Русия включи ”Отворено общество” в черен списък (обновена)

Главната прокуратура на Русия обяви за „нежелателна“ дейността на две чуждестранни неправителствени организации, свързани с американския финансист Джордж Сорос.

Обратно в новината

Коментари - Русия включи ”Отворено общество” в черен списък (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СОРОС НЯМА ОТНОШЕНИЕ КЪМ КОУНИЗМА А КЪМ НАЦИИТЕ ТЕ МУ ПРЕЧАТ ДА КРАДЕ С ОСТАНАЛИТЕ СИ БРАТОВЧЕДИ,НЕГОВАТА МЕЧТА Е ДА НЯМА НАЦИЯНАЛНИ ДЪРЖАВИ ,А АМОРФНА МАСА БЕЗ РОД И РОДИНА С КОЯТО ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКА

Съвсем логично е! Комуниста Сорос няма място при Империалиста Путин!

Евреите създадохте ЕС, за да подмените населението, а нас европейците да ни унищожите. Защо пускате 20-годишни пехотинци? Тови Ес само ни съсипва. Ние работим за него, а от там пари идват за определени хора. Грях е мизерията до която докарахте българите. Предатели!

Браво на руснаците, а ние кога? Когато се освободим от подкупните мижитурки-проститутки на властови позиции. От двукрако дето продава задника си за пари, не очаквай да пази страната ни и интересите и.

Тоя Сорос безсмъртен бе!

Борсовия спекулант Сорос , вместо в щатски затвор , се издига в американската йерархия , като обществен терорист 1 в света , в полза на интересите на САЩ!!!Видяхме платените протестъри , видяхме как се пълнят сметките на проамериканските "соросоиди "в България , видяхме убийствата на Майдана в Киев и .....прави са руснаците , от тоя унгарски евреин , нищо хубаво не е излязло!

Ти, аналогичните НПО организации в България, поддържаш ли ги или си против техните действия?

този Джаба да не пръска мозък там където не го искат. Не им щем "обществата". Видяхме ги вече в Ирак, Сирия, Либия, Авганистан. Нека се "отварят" някъде другаде и де не ни задушават с техните истини за живота. Няма нужда ЦРУ да се прикрива. На всички ни е ясно.

А у нас роско пастирката им е поддръжник номер едно! Въобще у нас дали има свестен човек, нормален Българин в политиката? Ако го има - защо още стои в този вертеп??

Невероятно далновидно и правилно решение.Перверзните и вредни НПО-та на САЩ,нямат място в нормалните държави,които пазят своя суверенитет и достойнство.

"идеологическата диверсия" пак им пречи на чекистите? Нещо лъжите им все повече не минават...

Браво и долу либерастията!!!

Че кой в Америка ще повярва на милиционерската пропаганда на съветчиците? Само лъжещите забраняват и заглушават словото, различаващо се от техните лъжи. И много често убиват! (Затова при соцализма пътуванията на запад бяха силно ограничени - защото лъжите за гниещия капитализъм не издържаха на реалността.)

Крайно време беше - да поправи грешките на Елцин и Горбачов,между другото защо Горби нещо мълчи като насран от 2-3 години,папка си Нобела и взема по 10хил.долара за един час лекции на такива "общества" и университети на запад.

Не мълчи, в едно интервю се изпусна и каза, че съжалявал и се чувства излъган....Затова вече не го питат нищо.

Хайде и ние сами без да се налага да чакаме на продажните ни политици и национални предатели да затворим дейността на всички Соросоиди и ЦРУ-иди, като започнем от Протестна мрежа, Отоворените общества и Хелзенския комитет,,,и така по ред на номерата. Под затваряне имам в предвид ли!!!ч за посветилите им се субекти които са също и национални отстъпници и предатели тъй като 100% съзнателно участват в тази мръсна анти народна интрига.

Странно! Тоя прилича на Джаба Хатянина, само дето онзи беше малко по-симпатичен...

Абе тоз на снимката жив ли е още? Като гледам как му се е снизала физиономията, личи че яко опъва бардучето. Типична снимка на деградирало същество. Трябва да я сложат в учебниците по медицина та да видят студентите до къде води алкохола.

изглежда както изглежда и Путин. Само дето е с повече от 20 години по-стар.

дай боже и у нас... както се казва, за сега по света, после и у нас. ще бъде просто един спекулант по-малко. а преди д се цивилизоваме за спекула и измами разстрелваха... о времена, о нрави

У нас тези организации са БХК, Отворено общество, Америка за България, Институт за либерални икономики.

като махнем невнятните словоблуствевования, не остана много. какво каза, всъщност? и си изтрий пяната от устата, Бейгеец.

това е похвално, някой трябваше да го спре този Сорос, той сее след себеси разруха и терор

Браво ! Аз невярвам и да имат представителство така или иначе в Русия от както Путин е на власт !!! БРАВО !

Нещо интересно за феновете на "световната конспирация": forward.ком/news/breaking-news/309514/russian-chief-rabbi-berel-lazar-stands-by-vladimir-putin/

Сам трябва да напишете "ком" на латиница.

