Едновременни военни маневри на Русия и НАТО (обновена)

Русия започна военни учения в Калининградска област успоредно с маневрите на НАТО в балтийските страни и Балтийско море - със "съпоставими" въоръжени сили.

Обратно в новината

Коментари - Едновременни военни маневри на Русия и НАТО (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧУК

...маневри, маневри ама ей ся са сбиха!

Леле изпратили са B2 !Ужас!Руснаците са изпаднали в паника!Какво ще правят?Сега малко по сериозно,Този боклук B2 руснаците ще го свалят за минута.Такъв самолет е ефективен срещу бананови държави,а не срещу най силната(ДОКАЗАН ФАКТ)армия в света.

НароденСъд 2

"Извинете ни. Не знаехме, че е невидим." - вече използвана реплика, по отношение на самолеси с технология "Стелт". :))

Възбудеността на русофилските тролове говори, че с Мужикистан нещата не вървят на добре. Като човек, живял и работил в Русия, мога да кажа, че: - няма толкова шизофренична държава - няма да ги бъде дълго в този им вид и с това поведение - намират се на светлинни години от нормалния, развит свят. Това е и причината мужиците да щъкат като изоглавени из Европата и САЩ, стремейки се да се измъкнат или да изпратят децата си да учат там. И накрая, ако Русия стане нормална, демократична страна, може да постигне много повече, отколкото ако се прави на караконджо, плаши всички наоколо и плещи за славянско православие. Това не го ли схванахте, промити тролчета?

Остави Русия - каже нещо за Каубойленд! )))

Аз

Е... аре ся... Той в Русия се е омъжил, за Русия знае...

А на теб,кое ти дава основание да си мислиш,че Русия може да бъде победена във война? Наполеон,Турция,Хитлер??? Не,бе питам,просто ми е интересно!:)

не издъхна ли в някоя канавка вече?:) Е то като ти е омекнал ти вече си мъртъв просто си зомби което още диша и бълва помия:)

Дедо видно че не долюбваш Русия.Но поне ни спести дългите си разсъждениия ,които и без това не са особено интересни!Бил там,били шизофреници,трябвало да стане демократична(И идиотите знаят че Такава държава демократично не може да се управлява),въобще много пристрастно.....

Започна играта на нерви и разузнаване, без бой, на противниковите сили и възможности.

Аз пък с нетърпение чакам да се почнат наистина-с много гръм,трясък,жертви и трупове!

Никакви илюзии не трябва да се хранят спрямо китайците. Азиатското коварство е ненадминато и неразгадаемо за бялата раса. Чак като усети ножа да врата си, белият човек схваща, че е попаднал в капана на усмихнатия азиатец. Разни континенти, разни цивилизации, разни ценности и приоритети.

На злото трябва да се реагира незабавно. Това е поуката от времето на Хитлер. Добре, че НАТО се усетиха навреме, макар и с малко закъснение. Наглото руско джудже от жестове и дипломация не разбира, затова трябва целият свят да се изправи срещу него. Така и става - вижда се от края на материяла - Китай се включва в международни учения, с участие и на САЩ. Така и трябва да бъде.

да де, ама май "Хитлер" е по-скоро САЩ и НАТО. И предишния път Русия не беше "Хитлер" --- май си забравил историята.

НЕЩАТА ОТИВАТ КЪМ ВОЙНА. Предупреждавам ви, пригответе се докато е време - после да не кажете че сте изненадани.

Крайно време беше!Имам предвид за войната!Даже се чудя защо още не са я започнали и какво чакат!Иначе,за предупреждението-отдавна сме предупредени-още преди около пет години! Аз специално съм ЗА войната да започне колкото се може по-скоро! САЩ и ЕС трябва да бъдат СМАЗАНИ-веднъж и завинаги!

Паисий

И аз пиша тук от 2 години че отиваме към нова световна война... ! не знам дали съм ЗА. Никой не ме пита какво искам. Просто казвам какво ще се случи, защото ...ще се случи.

