Путин награди Лавров с орден ”За заслуги пред Отечеството”

Външното министерство по-активно и творчески ще предвижва актуалните задачи за обезпечаване на благоприятни условия в развитието на Русия, заяви Сергей Лавров.

Обратно в новината

Коментари - Путин награди Лавров с орден ”За заслуги пред Отечеството” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наградата се връчва за "Заслуги към отечеството". Заслугата към Отечеството в Русия е да говориш срещу Америка. Така, че Лавров заслужава. Браво!!! То и наш Сидер е рицар на "Звезда на Отечеството". А той в антиамериканизма не само е звезда, а е супер-звезда.

Руснаците са нищожества, сравнени с американците. САЩ е най-великата държава за вечни времена! Никой не може и вода да капне на малкия пръст на Америка. Путин се мисли за много умен, обаче ще бъде забравен от историята, а тя ще помни американските президенти. Добре, че България е вече една малка, но важна, частица от Америка. Членове сме на Алианса, горди водачи в Европейския съюз по много показатели. Всичко това е постигнато с вещото управление на ГЕРБ и неговите съюзници. Сам никой не може да направи нищо - Путин има да си награждава всякакви хора, но е сам. Светът е с Америка, не с него.

Прост пример капитализцията на Московската Борса е по малка от пазарната цена на Майкрософт. Единственото което имат е железа, правени на цената на глад и мизерия по времето на соца. Даже и там ги ням много, защото най добрите им хора духнаха на запад и нямат пари за технологии и изселдвания. Добре, че поне имат великия танк Армата, дето му угасна двигателя на парада...

Аз доколкото разбрах двигателя е работел и не той е бил спрял. Механик водача нещо е сбъркал или някакъв друг проблем. От завода производител предложили по време на парада техни водачи да ги карат, но военните поискали те да си ги карат. В края на краищата водач изпитател от завода се качил и го подкарал.

Пич, мен лично ме бОли оная работа за Путкин и сие! Мен ме вълнува България, опростаченият народ, мизерният живот по руско- комунистически модел... А иначе- тези там са набедени за скрап-а на планетата. Един голям кенеф- наречен Русия! Макар аз да не бих се и ...изходил там- толкова ме е гнус от всичко руско.

Обичам западни корпорации да превземат и унищожават българския малък и среден бизнес , обичам енергийната ни система да се държи от американски централи , обичам природните ни ресурси да се изнасят за жълти стотинки от канадски фирми , обичам политиците ни да са видимо на заплата от американското посолство , обичам да живея в страна , чията армия бе унищожена и нарязана от НАТО , обичам факта , че приятелите ми станаха евтина работна ръка в западни тоалетни и кухни , обичам моралния упадък , циганизацията , *дерастията към които запада ни учи да сме толерантни.Обичам , че за всичко това се обвинява комунизма от преди 25 години и "агресивната" Русия.

След като на практика 30% от това, което работи в България е руско и ти пишеш в защита на тях(руснаците), защо някои да не пишат в защите на хамериканците?!

Лагери, чистки, растрели, КГБ, танкове, психопати, диктатори, войни, агресия, огромно самочуствие =Русия

""Руснаците са послушна биомаса" Путин успя да превърне руснаците в послушна биомаса, но един ден те ще му потърсят сметка за това, че вкара страната им в тежка изолация, твърди известният руски писател Владимир Сорокин"

Те винаги са били послушни. Не забравяй, че в русия има крепостници до крайа на 19 век. Това са селяни на койото е забранено да пътуват, които са собственост на този който купи земята и има право да ги продава и купува както иска. Това му се вика феодално робство. А крепостници са били окло 70 процента от населението.

