Джулиан Асандж: Не съм се месил в президентските избори

Основателят на сайта "Уикилийкс" Джулиан Асандж заяви, че не се е опитвал да влияе на изборите в САЩ с публикуването на имейли от щаба на Клинтън, предаде АП.

Обратно в новината

Коментари - Джулиан Асандж: Не съм се месил в президентските избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Манипулира, колонизира, тероризира, и т.н. Що не вземат да питат Черньо и баба Меркелица, може би е време да се закрият или разпаднат да враждуващи помежду си държавици като Югославия, та да може Хамерика победоносно да забие знамето си на петролните кладенци и др. несметни природни богатства, а "рашъните" да ги навре в бидонвили. Ех, сънища на надрусани кравари...

"която да отговаря на обявените ни редакционни критерии".- хитро нали ? Ха ха ха

"Нямам нищо против подобни разкрития от Асанж, но в случая тази коренспондеция е открадната/хакната от руснаците, пусната в публичното пространство от Асанж с цел да спечели по-предпочитания от Кремъл кандидат Тръмп. Така че аз съм за публичност, която води прочистване и отрзвяване във висшите среди и против когато се използва отново с някакви користни и нечисти цели." На това мое мнение дадохте 23 минуса и казахте че фантазирам, интересно е защо други също поставят тези въпроси и Асанж ги опровергава.

То понеже останалите "разкрития" не са откраднати, а доброволно предадени. Така ли се бори задколисие, с още задколисие ?!

Жидоамериканската мафия е най-демократичната в света. Който каже истини, като Асанж, той трябва да бъде обесен. Който пък дръзне да оспорва властта й, като Путин, той е терорист, агресор и яде бебета. Тъкмо в разрез с краварските ценности "изнасилвачът на няколко шведки, който живее сега в еквадорското посолство" Асанж с помощта на дявола Путин пречи на Килъри Клинтън да стане президентка. Точно и ясно.

Да бе! Повярвахме ти:)))