Не разбрахте ли, че в съвременния свят има една група държави, на които не може да диктуваш условия,особено от позиция на силата. Какво като НАТО дрънка оръжие по границите с Русия.Ще постигне още по-голяма консолидация на нацията.Народ, преживял Ленинград, Сталинград, ВСВ като цяло трудно може да бъде сплашен с оръжие.Преговори, дипломация, това е подхода.И реалистичност в този подход.Колкото и да им се иска на САЩ военноморска база в Крим, това няма да се случи.Така, както няма да се случи руска такава в Пърл Харбър.Останалото е самоубийство.Защото дори да не ги изстрелят, а само да взривят боеприпасите си и света ще изчезне.Помните какво причини Чернобил с един аварирал реактор.Мощноста му бе , колкото този на бомбата в Хирошима.А умножена по 10000.....

Асе, приятелю, това, за което пишеш, че иракския сатрап унищожил народа си, че окупирал суверенна държава ни го набиваха в главите казионните СМИ, така че и ние нещо сме прихванали.Да, ама наказателната и освободителна за Кувейт мисия бе през 1991 г.Януари.И остави Саддам Хюсеин на власт.Веднага ще прибавя-да, той и "кликата' му избиваха една определена част от народа си-кюрдите в Северен Ирак.Случайно да си чувал, че същите тези кюрди обитават и Североизточна Турция, като отношението на съюзника на САЩ не е по-различно от този на съседа му Ирак.И действията бяха също толкова брутални.А Саддам бе обесен при втората агресивна война на САЩ.Така че, Асе, не нам. Саддам в никакъв случай не е ангелы но и

така е, когато Турция избива кюрдите - това не прави впечатление на САЩ и за никакви права не се говореше и никой не сваляше правителството в Анкара с нахлуване на армия и удари на 6-ти амер.флот!

Всъщност обгазяването за което обвиняваха химика Али е съвместна акция на турската и иракската армия срещу ПКК, нещо за което единствено Федерална република Германия се възмути по онова време. И то само защото голяма част от кюрдските бeжанци от Турция се натресоха в бундес републиката че и мъкнеха видео и материални доказателства че турците са използвали техника отпусната като военна помощ на Турция от същата тая ГФР... ама тия кучи синове са си наши кучи синове дето се вика;)

Жалкото в този случай е че това не е сблъсък м/у доброто и злото, както сме свикнали от филмите. Имаме противопоставяне м/у двама ЛОШИ и то най-големите.

Ами затова когато избора е между две зла иабираш по малкото....Русия! Поне са славяни и винаги са ни помагали за разлика от тия фашизоидни хамериканци които сринаха цялата ни индустрия за 25 години.Тои затова сега сме си бананова република.....

Ти в ред ли си бе, човече, москалите били славяне ??? Татари, печенеги, монголи,..., и други подобни азиатоиди е варваристанската популация.

Дреме му дреме му, даже много му дреме на дребното юдеохазардско боклуче от кремъл, затова се пъне да показва мускули.....строял модерна армия, а през тнова време другите стоят и го гледат....е не им е лесно на дебилите с едноклетъчни мозъчета на червени гниди щом пишат такива неща!

Военната надпревара преди време съсипа икономиката на СССР и източния блок. Сега едва ли ще е различно.

отново ползват добре изпитания метод

Китай си има сметки за уреждане с Япония, Тайланд и Филипините, които са съюзници на САЩ. Това си е - за да си успешен политик, трябва да владееш шахмат и фехтовка. Само дано при тези учения нашия Плевньо не го хване логореята пак да се изказва дълбокомъдро и велегласно.

Китай е най-големия съюзник на САЩ в далечния изток... просто проследете съвместните им действия в съвета за сигурност на ООН и ще видите братскат им любов от 1974.

Китай изпраща четири военни кораба, които да участват в съвместни военни учения с кораби на САЩ. Дребнато диктаторче в кремъл май започва да дразни и китайчетата, а това ще се окаже доста опасно за здравето му!

