И президентът Обама подема версията за ”руски хакери”

Президентът Барак Обама каза, че е възможно Русия да се опита да повлияе на президентските избори в САЩ, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - И президентът Обама подема версията за ”руски хакери” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обама както и Килърито освен че са зли са и тъпи! Според тях виновен е този който разкрива престъплението а не самият престъпник.

Абе луд ли съм или да.Не е важно какво правят,а кой ги е предал. Чудех се откъде рапон Бойко ги знае тези номера.

Стават все по-жалки и смешни с тъпоумието си! Американската мечта започва да се превръща в кошмар.

Не разбрах само дали тези имейл-и са...истински или не?!? Какво казват Обонго и Килъри по темата???

Само да попитам. Бил дали си овкусява пурата във ... на Хилъри ?

Явно ти би искал да оближеш пура ,,намокрена на путим в тва" това е заветната мечта на всеки путлераст!

Мейлите има ли ги? - ДА! Каква е вината на хакерските атаки, чиито и да са те? - че се е разбрало, че има такива мейли, уличаващи в незаконна подкрепа на ДП в полза на Хилари. Руснаците ли са виновни пак? - Не, разбира се!

този клона изка а не друго!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ей неграмотен пияндурник що хофиш пиян на работа бе ей?Или в Русия това е задължително?

Той и други евреи я искат за Президент , а народа иска за Президент Доналд Тръмп ! В България народа иска други управляващи , но САЩ искат такива като тези управляващи за да може безплатно да ползва Българските Военни Бази и бавно да унищожава Българите като нация !

Какво иска народа ще покажат изборите, а не оракули като теб. Бегай на село.

АБЕ, БОНГО, БОНГО, АБЕ НЕГРО, ЗАЩО ДА НЕ ГО ПОДКРЕПЯ ПУТИН? САМО ВИЕ ЛИ ЩЕ СИ ПЪХАТЕ МРЪСНИТЕ АМЕРИКАНСКИ, КАУБОЙСКИ ГАГИ КЪДЕТО ТРЯБВА И КЪДЕТО НЕ ТРЯБВА???

ПРАВ Е ТРЪМП ,ПУТИН ИМА ХАРАКТЕР, А ТИ НЕ ,НО ВЪПРОСА Е -КОЕ Е ПО ВАЖНО ,ГАДОСТИТЕ НАПИСАНИ В ЕЛЕКТРОНАТА ПОЩА ИЛИ КОЙ ГИ Е ПОКАЗАЛ НА СВЕТА?

Един ден Хилари Клинтън се разхождала край Белия дом и видяла момченце, което продавало кутрета. - Божичко, колко са сладки! - възкликнала първата дама. - И всички са демократи - отвърнало момчето. - Наистина ли? Знаеш ли, тия кутрета толкова ми харесаха, че ако до края на седмицата ти остане някое, ще го купя. През уикенда Хилари минала от същото място и видяла, че на момчето са му останали само две кутрета. - Ще купя едното - казала тя. - Колко струва? - Петдесет долара - отвърнало момчето. - И двете са републиканци. - Я чакай - изненадала се Хилари. - Онзи ден каза, че са демократи. - Ами да, госпожо - потвърдило момчето. - Но оттогава си отвориха очите рейтинг

Преди един месец Хилъри водеше във всички класации с 15% пред Дони Джей Тръмп. Сега е с 3% след него. И всеки ден изостава с още по един. Хилъри е сатанинска жена, която използва всякакви средства за постигане на целите си. Но репутацията и вече е разклатена и Барак се притичва на помощ. Обаче какво може да измисли Барак, освен да обвини Путин и Русия. Барак вече е човек с комплекси и въвлече даже жена си в подкрепа на Хилъри. Въпреки че, президентът трябва да е независим в предизборната надпревара. Но в Демократическата партия има и достойни хора. Лидерката Деби Шулц подаде оставка. Същото направи и Роби Мук/малкия Мук/ - ръководещ предизборния щаб на Хилъри. А Дони Тръмп вече води в класациите с ,,помощт" на руския президент

Най- добрата отбрана е атаката!!! Не опровергават съдържанието, което значи че е истина и за да отклонят вниманието обвиняват Русия!!! :))) Горко му на света ако хилари стане президент, никой няма да може да предскаже колко нови горещи точки ще направи!!!

