Русия е предала данни за сваления малайзийски самолет

Русия е предала на Холандия радарни данни за зоната в Украйна, в която беше свален малайзийски пътнически самолет през юли 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Русия е предала данни за сваления малайзийски самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ветеринарни медици доказаха, че "русофилията" е болест по говедата от българска порода!! Няма лечение и ваксина срещу този бич на 21 век!!! Болните животни деградират, оглупяват, побесняват, а краят им е изключително фатален!!!

Ти май измисли нова болест по говедата?!? Всъщност всички я знаем не от вчера и от оня ден - "Луда крава" :):):)

Истината за свалянето на малайзийският самолет се крие в пресичането на курсовете на самолета на Путин и боингът. Тогава Путин въоружен със тежкокалибрена картечница лично се прехвърля на малайският самолет. След това изчаква да навлезе в пространството над зоната на контратерорестичната операция и разстрелва с картечницата в стил Рамбо кабината на пилотите. След този злодейски акт се прехвърля на изчакващият в района СУ 25 и се прибира у дома. Няма никакво съмнение, че в това пъклено дело е замесен лично темнейший.

Станаха,бе...

Американците си фалшифицираха кацането на Луната навремето. Събориха си кулите и обвиниха за това арабите. "Убиха" Бен Ладен без да го покажат на никого и го хвърлиха в океана, за да не го разпознае някой. И най-важното, плащат на балъците по света, за да им вярват. Колко му е да прежалят един самолет, още повече- Малайзийски, още повече- да набедят Руснаците, че са го свалили? Традиция....

Терористити се защитават Бил Гладен, Хисбола(атентата в Бургас),Русия,Башар, садам, Милошевич

Ярина...

Чети, дете. То сляпото окато прави.....

Не е лесно да си толкова ПРОЗТ, логиката ти "Логично" би следвало да е в мазния ти зад.ник! Ясно е, че си много болен и лечението ти е закъсняло, дано края ти да не е лек-лочигно!!! Няма по-страшна болест от простотията!!

Да обобщим версиите на руския генщаб за свалянето на малайзиския Боинг МН-17 над Донбас: Украински фронтови бомбардировач Су-24, стреляйки по самолета на Путин с картечница, попада в Боинга със зенитна ракета Бук-1М и сваля пълният със стари трупове малайзийски самолет. Следват признанията на някакви клоуни, сателитни снимки от Мосфилм и останалите лъжи на Путин Само и само руснаците да не си признаят, че тяхната армия е в Донбас

Украинци вече предоставили записи на диспетчери, които отклонили самолет към територия с бойни действия!? Или още се спотайват? И защо?

Отклонили са ви болната фантазия! Това да не е файтон. Да сте чували за флайт план, за забранени за полети зони, за временно отделени такива или за NOTAM? За кой е предназначен, кога и кой го излъчва и много други такива "нещица"...? Системата за управление на въздушното движение не е за вашето "налягане" и не се бутайте там. "Хипотезите" са ви смехотворни и жалки, понякога.

Каквото и да им дадат руснаците ония нищо няма да предприемат.Друг е въпроса че няколко седмици преди катастрофата Потрошенко заявява-Чакайте голяма голяма изненада, и май целта беше самолета на Путин който се връщаше от разговори със "партньорите"си от запада както той ги нарича/ а тия не могат да бъдат никакви партньори но това е друга тема/Та нещо стана и май объркаха самолета или руснаците така направиха че спасиха Путин в няколко сайта имаше подобни новини ! Та от така "разследващите" нищо няма да излезе както се казва от тази трпънка заек няма да изкочи плочата им отдавна е развалена и си знает рамо едно-руснаците виновни това е !

Има записи на разговорите на украинския пилот, стрелял по самолета, че самолетът не е този, който е бил набелязан, но този (малайзийския) мсе е оказал на неподходящото място в неподходящото време. Спомнете си, че траекторията на малайзийския самолет бе отклонена от планаираната, за да мине през една военна зона...

В нечии спиртосани кратуни!...

Пълни глупости!

"миналия месец руската армия представи нови радарни данни"-премиерата на Ленфилм е монтаж..ха.ха

ама ги четат, както дяволът евангелието - мноого избирателно и с отчитане на политическата поръчка

Той самолетът си влачеше ракетата и по едно време като наби спирачки и ракетата го тресна, гръмна и стана само на самолети. Руснаците не са виновни - онези сами се нахендриха.

