Русия: Женевските преговори за Сирия свършиха

Русия счита, че преговорите по сирийската криза в Женева са се изчерпали и трябва да се пристъпи към съставянето на нова конституция на страната.

Обратно в новината

Коментари - Русия: Женевските преговори за Сирия свършиха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Вършим заедно (със САЩ) много работа - не искам да разкривам тук всичко - и бихме искали тази работа да бъде доведена до край" - казва ЧУКЧЕТО от снимката Руското министерство на отбраната било в непрекъсната връзка по тези въпроси и с Йордания и Израел!! ЩОМ СТЕ СЕ ГУШНАЛИ СЪС САЩ И ИЗРАЕЛ НИЩО ДОБРО НЕ ОЧАКВА СИРИЯ И ИРАН. ВСЪШНОСТ ВИЕ ЗАД ГЪРБА НА ИРАН ДЯЛКАТА СИРИЯ СЪС САЩ И ИЗРАЕЛ!! НЕМА КАК ДА СЕ ГУШКАТЕ С ИЗРАЕЛ И ДА РАБОТИТЕ СЪВМЕСТНО С ИРАН!! ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ СТЕ БЕ!! Ако беше жив другарят СТАЛИН щяхте да имате в добавка и по един контролен в ПРЕДАТЕЛСКИТЕ тикви!

Падането на Асад ще е краят на руското присъствие там!Ще е и краят на ИД,чийто бойци,50% са руснаци!Русия с масовите убийства на жени и деца и безпощадните бомбандировки,си извоюва името на мародер и убиец,та след Асад никой няма да ги търпи там!Ще се чустват като в Авганистан!А от Украйна ще трябва да се изтеглят,тя вече е натовска и загубена за Москва!

Що не вземеш да се прегледаш хахо ?

А да си чувал тези дни, че Афганистан кани Русия да влезе отново и да взаимодейства с американците?

за една баничка си си продал г ъ зъ

значи поради това, че лелеяният мир в Афганистан е настъпил благодарение на присъствието на САЩ там има толкова много бежанци от Афганистан в Европа и още идват.

Захариева се разсърди на Путин 24.05.201782413 Външният министър Екатерина Захариева изрази недоволството си от изказване на руския президент Владимир Путин. Припомняме, че той обяви, че славянската писменост е дошла в Русия от македонската земя. "Научих, че руският президент Владимир Путин днес се е обърнал към македонския си колега Георги Иванов с думите: "Писмеността дойде при нас от македонската земя." Лидерът на нашата приятелска югозападна съседка отговаря, че светите братя Кирил и Методий са духовни учители на македонския народ, а свети Климент Охридски е най-известният македонски светец. Нека да направим няколко уточнения: Създаването на писмеността е станало по волята и с участието на българската държава и неслучайно българският владетел Борис Първи присъства във всички старославянски книги като цар Борис Михаил - Покръстител, въвеждащ вярата и писмеността. На 29-ти април 2012 г. Патриархът на Москва и цяла Русия Кирил каза на президента Плевнелиев в София: Българите пренесоха книжната грамотност в Русия", написа Захариева във фейсбук.. "Не може да не ни радва, че вече и държавните глави на други страни си честитят взаимно най-светлия български празник. Това несъмнено е признание за приноса към европейската и световната култура на страната ни, където кирилицата е създадена и откъдето се е разпространила към други страни и народи", допълва тя.

че цяла югославия е била по това време в границите на България ,а единствения ,който отиде на празника при путин е македонския ни представител ,а бб можеше да го покани у нас за този общ и светъл празник ...ако не се съобразяваше толкова много със западните началници !

Защо се сърдите бе, госпожо Захариева! И в българските учебници е написано, че кирилицата е написана от Климент в град Охрид. Охрид в момента са намира в република Македония. Македония не иска да бъде идентифицирана като България. А защо мисля, че знаете сама. Един въпрос, защо българската войска в Македония по време на Втората световна война е наречена от българите...."Българска окупационна армия" , а не "Българска освободителна армия".

нема лабаво, както казваше другаря Живков - бащица на всички комунисти от ГЕРБ!

Русия вече решава какво други суверенни държави /в случая Сирия/ да правят с хконституцията си ?!?!?!? Егати, егати, егати !!! Върхъ на сладоледа !

В Украйна пет шари не дават за мнението на Шойгу! Руснаците сами настроиха украинците срещу себе си. Украйна иска да се отърси като нас от руското робство.

Това лиШче в кое мекокитковско НПО ти го връчиха? :)))))

Ако имаха право на свободен избор, половината Украйна щеше да се присъедини към Крим.

