Медведев препоръча на Словения да участва в ”Турски поток”

Дмитрий Медведев препоръча на правителството на Словения да обърне внимание на „Турски поток“, понеже страната може да получи сериозна роля в проекта.

Обратно в новината

Коментари - Медведев препоръча на Словения да участва в ”Турски поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Медведът се нашльокал с одеколон- турците отрязяха патока официално преди 2 седмици.

Кой как и с какво качество промива мозъци! Американски трол - заплата 50$ на ден! Руски трол - заплата 0.5$ на ден, евтиното си е евтино, качество - нула, резултат - нула!

Пишат 5/6 платени трола и си подават реплики !!! Един каже нещо и още двама го подкрепят !!!Смешни сте .....Така не се пазят национални интереси ??!! Всъщност Вие ги пазите , тези на САЩ !! Дори и Боко тиквата не получи отговор от Мегрини защо ЮП е лош за ЕС и нас , а ТП е добър за Турция и ЕС !!!

Ами добре, като ще говорим за национални интереси, защо ТП да е от полза за България?

Другите ще плащаме на Турция, щото всичко, което влезе в Турция , по закон, става турско !!!!! Те го докарват до границата с Гърция и ще се наредим на опашката и ние !!! Абе лицемери са тези от ЕС !!! И , ако не си спомняш, дори не ни поканиха на срещата на страните заинтересовани от ТП !!! Щото дори за партньор е ни искат !! Ние нямаме позиция , нашата позиция е такава,каквато ни я кажат от Брюксел !! Нашата тиква само тях слуша, той едно действие не е предприел да защити наш интерес !! Дори сега в замяна на подкрепата за мостовия заем за Гърция можеше да поиска нещо ,ма тиква е.....Думи нямам !!!

Последни новини, пресни, пресни от руския сайт "WOW": "Россия това е само една бензиностанция, която се управлява от Мафията и само се преструва на държава!" Цитират Джон Маккейн!

Преведено от руски - всеки решил да си купи от готовите тръби за ТП (бивши тръби за ЮП) ще получи сериозна роля в проекта. Още нямаме споразумение с Турция за "Турски поток" и главният изпълнител наскоро ни избяга, но ние продължаваме напред, като български футболист в евротурнирите.

Е за какво им е сега пък Словения, нали газът шеше да минава през Унгария и Австрия за Италия? Нали Газпром са първи приятели с OMV? Май пак някой им се опъва и се опитват да го изнудват.

"Медведев препоръча на Словения да участва в Турски поток"---ЕЙ НАХАЛНИ РУСНАЦИ! Нали Словенния има (както и югоизточна Европа) има газ от тръбите минаващи през Украйна.Ами щом Кремъл е решил заради каприза на Путлер да ги мести през Турция...да се спасяват Газпром сами.Техен си е проблема за доставката....

Луд умора нема, само се поти!

Алкохола предизвиква видения, но не прощава!

Ами ако Словения не ще , какво правим?? Ще я бомбандираме, ще и пратим зелени човечета?? Ще я спасяваме от САЩ??

Сега пък Словения.... Явно следващите посещения ще са в Лихтенщайн и Сан Марино - още по-важни стратегически потребители на газ от турския паток! Много ми е интересно обаче как точно ще стигне тръбата до Словения след като БЮРМ очевидно ще се откаже от патока. Вместо да реве като вдовичка за х.., България трябва да прави всичко възможно за възобновяването на Набуко с газ от Иран и Азербайджан!

бе Медведев, съставяйте им правителство на Турция, че патока най-накрая да тръгне през Словения и обратно.

На Словения сериозна роля , на Унгария първостепенна а на Турция основна роля , а бе голямо тятро се заформя.

Садис. Двойка по география.

