Коментари - Русия и Сирия удължиха с 3 часа хуманитарната пауза в Алепо | Днес.dir.bg

Русия и Сирия удължиха с 3 часа хуманитарната пауза в Алепо

Руските и сирийските военни удължиха с три часа (до 19 часа московско време) хуманитарната пауза в Алепо, обявена за 20 октомври, заяви руският Генерален щаб.

Обратно в новината

Коментари - Русия и Сирия удължиха с 3 часа хуманитарната пауза в Алепо | Днес.dir.bg

Коментари

Много ме радва фактът, че една много малка част от коментиращите тази тема са толкова заблудени или силно заинтересовани да пишат такива измислици за Русия. И се обръщам към тях със следното: Пичове, толкова ли не може да съобразите, че ако я няма Русия, на планетата ще цари пълен хаос?

А щяха за няколко месеца да освободят Сирия руските ушанки ЛЪЖЦИ НАЙ СТРАШНИ

А лудите ркави щяха за 15 години да се борят с ИДИЛ..И Ал Кайда уж победиха 2003 година..А Ал Кайда и Ал Нусра си живеят ли живеят..Смешници са говедата:)

Напоследък се очертава Оланд да подпише капитулацията на НАТО в Алепо. И той горкия иска с нещо да остане в историята. Столтенберг е неоткриваем.

Братушките, дават последен шанс на лудите говеда от ЦРУ да се спасят:) Да бягат в галоп, като луди крави:)

Да , но хората които не могаг да четат тук в компютара и се информират само от продажните тв ,знаят че братушките заплашени от нови санкции на запада се съгласиха на примирие за да се помогне на цивилните граждани бомбандирани от Русия.

Американските инструктори на ИДИЛ са толкова много в Алепо, че им дават още 3 часа време за изтегляне от чувала. После кепенците ще хлопнат и ще почнат снимките на сериала "Сбогом гринго". хе-хе

Новините за бомбардировките в Алепо,възбужадт емоциалноста на хората и са очевидно предубедени. За правилното четене на това, което се случва в Алепо, което трябва да знаем като основен факт е че: двете части на града са същите по големина , обаче, западната част е 4,5 пъти по-многобройно населена, защото е пълна с бежанци от източната част на Алепо. Ситуацията с обсадата на Рамади е била същата,но международната общност я отминава с абсолютно безразличие , и че в продължение на четири години "бунтовниците" ежедневно бомбардират Алепо West. Населението защитено от правителството е била обект на ежедневни стрелби на оръжия от всякакъв вид и калибър, то е било удряно с тези оръжия,които международната общност лицемерно, е наречало "несмъртоносно" е- изпращала директно на терористите.

Ситуацията в Алепо съответства на тази, описана с точност от Джоузеф Tобия главен маронитски архиепископ на Алепо .Тобия денонсирана, че часта цивилни от населението са насилствено задържани от ислямистки бунтовници . Съобщава се, в публикуваните доклади че:на 17 в квартала Шейх Khader, бунтовниците брутално са потиснали протеста на 300 цивилни, които са били възпрепятствани да напуснат града. За да възпре цивилните екстремистите открили огън по тълпата убивайки 26 души, включително девет тийнейджъри.

Това не е изолиран случай. Повече от половината от антиправителствени въоръжени милиции извършват самоубийствени атаки и бомбени атентати, и са на една и съща идеологическа матрица като онези, които нападнат Charlie Hebdo и Bataclan в Париж. Други все още са обзети от желанието да се създаде ислямска държава, основана на шериата. А новините за кървавите убийства на християни в кварталите Алепо Запад са напълно спрян чрез медиите: терористите са хвърлили ръчни гранати в районите на Сюлейман ал-Халаби, Сюлеймания, Ал-Фуркан и Midan -арменски квартали.Това са области, които не са военна цел.Много пъти се е случвало да бъдат селективно засегнатите райони само защото са християнската и арменски. Полицейски източници съобщиха, че броят на загиналите е девет и 28 ранени, както и значителни материални щети.