А наздраве;) Ние сме тука, много поздрави;)

Интересно ми е това, че този ушатия, който управлява само чрез компромати, сега се чуди какво да измисли та другото протеже на Сорос да стане президент. Клинтън е същата като него.

божее, колко са тъпи и плоски тия американски политици, те са най-най- по идиотизъм цялата им политическа система е оцапана и вони до небето, но важното било сега да изразим недоказуеми подозрения за руска следа за да отвлечем вниманието от цялата им лъжлива порнография и имитация на реален политически живот идиоти, идиоти ама си представям си избирателите им какви ще са идиоти ако гласуват за тая стара злобна чанта Килъри дето е толкова компрометирана, че няма накъде - време е за обновление!

И как Обема разбра, че са руски хакери? Американците и наш Бойко все търсят някой друг да обвиняват за провалите си. Като онова куче, което тичало в пустинята и си викало: "Ако скоро не открия храст, ще се напикая ".

Какво са виновни "руски хакери", че ръководството на Демократическата партия си обменят Недемократични тайни е-мейли.

Айде пак Уотър гейт историята, но този път като външнополитически сценарии.

То Уотъргей-тите там са перманентни.

А полу-брат му от Кения да не русофил тогава, че подкретя Тръмп? Организирането на "съботажи" на кампанията на Тръмп не е ли престъпление? То ясно, че на пентагона му трябва кукла на конци.

Чеп за буре не става от това кенийско сандалово дърво

кой знае още колко глупости ще изговори колко простотий ще изкаже докато изтече мизерният му мандатец.

взе да прилича на нашата Плевня! Ама то където е Барака, там е Плевня. Едно и също.

"Всичко е възможно", заяви Бараката от Бамя. Демек, може да са и извънземните! Само дето предния път сървъра на Хилъри го разби румънец, и дори го екстрадираха в САЩ да го съдят, ама той взе че се самоуби в затвора. Вече ми писва от тези лъжи и антируски напъни на хамерите. Всяка държава върши хакерски атака. Защо да са руснаците? Защо не северна корея, нигерия или зимбабве?

Аз пък твърдя че са немците, които така си връщат за това, че хамерите подслушваха телефона на Маркал!

Да бе, утре ще каже, че и руската армия иска да гласува в Щатите....

...отново се кара по най-лесния път, през просото... Русия е виновна за всичко - колко лесно, колко просто... Няма повече въпроси, няма повече разсъждения... Плебеите лапат мухи, патрициите си въртят интригите - така се върти Света, откак се помни човешката раса - нищо ново под Слънцето!

най-много ме кефи довода: Ако изберете Тръмп - най-доволен ще е Путин. преди това той гласеше така: Ако гласувате ЗА Брекзита - най-доволен ще е Путин.

Така е, изчерпаха им се творческите идеи... Стават все по-небрежни, банални и нагли!

С подобни глупости, дрънкани от най-висшестоящите световни "лидери", все повече приемам за нормално самоубийството на Джеймс Форестал с крясък "Руснаците идват!".

Сега чакаме Плевнята да се изкаже . . . ! Да видим кого ще подкрепи ? Маймуня или Путя. . . . . ама нашия тъпльо знае, че ако Тръмпката вземе власта, ще го издири и на село да му скъса задника !

Трябва да побърза с изказването. Няма много време.