Да , ама не, не получается!

кир Михалаки, кир Михалакииии

там пише и САЩ и Израел!

навсякъде по света убиват руснаци и техния комунизъм

Ти нормален ли си???????

Може ли да е нормален индивид, с мъжки вторични полови белези, който носи сутиен, натъпкан с парцали, слага си червило (демодирано) и спи с мъж? Бобената лелка го прави. :))))))

Трътло, защо пак се срамуваш да пишеш с обичайния си ник ">>>"? Смяташ ли че можеш да заблудиш някой? За да се случи, той трябва да е по-загубен от теб.:))))))

Май повече американци трепят, а и се увеличава броят им! Техните деца от ИД им резват кратуните без да им мигва окото!

напредват ли..

Каква Конституция,кви пет лева!? Асад е законно избран президент! Що краварите не променят конституцията на ФАЩ ? До кога краварите ще разнасят по цял свят заразата, наричана от тях "демокрация"?Изтрепаха сума ти му народ и бастисаха процъфтяващи държави.! Ние като променихме под тяхна диктовка и с техни пари нашата Конституция, цъфнахме та вързахме.

Ми да. Сега ни берат. Чакай и ще видиш. Мариците, златото и ефките 3 ръка са върха на сладоледа.

Кога е законно избран ?!?! до кога е мандата му ?!?! кой го е избрал !?!?!да не е като изборите в украйна, направени под дулата на руски военни в отпуск..това русофилите сте оле мале.

Браво браво - изборите в Украина под дулата на руските военни! Горкия Порошенко, значи руските военни го поддържат, сигурно за да ядат шоколад от фабриките му в Русия...страхотен си (или си страхотна)! Мисля че Тръмполино трябва да те вземе за съветник!

Изборите в Украйна са били под дулата на руските военни? Кога? Да не би руснаците вече да са превзели Киев и набързо да са провели избори? :)))))))))))))))))))

Законно избран? 80% са сунити и врагове на Асад? Как точно са го избрали след като е наследил баща си?

ЩОМ ИЗПЪЛНЯВАЩИЯ ДЛЪЖНОСТТА ДЯДО ИВАН Е НАРЕДИЛ СЕРЕГЕЙ КОЖУГЕТОВИЧ ЩЕ ПОСТИГНЕ МИР :))

Хей КАПУТ,ти виждаш ли някой друг да драска глупости само с главни букви,освен тебе!Вземи и се скрий някъде помияр!

Направо да взимат тази която сътвориха в посолството на СССР в София 1991ва!!!! Чудесна е, много корупция, главният прокурор е като бог, никой не се наказва итн....

Нямаше нужда от Женевски и всякакви други преговори ! Трябва да ги смачкате тези от съпротивляващите се и край , няма с кого да се договарят !

"законният" Асад не контролира и една трета от Сирия.

Владимир Владимирович явно има нужда от спешни уроци по история. Иначе няма как да си обясня думите му пред македонския президент,че славянската писменост била дошла в Русия от македонските земи. Глаголицата е славянска ,създадена от Кирил,а кирилицата е българската азбука,създадена в Българското царство,от учениците на Кирил и Методии. Бг кирилица е отишла в Русия заедно с нашите средновековни книги спасени от османските варвари.

типичен славянин е този шойгу! боли го широката руска душа за братският сирийски народ! и не по малко за територията на украина!

Маика хазарка евреика от село Бениаминиво област Орлов-ШОИ-на иврит И3РАВНЯВАНЕ ГУ -на иврит Врьшане в изходна позиция

Майка му е ортодоксална християнка, баща му е будист. А Шойгу въпреки че има ортодоксално кръщелно, си е чист будист по възпитание.

""Вършим заедно (със САЩ) много работа - не искам да разкривам тук всичко - и бихме искали тази работа да бъде доведена до край" !! НАЙ ДОБРАТА РАБОТА КОЯТО БИХТЕ СВЪРШИЛИ Е ДА СЕ РАЗКАРЕТЕ И ТЕ И ВИЕ ОТ ТАЗИ ЗЕМЯ!! НА СИРИЯ НЕ СТЕ НУЖНИ НИТО ВИЕ НИТО ВАШИТЕ американски "партньори" АЙДЕ ДА ВИ НЯМА БОКЛУЦИ И ПРЕДАТЕЛИ!

"Еврорегион Тракия" с административен център ОДРИН обхваща земите на ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ. Това са част от договореносттите между руските и американските им ПАРНЬОРИ!

И ти си пълен тъпанар и неграмотник,като титуляра на поста!