Никакви хуманитарни паузи - лъжците САЩ изваждат ИДИЛските си части от Мосул и ги насочват да помагат на закъсалите им части в Алепо !!!

"Водачите на ИД бягат от Мосул."

И пак заглавие в друг сайт:Избопът в Фащ между откачалка и лъжкиня!!!!!!!!!!!

Что ето избор?

Путя вече една година го бият в Сирия, като шкембе в дувар.

като гръцки рибар, октопод го млатят!

Вчера по еднанаша телевизия показаха музикален клип с хореография изработен в ФАЩ ,на който Путин в бял костюм свири на пиано,а откачалките Тръмп и Клиторито играят казачок в ритъма на румба!!!!!!!!!!!!!!!!! Подигравка и смях каквито краварите предизвикват с нищо не може да се сравни!!!! Смешниците изпълняват танца с огнена страст!!!!!!!!!!!!! Така е в действителност!!!!Ще играят по свирката на Путин иначе може и хурка да получат!!!!!!!!!!!!

Днес, пo медиите- европейските политически лидери и американците, осъждат военните операции на руско-сирийските войски в Алепо като отвратително варварство ". А "на езика на двете тегла и двете мерки,обсадата от сирийската армия е идентична с обсадата от иракските въоръжени сили и САЩ при освобождението на град Рамади в Ирак от Isis терористи. В този случай, когато градът е освободен, 80% от сградите са били унищожени от бомбардировките. И цивилните жертви в Рамади, като в подобни обсади са били огромни.

А така, плюйте още по Русия и Руснаците. Дано имате повече "демокрация и толерантност"в всяква къща бе....

Отчаян опит за спасение: джихадистите в Алепо взеха за заложници западните си инструктори!

Щерката на прессекретаря на Путин: В Русия е добре само за богатите. "Европа е по-приспособена за живот на обикновените хора. Аз наистина харесвам манталитета на моите европейски връстници, тяхното отношение към живота. Аз се чувствам по-добре в европейско обкръжение. Но ако замина, това не означава, че не обичам Русия", казва още Лиза Пескова.

свършиха им бункерните бомби да стрелят с тях по болници ся се правят на хуманитаристи

Pycĸaтa ĸoмпaния Lоbаеv Аrmѕ (гp. Tapyca, Kaлyжĸa oблacт) paзpaбoти нямaщa aнaлoг в cвeтa cнaйпepиcтĸa пyшĸa CBЛK-14C "Cyмpaĸ", Tя e cпocoбнa дa пopaзявa цeли нa пoвeчe oт 3 ĸилoмeтpa, paзĸaзa пpeз aгeнция RNЅ диpeĸтopът нa ĸoмпaниятa Hиĸoлaй Лoбaeв пo вpeмe нa излoжбaтa "Интepпoлитex-2016". "Mинaлaтa гoдинa ниe ycпeшнo тecтвaxмe тoчнocт пpи cтpeлбa нa paзcтoяниe 3400 мeтpa. Cлeд тoвa внecoxмe в opъжиeтo peдицa ycъвъpшeнcтвaния, мaлĸo yвeличиxмe дължинaтa нa цeвтa, нaпpaвиxмe пo-тeжъĸ ĸypшyм. Πpeз тaзи гoдинa ce нaдявaмe дa пoĸaжeм нoвa peĸopднa дaлeĸoбoйнocт", oбяcни Лoбaeв. Toй oтбeлязa, чe фиpмaтa e гoтoвa зa cтpeлĸoви изпитaния и paзчитa, чe opъжиeтo щe мoжe дa пopaзи цeли нa дaлeчинa 4000 - 4200 мeтpa. Ho пocoчи, чe в eвpoпeйcĸaтa чacт нa Pycия тpyднo ce нaмиpa cтpeлбищe, oбopyдвaнo зa тoчнa cтpeлбa нa тaĸoвa paзcтoяниe.