Поради пълна липса на понятие, за какво става дума, и шефът на света, Обамата, подема версията за руски хакери

на калпавата ракета все Путин й виновен не знам за вас, но тия тъпи американци нещо ми поомръзнаха с техните глупости и изпълнения, толкова шумна, извратена, нагла и цинична нация май не е имало в историята - ама били направили айфони - голям прас, обаче са избили и милиони хора по целия свят и поне 100 милиона индианци - коренно население - отделно и целия свят оплетоха със своите подслушвания и гадни сороси.

Песимизмът на г-н Обама е разбираем,но в случая е прекалил.Трябва ли да считаме за възможно г-н Путин да стане президент на САЩ - даже в САЩ той има достатъчно симпатизанти!И как да няма да има на фона на такива политици като Обама ,Хилъри Клинтън ,Меркел,Оланд,Камерън!Нисък на ръст ,но в политическо отношение стърчи с поне 2 глави над тях!Искам да се спра и отговорът на С.Лавров относно инсинуацията ,че руски хакери са "хакнали" компютри на демократическата партия.Той казва -"Би трябвало да ВИ отговоря с една нецензурна дума с 4 букви /fuck/.но аз не използвам нецензурни думи/"-намек -за разлика от г-жа Нюланд,която не се стеснява да ги използва даже в официални разговори/fuck EU!-нали не е забравено/.Тези дребни на пръв поглед факти са свидетелство за един упадък на политическата култура в САЩ,както се вижда непрекъснат.САЩ не са това ,което бяха!

брех, тая Русия - тая изостанала регионална държавица със срината от санкции икономика - отде намира тия хакери - нали уж всички руснаци били пияни мужици? е как така регионална държава пък действа глобално? как става тая работа? за да го разбереш навярно трябва да си тъп американец с промит мозък? и в Сирия тая изостанала регионална държавица им разбърка картите и преби последното копеле на Америка наречено ИДИЛ докато демонстрираше притежание на нови прецизни оръжия собствено производство, които никой не очакваше да имат руснаците и в космоса първи отидоха, и Наполеон и Хитлер разбиха, и България ни създадоха и дадоха наново от северната турска колония - затова ги уважавам! пък какво пискат някакви политически фалоимитатори няма значение и ще се помни кратко

Хилари в своята команда е взела и Ким Кардашян.Иранците за нея казват,че е таен агент,развивала подривна дейност в социалните мрежи.Провеждала разни риалитита.Не можела да пее,не блестяла с таланти ,но успешно се продавала.През 2012 год .за Обама ,Мадона цялата се била изрисувала с надписи "Обама"За избора зависи от американците ,кой ще предпочитат и кой дърпа конците.Но из словото на Путин,който казва :Бих искал да се надявам,че на планетата Земя ,няма да има толкова откачен човек,който да реши да използва ядрено оръжие.

19 хиляди имейла, от които се вижда, че НКДП е фаворизирал Хилъри Клинтън за сметка на Бърни Сандърс за кандидат-президентската номинация. Не си виждат осраните задници. Кво значение има какви са хакерите ?

за силата на руските (и не само) хакери се знае от години. Недопустимо е да се извиняват

Ако бяха хакнали имейлите на Републиканците, 0бонго и ФБР нямаше да си мръднат пръста. Ама сега се чудят как да заметат цялата история под килима и да я омаловажат.

Обама сгази яко просото. Разбрахме за каква демокрация става въпрос в партията му, а той бълва кой бил хакер.

"Най-важното в тази история е съдържанието на електронните писма, а те показват, че има таен сговор", подчерта той (Джулиан Асанж). Аз нямам какво повече да добява, а ти?!

Напълно го вярвам.Дезинформацията, пропагандата и шпионажа са основа на руското общество, заедно с алохола правят приемливи абсурдния и мизерен свят , който са създали. Когато в магазините нямаше нито една стока и рускинята си лягаше с българин за дъвка идеал шпионскоте афери и пропагандата на соц успехите си течаха с пълна пара. По време на Голодомора , когато 7 милиона умираха от глад, Москва щедро раздаваше пари за създаване на македонска нация от българите и щедро спонсорираше чрез коминтерна всякакви етнически разпри и рзделения сред стотици народи , от които да извлича дивиденти.