Обемът на експорта на китайски стоки в Русия за първото полугодие се е намалил с 36,2 на сто в сравнение със същия период на 2014 година. Вносът на руски стоки в Китай се е съкратил с 23,9 на сто. Търговският стокообмен между Русия и Китай през първата половина на тази година е спаднал с почти една трета - 30,2 на сто и в стойностно изражение представлява 31,1 млрд. долара. Това се посочва в публикуван доклад на Главното митническо управление на Китай. По данни на ведомството обемът на китайските стоки внесени в Русия за периода е спаднал с 36,2 на сто на годишна база и съставлява 14,6 млрд. долара. Руският импорт в Китай се намалява с 23,9 на сто и представлява за шестмечието16,5 млрд долара. Само за юни стокообменът между двете страни възлиза на 6 млрд. долара, което е 20,9% по-малко от същия показател за година по-рано. Източник: ИТАР ТАСС

Дори и на Китай е ясно че Русия е капут!!

Русия са решили да купуват само качествени корейски и тайвански стоки ;)

тия що си смятат стокообмена в долари, а не в местните си валути / нямат ли си чест и гордост ?

Мечков, вече и русофилите не вярват в тази басня за ТП!! Даже и те прозряха. Договорете се е Украйна иначе с вашия газ е свършено след 2019.

ТП "ще бъде" нещо грандиозно сътворено от турци, гърци, македонци, шиптари, сърби, унгарци и словенци под мъдрото ръководство на руснаци. Просто не мога да се сетя за друг такъв проект, затова всичко ми изглажда, като една зелена мъгла...

На троловете вече се плаща само за писане срещу потоците. Това показва статистиката. На тия от софия-как е без топла вода, смърдите ли здраво? През зимата съвсем ще спрете да пишете щото няма да смеете да си извадите ръцете от гъза.

как е на Савушкина 55? Имате ли топла вода? Вода, не водка. За водката разбрахме по "коментара" ти.

Смрадта ти влияе но не го усещаш. Зимата обаче няма да си толкова "остроумен".

Да бе! Баба ми се с газ се е топлила!

Върви при баба си ...да се топлиш на кравешки фъшкии!

Какъв поток викаш??? Как ще има ТП без Турция??

виж сия.... хлъц.... първо пускаме една тръба директно до Монако. После рез Ирландия и от там по най-краткия път до Гърция та чааааак до Турция...

...леле, колко русофобска паплач се е събрала тук днес! Направо мирише на прегоряла манджа с лук и праз...

Кажи една причина да обичаме мръсните руски империалисти, грабещи, заплашващи и тероризиращи целия свят!

че сега ще почне с това как трябва да го уважаваш НЕГО пишлемето, щото ПРАБАБА МУ му е шила знамето на Филип Тотю.

Шизофренията не се лекува, но може да се "тушира" с медикаменти... Тичай при доктора!

Специално тази реплика важи в пълна сила за господарите ти, от другата страна на Атлантическия океан - Краварска Америка!

Не знам "БулгУр" ли си, "БахУр" ли си, но най-добре, бЕгай да пасеш крави У Тексас...

путинофобска, не русофобска.

Е, ПОНЕ се ВИЖДА, че съм ПРАВ!... Според минусчетата и засегнатите, нещата са ясни!... Така се прави "социологическо" пручване, коУеги!

след такова набиване на дълбоко... няма как да не си "прав"... то не можеш да седнеш...

ВиШти сиа ко... хлъц.... да ви гУ кажа кат на приятел... Ти мЕни ууууважавали ли мъ? Сия.... препоръчвам на Монако ... хлъц ...да участва в Турски Паток... и в Лебедово Езеро... а после в Снежанка и седемте козлета..... хлъц..

Няма и няма да има никакви потоци от Русия Ще има потоци от Катар, Иран , Азербейджан и Таджикистан. Който плаща - той поръчва. Казах!

Нека па видим. Казах !

аз предлагам на рашките да си я пуснат тръбата под вода през Босфора, мраморно, средиземно море, ... океаните и да си я мушнат отзаде откъм аляска та да се кротнат най сетне със шибаната си газ, пък ако си я запалят на тяхна територия може и да си направят климата като у Африка и няма да мръзнат

Тоя Медведев, пък и Путин не съм ги виждал да се изказват трезви! Все ги гони тежък махмурлук и параноя! Ръсят глупости на поразия! Цирк, целият свят си прави майтап с тях! Как пък в цяла Русия не можа да се намери поне един трезвеник за ръководител!