С западни боеприпаси и произведени със западно оборудване ;) Освен това Лобаев май имаше проблеми със сертификацията в САЩ след като се оказа че хвалбите му са без покритие. FYI -руските специални части предпочитат британските Аccuracy International, които държат рекорда за разстояние при реални военни действия.

Колкото 'Камазът' в Париж-Дакар беше руски, толкова са руски и винтовките на Лобаев. Руските кашици още дълго има да мъкнат допотопните Драгунов.

В пълна гротеска се превърна битката за Алепо, след като стана ясно, че отчаяните терористи от "Ал Нусра" са... взели за заложници самите западни инструктори, изпратени им да помагат срещу Асад. Това е една от причините за истерията на запад, защото джихадистите поставят по същество неизпълними условия, а иначе - загиват и инструкторите. Условията са абсурдни. Западът да се намеси и да ги подкрепи, и също - да гарантира зона без полети над Алепо. Т.е. западът трябва де факто да обяви война на Русия, за да спаси заложниците. Това естествено не може да стане, и затова западът предимно вдига шум, за да спечели малко време. Слуховете сочат, че тази заложническа драма е причина за примирието, което Москва обяви, "за да се изтеглят цивилните". Проектът е на емисаря на ООН Стефан Де Мистура, но основната му цел са не цивилните, а заложниците. Русия се е съгласила, заедно с гражданите, да позволи да напуснат и терористите, в едно с инструкторите им. Вероятно по този начин ще бъдат спестени жертви от страна на Асад, и важният град ще се превземе по-лесно.

представям си какъв рев щеше да е ако Асад използваше живи щитове - де ба и западните лицемери пардон демократи гнусни

Останали още не що за събаряне в Сирия или ушанките събориха всичко вече ? Сирийците много добре ще си запомнят "освободителите", както ние ги помнин !!!

Ти от американското послолсцтво ли пишеш? Гледам че си нон стоп в чата на дир.бг. Голям напън си му ударил, а мислиш ли че има балъци които ще ти се вържат бе овен?!?!

Кичо

Люлински ти май най добре помниш мангото де те направи щастлив...

Оландчо иска да си внесе нова порция терористчета , за това се е загрижил за Ал Кайда !

Днес стана ясно, кои са първите 150 лица, които вчера евакуираха от Алепския котел. Това са хора от Харакат Ахрар аш-Шам. Ми това е засега другите имат да мислят до утре. После идат бомбите...

На западняците задниците са оцапани като на Кристалина Гьотференова на изпит в ООН!!!!!!!!!!!!!!!

Детето на снимката изглежда твърде нещастно от случващото му се, а мъжът който го носи е твърде мургав, за да бъде негов баща. Какво, за бога, се случва с тези деца в Алепо - живи щитове? А западните медии, които с участиети си пригласят на тази цинична шарада са под всякаква критика.

Вчера гледах няколко снимки на страдащи деца,които са правени от "опозицията",и които се разпространяват по цял свят придружени от необходимата пропаганда на слугинажа. Анализатор е разследвал кадрите и е открил,че на четири от снимките за така наречените "жестокости"има едно и също момиченце на около пет годинки. Така че,игил-холивуд работи с пълна сила.

В Алепо има инсталирани камери за видео наблюдение на обстановката. Броят им расте - достъпни са на сайта на МО на Русия. Могат да се видят любопитни кадри на живо. Гледах и видео с пристигащи жени от ислямските квартали - от видяното се убедих, че те са ислямистки поне на външен вид и поведение.

На мен ми направиха впечатление къщите , не разрушените , хубави , снежно бели , все едно не се води война там.

Въпрос: кого бомбардираха руснаците в Алепу? Терористи? А защо ги пускат? Ако не са теротисти, защо ги бомбардираха.