Русия е предала данни за сваления малайзийски самолет- украинска летяща снегорина се е движела с висока скорост в насрещното..ха.ха

Трибуналът за военни престъпления в Куала-Лумпур е създаден през 2007 г. по инициатива на премиера на Малайзия Махатхир Мохамад и се явява алтернатива на Международния съд в Хага, който Махатхир Мохамад обвинява в предвзетост и политическа ангажираност. Трибуналът разглежда жалби на жертви на въоръжени конфликти, военни престъпления, престъпления против човечеството и др. подобни престъпления, в съответствие с международното право. Когато съдът се произнесе с обвинително решение, единственото наказание на виновниците е вписването им в регистъра на военните престъпници и публично огласяване на присъдата. През ноември 2011 г. съдът призна Джордж Буш младши и Тони Блеър за военни престъпници заради нахлуването в Ирак. През май 2012 г., след изслушване показанията на жертвите на мъчения в Абу-Грейб и Гуантанамо, трибуналът призна за виновни Джордж Буш младши и Дик Чейн, бившия министър на отбраната на САЩ Доналд Рамсфелд, бившия зам-помощник на ген-прокурора на САЩ, бившия генерален прокурор на САЩ в сговор с цел извършване на военни престъпления, в т.ч. и прилагане на мъчения. През ноември 2013 г. Трибуналът признава Израел за виновен в геноцид над палестинския народ. За клането в Сабра и Шатила задочно е осъден израелския генерал Амос Ярон, признат за виновен в престъпления против човечеството и геноцид. Съдът стига до извода, че за унищожението на палестинците, израелските власти умишлено създават непоносими условия за живот, което е равносилно на геноцид. Употребата на сила от израелската армия се явява прекомерна, напълно несъразмерна и в нарушение на международното право, а използваните от Израел методи невъобразимо безчовечни и са военни престъпления. А сега да Ви питам, що го свалиха тоя самолет?

хахахаха, пак ли е предала Русия данни за малайзийския боинг? Тоя път какво е - нов испански диспечер? Свежи или несвежи трупове е имало в самолета? Колко украински изтребители са го атакували? :) Горките руснаци, предполагам, че е ужасно трудно човек да е толкова тъп и да опитва да живее в съвременния свят.

само и само да обвинят русия и да я скарат с холандия и малайзия свалиха цял самолет.ако холандците не виждат така нещата ,явно са им доста изгладени мозъците ,особено след разкритията на украинско-амер. игрички .

ха ха ха... 2 години ли им трябваха за да дадът данните които им искаха още тогава.... после ще вЕрване че са истински :))))

а американци и украинци кога предоставиха данни???

Абе верно, че Русия е предала тези данни със закъснение, ама все пак преди САЩ да предадат "неоспоримите доказателства", за които твърдяха още в деня на катастрофата!

Две години им отне на пияндурниците да изфабрикуват тези " данни"

КАКВО ЛИ ЩЕ Е ЗАКЛЮЧЕНИЕТО НА КОМИСИЯТА???

След две години манипулации " предали данни" Колко трябва да си прост да вярваш на руснаци ;)))

странно 2 години да запишат и предадат радарните данни?

Никой не вярва на холандските лъжи и без това! И малките деца знаят че самолета е свален от техните хора, украинците, и затова лъжат и мажат сега!

Пък нашата госпожа каза, че не било така и че чичо Дирчо лъже.

След две години манипулации предали данни. Колко трябва да си тъп да вярваш в данните на рашките :))

ПУТИН , ТРЯБВА ДА ПРАТИ ВЕЖЛИВИТЕ ХОРА ДА ПРИБЕРАТ ФАШЯГИТЕ ОТ КИЕВ .... 3 ДНИ ТОЦИ ПО ТОПКИТЕ , И СОЛЕНА РИБИЦА И ВСИЧКО ЩЕ СИ КАЖЕ ФАЩЯГАТА :))

след 3 дни ток и ти ще признаеш, че лично си участвал в пускането на бомбата над Хирошима. доста тъпо предложение Не казвам,че ти си тъп

то се подразбира

Кочината ще бъде осъдена заради некадърната и армия която свали тоз самолет. Но от прости руски пръчки толкоз...

Да плати по 15 милиона ДОЛАРА за всеки убит и да се маха!

Аз

Между другото, докато усраинският министър на външните работи лази на колене в Холандия, за да махнат визите за усрайна, днес Франция и Белгия им го навряха изотзадзе и блокираха решението.

Назад си с новините, батка. Вестник дума ли четеш или Правда?