По-голяма ТЪПОТИЯ не бях чел скоро!

Ами? Не четеш ли тъпотиите и изцепките на Медведев и Путин? Всеки ден чупят по един тъпомер!

Уважавам ги руснаците, ама тоя път Медведев малко се оля.Чисто географски това "мисия невъзможна".Трасето минава през толкова държави, че една да клекне като нас и трасето отива в небитието.Каквото и да си говорим, най-прекия път на трасето бе през България.Защо обаче така лесно се отказаха от него, ей това ми е чудно.

...просто защото НЯМАТ лоби у нас и всички легенди и предания за "руското лоби" в БГ са прах в очите на плебса, хвърлян от американското лоби... То се вижда и с просто око КОЙ има ел. централи у нас.

Донякъде си прав.Мен обаче друго ме тревожи.По едно време в нета циркулираше една конспирация за план, наречен "Ислямска дъга" мисля.При него Южна България, част от Македония отиваха в Турция, а останалата част от Македония и Новопазарски сандаж в Сърбия за Албания.При такива граници, тогава проекта може да се осъществи.А и като гледам и слушам как кюрдите изнасят основната тежест в борбата с ИДИЛ, колко му е да компенсират Турция с Ю.Б-я за Турски Кюрдистан.

Този въпрос, ВЕЧЕ не ни интересува! Ясно е, че през нас, НИЩО и НИКОГА няма да мине... Остава само БоЦко да си ръгне едно "хъбче" отзад и да ни захранва с газ от собственият си гЪзоизточник...:-DDD

loyola

Това беше. Най после се разбра че испуснахме питомното и даже не се опитваме да годим дивото. Докога ще търпим да се прецакваме?

Имам сделка за тебе. Камаз за 1 000 000 долара. Като го изплатиш за 30 години ще можеш да го ползваш и да печелиш от него. Навит? като почнете да тролите па не се спирате. хабер си нямаш от сделката и как щяхме да изплащаме по договор газопровода 30 години (с думи - тридесет), за да печелим след това мижави центове от пренос на газ и то ако на Пу-Винету не му скимне да каже като в Украйна - тука няма да пускам газ по тази тръба. яяя... без глупави изказвания.

Изкривяваш и изопачаваш нещата, което всъщност се нарича "тролене", ТРОЛ нещастен!

loyola

Дали същото се отнася за Гърция и Турция? Ако не, то проблема значи е у нас - което и имах в предвид.

Хммм... А защо нашите мушмули се съгласиха на ТАКАВА сделка?!;о) Впрочем същият въпрос важи и за други "култови сделки", подписани от наши политици - от нашите, а не от извънземните: Мариците, ВЕИ-та, продажбата на БТК... Викат му рушвет, комисион - облагодетелстват се определени хора, на ключови държавни позиции и печелят от позициите си - печелят лично, а държавата губи!

Абе цирково мече. Ти география учил ли си?

"Междуправителственото споразумение наистина все още не е подписано" стига бе. не може да бъде. Путин лично каза, преди 4 месеца, че е подписано и вече са тръгнали да носят втечнен газ с кофите. Ама не може да бъде. Тука троловете ви се избиха да тролстват на тази тема как Русия прецакала България и как новите им приятели от Турция ще прокопаят тунел до Русия Медвьонка... Лъжеш. Путин друго каза. Па от Савушкина съвсем друго.

Явно ще експериментират "украинска зима"! Блазе ни, че сме лоялни и ще ни носят с гемиики газ от Америка.

Айде стига с тия потоци. Изтекоха ми очите да чета всеки ден по три пъти за тях. Ще го има. Няма да го има. Закрит. Открит. Започва строителство. Спира строителството. Ще минава оттук. Ще минава оттам. Глупости на търкалета. Оставете политиците да си свършат работата и не пишете постоянно по тази тема. Може би тогава най-сетне ще се реши въпроса. В момента всичко е политика и блъфове. Всички имат интерес да има доставки на газ. Така че накрая ще има. Откъде и как ще покаже времето. За нас като държава е важно да имаме ниски цени и добри взаимоотношения с всички. Или поне с колкото се може повече. На това е работа на политиците и екпертите. На мен лично ми омръзна до втръсване тази тема.