...САЩ заявиха, че прекъсването е твърде недостатъчно и идва твърде късно... Късно е. Всичките им рожби терористи ще горят в АДА!!!

Не знам как го реши Май по-скоро Путин ще гние в затвора в Хага

Кичо

Дън са изтетали тюлени пингвини или моржаве че те не беха ли по полюсите...

Да се удължи примирието максимално, за да може "умерената опозиция" да се зареди с достатъчно патрони, гранати, евентуално нови гаубици и снаряди за тях. Покрай вафлите за "цивилните" да въоръжат брадатите. Толкова подъл, двуличен и прозрачен е западът. Като дете ненавиждах комунистите, сега разбирам обаче колко прави са били за мръсотията на западняците.

Кичо

Знаете ли каква е разликата м/у военно престъпление и "приятелския огън "...., че на първите бомби пише на кирилица а на вторите на латиница по демократично е все пак...

Ако те на гроба напишат на латиница , че ти тъпак пак е ще бъде не демократично, но понеправилно.

ли ми е познат този правопис от някъде? А бе ти да не си от квартал Лозенец.

Кичо

Оправи словореда , че нещо тъ неразбрах...

+

Кичо

ПП то си е гордост да умреш от бомба ама демократична мейд ин УСА

Как 8-часово прекъсване на бомбардировките, бе? Обявиха го че почва от 10 часа на 18 ноември - до 20 ноември. Това са 48 часа! Къде ви е 4-ката?

С терористите в Сирия и Европа е освен Русия няма кой може да оправи.

""позитивно", но не достатъчно дълго." - защо им трябва на политици от ЕС да се грижат за ислямистите от "ИД и сие" да се измъкнат безнаказано? На кого това ще помогне? Да ли си вярват, че гражданите на ЕС не виждат чии подлоги са те! , това най-вече се отнася за Меркел.

"Ще направя всичко с канцлера Меркел, за да бъде удължено примирието", каза френският президент". А можеш ли да отговориш на въпроса защо започнахте всичко това. Не трябва да оказвате натиск, а да молите за примирие.

Кичо

Абре тез от ИД много бавно разтоварват боеприпасите от "хуманитарния конвой".

За алепо е ясно. Обаче нещо странно става в Мосул. Според предварителна договореност между иракското правителство и уж-коалицията в мосул могат да се бият само и единствено иракските сунитски войски и полиция. Нямат право да влизат в мосул шиитите и кюрдите поради страхът от възникване на спорове и директни бойни действия между тях!

Днес четох нещо много интересно, но ха да видим истина ли е- Руснаците че дадоха време евроатлантиците да си приберат инстукторите и спец-назовете това е едно на ръка.Но има и друго самите главорези за взели за заложници инструкторите си, и не искат да ги пускат, а и не искат да напуснат Алепо....ха сега де ??!! И това време което им дадоха руднаците пак не им стига, и да го увеличат пак воят ще е голям какво да правят, и как да ги вадят хората си от Алепо ? Скандала ще е огромен и ще им лъсне задника, и ще паднат маските окончантелно и ще се види кой кой е, ха сега де ???!!!

Само за Протокола - руснаците удължили до 19:00 московско време . Сирийците без час ли са ?

протокола. Отвори си атласа и погледни часовите зони.

VIPER

Значи ти , френски палячо , ще оказваш натиск върху сирийците и руснаците да спазват примирието , а отсрещната страна , да прави каквото си иска тъй ли ? И кой ти каза че това ще стане ?

Кичо

Сака франсето с голо дупе таралеж да смачка...

терористите ще имат три часа повече за да се прегрупират. ашколсун, ама така не се прави - бой дорде дишат, или докато не се самоубият от лудост!

Sm3hurk0

Аз се чудя на запада, защо подкрепя доказаните главорези от Алепо ....

Защото едните са работодатели на другите.

Кичо

Кой каквото и да ти казва знай ,че става дума за пари...