Аз пък мисля, че понеже нещата им не вървят наред просто в един момент пак ще озвереят и ще си вдигнат пак революция. И това не е проблем. Проблемът е, че винаги искат да направят гадно на другите (народи) и да ги принудят да живеят като тях - я в Руската империя, я в СССР, я в Путиновата Империя

"Ето така живее руснакът напоследък - със затворени очи. И се самозалъгва, че няма никаква криза: хладилникът му е пълен, жената готви супа, едното му дете се връща с шестици от училище, а другото се готви да постъпи в университета. А ако се случи нещо лошо, Путин ще го защити. Всичко е наред, убеждават го властите, а той кима одобрително с глава, преди да я зарови още по-надълбоко в пясъка..." Иван Преображенский, руски политолог

"Цинизмът крепи системата "Путин" Защо "признанията" на Путин за анексирането на Крим не вредят на имиджа му? Защото неговата система се крепи не на законите, нито пък на морала, а единствено и само на цинизма, твърди руският журналист Олег Кашин."

В България кога ще връчат доживотна присъда при строг тъмничен режим на Цветан Цветанов

Руските болни - най-здравите болни в света. ( лозунг)

Хвани единия па блъсни другия. Народна поговорка.

Тодор Живков и Петър Младенов. Тези ченгета (силовици) не са много изобретателни, май... ("Историята винаги се повтаря в гротескен вариант!")

стига с този путин и лавров и пр. като ще е нещо руско поне да е за култура и балет, а то разни конюнктури само...

Имам предложение към Вашингтон-поканете няколко руски генерали в Пентагона и им покажете за какво става дума.Подобен ход по време на Карибската криза даде резултат.Единствените които могат да спрат безумието в Кремъл са военните.

2015 , диктаторче ли си падаш? По военните режими?

Диктаторче е Путин - властта в Русия днес е на силовиците (кагебисти, военната върхушка и ВПК)!

Страхът възпира.

"Да не би да искате да живеете в страна като Русия? Къде предпочитаме да живеем: в едно мирно пространство, каквото е ЕС, или в Путинова Русия, където властват беззаконието и параноята? А. Андреев отправя този въпрос към всички, които виждат България до Русия, а не в ЕС."

явно тролчетата предпочитат да ни набутат без тях естествено в условията на едно съветоподобно живуркане в подготовка за война или водене на война. така съществува русия, така обичат руснаците, това им дай - външен враг, затворени граници, воюване или подготовка за война. тролове да се разкарат, да си заминават при путин и както искат да си живеят в москва, що трябва да ни налагат тяхното мнение за жълти комисионни

Не искам да живея в САЩ или страни от ЕС. Искам да живея в България, да консумирам храни без ГМО, да няма парадираща КОНЧИТА около мен и разни други лъскави опаковки. Искам да не изкрейзвам, защото няма идея какво ще кажат отгоре управляващите, как ще си връщам заемите, ако недай боже нещо се случи, искам да не посещавам психолози и психоаналитици ... всичко което се случва на хорицата от ЕС и САЩ.

какво се случва? Мъдър си: "По-добре да си здрав и богат, отколкото беден и болен!" Нали? А сега сравни качеството на живота, неговата продължителност (най-добрият критерий за здравеопазване и здравословна храна) на САЩ и страните от ЕС, от една страна, и Русия (ако искаш и страните от БРИКС), от друга. Стига пропагандни лъжи и манипулации!

Драга г-жо Алексиевич,вие си го произведохте това-денонощно "фашизъм","война","победа"в продължение на десетилетия.Ето го резултата.Поколения с това са "възпитавани".

По-долу копираните неща можете да прочетете СВОБОДНО,никой няма да ви арестува в `лошата България` в ДВ: ""Цяла Русия лъже" Руснаците не могат да живеят в мир. Те или водят война, или се готвят за следващата - в поредица от статии и интервюта световно известната писателка Светлана Алексиевич рисува съкрушителен портрет на руското общество."

"В Държавната дума депутатите сериозно обсъждат дали да не се забрани притежаването на долари и изучаването на чужди езици. Защото младите хора бягали от страната Скоро сигурно вече ще бъде опасно да разговаряш с чужденци. Директорката на едно училище в голям руски град беше уволнена, защото празнувала заедно с децата Хелоуин. Уволняват хора от работа само заради едно селфи, вкарват ги в ареста заради безобидни туитове, претърсват жилищата им заради това, че са харесали нещо във Фейсбук."

