Партията на властта в Русия печели регионалните избори

"Единна Русия" - партията на властта в страната, печели вчерашните регионални избори на всички нива.

Обратно в новината

Коментари - Партията на властта в Русия печели регионалните избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КПСС = КГБ = Партията на властта!

Рибята!Нашта партия на СВоите пак спечели!

бий белите докато почервенеят,бий червените докато побелеят!!!

тоя път за кебапче твърдо НЬЕ!щафета шпек и дузина бири!!!

ли ценностна система трябва да има човек та да подкрепя и се възхищава на сатрап, който получава като подарък за рождения си ден главата на популярна (но критикуваща го) журналистка???

И откъде тия прозрения, уважаеми? От онези, дето ти казаха че Саддам има ОМП, а в Либия щяла да доде цветуща демокрация? Те ли ти казаха, щото аз на тяхвече не им вярвам.

не си критерий по достоверните източници! Защото твоите "достоверни източници" десетилетия твърдяха, че разстрелите при Катин са ги извършили нацистите, че пакта "Рибентроп-Молотов" нямал секретен протокол за разделянето на Полша, че сталиновите 23000 танка са по-малко от хитлеровите 3600, че Хитлер имал потенциала да въоръжи 500 милиона армия!... Че социалистическата икономика е по-жизнена от гниещата капиталистическа. Същото и за селското стопанство. И всичко придружено с "цифри" и "факти"... Че КГБ и бългрският му филиал ДС нямат нищо общо с убийството на Георги Марков (също подарък за рожден ден, но на Тодор Живков) и с атентата срещу папата... Че режимите на човекоядеца Иди Амин, на Садам и Кадафи, на Менгисту Хайле Мариам и Роберт Мугабе са прогресивни, демократични и народни... Че радиацията при Чернобилската авария е в рамките на нормите (дори публикуваха снимки на бременни и майки с колички, разхождащи се спокойно в района)... И т.н., и т.н....

Който и да си ти,поздравления за формулировката.А щом аз те поздравявам...Все пак аз съм ценител и ги разбирам нещата.А горката АННА БОГ да я прости.

Нали ти казах,бръкнал си им в дупетата.Веднага те заядоха.Хихи.

Руските избори са най-демократичните сред европейските държави, защото има различни алтернативи. Има комунисти, технократи-корпаративници, има и либерали. В ЕС след цирка със съюзяваено на ПЕС и ЕНП само много глупави пора биха казали, че тези партии представят различни алтернативи.

в ЕС ЕНП и ПЕС са просто леки нюанси на... като цяло еднаква политика, а не коренно противопоставяне. ПЕС не са комунисти, не целят одържавяване, не целят убийства на интелигенцията или забрана за пътуване. Прочети малко, няма да те заболи глава.

.... И се намери един да спори против мене, повтаряйки това, което казах - дума по дума. Чакай да позная - РЕДОВИ ЛИБЕРАЛ?

е смешка! В Русия вече си е еднопартийна система, както едно време у нас (с БЗНС и ОФ). За многопартийност могат да говорят само нивници или платени агитатори.

Това дето го сочиш е в Европа. В Русия има КПРФ, има някакви националисти, има и лиребали-петоколонци.

Ама изобщо! В Северна Корея са много по-демократични!

чудя каква ценностна система трябва да има човек, че да се възхищава (и подкрепя) на азиатски сатрап, който получава като подарък за рождения си ден главата на популярна журналистка, негова критичка???

Честито!!! Сега Путин да срита малко натовски задници.

Пасивни задници

че него досега какво го е спирало? Или викаш той се ръководи от волята на народа и се вслушва в гласоподателите?

Не виждам нищо "цинично и обидно" в унищожаването на чуждата агентура и петата колона. Който има нещо против, нека го каже публично.

Смисълът който в русия влагат в думата "избори" е съвършенно различен от смисъла който нормалните хора влагат в тази дума. Просто руснаците не са като нас.Русия ще бъде изолирана от цивилизованите страни а ако се наложи ще бъде и унищожена.Без оглед на средствата.Вярвам че нормалните хора са разбрали че други отношения с нея са невъзможни.Тази мисъл е трудна за възприемане и е необходимо време за да се свикне с нея.След като нормалните хора приемат тази неприятна действителност,те ще намерят средствата за унищожаването на този тумор наречен русия.Жалко но е така.