Какво да се драазни Путин....човека си строи модерен ракетен флот, модерна авиация, модерна армия и военокосмически войски. Какво му дреме кой къде и с какво маневрира. Ако ще НАТО с калинки да маневрират какво му дреме на Володя?

Китай иска да покаже по-отблизо на САЩ с какви военноморски сили разполага предупреждавайки ги по този начин да не се месят в спора им с Япония

Китай от далечната 1974 година е в един политически отбор със САЩ, като техни офицери на разменни начала преподават във военните училища на двете страни. През 1978 година е подписан първия договор за продажба на оръжие между двете страни. САЩ подкрепят китайската теза че Тайван е неделима част от Китай и рано или късно ще се върне под крилото на Китайската народна република... А, да и наскоро се разбраха за новата Китайска военно-морска база в Индийския океан,като до момента Китай снабдява с горива и храна американските кораби около Сомалия, докато тихоокеанския флот доста често бункерова в Хонг Конг. Въобще до момента Щатите никога не са се проявали като принципни антикомунисти а просто като антируски настроена държава, затова не един и двама са комунистическите лидери получавали пари след като са декларирали анти руски мироглед.

прав си: ДАЛЕЧНАТА. Тези гео-политически комбинации са от едно отдавна отминало време... времето н акисинджър.. той сега пелтечи но настоящите и всъщност от 15 години управляващи са съвсем друга бира... САЩ и Китай са много сериозни противници. Просто опитите на америка да подтисне икономическия дракон (contain му викат това е от техната доктрина не си го измислям) чрез азиатски "пивоти" не направиха нищо друго освен да озлобят Китайското население и да разгневят Китайската Комунистическа Партия... засилвайки връзките между Русия, Китай, Индия, Бразилия дори Южно африка залита, да не говорим за другите страдащи от задушаващата политика която САЩ налагат на "съюзниците" си. Ще ядът дедовия много скоро, ако продължават с безувното си ръчкане навсякъде по света. Проблемът е че вероятно наистина ще бъде термоядрена тази война. Но с тези безумци и фашисти в САЩ и Г: явно нама друг изход! Може би всенародно възстание в "запада" но едвали - фашагите на власт ще използват НАТО по единственото му предназначение - да избият собствените си населения... такаче надеждата е малко за човечеството.

Америка щяла да бъде изпепелена, а през това време в мужикия комунизмът ще цъфне и ще върже......ей то бива идиоти но чак толкова и за България е множко....дребното човече путлерчо да се сърди сам на себе си, успя да се изолира от света, китайчето му наби канчето и той без време се съгласи на ненамеса в други държави пък сега му е криво!

беше и умря със СССР.Ако приравняваш СССР с Русия,тогава какво прави САЩ на територията на Социалистическа Република Украйна

Путин от напъване, накрая ще се на*ка!!! Колко може да издържат руснаците да плащат такива мащабни учения??? При НАТО става дума за бюджети балансирани между всички участници, а Русия си ги плаща сама! Забавен е Путин!

блокирани от Хитлер градове на Русия измряха милиони от глад,военната и индустрия стремително се развиваше и в края на войната превъзхождаше тази на Германия

няма друга нация, която така скоропостижно да избие толкова милиони собствени съграждани - както го прави Русия!

А колко дълго според Вас Сащ може да раздува финансовия си балон?ВЕЧНО?

ползват предимно еднотипни заучени фрази и лозунги подобни на тези от времето на комунизма само че в случая рекламират политиката на САЩ,който вече драстично наподобява бившия СССР и това изразяване на пишещите им наемници е напълно разбираемо.Те пишещите се определят като прозападни демократи а всъщност са синовете на комунистите които те изпратиха да се учат на Запад.Обикновения човек не можеше да излезе от България.И бащи и синове пренебрегват всичко българско в името на това да заемат васално място в администрацията на силните на деня.Бащите бяха интернационалисти а сега синовете са им глобалисти.Ако се случи политическата ситуация да се обърне и Запада изгуби интерес от нас същите тези дето сега плюват руснаците ще се заемат активно с прокарването на тяхната политика. Въпросът е ще се появят ли най-накрая хора които да се интересуват и работят за българския интерес без да го обвързват с техния личен който зависи от този на САЩ или Русия.

