Аштън Картър: Русия скоро ще даде човешки жертви в Сирия

Министърът на отбраната на САЩ Аштън Картър осъди "безотговорното поведение" на Русия в Сирия и я предупреди, че скоро може да даде човешки жертви.

Обратно в новината

Коментари - Аштън Картър: Русия скоро ще даде човешки жертви в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябвало да пита НАТО, съвсем изтрещяха тези ::))))А в САЩ се оказа.че живеят дебили,никаква реакция, никакъв протест , е смеят ли?? Това действие се поощрява в други държави за сваляне на неугодни режими

Тези американци съвсем изтрещяха, да вземат да четат историята че ще станат като соц държавите преди 80-те. Най-правата линия е линията на партията, на американските политици. Американския народ е толкова въпиющо невеж, че ако може да прогледне....

Хората ви предупреждават а ушанките да го разбират както си искат. Дано само да не стане , ти ли ме бутна или сам си паднах.

Мдааа, само х'американските крилати ракети бомбят "отговорно" и "демократично". Пък и защо са прелетели край х'американски безпилотник който законно и демократично е бил в небето!!

Милите "хуманни" Американци!!!! Каква загриженост, каква човечност само!!!! Евалла Картър!!!!

Съдейки по истерията, явно руските ракети падат,където трябва

тия от САЩ много са се загрижили за руските жертви?Да не повярваме в искреността им чак.

САЩ се цепят,че допуснаха Русия да покаже как се воюва с терористи и същевременно рекламира оръжието си пред света.Забраната и ограниченията на полетите на руските самолети,пак се превърна в предимство за руснаците и им даде възможност да покажат ракетите си.САЩ безспорно не отстъпват по техника, но тук тактически загубиха мача, давайки инициативата на Путин,а вярвайте,руснака почне ли,спиране няма докато не довърши една война.

ЗАДАЧКА ЗАКАЧКА... За Всеки от бг членовете на бг 5-та колона Соросоидите (лаладжии пишман професионалисти и интелектуалци на които им плащат, за да мислят на... АНГЛОскасонски) - ЦРУ държанкиназначенци лапачи на законодателна, изпълнителна, местната и т.н. власти... пишман цивилизиционери : Господа, дами и полово НЕопределили се ГЕЙберисти, рИформатори и... цялата останала пасмина от двукраки, многоклетъчни ДЕБИЛластващи, за народна сметка софраджии-лапачи _българоНЕНАВИСТНИЦИ, от бандата на Обратният Робин Худ (даряващ богатите си спонсори с... ограбеното от милионите, обикновени граждани на България) БУДАлясалият банкялийски мутро-мафиот, хванат яко за топките от СИМО... (подразделение на ЦРУ... виж: Какво знае ЦРУ за Борисов? link )

Турците могат и сами да се разберат с Русия и без намесата на НАТО,но те не могат да стоят безучастни.Все едно двама спорят и трети се намесва за да стане бой.Защо не правят войни близо до Америка,а гледат да са по далеч за да не пострадат случайно?

ИДИЛ свалили руски изтребител. Самолетът изгорял /на видео/, пилотът изгорял/без видео/, личната му карта/на видео/ цяла! Бах мама му, какви здрави лични карти правят братушките!

Ма те руските пилоти винаги се качват в самолета с ламаринена лична карта, за да не гори!!!

съедиНедните терористични щати няма да си сътрудничат с Русия, а само с правилните терористи......

Тоя кво се е загрижил, че и в ролята на злата врачка дори влязъл?! Раничко е да почвате със заплахите - още не сте видели всички ракети и бомби, с които разполага Русия в момента! А като ги видите, ще ви се проясни повече кой и какви жертви ще даде в този и другите конфликти, които замисляте, продажни лицемерни войнолюбци! Целият свят вече знае кои са убийците и превратаджиите в съвременния свят - не е нужно всеки ден да се произнасяте по въпроса! Нито пък да плачете за чужди жертви, дето още не се знае има ли ги изобщо или не, и дали ще се случат! Вие отговаряйте на вашите войнишки майки и жени за жертвите и ветераните, дето цяла Америка вече се напълни с тях, и никакви психологически и рехабилитационни мероприятия не могат да ги оправят!

има и жертви има и загубени самолети, нов задунайска губерния никой не смее да го каже...

Аштъне, Аштъне, акъл даваш, а акъл нямаш. Вземете се научете, че номерата са ви известни и да се правите на врачки, и да не се, все ще си останете нас..рани кравари. А бяхте каубои. Сега сте мразени от всички кравари империалисти. Нагли сте, лъжливи сте, мазни сте, подли сте, демонични сте, и затова ходете по дяволите от където сте произлезли.