"Страна, обсебена от войната, страна с военна психика. В обществото цари небивала подозрителност. Всички преследват шпиони. Навремето под подозрение в шпионаж попадаха само учените, днес обаче всеки може да излезе шпионин: моряците, домакините, кой ли не. Наскоро арестуваха Светлана Давидова от Вясма, майка на седем деца. Обвиниха я в държавна измяна, за която се полагат 10 до 15 години лагер. Престъплението ѝ: обадила се в украинското посолство и разказала, че руски войски от Вясма се бият в Донбас, чула го от офицери. А как са разбрали, че Давидова е звъняла в посолството? Издали я съседите. Та нали е война! От телевизора се лее такъв антиамериканизъм и такава омраза срещу Запада, каквито никога не е имало. Наскоро чаках на стоянка за таксита в Москва. Опашката обсъждаше една-единствена тема: хората очакваха избухването на някакъв вулкан, който щял да погребе под лава и пепел половин Америка. И всички се радваха!" Хора,хора нормални,човеци-тези ТРЯБВА да ги спрем!

между описаната картина от московската стоянка за таксита и ликуващите тълпи в мюсюлманския свят след взривяването на кулите-близнаци (СТЦ)?

"Днес в Томск и в други градове в събота и по празниците на пенсионерите им раздават безплатен бял хляб. Вече се печатат купони за храна. Държавата икономисва от парите за най-бедните, за да харчи за война. Но да не си мислите, че някой ще излезе на улицата да протестира. Не! Непрекъснато чувам едно и също: Да, обаче си върнахме Крим. Трябва да стискаме зъби. От Донбас пристигат ковчези, тайно погребват мъртъвците в безименни гробове. И пак повтарят: Трябва да стискаме зъби. И да си държим езика зад зъбите. В Донбас не се бият руснаци. Когато защитаваме една свещена кауза, ако се налага - ще лъжем. Цялата страна ще лъже. И тя лъже. Лъжата се е превърнала в ритуал. Вече почти никой не говори истината. Нейният глас се чува все по-рядко. Например, когато се обаждат хора като онова танкистче с тежки изгаряния, чиято снимка видях в интернет: Там се бият хора, които са взели кредити или изплащат ипотеки. Бият се за пари. Има и осъждани. Разбира се, пропагандата също въздейства. Лично аз вярвах, че ще се бием срещу фашистите. Трябваше да си скъсаме пагоните и да замажем регистрационните номера на машините. Путин е хитър. Официално непрекъснато повтаря, че в Украйна няма руски войски, а на нас вика: Давай, давай, по-бързо!." И ордени .... Това е някаква мрачна гротеска на държава и държавност.Днес,в 21 век.Къде-в Европа!

държавност = държавн(а)(сигурн)ост

Обонго Тропикал Мънки награждаше Маккейн,Кери или Виктория Нулата за вярна служба а?:) Сигурно платените еврогейовете и либерастите в сайта щяха да се подмокрят от кеф:) Ама спокойно, те краварите са си получили процент от тия 5 милиарда кешовица дето Маккейн раздаваше на Майдану на укронацитата и бандеровците докато Виктория Нулата раздаваше бисквитки:) Те нали са прагматични краварите...и искат кешовица!! Нали синчето на Найдън вече е в управителния съвет на Укрогаз аили беше и в Укронефт А?:) А не като руснаците, потупване по рамото,медал и насърчение и признателност от целия руски народ че служиш на Русия! Различни идеали различни народи!

Стига сте го плюли тоя Лавров, бре, не е ли най-голямото плакало на Евразийщината ?! Ах колко сме добри, а вие останалите- лоши. При това и фашисти, разбира се.

А нормалните хора просто си казват мнението:)

Наградил го,за това,че лае силно, срещу всичко нормално,нали?!

Путин подхвърли кокалче на един от най-верните си копой. Да ви напомня на Брежнев и разпада на соца?

За какво кокалче говориш, смешкоооо? Това е човека който представлява 1/6 от земното кълбо!

Пиша ти "минус", защото не знаеш български. Ако беше написал правилно изречението, изобщо нямаше да ти обърна внимание.