Коментари - Русия и Сирия удължиха с 3 часа хуманитарната пауза в Алепо | Днес.dir.bg

Русия и Сирия удължиха с 3 часа хуманитарната пауза в Алепо

Руските и сирийските военни удължиха с три часа (до 19 часа московско време) хуманитарната пауза в Алепо, обявена за 20 октомври, заяви руският Генерален щаб.

Обратно в новината

Коментари - Русия и Сирия удължиха с 3 часа хуманитарната пауза в Алепо | Днес.dir.bg

Коментари

Много ме радва фактът, че една много малка част от коментиращите тази тема са толкова заблудени или силно заинтересовани да пишат такива измислици за Русия. И се обръщам към тях със следното: Пичове, толкова ли не може да съобразите, че ако я няма Русия, на планетата ще цари пълен хаос?

А щяха за няколко месеца да освободят Сирия руските ушанки ЛЪЖЦИ НАЙ СТРАШНИ

А лудите ркави щяха за 15 години да се борят с ИДИЛ..И Ал Кайда уж победиха 2003 година..А Ал Кайда и Ал Нусра си живеят ли живеят..Смешници са говедата:)

Напоследък се очертава Оланд да подпише капитулацията на НАТО в Алепо. И той горкия иска с нещо да остане в историята. Столтенберг е неоткриваем.

Братушките, дават последен шанс на лудите говеда от ЦРУ да се спасят:) Да бягат в галоп, като луди крави:)

Да , но хората които не могаг да четат тук в компютара и се информират само от продажните тв ,знаят че братушките заплашени от нови санкции на запада се съгласиха на примирие за да се помогне на цивилните граждани бомбандирани от Русия.

Американските инструктори на ИДИЛ са толкова много в Алепо, че им дават още 3 часа време за изтегляне от чувала. После кепенците ще хлопнат и ще почнат снимките на сериала "Сбогом гринго". хе-хе

Новините за бомбардировките в Алепо,възбужадт емоциалноста на хората и са очевидно предубедени. За правилното четене на това, което се случва в Алепо, което трябва да знаем като основен факт е че: двете части на града са същите по големина , обаче, западната част е 4,5 пъти по-многобройно населена, защото е пълна с бежанци от източната част на Алепо. Ситуацията с обсадата на Рамади е била същата,но международната общност я отминава с абсолютно безразличие , и че в продължение на четири години "бунтовниците" ежедневно бомбардират Алепо West. Населението защитено от правителството е била обект на ежедневни стрелби на оръжия от всякакъв вид и калибър, то е било удряно с тези оръжия,които международната общност лицемерно, е наречало "несмъртоносно" е- изпращала директно на терористите.

Ситуацията в Алепо съответства на тази, описана с точност от Джоузеф Tобия главен маронитски архиепископ на Алепо .Тобия денонсирана, че часта цивилни от населението са насилствено задържани от ислямистки бунтовници . Съобщава се, в публикуваните доклади че:на 17 в квартала Шейх Khader, бунтовниците брутално са потиснали протеста на 300 цивилни, които са били възпрепятствани да напуснат града. За да възпре цивилните екстремистите открили огън по тълпата убивайки 26 души, включително девет тийнейджъри.

Това не е изолиран случай. Повече от половината от антиправителствени въоръжени милиции извършват самоубийствени атаки и бомбени атентати, и са на една и съща идеологическа матрица като онези, които нападнат Charlie Hebdo и Bataclan в Париж. Други все още са обзети от желанието да се създаде ислямска държава, основана на шериата. А новините за кървавите убийства на християни в кварталите Алепо Запад са напълно спрян чрез медиите: терористите са хвърлили ръчни гранати в районите на Сюлейман ал-Халаби, Сюлеймания, Ал-Фуркан и Midan -арменски квартали.Това са области, които не са военна цел.Много пъти се е случвало да бъдат селективно засегнатите райони само защото са християнската и арменски. Полицейски източници съобщиха, че броят на загиналите е девет и 28 ранени, както и значителни материални щети.