... всичко казано е точно и обективно...на финала това "жалко" защо е? .. не е жалко, добре е за целия цивилизован свят да проумее реалностите по отношение на Рашка и да престане да живее с илюзията, че след като ги устройват с високи технологии за да извличат природни ресурси, след като търпят да им национализират впоследствие фирмите с високите технологии и да им продават суровините на цани, които си определят както им хрумне...като цяло рашките ще бъдат дотолкова опитомени, че да не захапват ръката, която ги храни... да ама не...дивашката им природа ги влече и това трябва да го разберат тези от цивилизования свят...

Този 'тумор" наречен Русия съществува повече от 1000 години без нито един ден да е бил под чуждо управление. Успешно контролира 1/6 от сушата и не се е налагало досега да иска помощи за оцеляване. Благодарение на този тумор сега не носиш фес и жена ти не спи с рязана едноцевка. Намесата на Русия/СССР в Авганистан беше далеч по-хуманна , отколкото на САЩ в Ирак, защото не преследваше кой знае какви, да не кажа никакви материални облаги . Дали ти е симпатична или не, Русия ще си остане Русия завинаги, защото руския народ има развито чувство за национална принадлежност и патриотизъм. Хайде ела сега да ти прегледам мозъка безплатно във връзка с коментара ти.

как мислиш - какви са били целите на СССР в Афганистан, след като за да си създадат "повод" за нахлуване на 22.12.1979 г. дегизиран с чалми елитен съветски спецотряд убива и обезглавява двадесетина съветски (!) граждани от мисиите и разнася главите им по улиците на Кабул???

Мамин умник.Бе що не ходиш да се шибаш а?Знаеш колко ше ти е полезно.Трева да си адски тъп след като не вдеваш че тези разсъждения вървеха преди 40г.Сега нема кой да ти се върже на прозренията.Мамин слабоумник.

... за тези хиляда години държавна история, рашките могат да фантазират или да им се привиждат на сън..на територията на днешна Рассия стотици години съществуват различни градове-държави, които воюват помежду си... Киевската Рус е създадена IХ век от сина на Рюрик- Олег /Олгерд/ Единна Россия я има на картата-географска и политическа от 16 век насам...а имат и едни 250 години татаро-монголско "присъствие" както сега го наричат по разпореждане на м-р Путин за да е полит.коректно, а досега беше "робство"

Няма да стане тая. Новото издание на фашизма - либерализма - постулира, че само няколко държави можело да живеят в либерална демокрация. Ако обаче почнат да "чистят"... Ще се препънат. Овен РФ ще трябва да чистят Африка, Азия 3/4 от Л. Америка.

е путинизма! Просто всички основни характеристики на това "явление" се покриват!

През цялата дейност на либералите и особенно след кризата в Украйна, тяхната пропаганда беше "Гласувай за нас, отрепко руска, за да разпродадем всичко на западняка, че иначе ще насъскаме западняка да ни направи ембарго и да пукнете от глад". Мисля, че бях изчерпателен в тезисите им, но ако някой може, да ме коригира. Във всяка нормална държава с нормален народ такава позиция предизвиква ярост и презрение.

Явно вече е обедната почивка в американското посолство и всички са се наредили на опашката за преоценените върнати от Русия сандвичи на Макдоналдс. Да ви е сладко предателчета.

ico, само нискоинтелигентен селяк може да измисли подобна глупост. Горките американски дипломати. Трябва Русия да им дава хуманитарна помощ за да се изхранят.

Абе Митко ти днес заработи много почини си, че утре пак.

Мите, дай по същество че ставаш скучен

Тука некакви започват да масурбират от кеф, като чуят думичката ПУТИН

Бъркаш се Митак!Това го правим като чуем думичката Кабаева (Алина)!:)

dimitarpeshev73@abv.bg

Да бе бъркам се , я прочети кви писаници има по долу.

Тия ФИКУСИ не мога да ги рабера вече, ту подкрепят Путин, ту подкрепят Местан , ту подкрепят Пеевски и полседно вки сте вие Руски Турци Еничари

Наистина Митето пешев изби рибата , глупостомера изкриви чертата с фразата "руски турци еничари" Какво да правиш , толкова му е интелектуалния потенциал.

