Русия нанесе първите си въздушни удари срещу ИД в Сирия

Русия е нанесла първите си въздушни удари в Сирия, след молба от Башар Асад и получено разрешение от Съвета на федерацията.

Обратно в новината

Коментари - Русия нанесе първите си въздушни удари срещу ИД в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

червени тролчета - русофилчета и българофобчета. Колкото и да се дерете, колкото и да плюете, пак ГЕРБ ще спечели и тези избори - кои ще бъдат подред?

верно казваш - най-близко до Сирия е Русия. Ами тогава защо няма ама нито един бежанец в Русия?

"Държавният секретар на САЩ Джон Кери е заявил в телефонен разговор с руския външен министър Сергей Лавров, че въздушните удари на Русия в Сирия са контрапродуктивни", предаде Франс прес, като цитира висш американски служител. Прав е Кери-контрапродуктивни са разбира се ако се сравняват със досегашните симулации на франсетата и сащ че се борят с ИД! Дерзайте братя-сега цяла Европа вази гледа - да изчистите средновековните изроди създадени от сащ което ще доведе до прекратяване на мигрантския поток унищожаващ Европа!

КЕРИ,ВИЕ СТЕ ОТ ДРУГ КОНТИНЕНТ А РУСИЯ Е БЛИЗКО ДО СИРИЯ.ПРИБЕРЕТЕ СИ ВСИЧКИ ВОЙСКИ В САЩ ЧЕ ОАКАХТЕ ИЗ ЦЯЛ СВЯТ.ТА ВАШАТА "ДЪРЖАВА" НЯМА ОЩЕ 350ГОДИНИ,НЯМА АЗБУКА И ПИСМЕНОСТ.ВСИЧКО СТЕ ОКРАЛИ И КАДРИ...!

РУССКИЕ ИДУТ...

"въздушните удари на Русия в Сирия са контрапродуктивни, предаде Франс прес, като цитира висш американски служител." -- естествено, продуктивно е да им се пращат пари и оръжие.... как още плевналиев не се е изцепил със същите "оценки"...

ЗА ПРЕЦЕДЕНТА- КАК ЩЕ СЕ ИЗЦЕПИ КАТО СЕ СЪБУДИ С РУСКИ БУЙ В УСТАТА .

Една година некадърниците от САЩ,уж бомбардират ИД,а те "цъфтят"? Веднъж ги удари Русия,и тия п,едали нададоха вой до небесата? Колко тъп трябва да си,за да не можеш да си направиш изводите? А,че ще ще се опитват да ни манипулират,продажни,и здраво платени дезинформатори-това е ясно! Аз обаче,отдавна съм си ги сложил на една ръка разтояние.

Галя щЪРБЕва и лора КРууумова служителки на ЦРУ,получиха 380 000 хиляди лева грант от ЦРУ за да ДЕЗИНФОРМИРАТ Българите чрез купените медии от сатанистите ФАЩ-бтв,нова,бнт,тв7 За всички такива предатели и убиици на БЪЛГАРИТЕ ще има СМЪРТ!!!!!

Какво се случи-руснаците удариха и се започна-ама вие целите мирни жители.Значи, американската авиация винаги е точна, руската винаги удря неправилните цели.Утре ще се окаже, че не били мирни жители, ами бойци за демокрация, т.е., техни хора.А вдругиден-ей, ние ще започнем да въоръжаваме тези хора, ислямистите де, защото в противен случай те ще емигрират от собствения си халифат и ще превърнат ЕС в хаос.В крайна сметка-те също имат права.

"САЩ: Ударите са контрапродуктивни" - хахахахахахахахахахах, просто нямам думи. Целия свят вече ги вижда какви са. Да попитам колко продуктивни са вашите удари от 1 година.

Имат предвид, че са контрапродуктивни за тях.

