Руски сапьори намериха български боеприпаси и в Алепо

Руските сапьори са разминирали почти хиляда хектара площи в освободения Източен Алепо. Намерените боеприпаси са произведени в САЩ, Германия и България.

Обратно в новината

Коментари - Руски сапьори намериха български боеприпаси и в Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вярвам - шегичка единствено на Павлов и неговото куче - условните рефлекси. Днес по една телевизия слушах Бойко Ноев - ерудиран, компетентен, с дар слово - не живея в България и не съм много наясно, но мисля че беше министър на отбраната на някое демокртично правителство. Обясни, че за руснаците е въпрос на конкуренция повдигането на въпроса. Значи имало и ерудирани военни, интелигенти - жал ми стана за Радев - наизустява което му пишат.

Ноев е изказал елементарна хипотеза за "конкуренция" и веднага правиш измислени умозаключения за Радев? Браво! Явно животът в чужбина действа отрицателно на разума ти.

на руски изказвания. След голямата лъжа за Катин просъществувала повече от 40 години - да набеждаваш цяла държава за чудовищно престъпление извършено от теб? Учихме на времето че всичко е създадено от руснаци - няма Едисон, няма Джеим Уат,няма Николаус Ото - и какво - стана ли обетована земя СССР.

Тук, у нас военните заводи умряха от глад, та и държавата им помага, каква е тази продукция....?

Произведени в България, все още не означава "доставени от България"...Защо да не са реекспорт от Египет, примерно?Или от Иран?

са поканени от законното Правителство, тогава какво е? Или законно Правителство е само това, което се харесва на Щатите?За останалите има "Арабска пролет", нали?

В Сирия има и се намират оръжия от ЦЯЛ СВЯТ и от ВСЯКАКВИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ... И какво от това?! Къде точно е "трагедията", че са намерили и такива, ПРОИЗВЕДЕНИ в България? След като НИЕ СМЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ВОЕННА ПРОДУКЦИЯ, е съвсем логично ВАЖНОТО Е, че България НЕ ИЗНАСЯ ОРЪЖИЕ И МУНИЦИИ ЗА ИДИЛ!

Москва води целенасочена кампания за възстановяването на руското влияние в някои държави, които вече са част от ЕС и НАТО, сред тях е и България !!!

на територията на България? Ако няма санкция на ООН, то това е военно нашествие.

има международни договори, които не са свели до твоето некомпетентно познание и политическа пристрастност, но бъди сигурен,че и без твоя коментар съмва....

Браво на сапьорите. И не само руснаци, предполагам че сирийските не стоят настрана. А пък няколко сандъка с български патрони - ами може да са военен трофей, малко ли отстъпения имаха сирийците, малко ли складове им взеха опозиционерите и ИДИЛ-ците. Войната е един голям хаос, не е супермаркет.

Разследване на ГРОП,организацията въоръжаваща терористите в Сирия.

Като казваш терористи е добре да се знае, че това са радикализирани сунитски групировки, чийто ядра се контролираха от Турция, Катар и Саудитска Арабия и обслужваха както техните интереси така и на САЩ. Сега Русия "стреля" по ИДИЛ, което вече е една празна групировка, защото всички радикални минаха към умерената упозиция, Ердоган и Саудитския Принц си ги прибраха, останаха някакви там дето ще ги дадат жертва за каузата. Така, че кой са терористите е много трудно да бъде отсъдено. Само интересите са важни, хората са без значение.

симо

Я виж ти как се развиват АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ И ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА.......Сега остана България на топа на устата/оръжието е НАШЕ/ ..И никакво квичене на соросоидната паплач НЕ го отменя....Ние сме------по-точно БОКО ,ПЛЕВНЕЛИЕВ,ВОЕННОТО ГОВЕДО И ОНЯ С НАРКОЗНИЯ ПОГЛЕД.......Няма ги САЩ,СА ....На кашона пише,,мъде от българия,,....Пък и понеже тъпите десни говеда ни пеят,,,ми кво-това си е ПАЗАР,ако не ние ,то други.....,,,да попитам----това ли са ни ценностите/ТЕРОРИСТИТЕ/?????

...за изброените БГ "герои" съм съгласен, само ОБАЧЕ да уточним едно - България НИКОГА НЕ Е ИЗНАСЯЛА ОРЪЖИЕ ЗА ГЛАВОРЕЗИТЕ НА ИДИЛ, а и за Сирия ИЗОБЩО!