Ами ще ти обясня бе Митак: Ние атакистите подкрепяме Путин, подкрепяме Алина Кабаева и същевременно с това подкрепяме и Ширин(на Местан жена му)! Запомни това разпределение един път завинаги-толкова ли ти е сложно ?

Поредното потвърждение, че Русия върви по пътя на фашизма - смазване на вътрешната опозиция, еднопартийно управление със силна еднолична власт на върха, мощна пропагандна машина, олигархична икономика, свръхнационализъм, свръхмилитаризация, агресивност към съседите, затваряне и капсуловане.

Пълен майтап. Троловете тука от сума ти време се мъчат да ни убедят, колко е хубаво в Русия, колко богати били и си имали всичко и хоп! - продавали евтина кучешка радост и картошки пред изборните секции, ха, ха, ха... Каква стана тя, таваришчи? Къде го благоденствието?! Това ли искате да ни докарате отново? Е, няма да го бъде.

А ето че и беГЕЙЧЕТО се появи на смяна, сего остава да се включат само зловонното духче, ханчето с тенджерата на главата и Иречек и форума съвсем ще се усмърди като обществена тоалетна в Столипиново.

Я, колко добре си запознат с тоалетните в Столипиново. Уважавам хора, които са били на много места!

Даа на много места съм бил умнико, човек трябва да посети целият разнообразен човешки свят за да си изгради вярната преценка но ти това едва ли го разбираш

Кой е по смешен? 1. Путин 2. Чен Ун Този въпрос е свръх труден спорд мен

Мите, ти си най-смешен.

dimitarpeshev73@abv.bg

Аз не съм в класацията. Като направа класация за тъпири ти, ще си под номер 1

По това време на Запад бачкат яко,не се мотаят по форуми за по 4 евро на ден. Капиш продажно 4 еврово смешниче.

dimitarpeshev73@abv.bg

Аз да съм те обидил с нещо? РУСКИ ТУРЧИНЕ АТИКВИСТ

Здравейте независими драскачи! Независими сте, щото от Вас НИЩО не зависи. Бачкайте повече и по-малко пишете, както на Запад. Щото скоро съвсем ще вържем кънките, без газ за парно и скъп ток. И грозде няма за вино, да го ева климата.

То пък едни избори!Да избираш между Путин и ..... Путин. Като при Тошо

Правилно е всички да гласуваме на българските избори за най-доброто за България ! Най-доброто за България , а не за Турция , русия или америка !

Във всяка ЕС страна изборът е сведен до две партии, които се връткат непрекъснато . Което значи Липса на Реален избор ! Диопол ,и пълен Монопол=съглашателство при Външна политика , и Парични,финансови решения ! ... Но не това е Демократична Западна Недемократичност ! А в Русия имало само недемократичност казват горните . Както Западните Олигарси/Монополисти са Крупни Бизнесмени .... а Узаконената Корупцията на Запад се нарича...Лобизъм... ..а Лъжата -ПР или политика !!!

я И мИТЕТО пЕШЕВ СЕ Е ПОЯВИЛ. Ти да не си смяна на Пъстроцветната че нещо тя май остана без слюнка.

Партията на власста в Русия няма как да не спечели изборите. То и избори няма. Печели Путин и някакви контролирани клакьори за парлама. Опозиция в Русия отдавна НЯМА

Има, по затворите е пълно и в гробищата също има опозиционери и непослушни журналисти

ТЕРОРИСТ НОМЕР 1 Е САМО САЩ.

А номер 2 кой е ?

АНГЛИЯ

Терорист Номер 0,5 е само Русия. Пак е преди САЩ в списъка.

Ало пъстроцветната гняс, понеже си юристка искам да те попитам по кой член и закон ще се отнемат имотите на руските граждани в България освен ако не е по еврогейския ЧЛЕН за който ти явно от дълго време си мечтаеш пък той все не те оценява

сакън да не се пипат имотите на руските те са изкупили половин България а атакистчетата приказват за колонизиране от сащ. големи сте смешници

Изборната активност навсякъде е била много ниска. Та затова е бил направен тоя жалък номер с евтините продукти. Руската власт е много жалка, щом ползват такива грозни методи и прийоми.

