Саудитски фонд ще инвестира $10 млрд. в руската икономика

Саудитският суверенен фонд “Пъблик инвестмънт фънд“ (ПИФ) планира да инвестира до 10 милиарда долара в проекти в инфраструктурата и селското стопанство в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Саудитски фонд ще инвестира $10 млрд. в руската икономика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

глупав народ сме ние незнаеме на кои свят сме и си мислим че и другите незнаят другите виждат бадешето *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Саудитците излезнаха по-далновидни от нашите политици!!!

Санкции, значи!?! Тъп майтап. И ние, като ръководени от върховно тъпи политици- в средата на този майтап.

гледам че някакъв соросоиден безадрник почнал да пише от мое име. прекрасно! както казват- имитацията и подражанието са най-искрената форма на ласкателство. благодаря за комплимента!

Къв беше основния принцип в инвестирането?! Купувай кат е ниско и всички ги е страх, и продавай кат е високо и всички са смели :)

Лоша новина за русофобите, но ще трябва да свикват, тепърва ги чакат неприятни новини...

понеже за русофилите е чудесно да прочетат, как саудити ще им строят пътища, понеже рашките не знаят как и нямат парички ...

Русия е вече ислямска държава(терористична която сваля самолети с пътници и нахлува в чужди държави).Кадиров-главен везир снабдяващ арабите с харем Кабаева и тя е мюсюлманка.

Ще се принудя, да ти купя един билет до Лондон, да видиш мюсюлмански свят.

Очаквам скоро Путин да бъде публично обрязан и се закълне в исляма,толкова е изпаднал.Та той и сега е повластен на чеченските ислямисти!

приликата м/у Русия и Кифла 1. И двете гледат да се покажат на света. 2. И двете обещават "всичко от себе си" 3. И двете търсят СПОНСОР да ги издържа 4. И двете се хвърлят на врата на турски и арабски шейхове. 5. И двете после говорят, че нищо лошо не са сторили

явно не си вкусвал нито от едното нито от другото...даже суха паста не си опитвал

че ти здраво си опитвал от руския ;) щото едва ли кифла яде кифла, а кифло?

СКОРО ФЕЛАХИТЕ ЩЕ КУПЯТ ЦЯЛА РУСИЯ БАРАБАР С ПАРЦАЛИТЕ, ХАХАХА

ти? верваш ли си?

Лошо няма! Дано им направят поне една магистрала, че водкаджиите сами не са кадърни нищо да сторят.

Хайде сега НПОшниците почвайта да скандирате: Саудитци - рубладжии... Саудитци - рубладжии...

Руснаци - доларджии! Руснаци - доларджии! Така май е по-добре, да? :)

НПО то явно още дращите. Нищо, и тва ще се оправи...Скоро ще сте излишни.

Като ви чета глупостите ми се струва че сте слепи какво направи България сама магистрали, метро ли или какво без евреиските пари поне русите са националисти пак ние дупедавци игазоблизци нова е жестоката истина винаги ще си останем рая винаги ще си останем нечия курва

Нали Борисов и Румен петковия щаха да правят някаква писта на Формула 1 със саудитците,какво направиха?

Виждаме, че на руските блядове им се услаждат рязаните от мюсюлманския свят. Първо Турция, сега арабите. Абе щом е за пари (и то долари, а не рублотапети), бързо сменят религията и плюят на християнството. За пореден път.....

Виж ти. А за САЩ тогава какво ще кажеш?

Зарежи САЩ... Те не струват. Дай да си говорим за славянство и православие, и как за едни страни парите, и печалбата не са най-важното за разлика от едни други страни... Искаш ли? :)

ма ми кажи какво православни християни имат да вършат общо със тези молещи се на Мохамед. Или за парата : И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата. па за Ципурата е предния коплет "И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква затуй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и ЖЕНАТА."

Във френските училища е забранено свинското. В много от тях е неприемливо да има елха за коледа. В англия на най много новоредени момчета се казват ахмед, а най разпространеното женско име сред новородените е мюсулманско също.

кой ви пише тези лъжи, не знам. сигурно сами си ги измисляте.