и в коя точно библия пише, че оръжията и боеприпасите с които се трепят хора по света трябва да са само руски и щатски??

Турция, Саудитска Арабия и Катар къде отидоха в играта. Асад изби няколко стотин хиляди души с помоща на руснаците и Иран. Сунитски групирводки било то "умерени" или радикални, които са основно под опеката на Турция, Катар и Саудитска Арабия бяха създадени и използвани за осъществяването на различни интереси, като вероятно на повечето им се е обяснявали, че се борят за халифат, на тях това им стига. Едните целяха да наложат халифат другите да си пуснат газопровод. Сега Русия се договори с всички и излезе големия победител и почна да раздава правосъдие.

Хем се борим с терористите хем ги въоръжаваме....

Не че се хваля с аналитичните си способности, но искам да ви съобщя, че българската прокуратура вече се самосезира по въпроса....

Да цитирам: "Снарядите са немски, американски, производство на България" Няма значение КЪДЕ СА ПРОИЗВЕДЕНИ оръжията. По-важно е ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ СА БИЛИ, преди да се озоват в Сирия!!!

В Сирия има всякакви боеприпаси Нали затова се водят войните - ЗА ПАРИ !!! Погледнете печалбите на участниците !!! Кой печели най-много ? Българите ? Руснаците ? Американците ?

правени по времето на братския на комунистите Хафез Асад от цивилни химкомбинати , строени с българска помощ.

Не нам с таким образом, пожалуйста! А вие защо биехте повинните мужици и бурлаки на Волге? А? Ние не ви питаме, и вие не питайте! Тао пък не може само вашто оръжие да се харчи, така де. На всичкото отгоре дори ген. Калашников, лека му пръст, сам каза, че наште автомати и подобрения са по-добри от вашия оригинал!!!! Тогава? Потихонко, потихонко без обструкции.

Тъпо Копеле, явно още много ти е жълто около устата и не помниш оня мрачен, брадясал бълг. Министър председател Ф. Д от недобитото СДС, наречен Фил Кенеди, който преди да разтури българската военна индустрия и да разпродаде прецизната техника за жълти стотинки, гордо заявяваше: "Ние няма да произвеждаме оръжие и да го продаваме на терористични организации!" И така разруши една от водещите и печеливши отрасъла у нас! Какво се получи - Чехия и САЩ веднага заеха празната пазарна ниша, а ние си останахме бедни и с пръст в...г.з! Сега какво става - защо герберугите (които в по-голямата си част са от недобитото СДС) мълчат като пу.ки! Защо снабдяват с оръжие още по-свирепите терористи от ИДИЛ и НУСРА? Защото паричките от далаверата с оръжие отиват в офшорните сметки на Борисов, Плевнелиев, Бисеров, Доган и някои от герберския генералитет!

скъпи тъпи, както БСП дерастите така и ГЕРБ ерастите са дериват на БКП, само че милиционерски дериват .... гнусна е "политиката" на таз прекрасна територия

А за тези, които и след филма имат въпроси ще добавя. Оръжието е един от най-печелившите бизнеси на планетата. Изработването на масовото оръжие е изключително лесно и не изисква никакви особенни технологии. То е ефтино и цената е толкова по-ниска, колкото по ефтина е работната ръка. Имам си пистолет и пушка и разглеждайки ги не мога да спра да се очудвам, колко елементарни устройства са. Изработката на един монголски лък е технологически по-сложна от изработката на един пистолет. Много по-бързо може да се направи калашник в сравнение с дълъг английски лък. Просизводството на тези машинки струва жълти стотинки а се продават за милиони защото са ОРЪЖИЕ. Надценките са огромни само заради тази дума - "ОРЪЖИЕ". Всъщност е по сложно да се направи тостер, но топй струва многократно по малко от калашника.

Хайде да се упражняваш в мислене другаде. Такива умозаключения показват липсата на образование, не друго. Разбирам че ти харесват лъковете, но не можеш да направиш автомат вкъщи, от дърво пирони и прочее. По-бързо, по-лесно - каша ти е в главата. Едното е примитивна изработка, другото е високотехнологична. Ако правиш разлика между материалите де. Или и ти като "китайците" - два вида стомана знаеш - твърда и мека?