Тежичко стана,и още по-тежичко идва.Да бяхте понаучили нещо от Путин.Хайде малко достойнство.

Този негодяй да внимава със заканите!!!Русия има световна подкрепа!!!Англо сакския заговор не е представител на независимите страни!!!

Tова е неизбежно. Интереса на Р. Ф. е, пречупване гръбнакът на новия "ислямски интернационал" ликвидиран далеч от границите на Русия и на постсъветското пространство. Това впрочем е и в наш (ЕС) интерес .

по-полека, че опитате ли се да ударите по руснаците те няма да си затраят и ще ви цапардосат здравата! Сега крилатите им ракети "са прелетели на няколко мили" от америкаския безпилотен самолет, но ако не внимавата и имате безумието да започнете военна конфронтация с руснаци сигурно няма да прелитат повече на такова разстояние, а ще се стоварват направо по корабите ви от всякакъв клас в Средиземно море и по всички ваши бази в региона. Не разбирате ли, че стрелят не случайно от корабите си в Каспийско море?! След като имате цели институти за прогнози и анализи нека ви направят необходимите разчетни прогнози и си седнете на задниците зад масите на преговорите, а не се пъчете и не плашете никого с оръжия и жертви!

Възможно е руснаците да дадат жертви в Сирия.Те водят истинска,а не Холивудска война и поне засега улучват джихадистите,а не бомбардират сватби и болници!Жертвите във войната са нещо ,което предизвиква болка и натъжава,но моралният кодекс на военните изисква за тези жертви да не се говори предварително.Това ,което прави този Аштън Картър е нещо недостойно за воинската чест,това е просташко поведение и поведение на мерзавец!

Този няма войнска чест, защото няма и минута служба в армията. Като го сравним и с нашия министър на отбраната, който е бил трудовак и няма една минута служба в истинска армия виждаме какво могат да родят празните глави на тия путьовци - един желае смъртта на войни - нещо недопустимо според неписания кодекс на честта, а другия остави небето ни без елементарна защита.

Руските жертви няма да са само в Сирия . Ислямистите са като невестулки и ще започнат да отвличат руски граждани докато пътуват в други държави. После ще ги режат пред камери за да видвт всички руснаци какво ги чака . САЩ са минавали по този път предупредиха Русия но жужето не слуша.

Руснаците мрат с "ЗА РОДИНУ"американците казват "Бог да пази Америка"ми надайте се на господ-ха дано ма надали!!!!!!!!!!!!!!!!

Като заплаха ли трябва да се разбират думите че скоро Русия ще даде жертви в Сирия...Тези действително се заиграват и много филми за Рамбо и сие гледат...

Как ли би говорил Шойгу в неговото състояние?

Американците станаха за смях на цял свят и продължават да се излагат... тяхна си работа.

Смета вече видя, че "безотговорното" поведение дава резултат, за разлика от няколко годишното затваряне на очите по повод И.Д.

Ти май още вярваш в Дядо Мраз?Никой не си затваря очите.Те поддържат няколко войни в момента по цял свят.Това им е бизнеса.Русия им пречи на дебелите продажби на оръжия и завладяване на природни ресурси.

които най- вероятно финансират ид и нямат никакъв интерес да са против нея. целта им е да отслабят европа като я напълнят с измет!

Аштън се е превърнал в ПРОРОК, а не в изпълняващ длъжноста военен министър на САЩ! да беше прочел новата ВОЕННА ДОКТРИНА НА РУСИЯ за ПРЕВАНТИВНИЯ ЯДРЕН УДАР който може утре да се стовари на главите на необразованите чиновници от БЕЛИЯ дом населяван от черни президенти!

Вярно, че САЩ са 230-240 годишна история, ама да си начело на огромна армия и да ръсиш такива глупости направо е смешно!!! Тия от военните среди на САЩ сигурно никога не са чели каква да е военна история, а са гледали само сериите за Рамбо!!! Той не е военен герой, а някакъв измислен храбрец!!! Ама кой да им го каже?!

Странноооо!!!След "осъди безотговорното поведение на Русия в Сирия " тази безкрайно миролюбива нация договори разполагането на бази в Полша?! За американците договорки, мъжка дума даже и договори нямат никаква стойност щом са "ЗАСЕГНАТИ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ" !!! След развръщането на базите в Полша очаквам догодина адски рев срещу руснаците за 9 май, че парадът е на недопустимо близко разстояние от тяхни исконни бази!!! Тая "велика" нация наистина ще "затрие света" !!!