Аз

Търся да закупя индустриални количества плажно масло номер 2 милиона.

И що така, китайците си играят на учения с американците , а не с руснаците? Нали бяха много гъсти? Малкия Пу сигурно е скъсал някой менискус от новината.

Не беше лошо когато Клинтън беше президент. Моника Люински му изсмукваше агресията и САЩ кротуваха. Буш и Обама дрънкат оръжие и където двама се събрали, те трети.

Обама е от най-неагресивните президенти на САЩ и един от последните такива. Под агресия имам предвид, че не защитава с хъс световния мир и дава троха надежда на злото, че има някакъв шанс, но това е само привидно.

"световния мир", "злото" липсват "демокрацията" и "американския начин на живот" и колекцията от СНН клишета щеше да е пълна. Проблемът ти е, че на подобни лозунги вече се връзат само дебелогъзи американски домакини, но за сенатор поне ставаш.

За какво миролюбие ми говориш ,та по времето на Обама бяха разпалени най много конфликти с помощта на ЦРУ. Накрая стигна до там да насъсква европейците срещу Русия.Ако на това му викаш миролюбие ,какво ли щеше да бъде военнолюбието му.

Доган, къде ги четете тези глупости бе, човек?

Горките риби, честно!

SABER STRIKE- САБЕР-на иврит значи Нещастие Потоп.Напоследьк стратезите от НАТО наричат операциите си с кабалистични еврейски имена

Ако ги няма американците в Европа НАТО няма никакъв шанс. Русия може да смачка всеки агресор включително и с тактически ядрени заряди и крилати ракети. Но за разлика от САЩ и НАТО тя не е толкова агресивна и настъпателна.

е да, ама ги има и ние сме благодарни, като членове на НАТО. Турция също е много силна страна откъм военно и икономическо отношение... рашата няма никакъв шанс, още по-малко с крилати ракети... крилата мразят русия!

По-рано предвидих, че войната ще започне след 2 до 5 години. Основанието ми бе, че украинската и полската армия трябва да укрепнат и да се координират. Но изглежда нещата ще се развият по-бързо. Първи етап - провокации, втори - директни сблъсъци, Русия ще навлезе в Украйна и трети бомбардировки от САЩ и НАТО, война с източно европейски войски срещу Русия. Това е постижение и надежда на САЩ. Но има и други варианти. Затова САЩ бързат.

войната м/у Русия (+КитайиШанхайския механизъм за сътрудничество ИранИндия Казахстан Океания!!!) няма да е в европа, тя ще е термоядрена и американският континент ще баде изпепелен за минути след военни действия с/у Русия. Това че бутат в украйна този път няма да ги спаси! Всички знаят че някакви марионетки, макар и горящи бременни жени живи, не са източникът на агресията. Този път подводниците и орбиталните оръжия и вълновите оръжия и бог знае още какво ще достигнат истинския войнолюбец!

Индийците на са в много любовни отношения с Русия, Китай - където му е изгодата. Океания (Австралия, Нова зеландия) незнам как ги причисли към руския блок. А всички си мечтаят Казахстан да им е приятел.... Абе странно !

Ако не беше червената армия,в цяла Европа- включително Англия,щаха да говорят на немски.

А така другарю, ако не беше червената армия... А на целите балкани щеше да се говори на Български... ако... Ама не...

Ако Германия не беше нанесла изпреварващ удар срещу СССР а се спазваше договорът Рибентроп-Молотов, сега в полвин Европа щеше да се говори на немски а в другата на руски!

Там е работата, че в цяла Европа щеше да се говори руски, затова немците удариха. Така поне си имаха 2 златни години и още 3 висяха.