Просто гледайте новият американски филм "War dogs". Вместо Албания поставете България и ще ви се изясни напълно и докрай как точно български муниции са попаднали в Алепо и как стана така, че американци се взривиха на военен полигон в България. Няма нужда от нищо друго освен да гледате филма, който е направен от американци и представя нещата изчерпателно.

Съседната новина е какви мерки ще вземат на нова година срещу атентати. Хем се борят срещу тероризма хем въоръжават и обучават терористите!

НЕ Е ВЯРНО ДИР.БГ, ЧЕ САМО РУСКИТЕ МЕДИИ ТРЪБЯТ, ЧЕ ПРОДАВАМЕ ОРЪЖИЕ НА ИД, ОТ ПОЛОВИН ГОДИНА СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ ТРЪБЯТ! АКО НЕ СМЕ ПРОДАЛИ ОРЪЖИЕ НА ДЖИХАДИСТИТЕ ОТ ИД, ЗАЩО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ МЪЛЧАТ КАТО ЗАДНИЦИ, ЗАЩО НЕ ОПРОВЕРГАЯТ СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ?

"Зализаният Божидар Лукарски, който би имал огромен успех като статист хитлерист в някой второразреден филм, стрелял в деня за размисъл по плакат на кандидат-президента Румен Радев." Потърсете в Гугъл!

Другари, къде е биби ? Руснаците го търсят да го бият. Искат също да бият лукарски, митов и ненчев. А тия сигурно са на плажа.

товарищ Путин оръжия не продават.Русия е миролюбива държава,а товарищ Путин самьiй миролюбец в мире.Русия показва оръжията си само на парад на Червения площад в Москва.

Да , ама американските и българските ракети , са ''ПРИЯТЕЛСКИ'' .

пак му набиха кухото канче.То едно краставо куче като не знае да лае,само вкарва вълка в кошарата.

пак лъсна на хоризанта.Абе чукундур.Нали демокрацията,т.е псевдодемокрацията я докараха със дворцовия си преврат БКП/БСП,а педокрацията председателя на Българската спинозна партия/БСП/ другаря СерГЕЙ,ГЕЙ Дмитриевич,стана и евродепутат,т.е евроГЕЙ и председател на един ПЕС.а пък"либерастията" я търси в сарайте.,щото етническата партия ДПС е член на либералната група на евродепутатите в Брюксел

симо

Тъпанарино,докара ти я БИЛ,даже ти каза ,че си ,,НЕРАЗУМЕН ЮРОД,,...Хмм---- такъв си.

разбираш мурзилчетата,посеранчетата и русофилчетата,бояришничетата ,че така яростно защитават руските интереси и пропагандната война срещу България.Та те са "българи" със руско самосъзнание.Те са по "руснаци" от истинските руснаци.Абе мекерета,продажници и безотечественици.Тегли им една майна и ги остави да си плюят по българската майка която ги е родила.

Подобни данни периодично изнасяха различни чуждестранни източници. Руснаците сега са поредните.