Никакви хуманитарни паузи - лъжците САЩ изваждат ИДИЛските си части от Мосул и ги насочват да помагат на закъсалите им части в Алепо !!!

"Водачите на ИД бягат от Мосул."

И пак заглавие в друг сайт:Избопът в Фащ между откачалка и лъжкиня!!!!!!!!!!!

Что ето избор?

Путя вече една година го бият в Сирия, като шкембе в дувар.

като гръцки рибар, октопод го млатят!

Вчера по еднанаша телевизия показаха музикален клип с хореография изработен в ФАЩ ,на който Путин в бял костюм свири на пиано,а откачалките Тръмп и Клиторито играят казачок в ритъма на румба!!!!!!!!!!!!!!!!! Подигравка и смях каквито краварите предизвикват с нищо не може да се сравни!!!! Смешниците изпълняват танца с огнена страст!!!!!!!!!!!!! Така е в действителност!!!!Ще играят по свирката на Путин иначе може и хурка да получат!!!!!!!!!!!!

Днес, пo медиите- европейските политически лидери и американците, осъждат военните операции на руско-сирийските войски в Алепо като отвратително варварство ". А "на езика на двете тегла и двете мерки,обсадата от сирийската армия е идентична с обсадата от иракските въоръжени сили и САЩ при освобождението на град Рамади в Ирак от Isis терористи. В този случай, когато градът е освободен, 80% от сградите са били унищожени от бомбардировките. И цивилните жертви в Рамади, като в подобни обсади са били огромни.

А така, плюйте още по Русия и Руснаците. Дано имате повече "демокрация и толерантност"в всяква къща бе....

Отчаян опит за спасение: джихадистите в Алепо взеха за заложници западните си инструктори!

Щерката на прессекретаря на Путин: В Русия е добре само за богатите. "Европа е по-приспособена за живот на обикновените хора. Аз наистина харесвам манталитета на моите европейски връстници, тяхното отношение към живота. Аз се чувствам по-добре в европейско обкръжение. Но ако замина, това не означава, че не обичам Русия", казва още Лиза Пескова.

свършиха им бункерните бомби да стрелят с тях по болници ся се правят на хуманитаристи

Pycĸaтa ĸoмпaния Lоbаеv Аrmѕ (гp. Tapyca, Kaлyжĸa oблacт) paзpaбoти нямaщa aнaлoг в cвeтa cнaйпepиcтĸa пyшĸa CBЛK-14C "Cyмpaĸ", Tя e cпocoбнa дa пopaзявa цeли нa пoвeчe oт 3 ĸилoмeтpa, paзĸaзa пpeз aгeнция RNЅ диpeĸтopът нa ĸoмпaниятa Hиĸoлaй Лoбaeв пo вpeмe нa излoжбaтa "Интepпoлитex-2016". "Mинaлaтa гoдинa ниe ycпeшнo тecтвaxмe тoчнocт пpи cтpeлбa нa paзcтoяниe 3400 мeтpa. Cлeд тoвa внecoxмe в opъжиeтo peдицa ycъвъpшeнcтвaния, мaлĸo yвeличиxмe дължинaтa нa цeвтa, нaпpaвиxмe пo-тeжъĸ ĸypшyм. Πpeз тaзи гoдинa ce нaдявaмe дa пoĸaжeм нoвa peĸopднa дaлeĸoбoйнocт", oбяcни Лoбaeв. Toй oтбeлязa, чe фиpмaтa e гoтoвa зa cтpeлĸoви изпитaния и paзчитa, чe opъжиeтo щe мoжe дa пopaзи цeли нa дaлeчинa 4000 - 4200 мeтpa. Ho пocoчи, чe в eвpoпeйcĸaтa чacт нa Pycия тpyднo ce нaмиpa cтpeлбищe, oбopyдвaнo зa тoчнa cтpeлбa нa тaĸoвa paзcтoяниe.

