НАТО: Близо до Русия сме, за да я сдържаме

Засилването на военното присъствие на НАТО близо до Русия е тактика за сдържане, а не агресия, заяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

Обратно в новината

Коментари - НАТО: Близо до Русия сме, за да я сдържаме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И колко ве Йенс нато може да седи надупено и да сдържа оня руски с едната ръка?Ми то със Сирия вече допря!! А с минските съглашения кво прайм?Приятното е ,че НАТО вика силно!!Скоро ще го чуем с пълен глас !!

"...Нито Европа, нито САЩ могат да си позволят варианта да останат сами, ..." А Русия от десетилетия сама и пак не тя трепери от страх ;)

бре голям бунак тоз - и второкласник от свястно учислище знае че европа е под американска окупаця - проверете числеността на воиската им вав всяка EU страна ако не вярвате. бе и аз им казвам че наи добрия начин да се предотврати оцепването на тексас ( малчат като задници че тексас иска да се оцепва и само пращат собствената си воиска там ) е да им пратим балгарска воиска да им помогнем колкото можем ама не щат :) бе да си ходят дома - докат имат пари за гориво - и ше им трябва нато за тях си :) да няма гражданска воина в USA

Няма ли кой да ви наплеска накрая и вас, че както е тръгнало.... Много извратено мислене, ма многогооо

това да се сдържа разгонена 16 год.ученичка.Ха,Ха,Ха....

А кой ще ни сдържа от разгонените ислямисти ?

Що не влезете вътре да и го държите?

Ако бяхте спазили договорките за не разширяване на зоните на НАТО на изток,сега нямаше да сме свидетели на милитаризирането на този спокоен черноморски район.

Това е добре.Само че обърнете специално внимание на тиловаците да не се издънят .Повечко памук му е майката.Така и вие и ние и руснаците,а бе и вълка сит и агнето цяло.Смешници с тези изявления повдигате бойния дух на евро гейовете ли?Всеки ден ни облъчвате с подобни слово блудства.Хубавото че народа свикна,отделя триците от брашното,и иронично ви се присмива.

и си вярвате ве, дейба вашта мама дейба, не въ е срам. Да я сдържали! Русия ли почна първа войната, а! русия ли! мръсници сте политиците, навсякъде! навсякъде по света! Рядко някой да бъде почтен и да работи за народа! а клетви правят! ах вашта мамица тарикатска, ... затова сигурно някой средновековни владетели са колили наред

трябва да оправдават топлите си места и големите си заплати. Инак ще ги изметат с голямата метла.

ГОСПОДИН МАЛОУМНИКО,ВИЕ СТЕ ТАМ ЗАЩОТО ИСКАТЕ ДА Я ПРЕДИЗВИКАТЕ ,НЕ ВИ СЪВЕТВАМ ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ ,НАПОЛЕОН И ХИТЛЕР ГО НАПРАВИХА И СЛЕД ТОВА ГО ЯДОХА ДЕБЕЛИЯ

НЕПОПРАВИМ ЛЪЖЕЦ!!!

Столтенберг, дърт криптофашист такъв - ревеш за руска водородна бомба да видиш къде се навирате на баба Меца в бърлогата!

ПРЕТРЕПИсоросояд спасиПЛАНЕТАТА!!!

Дръжте се приятелски с Русия и няма нужда да стоите на границите и "сдържайки "я.

Ако един як осмокласник пердаши хлапетата от малките класове, това превенция на бъдещия криминалитет ли е?

от журналист на BBC, че видите ли, Русия води агресивна политика спрямо Запада, Путин му отговаря със следните контравъпроси: - от началото на 90-те години на миналия век, до преди две, три години, Русия прекратява абсолютно всички полети на стратегическите си бомбардировачи в отдалечени от Русия територии, а Щатите изобщо не спират. Русия вече не е била заплаха, тогава срещу кого са летяли американските стратегически бомбардировачи (т.е. с ядрено оръжие на борда)? - Русия има практичеки две бази, едната в Киргизия, по молба на тогавашния президент на страната и една в Узбекистан. И двете са били създадени в райони, от които безпрепятствено са влизали терористи от Афганистан. Целта е била те да бъдат унищожавани още там, преди да направят куп безобразия. А Щатите имат военни бази по целия свят. И искате да кажете, че Русия е агресивна? - военния бюджет на Русия за миналата година е около 50 млрд. долара, а на Щатите около 570 млрд. долара. Пак ли Русия е агресивна? - Русия ли дислоцира своите военни части и въоръжение до границите на Щатите? - какво правят американски военни части в Европа, какво прави американското атомно оръжие в Европа? Русия има ли ядрено оръжие извън пределите си? В Северна Америка има ли руско ядрено оръжие? - кой плътно е обградил границите на Русия с военно присъствие? Въпросите /отговори/ на Путин продължаваха в същия дух и всеки разумен и здравомислещ човек можеше да си отговори. Журналиста на BBC само кимаше с разбиране и определено изпитваше неудобство и леко прикрит срам от мълчаливите си отговори.

