Русия отмени забраната за чартърни полети за Турция

Руският премиер Медведев подписа постановление за отмяна на забраната за чартърни въздушни превози между Русия и Турция.

Обратно в новината

Коментари - Русия отмени забраната за чартърни полети за Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия много добре знае, че прави политически пируети и лупинги, заради икономическите санкции от Европа и си кърпи бюджета. Русия много добре знае, че не може да разчита на несъвместим исторически по религия, култура, и чест, политически партньор. Но има и политически и военно стратегически интереси в Изтока и в петрола, които ѝ налагат компромиси и превъплъщения. Русия не издържа ИД да търгува с петрол и да сваля цената му чрез препродавача му Турция и по-точно синът на днешният им партньор Ердоган. Русия отвори дипломатически и политически диалог с нейните подривници. Не вярвайте на този съюз, исторически, политически и религиозно неподплатен. Нито Ердоган е на върха на черешата като натовски и руски съюзник! Животът не търпи двойнственост и в природата няма черно и бяло в едно! Присъствието на Русия в Сирия си има причина, а Ердоган изнудва Европа за визите, за да изсели кюрдите към Европа и да намали напрежението в източните си територии. Политическото театро продължава. Турция, разтърсена от политически чистки, не спира да дава агресивни завоевателни сигнали към България - сложи символизиращо, претенциите ѝ турско знаме зад премиера ни при неговото посещение. НО.... ИМА ГОСПОД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Местан ли окуражи предния ден турския премиер, как мислите???????????ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТ КОМЕНТАРА МИ??????

те си гледат своите интереси---само ние гледаме чуждите

"Своите интереси": -да оставят хората си гладни като спрат храната от Европа -да оставят бизнесмените си да се разорят като им прекъснат връзките с Турция -да пуснат хората си да мрат по Турските курорти. не разбрах за кой интерес ставаше дума.

те руснаците и турците са си близки.Като се обичат нека да се вземат

Турско-руската дружба е необходима за България, както слънцето и въздуха за всяко живо същество, би казал правешкия цар.

зимайте тенжери и чирпаци и пред министерството с искане за падане санкциите ще скокаме. Кой ни скока е червен! Ай 50 кинта от мен 50 от американеца.

Браво на джуджето, да се прегърнат акбарите и да си заживеят далеч от цивилизования свят, моля.

Сега и Медведев ли е джудже? Тролските отрепки наизуст ги пишете простотиите и опорните ..

Денги нет-а е безгласна бувка, той само прави това, което му каже Джуджето.

Медведев винаги е бил исполин, както и Путин, Сталин, Ленин и другите руски диктатори.Сега и при турските се наблюдава увеличаване на ръста, обратното, докато свалиха руския самолет и теглиха една майна на руската авиация.

Ей, "бащицата" мисли за народа, бе. Да "разреши" не е малка работа...

ти глей себе си колко заеми се "разрешиха".

Ам Крим нали й наш?Ко стана ся?С Турция ли ще се конкурират кримаджиите?

В края на сезона на кой му дреме? До догодина им време.

Съвършено правилно решение, на цяла Европа и Русия отдавна е известно взаимоизгодното сътрудничество с Турция, в крайна сметка всички разбират че от санкциите страдат тези, които ги прилагат.

браво, умен си като на малко агне майка му

те и нащи гьотверени търпят загуби за тоя дето духа ама си мълчат сега братушката ще муа плодове и зеленчуци от македонско и турско за сметка на нашето дето и Костоф го разсипа