Маккейн и тюркмени: Руснаците удариха сирийски бунтовници

Сенатор Джон Маккейн и сирийските тюркмени заявиха, че руските въздушни удари са поразили позиции на Свободната сирийска армия.

Обратно в новината

Коментари - Маккейн и тюркмени: Руснаците удариха сирийски бунтовници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна не беше изпълзявал на слънце. Ама понеже досега видяхме какви ги насра Мак-какъв беше в Афганистан, в Югославия, в Либия, в Ирак, да продължавам ли? И понеже в горепосочените страни не виждам щастливи физиономии, нека сега някой друг да опита да оправи нещата.

Е господин Маккейн,те майче нещата се повтарят,както във Виетнам!Ще си приберете насраните задници отново в Америката,ама този път може и да изядете дървото от своите недоволни в къщи,защото на американците също им писва от вашата политика!Американското правителство да върви на майната си!Че то има ли место по земята,където те да нямат техни възпитаници и да не обучават противозаконно на държавите и на тяхното управление и кабинети ,военни формирования,действащи против законните правителства в тези държави!Асад не им играе по свирката на американците и затова е лошият управник!ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,то не може всички да са ПЛЮНКИ И ШВЕСТЕРИ БЕЗ ДОСТОЙНСТВО И БЕЗРОДНИЦИ,като "ГЕНЕРАЛ" Винету Магнолиев!

гого

веднага да изпратим наблюдатели да гледат кого бомбят, с какво ги бомбят , защо ги бомбят .... иначе .... "ще се оплачем в Спорт тото" както се пее в една песничка ...

Изхождайки от факта, че Макейн е бил военнопленик по време на Виетнамската война,пристрастеноста му към мюсюлманите започва да бъде съвсем прозрачна.

гого

Задача: Сащ обучиха 5 човека от които руснаците обиха 40 при бомбандировката. колко обучени са останали?

Маккейн е бил военен летец и е участвал във войната във Виетнам. Да отиде да пази като летец тюркмените в Сирия от руската авиация!

Какво излиза- САЩ подготвят интербригадисти.

Бе то всички се досещат че САЩ са обучили и въоръжили ИДИЛ-ските бойци/убийци,но чак сега официален представител на американците си признава публично.Що така бе чичко Маккейн,що така бе чичко Склери.Трай си за насраните гащи бре.

А дано! Дано всички обучавани от ЦРУ и ФАЩ като цяло, да бъдат избити, защото те изнасят демокрация, а тероризъм!

този мръсен дядо няма ли да пуне от злоба скоро?

Ами това е,то!Путин с номерата си,пак играе украински вариант,атакува опозицията срещу Асад,а лъже че е срещу ИД!Накрая ще каже че е унищожил ИД,а тя няма да е разбрала, че е унищожена!

Ти сериозно ли вярваш, че има разлика между ИД и сирийските бунтовници? И въобще дали има поне един сириец сред т.н. бунтовници?

Ако на някой му се чете, добър анализ, който разследва ощата схема на САЩ - ИД и Украйна - статия в нета: "ИГИЛ и УГИЛ"

И какво излиза сега, цялата сирийска свободна армия е събрана и обучена, въоръжена и финансирана от ЦРУ, Саудитска Арабия, Катар, Турция. И Израел в сянка. Следва логичният въпрос, къде са сирийците и тяхното мнение. То отговора е ясен - на страната на Асад. В една държава винаги има доволни и недоволни. Недоволните срещу Асад са мизерно количество. За това е нужно външно финансиране, обучение. Да добавим, че след като тази Сирийска свободна армия беше унищожена от ислямистите, беше създадена от ново. В първоначален състав от 460 американски и английски командоси. Та къде са сирийците в случая. На прост език, това се нарича чужда инвазия в суверенна държава.

нагазихте ли в лайната бе макейнич?! нема страшно, ти имаш опит, требеше да си останеш да цоцаш лайна у виетнам да ти е мирна главицата

Не знам кого са ударили руснаците,ами питам: от няколко години кого удрят американците и турците?По това,че ИД се разширяват съдя ,че не нея атакуват.А Турците имат разногледа авиация-тя пък ръси бомби над кюрдите.Значи всеки под девиза "За ИД "си оправя своите проблеми.Не забравяйте -зад Русия стои Китай.

метна си памперса по собствената сороска армия.........може да е от простотия,алцхаймер ...или просто САЩ са достигнали до момента в който демагогията не им е необходима

Не знам само дали заплатата му дават от сената , а памперсите от някоя фондация или памперсите от сената , а заплатата от фондацията.

Мужиците въобще нямат намерения да воюват с Ислямска държава. Искат единствено да си спасят диктаторчето и базичките. Няма да постигнат кой знае какво, колкото и да квичат нискочелите русолизци тук :))) Просто нямат капацитет, колкото и да се перчат.

Абе и аз така мисля , но не съм уверен.

Аман от дечковци разбирачи,само не мога да разбера,защо във форума са повечето от тези,дето не разбират и ти трескат само минуси!Единият плюс е твой нали?

Макейн пропусна да уточни дали срещу всичките пет обучени войника е била атаката :)

Да казват , че кацнали на Луната някъде около Холивуд.

При стеклите се обстоятелства и за избягване на бъдещи случайни инциденти между борците срещу ИД- от една страна Русия и от друга САЩ и ко , предлагам последните да наредят на своите хора ,които са обучавали да сложат по една лента с надпис ЦРУ, Саудитска Арабия или Турция, за да могат руските летци да ги различават от идилците.