Все пак Лавров успя да спре Виктория Нулата от това да полази Путин:) Защити Путин като Матросов!!! Тя Виктория Нулата като истинска краварска шафранта не разбира кога един мъж и казва не!!! Е дори баба Меркел знае кога са я отрязали! Володя не се заниамва нито със стари чанти нито със стари кобили:) Да му бяха пратили Псаки:)

Много показателно е кадровото "безсмъртие" на тоя. Напомня ми на Громико, от СССР -и оня беше "безмъртен", отстояваше интереси и се грижеше за социалните дейности на хората- пък после стана ясно че е координирал разни терористични движения. Онзи ден тоя Лавров се опита да разпали конфликт (в Македония) и се питам кой от двата варианта може да е верен. 1.Руската дипломация е глуха и сляпа и хабер си няма, че 25 години никой в България не иска парчета от Македония, че ние първи я признахме далеч преди Русия а Руският посланик цяла вечер смуче водка, цял ден изтрезнява и нищо не е разбрал-25 години. Вариант 2.В Русия са наясно, чи никой в България не иска разделяне на Македония, но инспирират умишлено война за да отърват кожата в Украйна като разпалят конфликт на Балканите и неговите думи са "опорни точки" на родните мекерета дето сега ще ги повтарят до безкрай. В първият случай НЕ заслужава наградата, но тъй като му дават значи е валиден вторият и това НЕ е награда за Дипломация, а КГБ-ско почитане за ИНТРИГАЦИЯ

Тоя Лавров уж дипломат, ама изглежда напоследък като го настъпи махмурлука дипломацията я запраща в кьошето и започва да дрънка глупости. Оня ден пак се изцепи ни в клин, ни в ръкав за Македонията. Абе като си махмурлия пий един квас, или поне напълни устата си с нещо та да не приказваш глупости.

понеже много са се объркали - Отечеството е русия :))))

През 18 и 19 век Русия в продължение на 128 години води войни, мирни са едва 72 години. От общо 128-те войни само пет са отбранителни, останалите са завоевателни. През 20 век не е по-различно: руският човек не е привикнал към мирен живот. Той винаги е живял във война и в името на държавата - никога не е живял заради самия себе си. Руският човек има специално отношение към смъртта. А самата страна дълбинно не е способна да води цивилен, нормален, мирен живот.

Най-впечатляващо беше (според мене) награждаването на Владимир Зелдин. Пожелавам на всички ви неговата бодрост, работоспособност и енергия. Както се шегуват руснаците "Зелдин е отменил смъртта".

А Митов поздрави ли Лавров с високото отличие?

сарказмът в дипломацията са проява на лош вкус. ;-)

Путин трябваше освен Лавров да награди и Обама. Заслугите на Обама за връщането на Русия в играта и позиционирането й като основен фактор в международните дела са не по-малки. Нещо повече, ако ги нямаше безумните ходове на Обама, днес Лавров щеше да си е един обикновен високопоставен чиновник.

Хм, погледнете две съседни новини и снимките им. Тази и другата с Обама, който не мислел че губи битката с ИДИЛ. Разлика от земята до небето. Обама е угрижен, побелял, облъскан. Путин както винаги е спокоен, уверен, оптимист. Да се чуди човек кой на кого налага санкции, какъв е ефекта от тях и на кого всъщност му гори чергата.

Путин е обучен и е приел живота и всичко като на игра. А игра се играе хладнокръвно. То реално живота си е една игра, докато Обама няма топки. Путин и без партията ще спечели едни избори, Обама-никога. Това е разлика в манталитетите, както Бойко би спечелил избори и без ГЕРБ.

Да наистина. Путин е човек -шахматист. Първо мести после мисли и си скубе косата.Скоро без коса ще остане..ха..ха. И какви емоции чакаш то джудже убиец даже и на собствения си народ мислещ с гръбначния мозък..ха.ха.Комплексар!

Някои мислят с гръбначния мозък, а други като теб - със задника си.