Ама ,че недемократични действия,за то мама Меркел широко разтвори крака и даже преведе вчера конституцията на арабски((

. ИДВА КРАЯТ НА ЛЪЖИТЕ НА ИЛЮЗИОНИСТИТЕ ОТ ХОЛИВУД. ВСИЧКИ ВЕЧЕ ГЛЕДАХА ФИЛМА-911,АЛ КАЙДА -....ПОСЛЕДНОТО ИМ ТВОРЕНИЕ :ИДИЛ ДО БРОЕНИ ДНИ ЩЕ БЪДЕ РАЗМАЗАНО С ВИСОКОТОЧНИ ЛАЗЕРНИ РАКЕТИ И ПЯСЪКЪТ ЩЕ ЗАЛИЧИ СЛЕДИТЕ ОТ ЧЕРВА И ЛАЙНА. Режимът в Катар и турската мафия издадоха огромно количество фалшиви сирийски паспорти на джихадистите. Така се обяснява в глобалните медии, че сирийския народ се бори срещу кръволока Башар Асад. На Израел им е нужна земя за да строят,до 10 години там няма да има незастроено място.Чрез американското си лоби и мрежи от агенти на всякакво ниво започнаха с атентатите от 11.9 та до днешна дата с провокации навсякъде в арабските страни точно с цел МИГРАЦИЯ И ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ.

Колега,това с червата и ла*ната беше направо поетично хайку с арабски привкус;-). От мен +1000 за изтъкването на ролята на Израел /нЕма такава държава,ако ме питате/.

А има ли разлика между така наречената опозиция и ИД ,според мен няма . Преди няколко години видяхме деиствията на "демократичните" опозиции Либия и Ирак.Това са двете страни на един медал.Преди ,ако нещо не греша преди две години видния български предател от ново поколение Николай Младенов покани на организационна среща в Правец всякакви представители на сирийската "опозиция",където те бяха обслужени по всички правила на сервилността ,в името на чужди на България интереси.Сега трябва да се очаква разгромяваща декларация или протесна нота от страна на така наречения български президент, към ,който с писклив лай ще се включат разни видове НПО-та,на чужда финансова издръжка .

Ще мълчат кат "онодени"моми щот едно е да гризкаш ЩАТски морков ,друго е да лапаш Руски Х.Й!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бий ИДИЛ, за да чуе МАГАРЕТО!

САЩ ще бият по ИД. Русия по умерената опозиция и Асад ще остане на власт. Какъв диктатор е Асад, след като при неговото управление в Сирия безконтролно размножаващите се паразити са се увеличили над критичния размер.

...е сега на радикалнiят ислям му се набра всичката лаиchiина...а Oбама да си сабира багаja...по- слаб политик Aмерика на е имала в исторята си !!!

Бомбардирани са и някои обекти на противници на Асад. Правилно скапаняци точно на противници на Асад-тези на ИД.Асо ви боли за отрочето , друга тема , но вас и за него не ви боли.Боли ви за вашите интереси - ресурси , суровини , роби.Така сте си били от колониално време , така сте си и днес .Богатство , висок стандарт , живот на чужда сметка.

....започна се....днешнiят ден е повратна точка в световната политика...да ще има "нов световен ред"....но няма да е този ,които бе бленуван от Aмерика !!!днешнiя ден е началото на края на така наречените "американски интереси " с които досега света бе принуден да се саобразява..

Още първите удари в Сирия са унищожили доста командни пунктове на терористите, предимно в горите засега.

В Сирия и гори ли има?

Ха, сега де? Българските соросоиди да си стягат бохчите и чао! Пътят им за "страната на неограничените възможности" е открит.

h 1

а СМАХНАТИТЕ МУРЗИЛКИ-РОДООТСТЪПНИЦИ ДА БЕГАТ БЪРЗО в ССС-наСЕР !!! че тука ке ги ТЕПАМЕ !!!

Аркадаш, това е български форум. Включи на български.

Пинокио, би ли дал предположение защо над София от часове не прелитат самолети?

Поне 36 цивилни са убити в бомбардирани от руснаците райони, където няма нито "Ислямска държава", нито "Ал Кайда", казва и Халед Ходжа, ръководител на друга подкрепяна от Запада групировка в Северен Хомс.

ПУТИН

демек ИДИЛ

Вече ви казах,че терористите не ходят с униформи.Сичките са цивилни,с чаршафи и бради.Даже си мисля,че поне половината от жетските мигранти са мъже чаршафосани,като жени.