Солти гола вода сте

Путин ясно им го каза ,ако нато започне война тази война няма да се води на територията на Русия

Еи супер. Вече и на троловете им стана ясно какво става. Света крачи бодро в упавление от тип ционистки управляем хаос с вещерското мото "Сдържите бузки братя че отвсякъде голям тур ви готвим по НАТО-вски". На тия от НАТО дали са им толкова дълбоки бункерите опа пардон задниците та си мислят че живеем още с разбиранията си от миналия век и не схващаме желаниято им да ни жертват в името на техния разкош. Верно че имат технологии за промиване на мозъци от всякакъв тип които не се изклиучват ден и нощ но дали са наясно че са само плашила в сравнение с колективния ум на онази част от населението които немогат да облъчат защото са минали критичната си граница от интелект и стоплят че само с едното си чисто намерение могат да изтрият всичко нагло и враждебно от кратата на и без друго квантовата ни реалност.

НАТО: Близо до Русия сме, за да я сдържаме....И как я сдържате, наведени и хванати за палците ли, тъпанар!?

Вие гледайте тя да не дойде да ви "сдържи" до Брюксел.

НАТО и политика на сдържане?!:))) Та те са отговорни за почти всички войни през последните 25г. Милиони цивилни жертви по света са на тяхната съвест. Нещастници!

Чудя се как една банкрутирала държава финансира НАТО Като краде от съюзниците

че Столтенберг не иска да остане без работата си, без властта си, без многото хиляди като заплата. Ама да насъсква държавите една срещу друга, да печели от конфликтите - това е голям гряхи той ще плати за това!

Толкова арийско семе хвърлиха германците в Норвегия, а какви боклуци са оставили.

от какво да я сдържате, бе, опулено и озлобено г-до? Вас трябва да ви удържат с усмирителни ризи, че мярка нямате в кражбите, убийствата из целия свят. Малко вече ще си свивате "стандарта", няма вече какво толкова да крадете...

Не стига, че е фашист, ами е и хомосексуалист. Давай, майн фюрер, води ни- в Сибир на лесоповал, хаха.

Копелето се обърка. Искаше да каже, че НАТО продължава да създава терористи и да подкрепя тероризма и сепаратизма. Но вероятн е от въленение, защото в скоро време ще трябва да си търси нова работа. НАТО е изчерпан проект. А подобни приказки са за наивниците. Ако се окаже, че американизмът наистина е победил пред глобализма и Тръмп изпълни поне това предизборно обещание да закрие НАТО всички от алианса ще трябва да се спасяват през глава. Но реториката на Тръмп е и много опасна. Последният път когато в Европа се заговори за Единна Европейска Армия и реалната необходимост от НАТО, САЩ напднаха Югославия, за да докажат, че има нужда от НАТО. Опасявам се, че и сега може да стане нещо подобно. Една хубава война с Русия ще бетонира НАТО за поне още 50 години в Европа! Но какво ще остане от Европа и Балканите САЩ не ги е грижа, защото океанът е огромен!

война на Нато с Русия? И без САЩ? Това ще е голям смях. Само Финландия може да води война - натовците трябва да се моят да влезе при тях, че иначе войната ще бъде само - "стискай бузи и води в плен". Къде има европейска армия - полската ли ? Където нашите наемници бяха по-добре от тях в Ирак?

Тогава и Русия трябва да ви обгради съвсем, за да ви сдържа. Ако могат да се сдържат нацисти. Ти малоумен ли си или ти се иска народа да е малоумен?

кой е нацист? еврогейовете ли?? Звучи като виц. А Европа - кой не я е хванал, той не я е натаковал - то руснаци, то американци, то арабски бежанци. Ние да внимаваме в Източна европа какво става, ония да ги осавим да се оправят как могат.

Столтенберг говори, като че руснаците не са ги били толкова, че да спрат да се месят в европейските войни шведите. Заплахата, която се съдържа в лицемерните му думи, е опасна за мира в Европа, пък и в света. Ето затова НАТО е агресивен блок, макар нашите страхливци да се хвърлиха натам, като че няма алтернатива.