А сега моля някой да ме осведоми, в омразните САЩ, ЕС и прочее умиращи фашистки държави, раздават ли хамбургери и картофки пред изборните секции?

Раздават рубли и водка

ПИПО

То няма и сисъл. Там са две партии и е все едно коя ще спечели. Като погледнеш последните десетилетия, американската политика не се променя, макар че, президентите се редуват (от двете партии) И не е вярно че не се раздават. ДАВА СЕ, рекламни фланелки, химикалки, шапки, суичери :)))

да, страшен монопол са само две партии. друго си е да има разнообразие - например само единна русия.

Поне пред себе си признай, че е адски унизително това с храната, пред 21-ви век, в претендираща да е развита и богата, държава.

Major Payne

В САЩ има повече от 100 партии. Това, че само две печелят е друга история. Само за протокола, във всеки Сенат има и независими сенатори.

ДАНО ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ СЕ НАВИЕ И СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ ... ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ СПАСИ ПРЕВРЪЩАНЕТО ВИ ВЪВ ВИЛАЕТ НА ТУРЦИЯ ....

Сакън, да не дава господ,да стане това , което изричаш.

КАЗВАТ ЧЕ ЕВРОГЕЙСТВОТО ПОЧВАЛО ДА ТИ ХАРЕСВА , ОСОБЕНО АКО ТИ ГО ПРЕПОДАВА Т ДОГАН И ОБОНГО :)))

Ти като не живееш в България, защо искаш Путин да се кандидатира тук??? На чужд гръб и 100 тояги са малко нали?? За неща които не те засягат не се обаждай. Да се кандидатира при вас в Детройт, тук не го искаме малкото диктаторче.

АКО ПУТИН СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ , ВЕДНАГА СЕ ПРИБИРАМ ОТ ИМИГРАЦИЯ .... ИНАЧЕ АКО ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В ТУРСКО-ЦИГАНСКО-ГАСЖАЛСКИ БАРДАК .... СИ ГО ИМАМ И В ДЕТРОЙТ :)

.... Ако Турция много настояваше България да остане в сферата на турско влияние, през 1885 година при обявяване на Съединението на Княжество България и Източна Румелия щеше да нападне България или поне да поиска от Великите сили спазване на международните договорености... както знаем Турция не напада България, напада я Сърбия, подстрекавана от Русия... Турция не напада България и през 1908 при обявяване на Независимостта ... така че, всички инсинуации и опити за създаване на настроения срещу Турция са си чиста кагебистка разработка и измишльотина... Турция е добър съсед на България... Слава на Бога, че съсед ни е Турция, а не Рассия...

О предателчето с ислямски ценности пак се е появило! Пич,ти нямаш връзка с 21 век. Живееш някъде в средата на 1970-те.

Major Payne

Тогава ни нападна "братска" Сърбия, подкрепена от "братска" Русия. Виждаш ли кой ни е всъщност душманина. Сърбите - иди-дойди, може да ги разбере човек, но Русия? Случайно ли освободи Сърбия и Гърция 50 години преди нас? Забележи, че при освобождаването на Гърция през 1829г руската армия пресича цяла България като на парад и завзема Одрин. Резултата е свобода за Гърция и още половин век робство за България.

Русия настоява Турция да си завземе гарнизоните в България. Малко известно е, че английският представител в Цариград Уайт прави много това да не се случи! И така българската армия може да се съсредоточи на западната граница за да посрещне "брата" крал Милан, нахъсан от "братската" Русия.

Пак питам руските граждани с имоти в България- защо идвате у нас, създавате си фирми у нас, с които излизате на ес пазар, ПЕЧАЛБАТА ВИ е в евро/лева, а твърдите, че българите сме "еврогейци", "фашисти" и " американски подлоги"? ОТИВАЙТЕ СИ В РФ- В БЪЛГАРИЯ НЯМА МЯСТО ЗА ВАС, ЗА ФИРМИТЕ ВИ ДРЕБНИТЕ И ЗА ВИ ТАРИКАТЛЪЦИ! Щом при путин ви е най-добре- МАХАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!