нормално и някак естествено е наследниците на златната орда в крайна сметка да опрат до парите на арабите. все пак те са си доста близки по манталитет и култура. нищо, че ни говорят какви славяни били и какви братя били на европейците.

Не си прав! Златната орда са били монголци и са управлявали мужиците, едва малко повече от 400 години. Направо не са ги усетили. ;)

бих посъветвал талибаните от саудитска да и нвестират в далеч по-напреднали и перспективни в икономическо отношение държави от раша, като например: Виетнам, Албания, Зимбабве, Нигерия, Камбоджа, и т.н.

Как е възможно това? Саудитците не са ли терористи, че чичо Сам да ги нападне веднага, преди да са си вложили парите в "Империята на злото"?

хахахаха нека да наливат пари в бездънната яма... тя раша е в по-лошо икономическо положение и от Гърция дори ..

Мръсни комуняги са саудитците. Колко време Западът е отглеждал змия в пазвата си.

запада са новите комуняги..

""Газпром" е взела решение от 1 юли да преустанови разширяването на тръбопроводната система на "Южен коридор", нужна за доставките на газ по газопровода "Турски поток", съобщава РБК. В писмото са посочени части на "Южен коридор", които все пак ще бъдат построени. Това са 396 километра отсечка между Писаревка и Анапа, както и две компресорни станции. По източното направление на проекта е необходимо да бъда съединени 240 километра тръби, а западното с обща дължина 880 километра е напълно построено. Днес става ясно, че "Газпром" спира изграждането на общо 989 километра тръби. Руската държава фирма в момента трябва да оптимизира разходите си, тъй като приоритет за нея са нови проекти, например "Северен поток 2", смята заместник-директорът на фонда за енергийна безопасност Алексей Гривач. Той смята, че пълният обект на "Турски поток" може да бъде завършен по-късно, ако европейците започнат да купуват този газ и гарантират изкупуването му." Руснаците не са построили още до Анапа газопровода, а ни лъгаха че всеки момента започват ЮП или ТП??

Ами сега!А какво ли ще кажат американците, как ще ги стигнем руснаците?

Май в различни посоки сме тръгнали. Аз руснаците по нищо не искам да ги стигам. А ти си стигнал и задминал, та какъв е проблема? :)

Тия са слънчасали :)

Страпона го посрещнали с руския трикольор в Киев:-). Това струва повече от 10 милиарда-безценно е!

С марципан "Чернобилски превъзходен"...

как ще инвестират в пропадналата руска икономика - ми нали я чакаме днес-утре да се гътне? Защо не инвестират в просперираща Европа?

инвестира се в слабо развити страни.

Пахахаха! това е вицът на деня! абе вие, соросоидните тролове, с конкурс по тъпота ли ви избират, или просто така се е случило?

Като чета коментарите, май гроздето е направо като оцет, а? Я да видим чуждестранните инвестиции в България за последните шест години, а не да гледаме в чуждата копанка! И вместо да плюем чуждите управници, да попитаме нашите защо се пуйчат с цех за осем милиона, когато в недемократичните Сърбия и Албания се изсипват милиардни европейски и не само капитали.

всеки получава, каквото заслужава. ние се присмиваме на всички, но забравяме, че всъщност ние сме тези дето будят смях, та чак и пренебрежение. Аз имам един лаф - умните се смеят последни, българите първи!

Отново новина за тролски хляб... Каквото искат да си правят руснаците и арабите. Бизнеса винаги търси печалба, инвестира се с перспектива. Въпроса, който ме вълнува, е кой ще вложи в нашата икономика 1/10 от тази сума?

Никой от този фонд още нищо не е инвестирал в Русия. Предполагам, че ако се стигне до инвестиции те ще бъдат главно в Чечня, Дагестан и други руски области с преобладаващо мусулманско население.

Иван Петров

то и тук така инвестират, в джамии, ходжи и забрадки, стига гледа в чуждото канче

Само да направа магистралите и идват. Ей ги на границата са и тапите ги спират.

Я пойду в Саудовскую Аравию, в Мекку. Женится араба!

Я очень рад за тебя! Не возвращайся!

Е това е мъжко момиче: " Украинка рад".

