двойна сила работят срещу теб, срещу майка ти, срещу Родината ти.

Този мустаклия ме кефи, че унищожи веднъж за винаги опорната точка за непобедимите руски самолети. Показа, че са негодни като всяка руска техника. Сега руснаците ги е яд и ще го оплюват години наред.

Този мустаклия още повече ще те кефи,когато дойде тук и те уважи отзад без лубрикант.

, Охлюви русофобски, няма смисъл да ревете.Ако руските самолети спазваха правилата и не нарушаваха границите на десетки държави сега нямаше Путин да говори глупости и да се излага пред света..ха.ха Всички знаем истината.

Стига ве... Верно ли турски самолети не нарушават въздушните пространства на други държави. Измекяр ти поне четеш ли си опорните точки докрай.......

турското ръководство е заплаха за мира в европа! ердоган е заплаха за мира на турците в турция, както и за ценностите, за които много хора отдадоха живота си за да вилнее в български форум ердоганска цензура. това няма да се получи! запишете си го с огън на челата, уахабити и сунити!!!

Щерев,Българиец,Един ,Той - Искате да ви видят,искате да ви чуят,искате стипендия от Сорос за измяна на Родината. Искате да сте някои -ВИЕ СТЕ БОКЛУЦИ. Не сте папагали защото и папгалите са по-умни от вас. Сорос на папагали пари не дава -жалка картинка сте. Ще останете самотни в тунела на тъмно и тогава да ви видя изменници долни късогледи помияри !!!!

Забрави ли че моята Родина е България,не путлеростан и тука руските закони никой не ги бръсне....

България вече не може да бъде твоята Родина! Тя, не те е възпитавала да плюеш и предаваш народа и Родината си...Ти си безотговорно, безмозъчно, продажно мекере! Дори и Сорос НПО, турски служби и пр., на които служиш- няма да ти простят, защото са те наели и плащат, за да си предател, а предателите никой не обича и "скоропостижно" биват пратени на оня свят! Не очаквай да ти прости и Родината и БГ съотечественик ! Рано или късно, ще си получиш "заслуженото"!

ВЪНШНИТЕ РАБОТИ на ТУРЦИЯ са изцепи - Турция може да окупира Русия за седем дни!".. А в същото време - МИНИСТЪРЪТ НА ЕНЕРГЕТИКАТА НА ТУРЦИЯ плаче за отстъпка в цената на газа. Но отстъпката е предвидена да влезе в сила след пускането на ТУРСКИ ПОТОК... За 2014-та година Турция е закупила 27,33 милиарда куб.м. руска газ. Туй е за тез дет ша ми пишат за ТАНАП!!! Първо си проверете, каква ще е пропускателната способност на ТАНАП.. А след туй вдигайте лозунги..

Ердоган трябва да пренасочва бежанците към "братска Русия"..

Това кафененцето ти ли е? А безалкохолно и шербет? Или -само водка? Шиши- в междучасие

БРЦК

Там обаче не е разграден двор и границите се пазят зорко.

А оттам Путин да ги пренасочва към Сибир. НА ДОЖИВОТНА КАТОРГА. НАЛИ ТАКА ЩЕРЕВ?

Педя човек, лакът Х....тУЙ

Точно така, браво!

Страхотно интервю, но файда йок !

Бил против ислимизацията , а откри най-голямата европейска джамия в Москва..ха..ха

Салафизмът е толкова ислям, колкото Инквизицията е християнство, сталинизмът комунизъм, а в сащ и ес има демокрация.

, от тази джамия каква църква ще стане . Ти недей страда . Като построят нещо руснаците , лошо . Като съборят - пак . А знаеш ли какво е казал бай Иван от Шемшево ?/

ЕЙ ДИР.бг ЩО НЕ ПИШЕШ КАКВО КАЗА ПУТИН ЗА ЮЖЕН ПОТОК БЕ ???? И КАКВО УПРАВНИЦИТЕ СА НИ ВИНОВНИ ЗА ТОВА ЧЕ Е СПРЯН ??? АМА НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЗНАЕМ ЗА НАШИТЕ ПРОДАЖНИ УПРАВЛЯВАЩИ СТИГА ВЕЧЕ НАРОДА НИ ДА БЪДЕ БЕДЕН ????2 Е ПУТИН ГО ЗАБИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ КОЙТО ВЕЧЕ 26 години ИЗБЕРАТ МУТРИТЕ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ ????