я, те работели със сащ. нали сами уреждаха всичко?

НЕ ОТ ВАС , НЕ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ВИ ПАРНЬОРИ, НЕ И ОТ КОЙТО И ДА Е!! МАХНЕТЕ СЕ ОТ ТАЗИ ИСТРАДАЛА ДЪРЖАВА КОЯТО ВСИЧКИ ВКУПОМ СЪСИПАХТЕ! ОСТАВЕТЕ СИРИЙЦИТЕ САМИ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ СИ!! ОСТАВЕТЕ ГИ БОКЛУЦИ ТАКИВА! КАК ГОСПОД ВИ ДОПУСКА ДА ВЪРШИТЕ БЕЗОБРАЗИЯ НА ТАЗИ СВЕЩЕННА ЗЕМЯ КОЯТО ПАЗИ ГЛАВАТА НА ЙОАН КРЪСТИТЕЛ?! СКОРО ЩЕ ГО ДУХАТЕ ВСИЧКИ И ВИЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ И ЕВРЕИТЕ!! ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ СИРИЯ БЕ БОКЛУЦИ!!

Аха е име на тъп Укра с бедно съдържание на мозък ! Сами вие тъпите Украинци си развалихте Държавата с Майдана и група евреи направиха Хунта взеха всички финансови ресурси и сега ви гледат сеира , как за някоя гривна се биете и мразите Русия , много сте Тъпи Укрите , Русия ви виновна ! Сирия ако я опуснем и изгоним Башар ал Асад , ще стане като Либия , който има пари той е господин !

Защо да се махат от Сирия като са поканени там от сирийския президент за да защитят сирийския народ. Ти какво искаш, да победят ислямистите ли?

"Министър Шойгу посочи Украйна, Сирия и Корейския полуостров като стратегически важни за Русия региони." Да, знаем къде е заровено кучето. Корките сирийци и украинци - страдат заради имперските интереси на Русия. Руснаците със зъби и нокти искат да имат достъп до Средиземно море, да отслабят Украйна, защото в момента, в който Украйна стане силна като Полша, на руснаците няма да им е никак весело и леко. А Корея работата е подобна - искат да поддържат една постоянна нестабилност. Но и това няма да продължи още дълго... Ще видим какво ще стане когато китайците си върнат заграбеното от Русия. Сега го купуват. Ама скоро ще го купуват без да плащат.

по големи глупости не бях чел .

О свещена простотийо,защо си го налазила тоя!Пък и тази Украйна,дето пречи на Руснаците да са на Средиземно море и въобще тотална тъпня!Аха!

азиатски му работи..ха.ха добре че им дадохме писменост да се ограмотят..ха.ха.ха

Щерев. Ти лично можеш да даваш само на околовръстното.

Вие, циганите, сте дали писменост на някого? А от кого сте я откраднали? :)))))))))))))

И защо ще ни вземат Източна Румелия,ако мога да попитам?! Съвсем сте сдали багажа.

ВЗЕМАТ - ДАВАТ всички щастливи. В някои части на България ще влезат БУРКИТЕ и законите на ШИРИЯТА. АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ ЧУКЧЕТО ОТ СНИМКАТА МНОГО МУ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАБЛУЖДАВА. ЗА РАШКИТЕ СА ВАЖНИ ПРОЛИВИТЕ, А НЕ НЯКАКВИ СИ БАЛКАНИ ОТ КОИТО НЯМАТ НИТО НУЖДА , И НА КОИТО НАСЕЛЕНИЕТО Е ВРАЖДЕБНО НАСТРОЕНО КЪМ ТЯХ. ЛИЦЕМЕРИЕТО НИ ЩЕ БЪДЕ ВЪЗНАГРАДЕНО ПОДОБАВАЩО - този който ни освободи ще ни зароби. ДОГОВОРА ОТ АСТАНА Е В ДЕЙСТВИЕ. Източна Румелия наричана за благоприличие "ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ" с административен център ОДРИН вече е факт!

Ти си не само неграмотен,но си и безмозъчен,пък правиш опити нещо да разсъждаваш,ама не ти се отдава!Че тя Русията си няма проблеми с проливите бе плюнчо,не видя ли как си минаваха преди няколко месеца спокойно надолу и резанките строени ги гледаха и не смееха да мъцнат!

то и вие сте отдавна изчерпани воят на една загнила империя методите ви са остарели същите сте като турция

какво ни бърка сирuя ... дано не ни емнат анадолците утре ...

ИЛИ С АМЕРИКАНСКИТЕ СИПАРТНЬОРИ ВЕЧЕ Я РЕШИХТЕ - разделихте Сирия!