Б - 2 "стелт" е невидим само в Холивуд, в Сърбия през 1999г. го свалиха с обикновено руско ПЗРК - преносим зенитно ракетен комплекс тип "Оса" в момента "великата национална гвардия" на Украйна над небето на Донбас има свалени над десет свалени бойни самолета и въртолета с такъв вид ракети. Е факт че не са "невидими" като тези Б - 2 на чичо Обама.

Малоумна рабода. И едните и другите малоумници показват мускули вместо да седнат на масата за преговори и да се разберат като интелигентни хора те си мерят п...ите. В тези времена такова поведение е недопустимо. Връщаме се назад вместо да вървим напред.

Ми то няма интелигентни сред хамериканците. За тях долара и световното господство е над-всичко. Дори над разума и угрозата от самоунищожение.

Лошо. Няма да се стигне до война, но има друго. Военната надпревара ще изтощава бавно, но сигурно страните. Въпросът е коя икономика ще издържи по-дълго ...

На пръв поглед, заглавието на този пост може да се възприеме като донякъде хиперболичен от онези, които все още имат впечатление на полицейски управления на Америка като бастиони на безопасност, предназначени ", за да се защитят и да служат на" населението на "страната на свободата." Въпреки това, каза впечатление ще бъде своевременно отмива при четене статия в днешния NYT които позовавайки се на данни на Пентагона, разкрива, че при администрацията на Обама ", полицейски управления са получили десетки хиляди картечници; близо 200 000 боеприпаси списания; хиляди парчета камуфлаж и оборудване за нощно виждане;. и стотици заглушители, бронирани автомобили и летателни апарати " Което повдига въпроса: срещу кой точно е полицейска сила на Америка, и от разширяване на администрацията на Обама, която стои зад този тих милитаризация на местните полицейски сили с оръжия, които обикновено се наблюдават при военна зона, подготовка за война ? гуг траслате толкова може

Днешните войни не са за територии, а за "контрол над зони за експлоатация на природни ресурси". След Афганистан и Ирак в Пентагона правят нов модел за всеобщо господство. Светът е разделен на две части: 1)център около САЩ от развити страни, и 2)периферия, икономически неразвита и нестабилна. Ролята на Пентагона е да обезпечава достъп на цивилизования свят до ресурсите на нецивилизования, който няма да може да се възползва от тях. Балканите, Централна Азия, почти цялата Африка, Южна и Централна Америка са захвърлени в периферната зона. Този модел беше тестван в Либия и сега ще го опитат спрямо Русия и Китай.

Да, ама не. Този път Пентагонът не е познал. Русия и Китай не са нито Либия, нито Ирак.

Русия и Китай може да се държат. Но България я стъпкаха.

Очаквам с нетърпение да започнат серия неволни инциденти.

Русия отдавна е довиждане,не случайно всеки който направи някой милион отива да живее в чужбина,очакват я хиляди военни конфликти и със множеството народности и националности и мюсюлмански религиозни фанатици,със анексията в крим путин всъщност им развърза ръцете- военна партизанска борба,атентати и оскане за референдум,браво товарищ путин

Чета по-долните постове кой е по-по-най от двете противоборствуващи сили тръгнали да се учат из супника наречен Балтийско море та си спомних как през 2012 по време на предизборните митинги на демократическата партия на САЩ бяха лепнали колаж с бойни кораби за да повдигнат духа на ветераните като им покажат бойната мощ на страната им... Само дето колажа представящ уж американски бойни единици се оказа съставен от снимки на кораби от състава на Черноморския флот на Русия.

Че кво кат? плEVNелиев беше сложил скалите от Колорадо. Начи сме квит. :))

Епа, видела жабата че подковават вола и она дигнала петалата ;)

САЩ започнаха войната на 11 септемви 2001г. . Войната не е срещу Русия или Ирак или някой режим някъде по света. Войната се води на всички фронтове и е срещу Европа! Унищожаването на цивилизацията посредством геноцид изисква ресурс който е на територията на Русия. Силната армия на САЩ е временно оръжие в ръцете на Злия архитект. Армията на САЩ ще бъде история скоро след като си свърши задачата по охрана и отбрана на геноцидния модел на демокрация по света! Надеждата е само в Русия.