В. Дейли сабах: България се нуждае много от Турция За Бъгария не знам, ама Щерев определено има мазна нужда

Много инттересна работата. Мен като ми загови Турчин всичко му разбирам, а като ми заговори руснак нищо не разбирам. Нещо май ми има,а?

Защо се държи Путин като изнасилен от Ердоган. Ами той сам застана в поза партер

Ама, че ти си се фанал за палците със смъкнати гащи, готов за мазната борбъ... Ни е ясно, откак те четем по форумите..

Нещо напоследък Су-тата не "облитат" натовски граници и обекти. Неволята учи-и-и. . .

Щото никога не са ги облитали!

добре де , да попитам , като няма да се сближават с турция , с кого смятат да се сближат ?

минуси ??! разбрах! няма с кой да се сближават ! липсват кандидати явно !

Пиша ти плюсче за да им усиля желанието за минусчета - хахахха

Там нямаше руски системи за ПВО, а сега там е С-400. Ако по-рано Турция летеше и постоянно нарушаваше въздушното пространство на Сирия... ами... сега нека летят да ги видим !

кой къде да лети ? Турците над Сирия или руснаците над Турция ?

гледаме, гледахме и видяхме. ще гладаме и ще видим.

БЪЛГАРО-АМЕРИКАНСКИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ - тази година в София: "АЗ СПРЯХ ТРИТЕ РУСКИ ПРОЕКТА!" А вие не идвате да ми се отблагодарявате с инвестиции за това...

За,което американския заместник-посланик Го нарече господин министър-предател. Американеца е честен и открит по български.

Към Давутоглу: Късно е моме за китка!

Филма не е шведски, а съветски; не е сексуален, а социален; и не е "Баба дава на войника", а е "Балада за войника" )

Ние имаме толкова предимства като малка държава, но никога не си играем картите като хората. От нас никой не очаква да имаме категорично мнение по важните геополитически въпроси, от нас не се очаква военна намеса в никой конфликт, ние не сме икономически фактор. С други думи за САЩ не е голям проблем ако сме приятели с Русия и за Русия не е проблем ако сме приятели със САЩ. Общо взето можем да играем една швейцарска политика на Балканите. Бихме могли да сме приятели със всички и да сме умерени в изказванията и позициите си и по този начин да извличаме дивиденти от всяко партньорство. А ние напротив, само залитаме от ляво надясно и без причина се навираме между шамарите. България заради историческите си връзки с Русия можеше да е посредник между нея и НАТО. Слаби политици, които не виждат по-далече от носа си, камо ли да изготвят цялостна визия за развитието и посоката на страната през следващите 50 години или поне 20.

В поста ти ключовото е бихме могли. Защо не можем? Защото в управлението нито един нормален българин не е влязъл. Управляваме се от хора,които работят за чужди интереси,лобисти на чужди интереси,а не на българските интереси.

лятото в турските курорти ще е още по хубаво ! няма да ги има шумните пияни крепостни простаци !

Руснаците ще си оставят милиардите в Гърция и в България следващите години. Но дали ще са спокойни фалиращите турски хотелиери ???

Ще се напълни с други туристи. Ще отидат на спокойствие далеч от пияните руснаци.

да изчакаме да фалират , пък тогава да се радваме , а ?

Съжалявам, много, много съжалявам, че нямаме такъв политик като ПУТИН и никой не ни пита нас с кой искаме да бъдем, продават ни за жълти стотинки

че отдавна вече няма изходни визи от България ! върви където те тегли сърцето ! защо страдаш тук , като можеш да ликуваш там ?

И мене така като щереВ, при Сюнета ме резнаха до дъно.

не ти са резнали пиш....ката ! мозъка са ти отрязали на тебе !

Като истински патриот съм признателен на Русия затова, че ни е върнала в картата на Европа. Единственото, което не мога да им простя е това, че когато след блестящата победа на българите при Одрин Фердинанд се впуска към Цариград, руският цар го спира, Ако европейският бряг на Босфора беше в християнски ръце, разликата в културите щеше да е очебийна - Европа срещу Азия. България можеше да е витрина на християнския свят. Руският цар се уплашил от могъщ съперник, в какъвто би се превърнала България.

Руския цар не се е уплашил от България ами великите сили са спрели Русия и съответно нас, защото са се уплашили, че Русия може да контролира проливите. Англия и Франция директно заплашват с военна сила.

Прочети малко история и ще разбереш, че това не е единствения случай когато руснаците са ни дърпали назъд.

ако ще и много история да чете , пример за обратното няма да намери !

Искаше да каже, че руския самолет е летял над Турция. Малко мисли, преди да пишеш