страх ги е. бат Бойко веднъж се излъга и пусна руските та виж кво направиха. Сега каза ке пуца наред всичко дето фърчи. Много ядосан е.

И ще променя ЗДвП! Нема да могат да излитат щото немогат да кацнат... Некой по долу питаше защо нямало самолети над Софето? Защото ще ги глобят за превишена скорост ще им вземат книжките куфарите и ще им развинтят предния колесар поради липса на табела!

Горко им на кюрдите - от едната страна ги бомбардират турците, от другата страна руснаците. А ИДИЛ? Никой не му дреме за ИДИЛ. Целта е да не се допусне създаване на държава Кюрдистан на части от територията на Сирия, Иран, Ирак и Турция. Територии населени с кюрди.

Айко начинаещият дезинформатор. 5ст не заслужаваш, драги! Даже и децата знаят, че Асад и кюрдите имат общо отбранявани територии. Виж някой турчин може да си отишъл мърцина, заваллъ. От по-заблудените.

Би ли посочил къде точно се намират тези съвместно отбранявани територии. Истината е, че беше заплашена руската военна база, затова те се намесиха.

"Цивилните жертви" са само в главите на америка за България, грантовите анализатори и хибридния ни плевел.

На всеки нормален(все още човек) не му остава нищо освен да стиска палци за руснаците!УСПЕХ!На никой друг не ни остана да се надяваме......

Току що от ООН съобщиха,че информацията за цивилни жертви в резултат на ударите, която бе пусната в оборот е базирана изцяло на съобщения на НПО-тата... Мисля че няма какво повече да се коментира....

Който се интересува от руските авиоудари,може да отиде на сайта на руското МО,където те са отразени.

Струва ми се Разговорът-Ни става Безсмислен... - едно - че 'наште' Тук Се ОСР...тиит - второ - току-що бе Спрян Всякакъв трафик на Данни по Въпроса.

VIPER

Я някой да посочи поименно водача на "умерената опозиция" ???? Ама ПОИМЕННО!!!

Барак Хюсеин Обама

VIPER

обама никой не го брои за жив Бъди сериозен

Халед Ал-Ходжа

БРЦК

Те американците преди месец ги преброиха 70 човека. И ще ми свалят президент избран демократично от милиони заради 70 човека. Егати наглостта.

УСА стана за смях пред целия свят. Бахти борбата с тероризма, бахти чудото. Избиха милиони, разсипаха маса държави, прогониха милиони хора от къщите им, изхарчиха трилиони, а тероризма вече си има държава.

USA инвестираха 500 милиона в обучение на 1000 бойци от въоръжената съпротива срещу Асад. От тях 990 минаха директно на страната на ИДИЛ. От останалите 10, само 4 се присъединиха към опозицията срещу Асад Това са най-скъпите командоси на САЩ. По 125 милиона парчето за обучение. Е, по този повод, имаше оставки на шефове на военната машина, но това са най-скъпите командоси и трябва да ги пазят като зениците на очите си и по никакъв начин да не участват в боевете за да не се наранят!

Ама и Обама си е....л веку-ще се борим с ИД, ако се махне Асад!Какъв е този Асад,бе?Някой познава ли го?

Диктаторите Асад дойдоха на власт чрез ПРЕВРАТ. Типично по комунистически.

а как моля се създаде америка- с избиване на местното население, убиха всиките президенти, които имаха намерение да служат на народите си- от линкълн, през кенеди до латинска америка, заразиха ги с рак- ракът е гъбичка и е заразен- чавес и пр.

БРЦК

За бащата може. Обаче сегашния Асад е демократично избран президент - всички признаха изборите за честни и демократични. Включително САЩ.

Над Холмс - масивен гъст дим като от горящ Петрол/горивни-складове

цистерните ги удариха наред са по малките между другото руснаците смятат да подкрепат и ливан при нужда:)

Дааа... а и току-що Всичко стоп инфо.

Шиитите са по-нормалните. Останалата чалмотека цялата е за покръстване.