От какво да я сдържате? Ако не бяхте разбутали Украйна, Русия нямаше да тръгне да си връща Крим. След призивите на майдана да се избиват москалята и масовите убийства на руснаци (както изгорените живи в Одеса), след заявен интерес на новите управляващи към НАТО, Русия разбра че цялата дандания е за да я лишат от черноморска военна база и да се настанят (НАТО т.е. САЩ) на границата и. Тогава вече Русия си върна Крим. Или може би НАТО сдържа Русия да не се сражава срещу ислямска държава?!

няма как Севастопол да стане американска база-тези арогантни хамерикански дженерали изглежда изобщо не познават историята. Щяха да ни скапят и черноморието с техните непрестанни учения и простотии.

нАТО Е ИНСТРУМЕНТ НА САЩ КОЯТО НЕПРЕКЪСНАТО СИ ТЪРСИ ВРАГОВЕ ЗА ДА СИ ПЛАСИРА ОРЪЖИЕТО И БАЗИТЕ И ДА ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА

Батальоните на нато-хихихихихи... При конвенционален конфликт руснаците след месец са в Лисабон...При сегашните условия.

Добре де. Ако и Русия реши да сдържа САЩ? Ще им ли е приятно? А това за колективния договор и 11.10... То май трябваше да го приложат срещу себе си, и по-точно срещу ЦРУ, и всякакви други сатанисти.

А Русия като беше на колене, защо пак бяхте отгоре и? Какво сдържахте тогава?..

А вие думата диалог чували ли сте ...тъпанари.НАТО далеч от границите на Русия ...

маи нато няма пари да играе с терористите

Думите на Виктор Суворов за ссср и русия от книгата Освободителя звучат актуално и днес: Убеден съм, че само страна, към която хората тичат на тълпи от цял свят, има право да съветва другите как трябва да живеят. А страна, от която хората си проправят път през границата с танкове, отлитат със самоделни въздушни балони и хипер-звукови изтребители, промъкват се през минни полета под картечен огън, преследвани от глутници служебни кучета, такава страна никого и на нищо не бива да учи. Тя няма такова право. Преди всичко въведете ред в собствения си дом. Създайте такова общество, че хората не от нашата страна към чужбина да копаят тунели, а към нас някой да се старае да прокопае такъв тунел. И едва тогава ще се сдобием с правото да поучаваме другите, и не с танкове, не с грохот на веригите им по паважа, а с добър съвет и личен пример: гледайте, любувайте се, заимствайте опита ни, ако ви харесва.

и кой е решил, че са актуални днес? И защо, след като над 5000 германски фирми оперираха в Русия, САЩ започна маневри да развали всички взаимоизгодни сътрудничества и да сблъска Германия с Русия. След като удачно зомбира глупачката -канцлерка. Защо народите в Европа упорито се обявяват срещу натрапените от САЩ санкции срещу Русия и се опитват всякак да възобновят сътрудничеството? И защо много европейски фирми не спазват никакви санкции. Ти идиот ли си8? Малко си объркал адреса, в бългатия не сме туземци и отлично знаем кой какъв и и кой взема пари за коментари. Глупак!

със Суворов. Преди да пишеш глупостите си, би трябвало да знаеш, че в последната си книга той много неща ги отрече, каза, че бил сгрешил. Та, не бъди като тъп папагал.

Ако я "сдържате" с резултатността, с която бомбихте пустинята толкова години - направо ви тургам пепел...

симо

Да я сдържате?????А защо НЕ я приобщите към,, ОТБРАНИТЕЛНИЯ,,съюз като просто я поканите в него????Нали е КОЛЕКТИВЕН??Или то само терористите приобщавате,след като унищожихте сума ти ЗДРАВИ И ЦВЕТУЩИ държави.

се дръжте за топките, та като Ви заритат поне там да не Ви боли

кой ще сдържаш бе муньо,ако излезе мечката от бърлогата няма да се спре,ще ви изяде с парцалите

Тоя нещастник ще го отвее вятъра дето духа!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Само почакай лицемерен глупако, щом това е тактика на сдържане а не е агресия. Вярвам да нямаш нищо против и Русия да я приложи тази тактика спрямо вас. Та ще дойде и тя близо до вас ( до САЩ) за да ви сдържа, та да видим каква песен тогава ще запееш.

Абе педераст Столтенберг, всичките ви усилия бяха да разбудите мечката. Сега дупе да ви е яко.