Безкрайно съжалявам от бързане Ви поставих минус,а искам да ви пиша +10.......колко истина има в коментара Ви!!!

Господине според конститутцията на САЩ президентът им има право да слушка конгреса и сената а губернаторите имат повече власт в съответния щат от президента, за сметка на това американския президент има право да започне военни действия и да изчака 30 дена преди да поиска одобрението на конгреса и има конституционното право да провежда външна политика по свой вкус, затова и всичкото американски президенти се юрват да се бъркат из световната политика т.е. там където ще им е по-лесно да поискат прошка вместо разрешение от конгреса и сената.

А сега ако можеш да обясниш защот точно в Русия а не в Китай,Индия или Иран примерно?

Докато в света си мерят п.шките ние се чешем по т.шаците и по форумите :)

Абсолютно си прав! Българинът обича да е анонимен - гледам ги в "Часът на Милен Цветков" тичат с микрофон след хората и им задават въпроси - никой не иска да си каже мнението по телевизията, да не го видят - бягат от публичност, ама във форумите, дават акъл.

Ще бягат я! Всички добре знаят, какво трябва да говорят! Знаят, кое е безопасно да се говори. Знаят, че някои неща не трябва да се говорят официално, опасно е, че и безмисленно опасно!

Що така се страхуват хората...нали орехчето ни освободи от страха и полицейщината....а в този форум само пенсии драскат глупостите си и се кълнат във вярност на Русия......страхотни патриоти но това не е новост за БГ,от освобождението ни Русия ни има като своя губерния и тук винаги се е подържала една пета колона български предатели а сега вече и еничери.....хора които стават само за скраб и трябва да отидат по прдназначение!!!!

1999г. - Източен и Западен Берлин! Разлика - убийствена! Победители?, Победени? Кой - вечния въпрос! Защо - защото така!

Много си алегорична....

Някои държави си имат армия и правят маневри и учения , ние българите само разтегляме локуми и си бъркаме в носа.

Нас ще ни защити НАТО. Дай боже, да не ни се налага....

БРЦК

Само да не ни защити колкото защити Кипър.

Русия планува военни учения край Сан Диего. България, Полша и други страни от нато ще проведат успоредни маневри от страната на НАТО.

Понеже икономиката на САЩ загива, потънаха на няколко пъти, Китай им е главен кредитор, търсят начини за съживяване. Това са ученията - най-много се печели от военна индустрия. А Путин да не е луд да ги гледа ... Веднъж вече историята показа на Сталин, че не трябва да вярва на разни пактове и договори.

Икономиката на САЩ загива, ама е на 1-во място в света! Китай е на 2-ро, а на "Великата Русия" на 120-то!

Теб това какво те грее? Не го приемай толкова лично....не се вживявай..... намери си други кахъри, или си нямаш?

Колко си т.п и далече от истината...........

И аз ако имах печатница за долари, който съществуват благодарение на петрола и аз щях да съм номер едно. Американската икономика в момента е като къща от карти за игра.

ма то от платени подлоги с мозък колкото супена лъжица каквод а се очаква!! Как е задницата ти ...добре ли поема еврогейските ценности на Вурста на Кончитка?

Има потвърдени сведения от Пентагона, че няколко хамерикански ,,тюлени" се загубили в Балтийско море. Предполага се,че са се удавили. Други хамерикански ,,тюлени" са забелязани пред една психиатрична клиника в Рига. Трети предварително са подали молби за напускане на хамериканската професионална армия ...

То не е като да гледаш по телевизията ил икато да стреляш с ракети срещу камилари. Тук срещу себе си имаш подредена, подготвена и добре въоражена армия. Различно е усещането когато ти среляш, НО отсреща ти отвръщат.