Фази на руските лъжи: 1. Никой не е стрелял - елементарна лъжа - разобличена 2. Украински самолет Су-25 беше - НО ... той не може да лети толкова високо - елементарна лъжа - разобличена 3. Ракета е било ама ние нямаме такива - елементарна лъжа - разобличена (намерени осколки) :-) 4. Самолета е бил пренасочен - елементарна лъжа - разобличена от комисията 5. "Бук-М" е бил но украински (сателитни снимки) - лъжа - разобличена (сателитни снимки)

Всички лъжи са изречени от официални правителствени лица

Аз

Руснаците никога не са изказвали версия. Само опровергаваха простотиите на говедарите.

Шило

Само един въпрос- защо диспечерите са отклонили полета? Предварително благодря за отговора.

Аз

Не само са го отклонили. Пилотът изрично е поискал да се качи на по-висок таван, а те са му забранили и даже са го свалили по-ниско.

Полета на MH17 не е отклонен и това е доказано неопровержимо

Кой вие е казал, че диспечерите са отклонили полета? Всеки самолет лети по предварително одобрен флайт план.

Су-25 не може да лети на толкова, заради лоша хемертизация (кислорода в кабината), но с каска и приспособление можело да лети и над този самолет. Руснаците си преобразували своите. Освен това не е нужно - ракетата може да бъде изстреляна нагоре. Съвремените ракети които искат да разработят руснаците за изстребители е да летят на 400км. Сегашните летят на 300км. Украйна има Бук и това се знае. Може дори да е пленен такъв. Даже са свалили пътнически самолет с Бук през 2001г. над Черно Море при военно учение. Според производителите са им продали по едно време над 900 ракети за Бук.

до коя година ще подновяват данните си...кой ли вече им вярва на версиите.

Доста държави знаят какво е станало, както и за онзи самолет дето изчезна в Азия на път за Китай, но всички си мълчат. Що ли, че да могат и те да направят някоя мръсотия и да им се размине. Визирам Китай, САЩ, Русия, Англия .....

Добре де, защо сега ги предават тези данни. Толкова ли не са искали да помогнат да се изясни случая, че изчакват година и половина?

Шило

Явно не са ги искали. Това е. Руснаци няма в разследващия екип. За сметка на което, има украинци. Това поставя под съмнение обективността.

Явно ще трябва да изчакаме да дойде някой нормален на власт в русия за да се извини както направиха доста години по-късно за Кореан Еар 1. До тогава само лъжи ще слушаме от другарите.

Аз

За корейския самолет също бяха виновни американците - с нарушенията на въздушното пространство, със стрелбите по руски територии, с отклонението с 50 КИЛОМЕТРА от курса, с пълното радиомълчание...

Смешни и жалки сте когато се опитвате да защитите матушка русия като Матросов на амбразурата. Американците нямат никаква вина, а грешката е изцяло на корейските пилоти които не настройват правилно навигационната система. НЕ СА ПАЗИЛИ МЪЛЧАНИЕ!!!! като до последно са говорили и с Токио и с друг Кореан Еар. И при връщането на кутиите руската страна се извинява, както ще го направи следващия нормален президент на русия, но няма да е скоро. А и както винаги не споменават в продължение на 5 дни, че са свалили самолет!!!! Сигурно не са го видяли!!!! Просто сте жалки като се опитвате да защитите незащитимото!!!

Значи руските радари могат да не засекат ракетата, а не могат да засечат украинския изтребител?

:) Така звучи, да! Тия май ни взимат за идиоти :)

Аз

С право ви вземат.

Не са засекли, ракета изстреляна от контролираната от бунтовниците зона. С други думи, самолета е ударен по-рано.

Някъде към Германия, предполагам?

"...В края на миналия месец руската армия представи нови радарни данни..." Чак сега ли? Самолета падна през 2014г. !

Шило

Явно сега са ги поискали.

А разследващите след повече от година съобщават за намерени частици в телата на пилотите, които трябвало да са от взрив от вън, от което предполагат Бук. Сигурно са изкопали гробовете им за нова аутопсия. В предварителният доклад е нямало нито дума за тях.

лъже като дърт руснак

целия свят е светът без русия и сев.корея

Съвета по безопасност на Холандия публикува всички ОФИЦИАЛНИ ЗАЯВЛЕНИЯ и материали на РФ по случая. Унищожителните анализи показват откровено редактиране на сателитния снимков материал и очевадни несъответствия във времената им спрямо събитията. Едно по едно са опровергани всички твърдения на официалните представители на РФ. Отново беше поискано създаването на международен трибунал, който да проведе делото и да издаде присъдите над виновните за смъртта на пасажерите от гражданския полет, на базата на доказателствата и материалите събрани от Международната следствена група. Освен резултатите от официалните следствени действия, бяха публикувани и разследвания на различни независими групи журналисти на базата на открити (необвързани със следствието) публикувани източници, които проследяват чрез тях до минута и до няколко десетки метра локацията на установката "Бук-М" извършила фаталния ракетен пуск.