И Българския ти е същия, както Руския. Ама то така, с този "майчин език", дето и азбука си нямате... Ти поне си се научил да пишеш някак си, криво-ляво.

Иван Петров

езика, който говорят в Русия произхожда от българския...

Кой виде икономика у тая пустош?

Дедо Йоцо слепото!

Първо Китай, а сега и камилоебците започнаха да си пазаруват руска земя. Екстра. Явно на Пиздин му привършват деньгите.

Твърде си неосведомен, за да знаеш, че руска земя не се пазарува. в Русия няма частна собственост на земята.

Там колхози ли има? Сега си обяснявам защо внасят храни!

а, жените общи ли са?

Путя продава държавната земя.

каква икономика, какви 5 рубли? Ще развъждат камили сигурно! Или пък пясък ще изнасят? Но на-добре ще е в производството на чалми и бурки. Ех, раша,раша - докъде те докара Жужето!

И много добре ще направят да произведат чалми и бурки. Ъкмо ще могат да изнасят за европа, където те ще трябват за всичките тъмнозелени новоевропейци, прииждащи с гемиите през средиземно море. Добре ще е и на нас да пратят 1-2 тира, че да облечем новите сънародници

Един монарх помага на друг император...

Не помага, а евентуално планира да помогне. Това е проява на "православно единство" и "славянска солидарност".

Ей, за соросоида няма угода! Когато никой не инвестира в Русия- лошо, когато инвестира- още по-лошо! Когато арабели купуват футболни отбори и компании в европа- тогава е добре. когато инвестират в Русия- това е отнемане на земя от друговерци Специално за саудитска арабия- ние по-добре да се загрижим за всичките джамии и мадраси, които се строят в България с пари от там

Парите на чалмите в България са лошо, а в Русия са добро!!!

Тази новина е толкова вярна, колкото е че Русия започва строителството на ЮП и ТП. А те започваха строителство поне 10 пъти.

Каквото и да направи или не направи Владимир Владимирович все е добре за щеревци и асангеновци. Само трябва да се пресегнат до клавиатурата и центовете потичат.

За Путя ли говориш??

Путлер за любовниците си е Владимир Владимирович или в кратце Вова!

А ти свойто,българско го смяташ за успешно???Цирк!!!!

да, българина все гледа през оградата в съседа, а най-обича да се присмива, като забравя какво е в неговия двор

Зам-министър на отбраната??? Комбайните ще летят , а тракторите стрелят с ракети!!!

Грешка - министър на отбраната!

и ся ко праим?))))) дъл скоро няма да го ядем голям "възобновяем")))))

Саудитският фонд знае ли?

От тази новина става ясно, че Русия освен въглеводороди ще продаде и земята си. Така става с държавите в упадък - купуват ги друговерци!

ти си тъп трол-надничар Смешник и нещастник

И кой го казва? По цял ден щракате клавиатурата с хвалебствия за пясъчния човек, начело на срутващата се държава за жълти копейки, а другите били тролове! Ха ха ха!

"Така става с държава в упадък" .........Хе-хе абе и ти оня по-горе написал се хан сте абсолютни ненормалн*ци . Егати смешниците

Ами прав е!!

Дай аргументи за противното! Нима Русия не е в една продължителна рецесия следвана от кратък плах разтеж и пак още по дълбока рецесия? Скоро водкатаще им остане единственият енергоносител. Помнете ми думата!

Погрижи си за свои"български земи",дето ги разбазарихаи трите морета!!!!

Щом има "ще" в изречението е ясно че са подписали поредния нищо не значещ меморандум. Когато построят ЮП и ТП, тогава и арабеските може да инвестират в Русия!!

Саудитска Арабия ще закупи от Русия и комплекси "Искандер"...

БATKO

И какво се оказа - най-близкия съучастник на САЩ в Близкия изток - Саудитска Арабия не му набиват канчето да прави санкции срещу Русия, а на България (и ЕС) и им го набиват. И докато България и ЕС се самонаказват икономически, то САЩ и техните съучастници печелят. Хитро, а?

Ти кажи защо Русия върти бизнес с престъпници и друговерци? ;)