Та значи НЕ Е ВАЖНО съдържанието по същество, а важно е кой евентуално е разбил кирливите ризи, пардон мейлите...

да не е умряла "бабушка"-та ти през голодомора? ей , все едно вчера беше , така го разправяш ? а и Голодомор е масов глад в Съветска Украйна. Какво е интересува москва какво ставало в съветска украйна ? я разкажи ми колко са лоши германците дето по добре и дали не трябва да ги съботираме някакси , те колко хора са убили в миналото ?

Голодоморът е масов глад в целия СССР, плюс Полша, плюс част от Германия. Ама това не е интересно за тезата на "пого".

На това му се вика некоректна предизборна борба.

Аве черно ошо , все си компетентен и запознат с всичко Сега че американците ще гласуват за Тръмп , а англичаните за Брекзит незначи че блядовете са ви виновни

ей кой е избрал тая снимка много ми прилича на ........

И Плевнелиев мисли, че Путин му бърка по компа. Тия двамата ше обявят скоро война на Покемония, толко са се виртуализирали...

Хилъри Клинтън да каже: Руските хакери ли написаха имейлите против Сандърс! След това ще обсъждаме тяхното разпространение.

Най-вероятно е полу-брат му от Кения, който би гласувал за Тръмп. Смятай щом и роднините му не му понасят циркаджийщините.

въпроса е защо откакто съществува викиликс никога не са публикували компромати за русия? едва ли няма изтичане в руися и едва ли русия е еталон на наи добро управление, политическо и икономическо в света. или просто не е удобно да се пита такива въпроси за русия..

е, ама нали Русия била регионална сила и изостанал страна, пълна с пияници? кой се интересува от нея? по-интересно е да видим какви всъщност ги вършат 'демократите' от дъ ленд ъф дъ фрии.

Ами Каспеоски добре ги пази :))

Касперски пази предимно джоба си

така не са публикавали данни за РУСИЯ-ежедневно се публикуват данни -например обикновените пропагандни медии като Дойче зела икартофи моркови и Си-ен-ен идр.-в Русия всички са пияани и ядят децата си за вечеря живеят още 15 век и т.н.и т.н и всеки момент ще фалират /вече 15 години/.А Уикилийкс направи опит за публикации за офшорни сметки най веч за да вкара Путин.Обаче вместо Путин вкара в празният басейн половината западни лидери и министри барабар с шуреите ,стринките и балдъзите им.Смяяях

алооо, ушатият! нека да видиш сега какво е да ти се месят във вътрешните работи от друга страна, нали ПОТУС-ът бил лидерът на света? в такъв случай, всички имат право да влияят на избора.

Един леко префразиран виц по темата, с който да се поразведри обстановката. Тръмп, предвид твърде крехкото си предимство пред Хилъри се обажда на Путин с молба за помощ по време на изборите. Путин му изпраща консултанти от своя щаб. Изборите минават, на сутринта Тръмп се обажда на Путин. - Владимир, твоите хора наистина са много добри, но май леко се престараха. -??? -Ами между мен и Хилъри, американците избраха теб за Президент на щатите.

ХаХаХа...100+

Няква си регионална Русия ще се опита! Тоя обезьян от сега се е уджирал май.

Докъде стигна Обама и госпажата Клинтъновица в пропагандата за президенството.Излиза,че Русия и шефа и Путин ,като наш Цецо Цветанов правят изборите в САЩ.Ако изборната победа в САЩ зависи от Русия ,тогава само едно браво за Путин.Можеби и копчето в куфарчето за ядрените ракети на Сащ са в Кремъл и Пентагона е подчинен на Руското МО .

Оби , разбирам те .С 19 трилиона дълг е напълно естествено да изтрещиш.