САЩ призоваха гражданите си в Русия към ”особена бдителност”

Посолството на САЩ в Москва призова гражданите на САЩ в Русия да проявяват особена бдителност след ракетния удар по сирийското военно летище.

Обратно в новината

Коментари - САЩ призоваха гражданите си в Русия към ”особена бдителност” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога Тръмп ще депортира Руснаците от САЩ Да ги държат поне в лагери за по сигурн.

ТОВА ПО-СКОРО Е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ ЩАТСКИТЕ АГЕНТИ,ПОДГОТВЯЩИ ПОРЕДНИЯ МАЙДАН!!!

а къде остана гордото аз "съм американец"

разбра се за пореден път ,че всичко идващо от Путьо е лъжа и пропаганда. Например "безаналоговите" С400... САЩ са ги предопредили 2 ч.преди да започнат пусковете ,но това не е попречило 59 ракети да достигнат спокойно целта. Толкова струва Путьо и армията му - лъжи и пропаганда.Същото правят и израелската авиация от 1г. Асад проумя колко смешни са гаранциите на Путьо.

Фил, детективите не вярват на дезинформации - от изстреляните 59 "Томахок", до летището са достигнали само 23! Позорно ниско КПД! Къде са другите - гатанка. И това без нито една изстреляна против тях зенитна ракета! Ако думнеше "Триумф", щеше да е показно, феерия, но руснаците имат здрави нерви и не се подават на евтини провокации.

Нормално, дивашката азиатска империя винаги е преследвала другородците, особено на своя територия. Но иде Видовден и за тези хазарски копелета, както дойде преди 28 години. Време е да освободят от присъствието си още земи в Азия и Европа, но това ще е съпроводено с кръв, за жалост. Ама като нема друг начин, мецана ще повърне малко кръвчица...

Пък в нашто село казват, че тия които ги е страх от мечки не ходят в гората.

Чи, нема да ги убиваме, я ? Само малко бой и..ебан.

Е, все нещо ще вземе да им хареса. /..?

Никой американски турист или временно пребиваващ бизнесмен в Русия не би тръгнал да организира провокации и безредици. Смисъла на изявлението да предупреди платените про-американски лобита вътре в Русия да се въздържат от провокации и да оставят това на генералите от Пентагона. Въпроса е защо? Последния удар срещу летището преди разследването срещу химическата атака да е дори започнало си е чиста провокация. Дали не се страхуват че Путин може да започне чистка подобно Ердоган и да изхвърли внедрените им хора?

A защо направо не им раздадът диплянки къде какво ще правят та да не станат ''косвени жертви на тероризма''?????Страна където на всеки половин час кърмят най малко по петима седнала да се ''грижи'' за неща в чужди страни...

Защо предупреждават Американските граждани, нали Америка носи мир и Лубов на света???????????????

с малки изключения в този форум преобладават дървари и изтрити коментари

особено да внимават ако срещнат ИВАН ОТ МОСВА. Има риск да се заразят с дуращина. Да го заобикалят на поне 15 метра.

Американци в Русия ? Явно са хора обичащи примитивна екзотика.

ха ха ха ха ха... Нали Тръмп беше "избран" от Путьо? Рашняците пукаха шампанско след изборите-а каква стана тя?! Това идва да покаже,че няма надежда за азиатските фашаги.Никой не ги понася тия вредни агресори .

Мислех,че Тръмп има повече мозък,от примата-но и тоя е зле! Явно,и него са го убедили,че без война щатите скоро са фалит?

Дори нашите комунисти не пращат децата си в русия

Аз съм студент в москва... на никой не му дреме откъде си и какъв си. Фалшиви новини му се казва на това. Имам доста колеги американци и всичките със загриженост гледат на ситуацията и това че между двете страни се заформят такива спорове. Като цяло малоумна история. Колкото и да не ви се вярва западната пропаганда е факт и не е по-малко страшна от руската. Отваряйте си очите и четете различни СМИ на различните страни за да сте информирани!!!!

Естествено, че американците в Русия трябва да внимават. След терористичните удари в Санкт-Петрбург, е нормално да бъдат гледани с подозрение.

ама ние не сме нито съветски, нито граждани на САЩ - защо пишете тази новина по нашите медии?

вижте колко коментара с плюсове са изтрити по надолу, очевидно неудобни това се казва свобода на мненията както е посочено в либерално демократичните ценности на европейския съюз

аз пък се чудя какво правят американци в русия, при условие, че ги мразят, и са бедни.

Жените им са ефтини.

жените им са хубави

Ела ела да видиш колко са им евтини жените. Ще се почувстваш прозрачен за вниманието им набързо ;)

Руските имигранти в САЩ минаха ли 20 милиона? Легалните са около 5 мил., за другите питам?

Да му мислят краварите

има всякакви идиоти - затова и ги предупреждават.

че е добре, дори отлично - така е. Ето защо синът на Курнелия е в Ру,сия - учи и синът на Първата дама и той в Русия - ха-ха - шигичка.

Мишоци...изсраха се а сега искат да не мирише!!!

има ли такива и чий го дирят там?

Абе нали уж в Росия е много зле, та какво търсят тези американци там?

По работа, да не мислиш, че живеят там? Кой човек може да живее в русия нормално?

А за стипендианти на Америка за ....няма ли да се препоръча нещо явно.

Дискретно : - СИ'банката' на 'нашта' 'стипендиантка' Цветелинка - Вече ВаБанк си търси Крайни клиенти.

Особено агентите на ЦРУ да внимават много и да се оглеждат за зли ФСБ-ейци.

Запитване : - колко Руснака/кини Имаме у Нас ? И ! - колко от тях СА Зулумаджии ?

абе колега , какво си се "развилнял"днеска да не си на "бояришник"

Който е прав - няма от какво да се бои ! кикики

Явно политиците на всички държави все още не могат да разберат, че вече все по малко хора се поддават на провокации заради техните решения. Народът на която и да е държава не ходи сам да напада чужди държави, щото му харесва. Политиците са тези, които предизвикват войни. Народите на Русия и САЩ отдавна са го проумели и си живеят мирно и тихо от много години. Дори помня наскоро имаше дарителска акция в Русия за един американец, който разби джипа си в тайгата. Хората събраха пари и му купиха джип и къща. Ето това е човечност.

Да. ...и да чукнем Яко на дърво да НЕ се Окаже че Потопа Бежанци+Свирепства из Европа - Е дирижиран от ЯсноКъде !

Защо тази "новина" се публикува в български медии не разбрах и по какъв начин тя касае българите??

Намирам Съм СвръхЯсен тук по-преди. ...а тоталистическоето мммолччччание Доказва #Кой Е СегаТук.

...и така - Имайки предвид че : а. Е Факт..и б. Още от 2014та - Има Данни за 'странни' 'случки' Включая рязани гуми на коли на Официални Представители...и в. Нещата Сега в ООН - какво Следва да Се очаква ? И ! - какви Действия Да имаме у Нас ?