Само комунистическите твари като теб не могат да осъзнаят че Европа без Русия не може. Само малоумните тролове врещят по-цял ден срещу Русия вместо да свършат нещо полезно и да търсят начини за сътрудничество между държавите.

...а най-малоумните тролчета по цяло денонощие хвалят путлеристка Русия.

анонимен

Рф заплашва мира в целият КОНТИНЕНТ Европа.Ако труснаците сами не спрат путин, нато трябва да предупреди рф, че рф може дса бъде превантивно изпарена. Един луд не може да си въобразява, че е ненаказуем и може да прави, каквото иска , включително да заплашва с война КОНТИНЕНТА ЕВРОПА!

И как живя Европа без Русия много дълго време???? И сега ще преживее. Русия е един голям боклук , за нищо не става. Тоя руски пазар си го наври отзад. Сътрудничество между държавите го уби Путлер след като нападна Украйна.

Идват затова що имаме закони писани от САЩ, всеки чужденец може да купи имот в България, това е глобализацията и е под диктовка на САЩ. Достатъчно е да се донесе един закон в който се забранява продажба на имот на чужденец, дали американец или руснак без значение. Земята е нещо свято и много кръв на дедите ни се е проляла за да я извоюваме и не трябва да се прахосва така, само дето нас не ни питат.

Партията на властта в Русия печели регионалните избори Много точно казано- партията на властта.Ами кой друг да спечели изборите в Русия , освен партията на властта.Това е толкова "демократично" и разбиращо се от самосебе си.

"гласуваха също и анексираните Крим и Севастопол". Хей Господа от Дира не е лошо да научите че Севастопол се намира в Крим а не е паднал от инвънземното пространство.

Крим е със специален статут :)

ПИПО

Севастопол беше със специален статут. На практика беше автономен. Къде е географски няма никакво значение.

Добре са го измислили руснаците това с по евтините продукти за по висока изборна активност. При нас само по предизборните обиколки, докато се договарят покупките на гласове се раздават кебапчета от кайма смес: 50% соя и 50% кучешко.

Истината е, че заради това, че руските граждани отново си избират путин, българите вече прогледнахме.Като ес и нато са гадни и сме "фашисти" и пряка външна военна заплаха за рф, чий го дирят в България руските граждани и защо си купуват имоти тук? Защо си регистрират фирми в България и с тези фирми оперират на ес пазар, а в същият момент твърдят, че ес е "подлога на сащ и сме еврогейци"? Кой руснак ще иска да търгува с нацисти и фашисти- за каквито представят ес и България руските тролове и руската пропаганда във форума? За това- ВЪН ВСИЧКИ РУСКИ ГРАЖДАНИ ОТ БЪЛГАРИЯ!

Аз го предложих - след изборите да се проведе операция "Чемодан" - всички руснаци без българско гражданство и безродниците от Атака - на влака и в Русия.

анонимен

Това е най-доброто решение. Не може повече така! Имотите им да се раздадат на млади семейства- български студенти с по едно или две деца.

Ало пъстроцветната, пак ли си тук. Ти си първа демократка с призива "руснаците вън" май. Само толкова ли напъхаха в празната ти главица съветниците от сутерена на американското посолство за една нощ.

ПИПО

Имаш наистина елементарна логига. Както руснаците търгуват със запада, така и запада търгува с Русия. Комунизъм няма и всичко е на принципа на пазарната икономика. В Русия е пълно със запади фирми, които работят във всички отрасли на икономиката. Това че руснаците купуват имоти на всякъде (тук при нас са предимно средна класа, богатите руснаци купуват в Англия и Франция) говори, че имат пари. А че сме подлоги на САЩ, няма абсолютно никакъв спор.

Нещо май среднощните полюции на някои списващи тук че Путин щяли собствените му хора да го изритат не се потвърждават... не че държа на него просто отбелязвам факта.

Ами те затова са"полюции"-както си правилно си отбелязал-за да се"сбъдват"само в мокрите сънища!:)

Ще видим на предварителните 05.10.2014г. как у нас ще се представи Путин и неговата партия Атака. Нещо ми подсказва, че няма да е добре...........

За какъв багаин се пишеш сульо, ти си обикновена руска путлерова подлога!

то на беловласия ти вожд само полюции и мокри сънища може да получава. ама е така, докато го търпят глупаците.