лавров каза точно и ясно не слушаите пентагон има багдат хамерите са най изкусни по информационната воина - за месец а може повече събира всичко възможно за компромат или се прави изкуственно

Ха,ха,ха !! То било много лесно! Само две бомбардировки и маските паднаха. Както върви то ще се окаже, че в Сирия няма джахадисти които да не са обучавани или от ЦРУ, или от Саудитска Арабия, или от Турция. Е при това положение какво да прави Путин, то където хвърлиш бомба, все джехадист, а САЩ се оплакаха, че имали само 60 човека обучена умерена опозиция.

50. И при първата битка, 45 се присъединили към ИДИЛците. Цената на операцията по обучението им била $500,000,000. По $100,000,000 на калпак, демек. За тези пари можеха да си купят една цяла ескадрила СУ-34 (20 броя), например, и да бомбят ИДИЛ колкото си искат. Ама на.

Обонго този малоумник станаха пълни мишоци.Да вдигнеш армията си и ти самия да отидеш в Главната квартира на демоните на световния ужас, да ги предупредиш най-безцеремонно да си затварят устата и да им пернеш кокала от устата, наистина трябва да си голям пич.А след като приключи с Близкия Изтиок от Мурманск до Чанакале ни фес, ни джамия ще отане.Местане не се ослушвай, за теб става на въпрос.

Щом руските въздушни удари разреваха сучкуту хамериканска измет - следвателно са прецизни !

Отрепко,отивай да се биеш с твоите тъпкачи от ИД,ама не ти стиска?!Ербаб си да кацаш в София и да изнудваш робите а?!

Абе щом Маккейн и целият запад реват, значи руснаците със сигурност бият право в десятката!

Айдеее почна се- това целеше Владимир Велики- вътрешно разцепление във враговете кравари, скоро ще се разпадне тази държава на каторжници и роби, а царството на Владимир няма да залезе . Но тук как да се разправим с продалите се на краварите- чрез народен съд братя !

България е с Вас братя! Бой по изродите от ЦРУ.

Как смеят да обучават терористи които ще воюват срещу законно избрано правителство и президент. Ами тогава елата ударете Боко харем в България, Асад пред Боко Индиански е невинен като детенце.

Боко харем!!!!Аааа,ха ха ха ха ха,добре бе!:-)

Да ХАРЕМ с неговите тлъсти партийки. Няма ти ги споменавам..

Това е същия тоя гьон, който се целуваше с ислямистите в Сирия?

То тези бунтовници с ИД са си, като дупе и гащи ...

99% си прав. Ако махнеш и думата "като" ще си прав 100%

И защо трябва да вярвам на човека, който се среща с Абу Бакт ал Багдади ?

Извинявам се, грешка: Абу Бакр ал-Багдади

Не се извинявай, ние знаем за какво става дума:)

Всяка държава може да има само една армия и тя е законната държавна армия!

Американският сенатор Джон Маккейн заяви днес, че при първите руски въздушни удари в Сирия една от мишените били бунтовници от Свободната сирийска армия, подкрепяна от САЩ, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА. Ние от къде да знаем, че тези терористи са Американски? Бой по боклуците и нема прошка, после по 7 Американски терористки флот.

България е с Вас братя!! Огън по измета на ЦРУ.

Заради належащата толерантност към 'великите' Американци от братята от Европейския съюз във всичките и видове в конфликта ,според мен бледоликите си мислят че света им вярва и ги подържа. Но не е така!

винаги съм се замислял защо ,,евротолерастите,, използват думата ,,цветни революции,,??? не е ли ,,дискриминационно,,???

Още ли те държи от виетнамското налагане по канчето бе боклук?!Защо не рева,като се събирахте с тези боклуци от ИД?!Ти си уникална отрепка,гръмни се!

Аааа ! Ето къде е бил ключа от бараката .

Путин не се плаши от такива Мокаки , да си спомни плена във Виетнам ! Добре е начесал задниците на американските шпиони на ЦРУ , кога и нашите мекерата ще подбере ! Колко печаливши от Америка за България , а народа тъне в мизерия !

едно време един президент на египет(жамал абд алнасер)казва:ако виждате ,че амриканците са доволни от мен,трябва да знаете че вървя в грешната посока.

БРАВО! ЗНАЧИ ПРИНУДИХА САЩ ОТКРИТО ДА СИ ПРИЗНАЯТ, ЧЕ СЕ БЪРКАТ В РАБОТИТЕ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ И УЧАСТВАТ В ДИВЕРСИЯ СРЕЩУ ТЯХ, КАТО ОБУЧАВАТ БОЙЦИ СРЕЩУ НЕПОКОРНИТЕ КАТО АСАД. СМЕШНИЦИ. НОМЕРЪТ ВИ КАТО С ИЗТОЧНА ЕВРОПА НЯМА ДА МИНЕ. ДА НИ ПРЕВЪРНЕТЕ В ПОСЛЕДНИТЕ БЕКЯРИ И ПРОСТИТУТКИ НА ЕВРОПА.

Пинокио, чакам да коментираш темата, може и някоя снимка да донесеш, но не по-стара от 10 години, че ще личи много.

Кой е Пинокио ? :)

тези тюркмени маи бяха ,,джихадисти,,??? катар изпраща ам.снаряжение в либия на също такива!!!