Те Иран не питат, а слушат..

И АЛ КУДС СЕ СЪОБРАЗЯВАТ НЕ САМО РУСКИТЕ , НО И АМЕРИКАНСКИТЕ ПАМПЕРСИ. Да не забравяме, че втория пилот на сваления руски самолет дължи живота си на ИРАНСКИТЕ КОМАНДОСИ от Ал Кудс и ШИИТСКИТЕ МИЛИЦИИ , а не на сваленият руски въртолет и руските десантчици!! АКО ЗАВИСЕШЕ ОТ ТОВА ЧУКЧЕ ОТ СНИМКАТА , ТО СИРИЯ ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА Е МИНАЛО. СОРИ, НО ТАМ СА ПЕРСИЙСКИТЕ ВОЙНИ - хора с чест , а не предатели като тези които предадоха Милошевич и Сърбия!!

КОЕ Е В РУСКАТА ЧАСТ И КОЕ В АМЕРИКАНСКАТА ?? ТУРЦИТЕ И ТЕ СЕ РАЗБРАХА С ТРЪМП ЗА НОВАТА ДЪРЖАВА КЮРДИСТАН. АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ ГИ КОМПЕНСИРАТ С ТЕХНИ ТЕРИТОРИИ ОТ БАЛКАНИТЕ. ЩЕ ДАДАТ НА БЪЛГАРИЯ ЧАСТ ОТ МАКЕДОНИЯ, А ТУРЦИТЕ КАТО КОМПЕНСАЦИЯ ЗА АНАДОЛА КОЙТО ОСТАВА В КЮРДИСТАН ще получат ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ!! Ха да ни е честит новия договор от АСТАНА!!

ама как само ти ги ражда тиквата ама... забележително!

Ей тъпак,и как ще стане това,нали трябва да ни унищожат всички.Е,за няколкото продажници като теб това не се отнася.

Този шойгу все ми напомня за поговорката... гладен ляга, корназ става, е Шойгу си хапва каквото оска, но Русия???? ГОрките...тоалетната на двора, а те за копринени пердета мислятг

ГЛЕДАЙ ПРОСТАКО КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ СЛЕД ТАЗИ СПОГОДБА ОТ АСТАНА. Нов Кюрдестан , изчезнала Македония, и разбира се ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ КЪМ ТУРЦИЯ!!

Хихихи ще ги умориш от смях тия руснаци бе.през това време те си прибраха света и правят квото си искат.

ЧЕ КОИ СТЕ ВИЕ ДА КАЗВАТЕ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧВА В СИРИЯ?? ПРАВОТО ДА ГО КАЖАТ ИМАТ САМО СИРИЙЦИТЕ И ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО! ИНАЧЕ И ВИЕ КАТО АМЕРИКАНЦИТЕ СТЕ ОКУПАТОРИ КОИТО ДЯЛКАТ СИРИЯ С АМЕРИКАНСКИТЕ СИ "ПАРТНЬОРИ" както се изразява Лавров. Всъшност и вие и щатите сте от едно тесто. Събрали се в АСТАНА разбрали се кое на нас , кое на вас на сирийците прас. ЧАКАЙ БЕ ЧУКЧЕ, СИРИЯ КАЗВА ЛИ КОГА В РУСИЯ ДА ИМА НОВА КОНСТИТУЦИЯ И КОГА НЕ?! Вън от Сирия боклуци продажни!!

Руснаците са ТАМ по покана на ЗАКОННО ИЗБРАНАТА СИРИЙСКА ВЛАСТ, соросоиден глупак.

ЗА КАКВО? ДА ИМ ПИШАТ КОНСТИТУЦИЯ И ДА СЕ ДОГОВАРЯТ ОТ ТЯХНО ИМЕ С АМЕРИКАНСКИТЕ "парньори" ли, ИЛИ ДА НЕ ДОПУСКАТ АМЕРИКАНСКИ И ИЗРАЕЛСКИ САМОЛЕТИ НАД СИРИЯ?? КАКТО ВИЖДАШ И ИЗРАЕЛСКИТЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ САМОЛЕТИ СЕ РАЗХОЖДАТ ПО ДОГОВОРЕНИТЕ С РУСНАЦИТЕ СИРИЙСКА ТЕРИТОРИЯ. КОЙ ПИТА СИРИЯ ЗА ТОВА , КОЙ ПИТА АССАД ?? НИКОЙ!

Законно избраната сирииска власт, според кого е законно избрана ?!?!? Кога ?!?!? кога и изтече мандата ?!?! абе все сложни за русофил въпроси.