Г-7: Русия трябва да бъде част от сирийския преход

Страните от Г-7 заявиха единодушно, че Русия не бива да бъде изолирана, а да бъде част от сирийския преход.

Обратно в новината

Коментари - Г-7: Русия трябва да бъде част от сирийския преход | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СРЕЩУ НАГЛОСТТА И ПОДЛОСТТА НА ЗАПАДНАЛИТЕ,РУСИЯ ТРЯБВА ДА ДЕЙСТВА СЪС СИЛА!!!САМО ТОВА ПРИЗНАВА ПЪРВИЧНИЯ ЗАПАД!!!

- "Русия трябва да бъде част от сирийския преход" Русия да но вие не!

то бива, бива сервилнечене ама чак толкова не бива. Така ясно личи, че нямат никакво собствено мнение, никаква конкретна стратегия за излизане от кризата а са само един рупор на САЩ. А това не е от полза на никого, даже и на САЩ. Защото ступора ще продължава. Как така изведнъж си промениха кардинално мнението - от това да не помага на Асад до това да е част ...ала бала. Да не би заповедта руските летци да стрелят по американски по тяхна преценка е помогнала. Или онова корабче с калибрите? Тези пръдльовци явно само от тояга разбират, безгръбначни слуги на чужди интереси, загробващи народите си в името на личния си интерес - абе продажници. Аз питам - за какво са ни тия чучела - ами ние сме дали 9 милиарда повече, отколкото сме взели като фондове? Крайно време е да ударим крадците през ръцете

Лешояда СаШт и хиената РаШа обикалят около апетитния трип Сирия....

*Трип да се чете Труп...

СИРИЙЦИТЕ НЕ ЗНАЯТ ТОЧНО КВО БЪДЕЩЕ ИСКАТ............... ВОДЕЩИТЕ ДЪРЖАВИ ЗНАЯТ КАКВО ИСКА СИРИЙСКИЯ НАРОД МНОГО СТРАНО.......... МИ АКО СИРИЯ ИДЕ ВЪВ ВАЩЕ ДЪРЖАВИ КАЖЕ ЩЕ ЖИВЕЕТЕ КАТО НАС НИЕ ЗНАЕМ ЧЕ ИСКАТЕ И НЯМА И ДА ВИ ПИТАМЕ????????????

"Рекс Тилърсън допълни: Искаме да облекчим страданията на сирийския народ. Искаме да създадем бъдеще за Сирия, което е стабилно и сигурно." Дааа. Справка: Либия!, Ирак!, Афганистан! и още други! И най-после саудитите ще си пуснат петролопровода направо през парчетата останали от Сирия! И ще благоденства радикалния ислям подкрепян от САЩ! Бравооооо!

"Американският държавен секретар Рекс Тилърсън допълни: Искаме да облекчим страданията на сирийския народ. Искаме да създадем бъдеще за Сирия, което е стабилно и сигурно. " Вие го направихте с толкова много държави - Либия, Ирак, Египет .... Айде да оставите държавите сами да определчт бъдещето си, а?

Някакви сатанисти се събрали да плещят глупости.

Тези които финансират и създадоха терористичните групи в Сирия мислят за бъдещето на сирииският народ.На това му се вика еманация на наглост и лицемерие.

Pусия ще бъде част от сирииския народ,но никога няма да бъде машата на г-7.

Много деца на партийни секретари от БКП има в коментарите.Има и бивши ЗКПЧ-та.Като млади пенсионери се правят че разбират от военна музика

Някой явно яко го е "обидил" некое ЗКПЧ.. че чак сега и децата им като млади пенсионери му се привиждат! Е явно и приятни неща са се случвали при комунизма.. е в началото малко боли .. ама после..

Няма значение има какво мислят Г7, Рекс и даже самия Доналд Тръмп! Важното какво мисли и как се чуства Иванка Тръмп.. видяла тя на тати хубавицата че тровят деца в Сирия, че като ревнала .. е как тати да не удари няколко ракети че да успокои детенцето!

групата на пидерианцте желае някой да им помогне те да ???

Със сигурност Русия ще е част от бъдещите политически процеси в Сирия но не и държавите от Г-7. Ще трябва да го преглътнат. Отдавна не са фактор.

Правят вятър на бензиноколонката явно скоро ще я нагласят както винаги е ставало досега:)

Коя бензиноколонка от четирите - Катар, СА, Йордания или емирствата?