С западни боеприпаси и произведени със западно оборудване ;) Освен това Лобаев май имаше проблеми със сертификацията в САЩ след като се оказа че хвалбите му са без покритие. FYI -руските специални части предпочитат британските Аccuracy International, които държат рекорда за разстояние при реални военни действия.

Колкото 'Камазът' в Париж-Дакар беше руски, толкова са руски и винтовките на Лобаев. Руските кашици още дълго има да мъкнат допотопните Драгунов.

В пълна гротеска се превърна битката за Алепо, след като стана ясно, че отчаяните терористи от "Ал Нусра" са... взели за заложници самите западни инструктори, изпратени им да помагат срещу Асад. Това е една от причините за истерията на запад, защото джихадистите поставят по същество неизпълними условия, а иначе - загиват и инструкторите. Условията са абсурдни. Западът да се намеси и да ги подкрепи, и също - да гарантира зона без полети над Алепо. Т.е. западът трябва де факто да обяви война на Русия, за да спаси заложниците. Това естествено не може да стане, и затова западът предимно вдига шум, за да спечели малко време. Слуховете сочат, че тази заложническа драма е причина за примирието, което Москва обяви, "за да се изтеглят цивилните". Проектът е на емисаря на ООН Стефан Де Мистура, но основната му цел са не цивилните, а заложниците. Русия се е съгласила, заедно с гражданите, да позволи да напуснат и терористите, в едно с инструкторите им. Вероятно по този начин ще бъдат спестени жертви от страна на Асад, и важният град ще се превземе по-лесно.

представям си какъв рев щеше да е ако Асад използваше живи щитове - де ба и западните лицемери пардон демократи гнусни

Останали още не що за събаряне в Сирия или ушанките събориха всичко вече ? Сирийците много добре ще си запомнят "освободителите", както ние ги помнин !!!

Ти от американското послолсцтво ли пишеш? Гледам че си нон стоп в чата на дир.бг. Голям напън си му ударил, а мислиш ли че има балъци които ще ти се вържат бе овен?!?!

Кичо

Люлински ти май най добре помниш мангото де те направи щастлив...

Оландчо иска да си внесе нова порция терористчета , за това се е загрижил за Ал Кайда !

Днес стана ясно, кои са първите 150 лица, които вчера евакуираха от Алепския котел. Това са хора от Харакат Ахрар аш-Шам. Ми това е засега другите имат да мислят до утре. После идат бомбите...

На западняците задниците са оцапани като на Кристалина Гьотференова на изпит в ООН!!!!!!!!!!!!!!!

Детето на снимката изглежда твърде нещастно от случващото му се, а мъжът който го носи е твърде мургав, за да бъде негов баща. Какво, за бога, се случва с тези деца в Алепо - живи щитове? А западните медии, които с участиети си пригласят на тази цинична шарада са под всякаква критика.

Вчера гледах няколко снимки на страдащи деца,които са правени от "опозицията",и които се разпространяват по цял свят придружени от необходимата пропаганда на слугинажа. Анализатор е разследвал кадрите и е открил,че на четири от снимките за така наречените "жестокости"има едно и също момиченце на около пет годинки. Така че,игил-холивуд работи с пълна сила.

В Алепо има инсталирани камери за видео наблюдение на обстановката. Броят им расте - достъпни са на сайта на МО на Русия. Могат да се видят любопитни кадри на живо. Гледах и видео с пристигащи жени от ислямските квартали - от видяното се убедих, че те са ислямистки поне на външен вид и поведение.

На мен ми направиха впечатление къщите , не разрушените , хубави , снежно бели , все едно не се води война там.

Въпрос: кого бомбардираха руснаците в Алепу? Терористи? А защо ги пускат? Ако не са теротисти, защо ги бомбардираха.