"Различно е усещането когато ти стреляш, НО отсреща..." Да не е почнала война? Абе я се освестете малко, закусете, пийнете кафе... И се успокойте ! Тия двете армии изобщо не се срещат, ама изобщо. А инциденти стават при толкова хора, събрани на едно място. Е, има разлика в отношението, някои търсят пострадалите, а някои други ги оставят да се издавят в подводница !

Това къде го прочети - в мАсковский кАмсамолец ?!

Само един въпрос към злостните защитници на ДЕМОКРАЦИЯТА: в качеството си на какви и от позицията на какво САЩ в края на 20-ти век нападнаха, окупираха и разрушиха една суверенна държава,като избиха политическия и елит и назидателно обесиха нейния лидер Заддам Хюсеин? Клишета от рода на санкции на ООН не минават.Всъщност, там нямаше и санкции.

В същност "лидера", когото оплаквате освен, че избиваше собствения си народ окупира суверенна държава и беше заплаха за мира в района. Русия не се противопостави на операцията, а почти всички страни в ООН я подкрепиха.

Лидерът избивал собствения си народ. Опс, точно както в Украйна. Бил заплаха за мира в региона. А сега де, ами тези от майдата?

Операцията в Ирак я подкрепиха само четири държави в ООН- САЩ, Англия, Испания и за ваше учудване България.

Тия глупаци (и двете страни) се убиха като кучета миналата година и сега напират отново - искат всяка година апокалипсис ли какво - пълни идиоти .... Добре, че там някакви висши сили имат начини да направят каквото си искат с тях и в крайна сметка излизат като едни дечица от яслата, които си играйкат с железца (САЩ И Русия)

Путин се хвана на въдицата. На Запада, тези маневри бълха ги ухапала. А за Русия -яко бъркане в бюджета. Не разбра ли, че не може да мери мускули с десет пъти по голяма мощ на запада. Като направят още две три маневри и Разпутин се опита да е равностоен - руснаците ще започнат да събират усилено гъби из брезовите горички. Жалко за обикновения руснак. Коментар на ДОН БАЗИЛИО, .Някои бяха казали, че ДИР,а е руска издънка. Сега се уверих - на тази истина реагираха около три пъти повече с минуси без аргумети, което показва, че съм прав. Навремето Рейгън вдигна мизата за самоотбрана и СССССССР издъхна моментално. С Путин ще стане същото.

По времето на Рейгън, налагаше ли се периодично да правят поправки в конституцията и да вдигат тавана на дълга?

Да, ама наще - правиха петилетките 5 за 4, после дойде самоуправлението и накрая глинените крака на СИВ поддадоха и така.

Ти в ред ли си? Защото нещата които пишеш са пълна глупост, да знам че си източник на простотия ама чак пък толкова? Ти май не знаеш че в последно време руснаците провеждат учение след учение......Ако това ще ги доведе до просешка тояга здраве му кажи...Де и нашите жалка армия да имаха толкова учения колкото руснаците..... В момента по боева подготовка руснаците са много по напред от почти всички европейски държави...Може би дори са по добре тренирани и от американците...Да добре чу от американците!! И Защо ли? Ами затова че американците всичките им учения са на компютърни игрички, ама едно е компютърна игра друго е истинско учение където чоек придобива опит на полето прир азлични климатични условия и различни бойни задачи!!!

Абе кое точно беше Калининград? Да не е територия, анексирана от Русия? Аааа, това е невъзможно някак си - те руснаците така не правят. Това го правят само НАТО !