НЯМА СТРАНА В СВЕТА, КОЯТА ДА НЕ ПРОИЗВЕЖДА ОРЪЖИЕ, А ТО СЕ ПРОИЗВЕЖДА С ЦЕЛ! ОРЪЖИЕТО Е СРЕДСТВОТО ЗА СИГУРНОСТТА НА ВСЯКА ДЪРЖАВА И КОЛКОТО Е ОРЪЖИЕТО ПО-КАЧЕСТВЕНО, ПО-СЪВРЕМЕННО ТОЛКОВА СИГУРНОСТТА НА СТРАНАТА, КОЯТО ГО ПРОИЗВЕЖДА Е ПО-ГОЛЯМА! В НЯКОИ СЛУЧАИ СЕ УПОТРЕБЯВА ЗА ЗАЩИТА И ПРОДАЖБА, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ВСЯКА ДЪРЖАВА /НЯМА РЕСУРС/ ДА ПРОИЗВЕЖДА ВСЯКАКЪВ ВИД ОРЪЖИЕ, НО ДА СЕ ПРОДАВА НА ПРЕСТЪПНИ ОРГАНИЗАЦИИ, С ЦЕЛ УНИЩОЖАВАНЕ НА МИРНО НАСЕЛЕНИЕ, СЕ НАРИЧА НАЙ-МАЛКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ЗА ЖАЛОСТ В ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЯТ, ЧЕ ИД СЕ ВЪОРЪЖАВА С НАШЕ ОРЪЖИЕ, БЕШЕ ПУБЛИЧНА ТААЙНА, ЗАЩОТО ЗАПЪДНИТЕ МЕДИИ ОТ ПОЛОВИН ГОДИНА ГО ТРЪБЯТ! И НЕ САМО ТОВА, НО СА НАМЕРЕНИ И ПЪЛНИ СКЛАДОВЕ НА ИД С НАШИ ЦИГАРИ /НА БУЛГАРТАБАК/ И НАРКОТИЦИ! ДА ПРОДАВАШ ТОВА С ЦЕЛ УКРЕПВАНЕ НА ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ, С ЦЕЛ УНИЩОЖАВАНЕ НА МИРНИ ХОРА ОТ ЦЕЛИ ДЪРЖАВИ, В БЛИЗКИЯ ИЗТОК- ЗА МЕН НЕ Е ГОРДОСТ, А ЦИНИЗЪМ! НЕ МИ СЕ ИСКА ДА Е ТАКА, НО ТОВА СА ФАКТИТЕ! А ТОВА ЗА РУСОФИЛИ И РУСОФОБИ СИ ГО СЛОЖИ ПОД ВЪЗГЛЪВНИЦАТА, СРАМОТА Е ДА ГО СПОМЕНАВАШ В ТАКЪВ МОМЕНТ!

За Протокола да попитам - Тези шматки отвориха ли си кутиите от самолета ? Ако още са, да си изпратят сапьорите с чуковете !

Ще пратят сметката ,както за Белене!

След 25 години педокрация, либерастия и толерастия...Оръжията са едно от малкото неща, които все още пройзвеждаме, и то качествено! Нещо с което трябва да се гордеем...НООООО......... Но жалкото е, че тези създадени от нас българите оръжия, които продаде националния предател на България- Боко Тиквунята от ГРОБ..С много помоща от страна на лудите говеда от Краварника, попаднаха право в ръцете на главорезите джихадисти от ИДИЛ и Ал Кайда!!!

Хами, Бая уй кво каза?

link/temi-v-razvitie/tema-bezhancite-ot-siriia/prokuraturata-razporedi-proverka-za-bylgarskite-oryzhiia-v-siriia-6063428 Копирайте линка и четете. Не са ни виновни руснаците.

баси, колко говна сте изяли докато ме няма.... оставете малко и за мен :)

Ако не беше българското оръжие, опозицията на Асад нямаше да може да воюва. Ако опозиция на Асад нямаше, нямаше да има война. Ако нямаше война, Русия нямаше да е в Сирия. Ако Русия не беше в Сирия, Путин нямаше да може да се докаже като велик стратег от международно значение. Ако Путин беше без значение, щеше да бъде ометен от власт. Извод - с мощта на Българското оръжие Путин държи властта и Русия е държава от международно значение! Поука: Путин да иде да целува ръцете на работниците във ВМЗ!!!

Ако не беше Путин и ти щеше да останеш гладен.

Буквално довчера руските тролове квичаха, че САЩ били разсипали и били затрили българската оръжейна промишленост, щото сме им били конкуренти(?!) (смях в залата, бурни аплодисменти и скандирания КПСС - БКП!!!). Сега излиза, че българската оръжейна промишленост не само си била жива и здрава, ми даже изнасяла оръжие, при това без разрешение на Русия. Че били и затрупани с поръчки, на които не смогват. Отлично за мъртва индустрия, даже много добре. А да вземете да си уеднаквите опорните точки, че пак напълнихте гащите с противоречива пропаганда. Вчера едно, днес точно обратното. Ама пак някой друг ви клекнал над гащите, нали? То не ви е нито за първи, нито за втори път да изпадате в диаметрални противоречия, ама се излагате, все пак. Малко по-сериозно, че ще ви спрат кашата от шишарки и лосиона за баня на Савушкина 55. Ще трябва да си ловите рибка в Нева, за да папкате.

Е нали досега твоите съмишленици повтаряха,че оръжейните фирми са свързани с Държавна сигурност-КГБ и оттам с СССР-Русия? Айде първо се изяснете пък тогава пиши.