...САЩ заявиха, че прекъсването е твърде недостатъчно и идва твърде късно... Късно е. Всичките им рожби терористи ще горят в АДА!!!

Не знам как го реши Май по-скоро Путин ще гние в затвора в Хага

Кичо

Дън са изтетали тюлени пингвини или моржаве че те не беха ли по полюсите...

Да се удължи примирието максимално, за да може "умерената опозиция" да се зареди с достатъчно патрони, гранати, евентуално нови гаубици и снаряди за тях. Покрай вафлите за "цивилните" да въоръжат брадатите. Толкова подъл, двуличен и прозрачен е западът. Като дете ненавиждах комунистите, сега разбирам обаче колко прави са били за мръсотията на западняците.

Кичо

Знаете ли каква е разликата м/у военно престъпление и "приятелския огън "...., че на първите бомби пише на кирилица а на вторите на латиница по демократично е все пак...

Ако те на гроба напишат на латиница , че ти тъпак пак е ще бъде не демократично, но понеправилно.

ли ми е познат този правопис от някъде? А бе ти да не си от квартал Лозенец.

Кичо

Оправи словореда , че нещо тъ неразбрах...

+

Кичо

ПП то си е гордост да умреш от бомба ама демократична мейд ин УСА

Как 8-часово прекъсване на бомбардировките, бе? Обявиха го че почва от 10 часа на 18 ноември - до 20 ноември. Това са 48 часа! Къде ви е 4-ката?

С терористите в Сирия и Европа е освен Русия няма кой може да оправи.

""позитивно", но не достатъчно дълго." - защо им трябва на политици от ЕС да се грижат за ислямистите от "ИД и сие" да се измъкнат безнаказано? На кого това ще помогне? Да ли си вярват, че гражданите на ЕС не виждат чии подлоги са те! , това най-вече се отнася за Меркел.

"Ще направя всичко с канцлера Меркел, за да бъде удължено примирието", каза френският президент". А можеш ли да отговориш на въпроса защо започнахте всичко това. Не трябва да оказвате натиск, а да молите за примирие.

Кичо

Абре тез от ИД много бавно разтоварват боеприпасите от "хуманитарния конвой".

За алепо е ясно. Обаче нещо странно става в Мосул. Според предварителна договореност между иракското правителство и уж-коалицията в мосул могат да се бият само и единствено иракските сунитски войски и полиция. Нямат право да влизат в мосул шиитите и кюрдите поради страхът от възникване на спорове и директни бойни действия между тях!

Днес четох нещо много интересно, но ха да видим истина ли е- Руснаците че дадоха време евроатлантиците да си приберат инстукторите и спец-назовете това е едно на ръка.Но има и друго самите главорези за взели за заложници инструкторите си, и не искат да ги пускат, а и не искат да напуснат Алепо....ха сега де ??!! И това време което им дадоха руднаците пак не им стига, и да го увеличат пак воят ще е голям какво да правят, и как да ги вадят хората си от Алепо ? Скандала ще е огромен и ще им лъсне задника, и ще паднат маските окончантелно и ще се види кой кой е, ха сега де ???!!!

Само за Протокола - руснаците удължили до 19:00 московско време . Сирийците без час ли са ?

протокола. Отвори си атласа и погледни часовите зони.

VIPER

Значи ти , френски палячо , ще оказваш натиск върху сирийците и руснаците да спазват примирието , а отсрещната страна , да прави каквото си иска тъй ли ? И кой ти каза че това ще стане ?

Кичо

Сака франсето с голо дупе таралеж да смачка...

терористите ще имат три часа повече за да се прегрупират. ашколсун, ама така не се прави - бой дорде дишат, или докато не се самоубият от лудост!

Sm3hurk0

Аз се чудя на запада, защо подкрепя доказаните главорези от Алепо ....

Защото едните са работодатели на другите.

Кичо

Кой каквото и да ти казва знай ,че става дума за пари...