рекс ако не го приеме путин и тръмп няма да го приеме

голямо разочарование от изцепките на борис джонсън и канадката

а Вие не сте ли запознат, че т.наричаният борис джонсън е резак по османлийски, а не като сюлейман паси --- юдата

Тези кифладжии от Г7, за да си придадат важност взимат неадекватно отношение. На всеки е ясно, че те не са нищо. Една Северна Корея е по-значима от Италия или Германия. Какво е това "запада", еврейски държавици с икономически мошеници. Когато и да и отстраниш, винаги ще си закъснял.

Такива като теб...когато и да ги отстрани човек...все ще е късно.

благодаря Ви за краткия анализ

Президентът Асад вече 6 години води битката за страната си - срещу създадената, въоръжавана и обучавана от САЩ "вътрешна" опозиция (наречена от тях "умерена"), срещу ИД - плод на "демократизаторските" безумия на САЩ в мюсюлманския свят и срещу "хибридната" активност на САЩ и Израел. И се справя - защото има опора в сирийския народ и армията, т. е. народът е на страната на Асад. А какво е мястото на САЩ? Те са хищникът, ламтящ за поредна плячка, хранещ се с труповете на разкъсаните от него държави.

Глупак, кога Швейцария или Норвегия са имали колонии, бе тъпанар?

Тъпанар, Швейцария е изцяло еврейска държава. Защо Хитлер не я е окупирал? Но и двете страни нямат никаква тежест, освен, че са еврейски страни.

Дал съм ги за пример, имбециле, защото това са държавите с най-висок жизнен стандарт в Европа; и пак питам: те от кои колонии са крали?

sawo

Смеха продължава. Г-7 на практика казват: искаме да стане това, което ние искаме, без ние да участваме реално, като Русия да го приведе в действие :) Типично високомерие от страна на запада - все още си мислят, че света се управлява от тях чрез приказки на една маса. Отдавна няма нищо Г в тези 7 :) Абдикирали са напълно в полза на САЩ и пригласят каквото кажат САЩ. Реално страни по спора са Русия, Китай и Иран срещу САЩ. Останалите са за морална подкрепа, а доколко може да има морал в политиката е друг въпрос :)

Съгласен съм, че Русия трябва да вземе участие в прехода, там също трябва да се проведат за пръв път свободни избори, както и в Сирия.

Кои са Г7? Това са 7 -те държави с най-големи дългове в света. От там Г7, големите длъжници. Какво искат? Нарича се неоколониализъм в действие, нищо, че вече е 21 век. Няколко държави искат парче от баницата Сирия. И си искат просто ей така. Нагло. Държави, от които в Сирия нищо независи. Доказаха го, че не могат да влияят по никакъв начин на процесите в Сирия. Не могат да изпълнят никакви ангажименти по военно или политическо регулиране на ситуацията. Но си искат да папкат. Не само наглост, но и цинизъм е това.

Нали си спомнате "врътките" на Г7 по отношение на Южен поток, а и не само. Та как си представят Г7, всичко се плаща, и то с лихвите. Кремъл продава. Подаръци в случая няма да има, Путин им го каза в прав текст. Тепърва Г7 ще осъзнават смисъла на "налагам санкции", защото налага този, дето има, а не този, дето чака.

Г 7 беше Г8 или Г7 + Русия Само че решиха да я изгонят

Лисичето ( нерегистриран ) 11.04.2017 17:34 "Докато Асад отказва да подари държавната сирийска петролна компания на дик чейни , все ще е " сатрап" , '' диктатор" , " фашист/комунист" ....... И антиБългарските медии услужливо и фалшиво пригласят на дирижираната от нпо-отпадъците истерия :)))) Всъщност кой ще управлява Сирия решават единствено и само сирийците ! А не някакви ге-та , всъщност малоумни евродебили в комбина с някакви зомбирани атлантици и за капак гарнирани с оная неугледна магарица :))))) А кого ще подкрепя Русия ?!!! Когото си поиска !"

и още един въпрос: туй Г-7 дали не е Гъз-7?, а? или Гъз на 7?

абе някои да подскаже кой кукловода на тези: Великобритания, Германия (Западна Германия до 1991 г.), Италия, Канада, САЩ, Франция, Япония..., а?

Великите средновековни камиларо-шериатски демокрации Саудитска Арабия и Катар ще учат сирийския народ да избира управниците си? Бах маа му и наглите копелета с тва краварите?

Американците кого си мислят, че заблуждават. Нека покажат една стабилна държава от тези в които са се намесили и тогава да пеят любовни песни, че искали Сирия стабилна и алабала...

Всички, цитирани в статията, твърдят, че сирийският народ трябва да реши съдбата на Асад. Явно цитираните смятат, че Саудитска Арабия, Катар, САЩ, Турция, Франция и Италия са легитимни представители на СИРИЙСКИЯ народ, след като непрекъснато се изказват от негово име.