на оръжие от България са със посредници и трети лица са Манджуков,"ДЕФАНС ИНДРЪСИ ГРУП",издател на вестник"ДУМА/ЧУМА/,Николай Гигов, собственик на ДЕЛТА - Г " и на ФКЛокомотив"-София;Петър Къналиев,"ГЕРИКОМЕРС" и с 50% акции от "ВЗАИМНОСТ-97"ООД със съдружници Московский трестовой банк и "ЦК ТПФГ . ТОЧНОСТЬ" . Русия.Всички са свързани със БСП.

за наркотици или оръжия, в която ГЕРБ да не взема лъвския пай!

Е и?Русия оръжие не продава ли?а за лиценза за вътрешно производство е трябвало да се разберат когато са дали технологията на България.и още нещо-освен калашници по арабския свят нещо друго виждали ли сте?България няма обща граница със Сирия.значи е минало през Турция.да ги питат тях кой ги е прекарал и как.

умоляваме другарите сирийци да потърсят отговорност от фабрикантите и снабдителите на бг територия !

Румен Радев нали иска възраждане на военната мощ на България? Еми то ВПК е първата стъпка. Кво ревете бесни Капиталисти( псевдо социалисти)

симо

Какво общо има ВОЕННАТА МОЩ с ВПК , използван не от България а от атлантически ценности.

Ако Дядо Иван продължава да лъже и маже, да ми краде играчките и да злослови по мой адрес, ще кажа на Дядо Мраз да го постави ма място! Баба Ванга каза не се еб.... с българите, че ще съжалявате... Магията, духовността и силата е с нас!

FuckTheEU

Тоест за теб е нормално, че продаваме оръжие на доказани терористи?!

частни фирми, свързани с агенти на ДС и подпомагани от едни такива вежливи руски граждани. Те отдавна знаят за това. Просто сега им е изгодно да се размрънкат.

Русия продава на Саудитска Арабия и България продава на Саудитска Арабия. Русия продава на Пакистан и България продава на Пакистан. Къв ти е проблемът? Каквото прави Русия, го прави и България в много по-микроскопичен размер!

FuckTheEU

От статията разбрах едно. Когато продаваш оръжие без лиценз не е престъпление. Когато теглиш филм от замунда си престъпник. Да ви сера на демокрацията, другарки и другари!

Боли те ,че България печели и българите имат работа ли? Пий един лосион, да се успокоиш малко:)))

Що не си таковаш в устата сам и да си го гълташ и да не ни занимаваш с мръсните си перверзии?

симо

А що не ти е......м....... и тебе най - вече.

Полудяха от злоба, че България продава оръжие и печели пари! Руснците да квичат на умряло е разбираемо до някъде, но българи да страдат, не го разбирам!?

Защото не им се връзва с лъжите, че България е бедна и гладна и без руснаците българите не могат да си обършат задника.

Проблемът е, че произвеждаме омразното руско оръжие, по техни технологии. Сега нашите нови кръвни братя, като ни дадат техни технологии, работата ще се оправи! Нали?

Ти какво руско оръжие произвеждаш? Щото аз никакво. Аз пък гледам, че вие и руснаците ползвате американски технологии от омразната вражеска Америка, ама не ви пречи ич!