Така е, петролните кранчета на ИД секват. Ама няма страшно, пари за оръжие вече ЙОК на джихадистите

Холмс - Не е И.Д.

Хомс /няма нищо общо с Шерлок Холмс/

И като се сетих, че Обама се ядоса на чехльо, че си е позволил да спира руски самолети през България да минават.... соросоиди, бройте ли труповете? хахаха стига с тези 36...

симо

Руските действия били КОНТРАПРОДУКТИВНИ?????Ами сигурно е вярно---явно за продуктивни се считат действия при които ИД си е жива и здрава а СИРИЯ става обект за разкъсване.Като мерило явно служат милионите прокудени от Сирия и региона и проблемите на Европа от това.Това е ,,страшна,, продуктивност---MADE IN USA.

Руснаците не удрят ИД а опозицията на комунягата Асад Асад

ти като соросоид наблюдаваш от място и информираш хахаха

На 6-ти юни 2015-та година какво се случи? "Един човек е загинал, а четирима са тежко ранени при нов взрив на полигона в село Анево към ВМЗ-Сопот." Човекът беше американец. Нашите "дипломати", свирачи и подобни смехурковци се чудеха как да обяснят какъв е този американец и защо така! За пореден път отговорът дойде от Големия Краварник: А, загиналият американец бил съветник към умерената опозиция на сирийския президент! Ами - като е съветник, еле пък към умерена опозиция - защо му дадохте РПГ, че да се гръмне сам? ВСЪЩНОСТ - КАКВО Е ПРАВИЛ ТОЯ КЕЛЕШ В БЪЛГАРИЯ??? И преди месец - цялото герберастко войнство се надпреварваше да разправя КОЙ ПО ПРЪВ ОТ ТЯХ ЗАБРАНИЛ РУСКИ ПОЛЕТИ НАД БЪЛГАРИЯ! И? Урко на следващия ден каза, че това не го кефело и защо пък тъй сме забранили на руснаците! И последваха едни анализи - ама какво да правиш: България в момента се управлява от утайката на БКП, от шофьорите и най-неграмотните синове и дъщери на измрелите или още не партийни величия! Тия синове и дъщери, станали на по 40-50 години и на 20-30 мама и тате са им вдигали гащите след дефекация, и са им викали "учи, учи", ама - нанай си! Върхът в развитието - рабфак, ВИФ, пожарен факултет! ТА: Защо руснаците да не бомбардират Ислямска държава???? М???

Русия направи единственото правилно нещо, тръгна смело срещу адските изчадия на ИД! Успех!

Слава на Путин и Русия!!!

Путин - кръволок, Русия агресор

Що си мисля, че в една демократична държава една демократична опозиция следва да се бори със стачки, протести, митинги, оставки и други демократични инструменти, а не с оръжие ? Или бъркам нещо ?

Меркел, Оланд, Камеран къде се покриха бе соросоиди? Или викате, те броят труповете на братята с бради хаха

А.... Кои бяха тези, които си изброил?!

С брада е жена ти.

Чудят се как да обяснят необяснимата си промяна по отношение на Асад, така че срамът да е по малък... правят най-лесното мълчат и се крият.

Снайпер ,знаеш че въпросните политици които изброи не стават за нищо!Те са обслужващ персонал.

От Кремъл (Ха да ви видим, гиди кремлино-лубянкинчета :-) - Башар - е Очарован - Официално - Поне 2 Хиляди Руснаци СА в редиците на И.Д.

Затова ли руснаците ги трепат ИД като за световно?

Засега Не е ясно какво/кого-Точно.

Резняци, а не руснаци, Сечко и тях е отишъл да види Путин първо, а когото не е видял, армаган му е пратил, самодоставящ се.

Давай Дървосекач! Развихри се! А така, отдай се на най-необузданите си фантазии! Ти го можеш!

На мястото на Тиранозавъра - Бих Ви 'свързал' с NSA ! Незабавно.

За последния час над двадесет самолетоизлитания. Усилено работят. Утилизацията тече с пълна сила.

Да - това Точно изказа Кремъл.

И Сомалия процъфтява с американска помощ, ясно, че си много гладен, ама поне капчица достойнство нямаш ли?