Божкелеее, че ти незнаеш как путин ИЗКЛА почти всички олигарси точно с помощта на брадатата еврейска секта... Интересното е че случая с Русия показва как сами се предават едни други евреите за МАЛКО власт и мангизи ... Подчертвам в случая беше КОН за Мишка...

Абе той и Путин е евреин, ама никой не говори за това...

Чудесен пример! Тези трябва да бъдат преследвани и изгаряни на клада като през Средновековието вещиците!

Путин стремглаво води Рашъта към Средновековието...

тогава за теб средновековието ти е далечно бъдеще

Подобни НПО са ясни на всички, касичката им се пълни от извънбюджетни сметки на САЩ, предназначени за "разпространяване на демокрацията" в зоните на американски икономически интерес, т.е. формиране и манипулиране на обществени нагласи в интерес на поръчителя. Интересното е, че такава дейност НПО-тата на чичо Сам не развиват във феодални резервати като СА, Катар, ОАЕ и пр. камиларски сборища.

Някой би ли ми казал, колко неправителствени чужди фондации, пряко ангажирани с антидържавна дейност функционират в САЩ?

Това е официалният начин , чрез тази измислена фондация , САЩ да си играят игрите в България и по света. Кога Сорос е мислил за хората - никога...! Всичко е пари и такива като него - извратени и алчни кретени , съсипват света.

Браво на РУСИЯ!!! България, кога ще направи това???

Соросоиите в България са платени продажници -В МОМЕНТА СА СЕ СКРИЛИ КАТО ЗАРАЗНИ ЧЕРВЕЙ ДОКАТО ОТМИНЕ БУРЯТА,ВСИЧКИ ГИ ЗАНАЕМ ВЪВ ФОРОМА-OZZY,Абсурдистанчето,а, около 10 мекерета са

че някои все пак са се усетили и ще прекъснат вредното влияние на тези организации, но ние кога ще ги закрием това е въпроса.

за що тези псевдо фондове не се заемат с оправянето на гражданските права и демократ.ценности в САЩ където има остра нужда от това, а отишли да поправят други държави

Сорос вън от България - всички соросоиди-платени предатели осъдени на смърт за държавна измяна !

правилно трябва да се забранят и у нас. сорос е заплаха за човечеството

Русия преди 20 години се усети и забрани износа на суровини и подземни богатства, така почти спря ограбването и от външни елементи. За разлика от тях ние това не можем да го направим, защото не сме суверенна държава, ние влязохме в ЕС само за парлама, всъщност това което се прикрива е че сме колония на УСА, ние не само че нямаме закон превентиращ износа на суровини, а при нас златото ни изнасят и то съвсем безплатно , плащат там десети от процента , което е нищо и по договор няма обогатяване, а те си правят тука незаконно обогатяване.

Сорос изглежда точно като Императора от STAR WARS-що не го вземат за новите серии?

щот шс насира на снимките.

Наз мене пък ми прилича на Джаба Хътянина. Хубаво ще е да се намери някой да го удуши.

С-О-Р-О-С-О-И-Д-И-Т-Е-Е-ЕЕЕЕЕЕЕ :-D

направо плаче за нещо като Освиенцим. Как са го изпуснали навремето?

Коминтерна се провали в страната на Коминтерна.-какви времена доживяхме, жалко че Каганович не е жив!

А и не само там, тук също трябва.

Абе нали този Сорос е същият, който даде безлимитни права на нашите цигани и нула задължения?

Определено той внесе и гласува съответните нормативни актове за даване на неограничени свободи на циганския етнос в Министерския съвет и Народното събрание. Ама тогава го нямаше "златния пръст" на Великия вожд Нахлуващия в НАТФИЗ.

Евала, но това отдавна трябваше да стане и у нас.

браво на руснаците

Соросоиите в България са платени продажници

Вън петро-доларовото джудже Шорош от всички славянски държави!

Когато преди години повдигах завесата за тоя жабочовек и ролята на гадните му НПО, бях сам, или имаше единици които се досещаха за какво става въпрос. Днес виждам че семото е посято и има 600 поумнели българи. Браво! Утре те на площадите да изхвърлим тая соросоидна пасимна, която е впила вендузи във врата на Майка Бълргария! Всички НПО, ОО, НБУ, Америка заД България, БХК и тем подобни бандитски образования и пиявици да бъдат размацани като червеи с петата на българските патриоти! Всички тези абревиатури са слуги и подлоги на ЦРУ, МОСАД и Хабад, а те на Ционисткия Синедрион!!! И няколко партии, няколко телевизии, половината НС и МС са техни слуги и плужеци! Вън или мачкане!

Сорос и ЦРУ е една и съща монета. Всичко е скрито под етикета на филантропа и лайната в целофан както казваше ББ.

Най-сетне здрав разум! От мен плюс!

"финансист и милиардер от еврейско-унгарски произход" Боклук!!!