Америка дава фира от грабежите си по цял свят. Русия, която дистанционно нанася удари по ИД, е възможно да получи незначителни загуби.

С'а т'ва заплаха ли е или предупреждение?!

Това може да се чете като:Драги деца-терористи на американската петролна демокраДция,не се тревожете носим ви американски ракети земя-въздух!

Ше коментирам само този цитат "... ракетите освен това са прелетели на няколко мили от американски безпилотен самолет, се аргументира той." Това са им аргументите - прелетели на МИЛИ от американски ДРОН (самолетче на дистанционо) Ей това е истинска трагедията и безобразие! Очаквайте още подобни аргументи от този сорт като "Руснаците са си построили столицата САМО на 20 хиляди километра от Белия Дом..какво безобразие и липса на професионализъм. Позволяват си да дишат същия въздух като силите на НАТО!".

Изпей ,, кой уши байряка'' та да ти олекне, и изяш едно кюфте, със лютеница, белким мирясаш

и ти ще се несереш като ти мине руска ракета наблизо

..

Що спираме там?! Давай наред, да махнем и рабите - ко праят, еврейте - тех ги имаме на мушка отдава, после и хитрите жълтурковци - толкова са много ше ни залеят, глупавите американци - само плюскат и стрелят. Накрая ке останеш само ти с х*й в ръка и опулен поглед и тогаз на земята ше настъпи мир!

Самолетите на Сащ като пускаха бомби над Сърбия и Белград нали бяха нарушили нашето въздушно пространство?

Мда, очаквайте скоро репортажа по CNN. Разплакани войнишки майки (с албански акцент), горящ хеликоптер неизвестен модел но с руското знаме на него. И разбира се паспортите на пилотите и 10-членния екипаж - както обикновенно чисто нови.

Познат сценарии. В тези сценарии документите никога не горят. А Аштън като гледам - скоро ще даде фира.

Имат опит в подобни продукции. Някой гледал ли е как са развели американското знаме на Луната нищо, че няма атмосфера. :)

... в бели престилки да го приберат този Картър

уж великата русия а само глад и простотия

говориш за Бойкостан!!!

поведение от тава да съсипеш цял регион Либия, Ирак, Сирия и след това да сочиш с пръст тези, които се опитват да разринат бардака,който ти си направил. И ако това не е свинщина - здраве му кажи!!!!

Русия ... това е като Нигерия, но със сняг

си тъп! От къде се пръкна такъв?! Плод на 25 годишен преход!!

краварска семенна банка е ... според IQ-то му.

Това си е несполучлив аборт ,изчегъркали му само мозъка!!!!!!!!!!

гетото САЩ е Еквадор ама без банани.

Рашките няма нужда НАТО да ги напада - некадърността и водката в пром. количества ще ги довършат

А ти се затриваш с пърцуца явно, май вече губиш връзка с реалността.

НАТО сме ние, а срещу нас са ИД, Путин и талибаните в България.

от кога започна ти да определяш кой ми е враг, а кой не е?!

Нивото на лидерите и отговорните лица на Запада катастрофално пада. Единствения позитив за нас в това е,че като погледнеш нашите текущи "управляващи"може да си кажем -Щатите тичат към нас.По-лесно ще ги приближим.

СНН: Руски крилати ракети са паднали в Иран! Има разрушени сгради и ранени. Русия: Дрън-дрън Иран: Дрън-дрън САЩ: Амиииии, нямаме информация за паднали руски крилати ракети в Иран. Но тъпоглавите си знаят - щом СНН са го казали значи е така. Няма значение, че от Пентагона са казали, че не могат да потвърдят.

Навремето опатках цял батальон руски спецназ в Афганистан с един пълнител и забих танк в хеликоптер! Ама после режисьора ката "СТОП" и се събудих.

"Велик" филм на американската филмова пропаганда.В жанра военна фантастика :).

Толкова ниско, гнусно, ценично. Не разбирам какво се пенят и заплашват толкова, и се правят, че са забравили Сахаровския сценарий.

Пише се "ниЗко" и "цИнично"... Иначе за останалото съм абсолютно съгласен!!! Така е.

Никога нито един руски политик или генерал не е падал на толкова ниско, че да очаква смъртта на американски военни, камо ли на американски граждани. Заявлението на това недоразумение Картър характеризира нивото на политическата култура на американските политици и циничното им отношение към останалия свят. ГНУСОТИЯ....

САЩ да си гледат своите убити и ранени във вече освободен и демократизиран Афганистан.

И да продължават с отговорните си действия като взривяване на болници и тн.