Бойко Борисов изгря след като беше охрана на комунистическия бай Тошо. После му връчи агент Гоце генералски чин също близък до Москва. Чехльо не ми е дал нищо и се чудя защо...Та душа, сърце, постове, медали, чинове ни свързват с Москва, но диктуваме американската политика. Значи до вчера бяхме обвинени в троянско кон и протежета на руснаците, а сега война с Македония щяли сме да видим... абе гледайте порно, музикални предавания, филми, ни спрете да четет пресата.

Руснаците винаги са имали класни външни министри. Лавров продължава тази традиция. Самите руснаци твърдят, от кръгът на отровения от американците генерал Петров, създател на "Общата теория на управлението", че Алексей Косигин е невръстният Царевич, лично спасен от Сталин от ръцете на Троцки и Ленин, изучен и поставен начело на дипломацията. Членовете на Царската фамилия не са избити а умират от собственна смърт, като се знаят гробовете и датите кога са починали. Путин не-случайно възстанови Русия а не СССР...

ЗАПАДА ТРЯБВА ДА Е БЛАГОДАРЕН НА ПУТИН ЧЕ ДЪРЖИ КАТО ВЪНШЕН МИНИСТЪР СПОКОЙНИЯ И УРАВОВЕСЕН ЛАВРОВ ... ЩОТО НА НЕГОВО МЯСТО МОЖЕШЕ ДА БЪДАТ ПРИМЕРНО ДИМИТРИЙ РОГОЗИН , ЖИРИНОВСКИ ИЛИ КАДИРОВ - НЕРВЯЦИ С ЛЕК СПУСЪК :)))

Това що за държава ще бъде ако външен министър й е "РОГОЗИН , ЖИРИНОВСКИ ИЛИ КАДИРОВ"? И що за президент ще да е Путин ако е назначил някой от тях? И защо някой трябва да е доволен, че и БЛАГОДАРЕН на някого си, че не си е назначил фатмак, шут или главорез за външен министър? Значи и Путин, и Лавров са на тези длъжности защото алтернативите са още по-ужасяващи!?!

лавров внимание:голямата упоика се дава преди голямата операция-ще ти режaт главата.

Изостанала нация от фашаги. Заслуги към отечеството-че кой е заплашил това отечество?Др.Путлер и неговата шайка много бързо върнаха азиатците във времената на СССР . Пак има враг,отечеството е заплашено и пр.пропагандни дивотии. Оня ден Лавров обяви,че България щяла да завземе Македония!?Целият зор е да не пада Груьо (като Орешарски)преди да мае намериши маршрут за тръбите.Смешна и жалка рубладжийска пасмина.

Знаете ли как умира Нерон?Не е имал смелостта да се самоубие и лакеят му е натиснал ножа.Единият с тази препаска на лакей прилича,а другият нещо с Нерон го сравняваха./Не го разбираете буквално"ножа",но Лавров е доста подозрителен/

Лавров внимание:голямата упойка се слага преди голяма операция:ще ти ребат главата

Грешка.... той Лавров бил мелез м/у майка грузинка и баща арменец. Ма кое е джуджето до него? ;)

Ех тези снажни руснаци бе!!! Браво.

Нас какво ни засята това?Всеки ден някъде по света се награждават с отличия.Е? Разбирате ми въпроса.

Много фалшиви усмивки на свинските морди бре, особено на джуджето. Много фалшив клоун , прилича на онзи с мустака и име Шикългрубер, който започна ВСВ.

Бааа, тия по-зле вече и от севернокорейците! Бхахахахах! Сами си се номинират, сами си се награжават! Пътя на Мужикистан става все по-стръмен, ма надолу!:)))

Мъжът на нашата първа дама няма ли и той да получи някой орден за заслуги?

Как ли малчо е закачил ордена на крачун?Моля подробни снимки!

тези са една върхушка от 50 човека - министри и пиятели на Путин, той им раздава заводи и нефт, те му плащат отчисления, пък той после ги награждава с ордени. Чудо голямо, че почнали и да се награждават един друг.

Тея не се научиха как да го снимат гнома... Изглежда като джудже до тоя гигант...