Добро утро русофили, явно вече събитията в украйна след гръмката анексия на крим не са ви по вкуса,явно и долара не се срина и ес не се разпадна ,и китай си прави учения със сащ а не с путин и изобщо лоши новини ,но разбира се едни военни учения ще ви вдигнат главите,какви хубави оружия има русия как хамерика умира от страх,няма ли по останкино да ги дават по телевизията ученията да си ги гледаме ,както хубавото старо време ех мечти къде е комунизма и братския съветски съюз........... Не путин е демократ ,и миролюбец долни лъжи са това че ппдкрепа милярдерите олигарси изнесли парите на русия ,там е прекрасно няма незработица,като отвориш бизнес вместо рекетиори с анцузи и бухалки,идват да те поздравят и побелаят успех,никой не напуска русия тя не си е намалила драстично населението,напротив особенно сега руските жени ще раждат двойно и ще настигнем хамериката след 100 години,в момента се разработват хиляди научни проекта в които са впрегнати най видните световни мозъци ,путин не може да смогне да им издава визи и руски грабданства..... Още малко друзя до победи,урааааааааааа

Дръж приятелите близо, враговете още по-близо.

По-редовно си пии хапчетата или отиди на контролен преглед да ти изпишат някакви нови.

Тия руснаците за 60...70г така и неразбраха, че да се перчиш излиза скъпо, а като си скъсаняк даже пагубно. Тоя фимл го гледахме веднъж, но някой не са си направили изводите и ще го изгледаме още някой и друг път. Краят му обаче е ясен и няма нищо ново в него.

ДА излиза скъпо, особено когато си разрушиш 2те кули и убиeш 1-2к сънародници за да защитиш бюджет за война от 500-600 милиарда. Само че балъците с тези икономически балони се прецакват сами. Въпрос на време е няколко щата да се отделят, вече е имало референдуми. Това се потушава със сила и убийства, но пък затова през седмица излиза някой който убива 10тина други. Въпросът е какво ще стане когато излязат 100к изперкали и убият 1 милион. Аз война в Европа не искам, но нямам нищо на против да има в северна америка!

Е паднали кулите и си убили 1к хора, дневната статистика за русия и другарят Сталин. Само по този показател руснаците печелят. Щатите се разделяли и ставали убийства на 10 човека. Не е като да натовариш разни народности по влакове и айде в сибир или под ножа?

Радио Москва днес каза че танк Т-34 е направил маневри и е застрашил Леопард 2 и Ейбрамс. След така развилата се ситуация американците и германците са са се изплашили и са напуснали армията. Случката е аналогична с инцидента с свръх модерният 50 годишен Су-24 при който капиталистите пак избягаха!

Капиталистите имат поне грам здрав разум за да не предизвикат трета световна война. Комунетата от друга страна нямат какво да губят

Не харесвам нито САЩ нито Руснаците, но ми е интересно колко офлайн чуждопоклонници(русофили за които Русия е на над всичко-вкл. България) ще повярват...

Глупости пишеш...Всички военни конфликти са предизвикани от сащ и израел видни световни капиталисти. А т.н. трета световна война вече е в ход...И военни сили на нато са окупирали Украйна...

с цитатите на радио "Москва"! Ползвайте си ги за вътрешна информация!

Гаварит Масква..... Сегодня... И така 70г. глупости на които само недоклатен пишлигар би се вързал е и русофил на който са му изпили неговите и малкото мозък, който вероятно е имал. А може и грам да е нямал, като оня по-горе дето пише за Т34.

Коментара за Т34 и радио Москва беше ироничен ...

Дали САЩ са цивилизована държава??? Хамериканците живеят за чужда сметка, убиват за сметка на другите, рушат и опустошават пак за чужда сметка, далеч от своята територия. Това е фашизъм в хамерикански вариант. Историческата справедливост изисква на това да се сложи край. Има страна и лидер, които могат да побеждават фашизмът във всичките му варианти. Това естествено е съвременна Русия със своя Президент,.

Лидера го избират на избори.

Лидера им го назначават чрез избори. Те избор нямат.

По-голямата част от пишещите във форума американофили живеят и работят на запад.Това определено пречи на нормалния поглед върху събитията поради два факта:промити мозъци(определено източници на информация са казионните СМИ);от горепосочения факт произтича и клишираното и едностранно мислене.Един вид дежа вю, но с обратен знак.