Конкретно за Либия / Сирия, се смяташе / смята, че мирното решение на кризата там е невъзможно, докато на власт е Муамар Кадафи / президентът Башар Асад. В Либия всичко вече върви по мед и масло ... Намерението на "световната съвест" е да подкара по същото масло и работите в Сирия. За тази цел "световната съвест" най-безочливо създава, въоръжава и обучава "вътрешна" опозиция на президента Башар Асад, наричайки я "умерена", безочливо инсценира употреба уж от правителството на химическо оръжие и други такива, въобще води бандитско-мошеническа "политика" спрямо суверенна страна.

..Г-7: Русия трябва да бъде част от сирийския преход... --- а ние на събрание в кръчмата решихме да закрием Г-7 и да оставим Русия да решава! А ако тя не ще ние пак ще решим! Амин!

"Американският държавен секретар Рекс Тилърсън допълни: Искаме да облекчим страданията на сирийския народ. Искаме да създадем бъдеще за Сирия, което е стабилно и сигурно. " ХАХАХАХАХАХА :) Американски дебили, то вече думата идиоти е комплимент за тях.

ще тръгват към преход ....

Запада прилага най-обикновен психологически прийом, за да подлъжат Путин да им играе по свирката. Но Путин не е Горбачов, да го манипулират така елементарно.

Очевидно е, че мирното решение на кризата в Сирия е невъзможно, ама не заради законно избраният президент Асад с 88,7% от гласовете на сирийския народ, ами заради умниците от САЩ и марионетните им държавни формирования, чието поведение е изцяло подчинено на натрапчивата идея за свалянето на Асад на каквато и да е цена, наричана в психиатрията още фикс идея, което в случая е не само съществен болестен симптом, ами и фактическо безумие.

Ако не успеят да го свалят, всеки притиснат от Америка президент ще се обърне към Русия за помощ и сътрудничество. Това американските лешояди не искат да го позволят, те искат нито един президент да не се чувства сигурен.

За да го свалят, трябва да го убият, а сега в Европа предстоят избори и вероятността за съществени промени в отношението към Русия е голяма, а САЩ надали ще успеят да попречат. Но дори и да успеят, няма да е за дълго.

Hе им ли стана ясно че Pусия няма да се откаже от Aсад.Kато убиха Kадафито какво стана,маимуните тръгнаха по цяла европа и почнаха атентатите.A Kадафито ги държеше с здрава ръка.

локърби! прочети за локърби !

ЦРУ и хохлите свалиха самолета над Донбас, какво да му четем на Локърби?

Не разбирам ,какво точно са обсъждали "Г-7" преди срещата в Москва между Лавров и Тилърсън !!? Когато бъде проведена тази среща и се разберат за Сирия ...Тилърсън просто ще проинформира останалите "6" ,от които нищо не зависи !

Клуб от импотентни палячовци курбанджии и софраджии при това дължат на света 65 млрд. долара сумарно а от самите тях нищо не зависи.Последни опити да спасят терористите си срещу солидно заплащане от катар и СА.

Къде бяха тия светоуправници, когато бяха разрушени Ирак и Либия? Като участваха в золумите, защо не ги възстановиха после тия страни, а ги превърнаха в терористични свърталища?

а ти къде беше да протестираш когато ирак съсипа кувейт и подпали всички петролни кладенци?? а къде беше да протестираш когато в либия осъдиха нашите медицински кадри? а къде беше ти да протестираш когато сирия нападна и окупира ливан, и разреши тренировъчни бази на ал кайда? нещ..астен комуноиден бок.лук!!

Слаб 2 по история, сдухан швестер!

Ако Русия им спретне на Г7 една мечка...от Г7 ще ми станат на Г 0!

Днес на пресконференцията с италианеца Путин каза: Скучно девочки!

Просто не мога да се начудя, Г7 билки най развити, събрали се да правят мечка на мечока...абе аланкоолу, та вие сте недоразвити след като една Русия ви прави на луди и не и пука какво мислите бе...смешници

И аз се чудя...те са 7, а Русия е една и те са умрели от страх...а тръгна Русия, а ойде коня у ряката!

Г7 в селото не ги пускат те за кмета питат. Много са отчаяни и жалки.

Надушвам усилена консумация на памперси,след"случайната"загуба на 40% от пиратките метнати над Сирия!

Американците баламосват публиката със сладки приказки но на дело са подготвили военна операция заедно с Израел от Йорданска територия, целта е атака на Дамаск.

Я не им се връзвайте на тия педали. Изстреляха няколко ракети и си мислят, че ще уплашат гаргите. Снабдете Асад с ракети за брегова охрана.