Абе той и Ким Чен Ун печели със 105% изборите, ама севернокорейците хрупат трева.

Александър

Стига с тая гадна прозападна пропаганда. В Северна Корея бил ли си? Там си имат всичко. Дори изнасят храни, за да помогнат на останалия свят, че го е закъсал. Всеки го знае.

Някой може ли да ми каже каква им беше файдата на Русия да вземат Кирм. Преди си ходиха там без проблем, сега чакат по 3 дена на шлеша за да отидат там. Преди ходиха без проблем там, сега дори пред КГП трябва да се обясняват за какво отиват там Преди 95% от износа на вино от Крим отиваше в Русия, сега дори няма да има вино 2-3 години. Преди не плащаха за флота, и сега не плащат за флота. Точно так - не се плащаше, а даваха преференциялни цени на газта. В крайна сметка за едно парче земя което така или инъче владееха си прецакаха рублата, спряха си пенсионните фондове за да градят 6км мост до Крим (да путлерчета, хабер си нямата от това), обедняха до шушка средната класа, но пък са радостни че имат парче земя, за което ще им отиват данъците за да му развиват инфраструктурата... И това не го казвам аз, а руснака до мене който го е яд че трябва да праща повече пари на роднините си за да живеят нормално. Поздрави от гандния капиталичъм в Гермяния, който трябва да налива сега повече пари в Руската икономика чрез него.

На тоя въпрос и Путлер не може да ти отговори??

Знам,че много ви е яд,теб и твоите господари-колонизатори от Горно Мексико с ракетите и ЕвроГейския Халифат! Да,-руснаците си взеха Крим,който винаги е бил техен! Иначе хохлите щяха да го дадат на САЩ и ЕС да си направят военноморска база там под носа на Русия и да насочат ракетите си срещу нея! Ясно ли ти е сега,защо руснаците си взеха Крим? Или и преди ти беше ясно,ама хей така,по ти изнася да се правиш на луд! :)

Абе изрод ненормален. Ти неможеш ли да водиш нормален разговор бе. Аз съм БЪЛГАРИН бе, какво ми пука за янките или морзилките бе.... май нещо много си се напушил с дрога. То е ясно че е тяхно. Винаги е било. Ама сега плащат за него... за какво им е. Най-добрите ми приятели са руснаци... ти ли ще ми говориш за руснаци като не си виждал нито един. Руснака преди 2 години си правеше кефа на Крим. Такива партита вдигаха там, че Баламан и Майорка бяха като детско забавление. Ама сега вече това свърши, сега роднините му ще плащат от данъците си за да могат да оправят простотията на Путлер там. За какво? занещо което така или инъче притежаваха и а сега имат и "кетап" за това че е тяхно... Ама много си изперкал в лизането на Путлерския задник и не виждаш какво всъщност става там.

... вече е спуснато указание за украинското правителство да не се пише "фашистка хунта", за украинския народ да не се употребява "укри" и "хохли" ... съобразявайте се иначе ще ви режат от дневните....

то и хитлер е спечелил изборите с 85%........

теа нема им доде акъла мрат от глад сички ги мразят и те продължават да гласуват за путлер наистина са боклуци язък за природните богатства на тази държава трябва всички да се обеденим и да ги нападнем не е редно толкова тъп народ да тъпче такава земя като не искат да са част от цивилилизацията нека бъдат тор за новият световен ред нека направим така че природните богатсва на русия да бъдат достояние на демократичната общност ако ще това да стане и чрез нова световна война време е да освободим света от кумунизма нека всички се обеденим и да има демокрация за всички

кои са тези всичките бе ?

А не са ли раздавали безплатни капачки за буркани?

С или без манипулации путлер си печели, а в брошурите на големите хипермаркети вече няма домати, краставици, чушки... дефицитна стока стана зарзаватът. При още малко обезценяване на рублата и някоя друга санкция и догониха северна корея по стандарт.

Как не ви омръзна да лъжете,бе соросоиди ? Руските магазини са претъпкани с хранителни стоки внос от Бразилия,Аржентина,Чили и Турция-и то на много по-ниски от европейските цени!

