Спецпрокурор разследва Тръмп за спъване на правосъдието

В САЩ специалният прокурор Робърт Мълър е започнал разследване дали президентът Доналд Тръмп е възпрепятствал правосъдието.

Обратно в новината

Коментари - Спецпрокурор разследва Тръмп за спъване на правосъдието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цветна революция брате. трудно се подкупва милярдер. ако килари беше спечелила всичко щеше да е морно, тихо и ежеминутно щеше да се коментира всенародната любов. задкулистните играчи доволни , паричните потоци кам политиците както обикновенно и те доволни. този трамп не иска да влиза в правия пат. мака, мака.

Скоро ще станем свидетели на небивало чудо - ще бъде разкрит най-големият успех на руското разузнаване - внедряване на руски агент за президент на САЩ!!!! Така че сега интригата е - колко ще му дадат на агента Тромпет - затвор или електрически стол?

Дир.бг явно няма специалисти да се ориентират в това, кето става и просто ни храни основно с анти-Тръмп новини, но това едва ли е нарочно. Работатат е в това, че медиите в САЩ са се разделили на две големи групи: подкрепящите Тръмп от една страна, и от друга, пишещите за него само негативна информация - между другото обикновено без каквито и да е доказателства. И първите не са стока, но като че ли не са толкова предубедени. Явно е обаче, че доказателства не са необходими на никого. В тази каша страшно трудно е да се разбере къде е истината, защото медии, на които целия свят по-рано вярваше, такива като "Вашингтон пост","Ню-Йорк Таймс", "Ройтерс" и др. лъжат на поразия, изопачават, слагат в кавички някакви сентенции като че ли са казани от някого и пр. и пр. Къде ли ще му излезе края на всичко това?

Малиййй тия нямат спирка. Ще вземат да намерят пот вола... теле. Вече ги е страх от собствената им сянка.

Както ги гледам тия разследвачи опитват се да получат долинен ор...ъм. Ама и първия път не стана. Коми отрича каквото и да било пряко нареждане на Тръмп за намеса в разследването. Сешнс не се е срещал с представители на Русия извън казаното от него. А Коми е уволнен заради самоличната му намеса в обвинението срещу Хилари - спира разследването.

Който държи парите и властта в САЩ, той ще победи. За сега Тръмпи се бори успешно с демократите, защото има и пари и власт

Въпросът е, с кой крак Тръмп е спъвал правосъдието? С левия или с десния?

БАБА ВАНГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПРАВА :)) ... ВТОРАТА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ПРИ НАС В АМЕРИКА ПОЧНА :))

Най-разследваният президент в световната история, EVER!! :-D...

А в България,кого да разследват за спъване на правосъдието ? А ?