Тия от бегееца и компания се варьт кои как по гнусно да напише против руския газ ГАЗ де купува ЕС тапушак Ще се вдига .А защо то викат армия

ЮП, ТП - дрън-дрън... Какво ни интересува в БГ дали ще го има или не който и да било поток, когато за нас резултата е следния: - 200 и кусур българи- специалисти, които работеха към Сайпем по този южно-турски поток, остават без работа, след като Газпром и Сайпем "не се разбраха"; - за сметка на това малцина избраници, които работят по уж "замразения" ЮП в проектната компания "ЮП - България", продължават да си вземат заплатите "средно 10000 лв/месечно" , без реално да се реализира такъв проект?! Алооо, Теменужке, БЕХ участват в този проект с близо 200 млн. лева държавни пари( щото БЕХ е държавен)?!!! А БЕХ бил закъсал, уж... Абе, където е текло, пак ще тече - въпросът е че тече в определени джобове, а се опитват да ни внушат други неща!!!

Тръба Къде е Боце? За тръбата, защо затваря си устата? За договора яли, пили... На първа копка прати Лили. Проект-компания съгражда, а не умее да изважда!... Сега затваря си устата oт Банкя Боце, за тръбата.

Уеуе. Ти си бил гоуем тауант уе.

Искам само да попитам - това Мечо пУх сам ли го измисли или го е прочел в тефтерчето на Путлер?

Искам само да ти кажа, че БОКАТА и Плеунята четат по евроатлантическите тевтерчета щот нямат свой мисли в кратунгеоите };-())) Както и ти};-)))))

ФРЕНСКИТЕ ПАРЛАМЕНТАРИСТИ В КРИМ СА ОБЯВИЛИ, ЧЕ ЩЕ УЧАСТВАТ В СЕВЕРЕН ПОТОК 2!!!

да, в усвояването на подкупите

кой беше тоя, че тръгнал да съветва суверенна европейска страна!? Ааа- подлогата на джуджето лилиПутин бее!!

КАК ДА ВЯРВАШ НА ПИЯН РУСНАК КАТО ТЕ САМИ НЕ СИ ВЯРВАТ ЧЕ ЩЕ ИМА НЯКАКЪВ ПОТОК.

И ако може и Словенска да сложим също.

Глад ще настъпи на Врабча. Патока от пари ще бъде пренасочен към Словения.

Па... па... па....

Няма няма и няма да има никакви потоци!!! И никакви патоци нямааааа!! Няма!

То в Турция няма правителство, няма споразумение, няма договор, рашките решили до Словения да копаят?! Луда работа. Какво стана с Южен Поток, че нещо напоследък не се говори за него? Да не е пресъхнал и той, както всяка руска работа?!

Явно, жужо II e тръгнал да купува петоколонници в Словения.

НЕКа да умрат всички от завис газще купуват всички отсес

отсесерето ли искаше да напишеш?

Мера

Модераторът да заличи този псевдотекст ако смята, че трябва да се пази доброто име на сайта!

ПАТОЦИ МУ СЕ ПРИВИЖДАТ :) ЕЙ! ТИЯ ДВАМАТА КРЕТЕНИ ПУТКИН И МЕЧКАТА НАПРАВИХА РУСИЯ ЗА ПОСМЕШИЩЕ!!!

Поредната яка изцепка! Пияния Медведев пак счупи тъпомера: "там /в Турция/ няма правителство", поясни руският премиер. "Нашите партньори, нашите колеги в Турция трябва да съставят това правителство." Няма ден да не чуем поредната руска глупост! В Турция нямали правителство, а в Русия да не би да има! "Турски Паток"? Нанай си!

Рассия има Жужо Первии Късии, за какво и е правителство?

То и Путя препоръчваше на Цитрус да се включи и видяхме до къде я докараха гърците.

То Турция не е съгласна той тръгнал за Словения.Голям клоун е тоя Мечо.