Ами що саламите не са в магазините а са пред изборните пунктове

ти па кога си бил в Русия да знаеш как е? Нещо да ми кажеш за пенсионния фонд в момента там защо е замразен? А да ми кажеш занеш ли как се ходи на юг в почивка... какви документи се подписват... незнаеш??? що ли не се учудвам... ама инъче балвочиш за тоз бил сорос оня бил сорос.... аре бегей бе.

рублата продължава да пада и петрола пада предполагам, че бразилските домати са супер свежи докато обиколят с кораба половината земно калбо.

Ех... да спечеля аз изборите... не 85, а 100 % одобрение ще ви накарам да имам. С твърдарта си ръка и мека китка точно като на Путлер.... Все пак ми е брат Бат Рамбо Путин. Заедно ще управляваме света. 1:1 сме. Само да се докопам до властта, така ще ме обикнете че ще напълня Белене с противниците си, а останалите ще изчезнат, както в братска Русия. Всички Путлерсити да се строят в една редица и да гласуват за мене. КЪМ СЕКЦИИТЕ... Ходом... МАРШ !!!!

Може да се подиграваш на нобеловата награда за мир на обонго а ние дай боже да имаме един как путин !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ами Русия не я ли знаеш къде е, там ще имаш цялата благодат на Путин. Няма нужда да се връщаш после тук.

Ей сега ще Ви накацат с обиди и гаври атакистките тролове и ще Ви заплашват по всякакъв начин...Какво да се прави- руски мурзилки - бг. граждани..."...Само знайте- за пари/ изядат си и месата..."

Няма такива работи ма... всияки путлерсити ще гласуват за мене... виж ги колко са тука. цели 30-40 човека... повече не ми требат. Да не мислиш че много хора четат простотията тука. Само идвам да агитирам про-руските чекеджисти да гласуват за менИ... цар Сидеров Путлеров.

Даа, подобна тема е рай за фобите, да псуват на воля "Путлер" и "избори под строй". Както винаги гледат в криво огледало или изкарват събтия от 1917-та. В изборите са участвали 64 партии. Нормално е управляващата партия да печели при 84% подкрепа за Путин. За сравнение Обама е с 40%, а Франсоа Оланд е с 13%.

А представяш ли си, ако саламите и картофите бяха безплатни, какъв процент щеше да удари Путин?!

Забелязъл съм, че ако прогресивното човечество плюе някого значи той е на прав път

Примери: Северна Кореа, ИД, САЩ, Русия

Ужас! Каква липса на демокрация! Ами вземете за промер Афганиста! Там, след решителната намеса на западната демокрация, се проведоха напълно свободни, безопасни и демократични избори, и сега страната процъфтява! Същото е и в Ирак Либия.... Това очаква и Украйна! Да живее Америка!

В Ирак всичко беше наред преди джихадистите от Сирия да ги нападнат?? Къде е тук намесата на САЩ?? В Афганистан за талибаните ли ти е мъчно, дето екзекутираха мъже и жени по стадионите???? В Либия , страни като Катар подклаждат джихадисти.

Наред? Смазването на Фалуджа с фосфорни бомби ли е в реда на нещата? Или атентатите които вече никой не брои?

Или си прекалено тъп или си прекалено проз.

Пропаганда и нищо повече. Руския народ и Русия през 90-те бяха либерална дойна крава за САЩ и Запада.Безплатното мляко и баници свършиха и почна пропагандата срещу Путин. Руснаците си изсърбаха "вкусната" либерална каша на 90-те и днес гласуват за своето по добро бъдеще. А ние българите още ще си теглим "либералния" хомот.

Кое е това бъдеще , на 1 добре живеещ се падат 2-3ма живеещи под границата на бедността?? Където на 60км от Москва свършва цивилизацията?? А Русия е голяма, не е само Москва и Ленинград.

ЕХОТО НА ЛЕНИН МАЙ ЧУВАШ

Барак трябва да се примири ...

Барак знаеш колко го интересува Путин Излезе и каза аз нападам Сирия, а не си прави учения

Орлин Данев

Излезе Обонго и каза,че напада Сирия-ама после си обра партакешите и си тръгна като насран!:)Защо не я нападна,а?:)

Нефта паднал на 97$, чудесна новина. Кога ли Лукойл най накрая ще намали и тук цените???

Колкото намалят и газта от русия