Аз

Публикуваха, да. Кви ли не доказателства - от показания на усраински министри до статуси във Фейсбук. Само дето усрайна не дава радарни данни, няма ги дневниците от кулите, както и нито една говедарска сателитна снимка, която да доказва нещо.

Аз

Ако говедарите имаха и най-малкото доказателство за руско участие, щяха да го разтръбят до джунглите на Науру. Обаче нямат и няма как да имат, защото работата е съвсем друга - боингът е свален от усраински МИГ29 по директна заповед на единствения човек, който може да я издаде - главнокомандващия Петро Порошенко. Той обаче е твърде ниска топка, за да издаде такава заповед, което значи, че е получил такава заповед от по-високо ниво, а има едно-единствено място, откъдето може да получи подобна заповед - Хюсеин Обама.

"Хага обвини Москва, че не е сътрудничила изцяло на разследването". Това никога не е ставало и не е истина! Русия бе буквално отстранена от съдействие по случая. Нямам предства,кой ви ги пише или спуска тези "новини"на са пълна измислица.

Сори, бро, ама каква е Русия в този случай? Нейн ли е самолета? От Русия ли е излетял? За Русия ли е летял? Над Русия ли е паднал?

Вярвам на руснаците и те не са светци но в случая май нямат никаква вина.Това е част от пропагандната война към тях.

Щом ООН спря да квичи, е ясно кой е виновен.

Добре. Явно с останалото си съгласен.

че какво още могат да излъжат от Москва,когато целият свят е на ясно за руската диверсия и убийсва

"Целият свят" сте ти и останалите от фондацията ли?

Реално едва ли ще знаем кое е истина, дори да е била казана. Все пак освен стандартното, че е объркан, уж имало и свидетели. И според представяно е имало изстребители. Търсете в ютубе "MH17 Witnesses". Примерно: youtube com/watch?v=gMxtFw3zmb8 Така че това е другата гледна точка. Защо е много спорно да се каже, но една от страните теории е, че тогава се е връщал самолета на Путин от Бразилия за Русия и са го объркали. Украската на малайзийския самолет е като на руски. А може и просто така да са постигнали примирие. Да е грешка и да са обстрелвали изстребители, но да се е отклонила към по-голямата цел - ракета Бук гони отразен сигнал. Така през 2001 г. украинските военни свалят пътнически самолет над Черно Море от Израел за Русия при учение. Руснаците им били продали над 900 ракети Бук.

Някои от свидетелите си излизат с лицата и имената. Дори тук си показва паспорта и военната книжка: youtube com/watch?v=DodQbl79S0A Някой се надсмиват над тази версия, в която дори знаят името на заподозрения - капитан Владислав Волошин. Но е много спорно дали доказателствата, които мислят че имат разследващите, в реален съд биха имали по-голяма стойност от свидетелите.

Или например тук, пак говорят за 2 изстребителя и как никой за нищо не ги разпитва: youtube com/watch?v=zDkmxXR_5FI Все едно не е провеждано реално разследване.

вярное за украската че двата самолета см прмличат а ощте тогава говореха руснаците че в същтото време путин е трябвало да лети от там но заради войната са сменили пътят на неговият самолет гдедал съм иницеалите и на двата имат нещто еднакво

Естествено , че Боинга е свален от Украински изтребител ! Щото ако ракетата земя-въздух беше изстреляна от земята , е абсолютно задължително , дори НЕИЗМЕННО , тя да има радарно насочване ! А работещ радар НЯМА КАК да се скрие ! За зла участ на Хунтата обаче - действия на такъв радар в района НЕ СА открити ! Даже и от западните демократични специалисти ...

ти виждал ли си попадения от пакетен взривател с дистанционно действие...

Затова трябва да се сложи край на руския фашизъм!

А украинските радари?

Какво има да коментираме нещо, за което украинския летец, свалил малайзийския самолет сам си призна?

Да бе, благодаря че ми припомни и тази путинска лъжа. И пилот имаше. Ха ха ха

Сигурен ли си в каузата, която защитаваш, и можеш ли да ми обясниш, според теб, как се е развила случката?

Тази "путинска лъжа" излезе в израелските вестници, а украинският пилот Владислав Волошин сам си призна за свалянето на малайзийския самолет. За да заличат следите, фашагите убиха както Волошин, така и диспечера от Днепропетровскк Анна Петренко!

Само украинец може да лети толкова високо! Хахахаааа

Интересно, а кога американците ще предоставят своите данни или тях ги бива само да говорят????