НЯМА И ДА РАЗБЕРЕШ, ЗАЩОТО АКЪЛА ТИ Е ПТИЧИ! НЯМА СТРАНА В СВЕТА, КОЯТА ДА НЕ ПРОИЗВЕЖДА ОРЪЖИЕ, А ТО СЕ ПРОИЗВЕЖДА С ЦЕЛ! ОРЪЖИЕТО Е СРЕДСТВОТО ЗА СИГУРНОСТТА НА ВСЯКА ДЪРЖАВА И КОЛКОТО Е ОРЪЖИЕТО ПО-КАЧЕСТВЕНО, ПО-СЪВРЕМЕННО ТОЛКОВА СИГУРНОСТТА НА СТРАНАТА, КОЯТО ГО ПРОИЗВЕЖДА Е ПО-ГОЛЯМА! В НЯКОИ СЛУЧАИ СЕ УПОТРЕБЯВА ЗА ЗАЩИТА И ПРОДАЖБА, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ВСЯКА ДЪРЖАВА /НЯМА РЕСУРС/ ДА ПРОИЗВЕЖДА ВСЯКАКЪВ ВИД ОРЪЖИЕ, НО ДА СЕ ПРОДАВА НА ПРЕСТЪПНИ ОРГАНИЗАЦИИ, С ЦЕЛ УНИЩОЖАВАНЕ НА МИРНО НАСЕЛЕНИЕ, СЕ НАРИЧА НАЙ-МАЛКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ЗА ЖАЛОСТ В ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЯТ, ЧЕ ИД СЕ ВЪОРЪЖАВА С НАШЕ ОРЪЖИЕ, БЕШЕ ПУБЛИЧНА ТААЙНА, ЗАЩОТО ЗАПЪДНИТЕ МЕДИИ ОТ ПОЛОВИН ГОДИНА ГО ТРЪБЯТ! И НЕ САМО ТОВА, НО СА НАМЕРЕНИ И ПЪЛНИ СКЛАДОВЕ НА ИД С НАШИ ЦИГАРИ /НА БУЛГАРТАБАК/ И НАРКОТИЦИ! ДА ПРОДАВАШ ТОВА С ЦЕЛ УКРЕПВАНЕ НА ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ, С ЦЕЛ УНИЩОЖАВАНЕ НА МИРНИ ХОРА ОТ ЦЕЛИ ДЪРЖАВИ, В БЛИЗКИЯ ИЗТОК- ЗА МЕН НЕ Е ГОРДОСТ, А ЦИНИЗЪМ! НЕ МИ СЕ ИСКА ДА Е ТАКА, НО ТОВА СА ФАКТИТЕ! А ТОВА ЗА РУСОФИЛИ И РУСОФОБИ СИ ГО СЛОЖИ ПОД ВЪЗГЛЪВНИЦАТА, СРАМОТА Е ДА ГО СПОМЕНАВАШ В ТАКЪВ МОМЕНТ!

Гнусна дезинформация и пропаганда до дупка! Цитати: 1. "Снарядите са немски, американски, производство на България" 2. Става дума за боеприпаси, разработени в бившия СССР, но произвеждани и досега от български заводи. Хем немски, хем американски, хем разработени в СССР, но произведени в България! Плюс това всички фирми свързани със Специална продукция в България са свързани с БСП-БКП, Държавна сигурност-КГБ и оттам с СССР-Русия! В този бизнес случайни хора - няма!!!

Че каква е разликата между БСП-БКП и другите партии?!

В БСП са най-висшите партийци. В другите са по разпределение от ДС, изпълняващи партийно поръчение.

Ами от тъпи журналя тъп превод, а ти тъпела искаш да убедиш аудиторията ,че това е било лъжа! Там не само български, американски и германски боеприпаси са намерени, имало е и от Испания докарани през лятото миналата година. Така че всички въпроси към журналята който са правили суперпревода!

Русия краде лиценз и продава дълго време цигари с българските марки Родопи, Стюардеса ,БГ и др . ! БЕЗ ДА ПЛАТИ И СТОТИНКА НА БЪЛГАРИЯ!

Долна лъжа! Ние произвеждаме американско и европейско оръжие, по американски и европейски лицензи! Дадоха ни ги нашите нови приятели, без пари. Подаряват ни и самол;ети на 100 години на петорни цени! Няма да лъжете ей!

Да не би руснаците да не продават оръжие ?

Руското не е с краден лиценз.

Как ще откраднеш лиценз, бре смешник? :)))))))

Продават, ама тяхното е хуманно..С гумени лепки отпред..А нашенското е лошо

ДИР-а оценихте тъпомера с тези претоплени манджи. Не ви ли писна вече ?

благодарни. Не мога да си представя колко руснаци са загинали от български снаряди. Най-вероятно николко. Но, ако бяхме изпратили в Сирия вместо снаряди лосион за баня да речем, сега сигурно бая сапьори, десантчици и пилоти щяха да берат душа в лазарета.

Само теб да те бяхме пратили ...спукана им беше работата,ама на!

Ако го слуша човек ще излезе, че любимата ни България продава 100 % от оръжията в света. Извода е следният: братушките манипулират фактите и послъгват по братски! ЧНГ и по-малко братски удари под кръста от Москва!

...България продава оръжие на САЩ ,които пддържат всякакви опозиции ...факт