”Турски поток” ще доставя газ за ЕС само ако има интерес

Няма опасност новите американски санкции срещу енергийния сектор на Русия да попречат на строителството на газопровода "Турски поток".

Обратно в новината

Коментари - ”Турски поток” ще доставя газ за ЕС само ако има интерес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виновните за спирането на Южен поток, трябва да бъдат съдени от Народен съд и разстреляни, за назидание на другите продажници.

веднаж и аз да съм съгласен с тебе! безусловно! официалното начало но строителството е дадено на 13 октомври2013г при село расово. през юни 2014 строителството е спряно от от премиера орешарски!! на 01 12 2014г. след посещението на путин в турция, и срещата му с ердоган, става ясно, че трасето ще минава през турция а не през България, като проекта ще има и друго наименование! тъй че, строявай орешарски и путин, и ....

Няма проблем за Ореха, но Путин защо?

е сварзано сас нестабилна зависимост

а краварски е наи наи ефтиният на света направо стотинка за литър !!!!!!!!!!!!!!1аман от дебили народени по плажовете в демокрацията

в украину впервые пришел сжиженый газ из сша. пращай немытая россия!

Абе те и въглища им доставиха, но за това пък са по-скъпи и от Донбаските в България. Че така ще бъде и с американската газ, жалко за обикновения украинец, той ще си пати.

идиот нема твоита незалежна има роби на олигархията която е на власт и незнам как този газовоз е минал босвора ердоган не спи идиот газ през босвора нанаи!!!!!!!!!!!!!!!!

трудно се разбира какво си искал да напишеш, но аз съм почти гений и се досетих! а ми през терминала в полша, или поне тъй пише на чист руски в новината що прочетох в оригинал! моляте ако можеш , напиши на някой от човешките езици какво означават думичките:идиот нема твоита незалежна има роби.

Колкото по-бързо се отърват украинците от американските си господари, толкова по-добре ще живеят.

Който не иска природен газ, да си спре парното за 1 месец. Който иска американски вместо руски, да си умножи сметката за парно по 2,5 и разликата да я изхвърли през прозореца. След един месец нека да обсъдим резултатите.

Ами баба ми в Плевен отдавна махна и тръби и радиатори, но въпреки това не спират да й обират пенсийката. А в последно време дори причакват бабичките в пощата, когато си получават пенсийките.

Това е рекет на Топлофикациите, разрешен и узаконен от политиците.

2014та... когато Русия продаваше на "братушките си" Българи и Украинци по 512 долара, тогава продаваше на "фашистка" Германия по 240 долара.... така че си хвърли дипломата ако ще ни лъжеш в цените. Щото американската газ НА ЕДИНИЦА ЕНЕРГИЯ (не на кубик а на ТОПЛИНА У ДОМА) излиза с 10% цената по-евтино дори. аре да е ви правя пак сметките пишман инжИнерчИта.

Недей ми вярва за цените, сам ги провери има международни борови цени. Ето ти сайт-ycharts точка com US Natural Gas Liquid Composite Price:7.80 USD/MMBtu for Sep 2017 Това е цена франко-Американското крайбрежие. Чети и смятай, на руската цената се знае.

И понеже ми се видиш любознателен ето ти още малко помощ: For natural gas price conversion 1000 m3 36.906 MMBtu

Ако Американския газ е по евтин просто никой не може да го спре.Цяла Европа щеше да купува от него ама едно е да се говори а друго да се направи.Ако за България има обективни пречки за директни доставки на втечнен газ заради забраната през Босфора да минават танкери с газ то за другите държави с излаз на море като Германия каква е пречката?

А тези които искат да остане сегашното положение какво трябва да направят?

Не променяш нищо, продължаваш както до сега. След един месец експеримент ще обсъдим трите варианта 1. Без парно 2. Както досега-вашия случай 3. Изхвърлени през прозореца пари, които се равняват на 1,5 сметка за парно.

Независимостта от Русия изисква жертви. Моля, жертвайте някой друг милиард за скъп американски газ.

Така е! Суверенните държави сами решават за себе си, докато в държавите с продажни правителства всички решения се диктуват отвън и винаги против националните интереси: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП... след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа). "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията. Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа.

НЕЩЕМ РУСКИ ГАЗ! НИТО ГЪ.З.

Тогава си бий камшика.

РАШНЯЦИТЕ ДА СИ ЯДАТ ГАЗА. ЩОТО ДРУГО НЯМАТ. МОЖЕ И ГЪ.ЗА.

Кой разбрал , разбрал ! Кой не е , ще цепи паркета у хола !

ЦЕПНИ СИ РУСИФИЛИСТИЧНИЯ ЗАДНИК.

Турски чучур е руско-турски проект, който няма нищо общо с България и ЕС.

Русия може и без България !? Остава да прочета и следната статия : ''И РУСИЯ НЕ ИСКА БЪЛГАРИЯ ''!

БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА РУСИЯ! РУСИЯ Е ВРАГ!

търлтия си БЯГЕЕЕЯЦ 9 РЕЗАНА МАИМУНА СИ