7 милиона щ. д. бяха конфискувани от сейф на руски депутат

Около 7 милиона долара в брой на проправителствен руски депутат бяха конфискувани при обиск в банка в Санкт Петербург.

Обратно в новината

Коментари - 7 милиона щ. д. бяха конфискувани от сейф на руски депутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАМ ИСКАТ ДА НИ ЗАВРЪТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ!!! НАЧЕЛО С ДРУГАРЯ БОЙКО БОРИСОВ!!! ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ, ПОЛУЧАВАШ ПУТИН И КГБ!!!

Този нормален ли е ? Това са 100 кила хартия. Представям си как до днес хората са си казвали, ето той няма имоти, няма пари ...ха ха ха !Като наш Бойка няма нищо, живее в къщата на мама и тати, а скритото и посритото и изнесеното в чужбина не се види .

Д*ба мама му, как един от източна европа не забогатя като направи марка дрехи, верига ресторанти или супермаркети или нещо за което да можеш да кажаш на 5г си син кат те пита "Тате, какво работиш?". Защо майка му стара по наще географски ширини, единствения начин за доходи е от държавната хазна?!

Преди 1-2 дена показваха по някоя от ефирните телевизии за българин произвеждащ велосипеди и световно признание, като велосипедите му се ползват от национални отбори и т.н. Румен Антонов също е с признание в изобретената от него скоростна кутия и др.технологии в тази област. Все пак не всички са доносници и бивши ченгета - има и работещи.

sonibvc@gmail.com

Изключение! Да не говорим че е избягал от БГ преди бая време!

Предсавяте ли си колко има Путин????????????

кой знае колко фалшиви доларчета кътат по сейфовете американските мекеренца, платени им от хамериканското посолство или от всякакви НПО-та и фондации като "Хамерика за България".

Злобата разяжда повече от "царска вода"

ХАЙДЕ СТИГА СМЕ ГЛЕДАЛИ В ДВОРА НА КОМШИЯТА!!! ВРЕМЕ Е ДА ПОГЛЕДНЕМ В СЕЙФОВЕТЕ НА НАШИТЕ ДЕПУТАТИ!!! МОЖЕ БИ В НЯКОЙ СЕЙФ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ПО-ГОЛЕМИ СУМИ ОТ ТАЗИ НА РУСНАКА!?!?!?!?

Само 7 милиона? На правителствен депутат!!! Гола вода е горкият, "няма риза на гърба си, сал потури на гъза си"!

Ако ги държеше в рубли, щеше да му трябва склад... :) Що тия патриоти държат краденото в безполезни хартишки, никой не може да отговори... Сигурно ги събира от колекционерска страст. :)

Намерете връзката:"Справедлива Русия"-->депутат-->7 млн. долара-->сейф. Популизъм висш пилотаж!

Само за глупаците е тайна, че депутатите и там, и тук и в европа, и в щатите, и т.н. не са нищо повече от едни лобисти. Предизборните кампании се финансират от корпорациите. За отплата всички проекти, поръчки и т.н. минават през съответните "обръчи от фирми", като съответния процент се отчита в партийните каси. Тази схема изобщо не е патент на доган. Това е повсеместна практика както за левите, така и за десните, и за центристите. Изборите са просто един фарс. Битка между няколко групировки в държавата за влияние, а не на идеи.

И в тази връзка - какво стана с Христо Бисеров??

КАКВО ОЧАКВАШ ДА СТАНЕ? АКО БЯХМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, ДОСЕГА ДА ТРИЕ НАРОВЕТЕ В СОФИЙСКИЯ ЦЕНТРАЛЕН ЗАТВОР!!! НО ПОНЕЖЕ СМЕ БУЛГАРИСТАН!!! И В ПАРЛАМЕНТА ОСТАНАХА 239 - СЪЩИТЕ ПОСЕРКОВЦИ КАТО НЕГО - КАКВО ДА СТАНЕ? - ПРАВЯТ СЕ НА ОЩИПАНИ, ВСЕ ЕДНО, ЧЕ НИЩО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО - НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ГО ПОСЛЕДВА В ПАНДИЗА!?!?!?!?!? ПОМНИТЕ ЛИ КОЛКО ПЪТИ СЕ ПОСТАВЯ ВЪПРОС ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ДЕПУТАТИТЕ НА 120??? ДА НЕ МОЖЕ ДА БЪДАТ ИЗБИРАНИ ПОВЕЧЕ ОТ 2 МАНДАТА!!! Е КОЙ ОТ ТЕЗИ ПОСЕРКОВЦИ В СЕГАШНИЯ ПАРЛАМЕНТ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГОРНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ??????

не верва на банката на брикс..

Депутат, който сутрин става и отива на работа в народното събрание да гласува за приемане на някой нов закон,да знаете че предния ден той е получил пакет с минимум 50 000 лева. Мафиотите знаят как предварително да благодарят. Лошото в тази корупционна система е липса на доверие и много често даващия подкуп сам прави запис от даването на пари. След години когато депотата е непотребен и започне да става вреден тези доказателства започват да излизат на яве. Същото е и с министрите. Или както по-доло някой писа не е платил данък на джобните.

Това добре, комунуидите крадат като всички останали. Ама защо в долари, другари? Що не в рубли или севернокорейски не знам какво си? Или кубинска валута? Или да ги беше вложил в Лади. Вас питам бе, промитите мозъци, родени от червеното знаме, а не от майка.

Правилно,другари-така действат болшевиките с твърда ръка!

нЕ СЕ Е СВЪРЗАЛ С ПРАВИЛНИТЕ ХОРА. я НАШИТЕ КАК ЗНАЯТ ОТ КОГО ДА ВЗЕМАТ.............

А у нас кога?

Защо, О, защо Руският депутат спестява в Обезценени хартиени долари, а не в Златни рубли - БРИКСовата валута?

Ако беше в евро,щеши ли пак да искаш инструкции?!

Примерен съпруг, ще прави подарък на жена си. И нашите правят такива подаръци, ама на любовниците си.

Ние сме си добре , четем , слушаме , цъкаме , някои псуват... животче....

'Беднякът' Лисяков очевидно е пропуснал да отчете джобните си стотинки на путинската партия (не)Справедлива Русия, известна и като 'Партия жуликов и воров'. Сега ще го експроприират и окошарят, горкия ;-)

Писмял се Куку на Пипи...

Българските депотати имат много повече събрани пари от подкупи на мафиоти и най вече монополисти. Например 2008 регионалния министър на България изкарва закон с който задължава строителните предприемачи и техните архитекти 2/3 от жилищата още в план да бъдат кръстени с името АТЕЛИЕ. Причините за това странно "кръщене" могат да бъдат най различни. Например към апартамента няма гараж да се пише АТЕЛИЕ. Повечето стаи са северни- Да се пише Ателие. Жилище без изба Да се пише Ателие. С този закон министъра мафиот прави услуга на енергийния монопол да рекетира всеки живеещ тези жилища с плащане на промишлен ток вез промишлена дейност. Един такъв закон гарантиращ рекет над населението е услуга за която енергийния монопол благодари на министъра минимум с милион. Един закон за да се приеме са необходими болшинство депутатски гласове. Всеки депотатски глас "да" монополиста или мафиота предварително благодарят на депотата с минимум 50000 лева. От там нататък приеме ли се закона всичко е лесно. Монополите и мафиотите законно рекетират и изцеждат народа и никой неможе да им каже нищо! Не се учудвайте че депотат от справедлива партия за кратко време става милионер от гърба на бедния народ. Така министри купиха луксозни имоти на запад и развиват бизнеси на име на близки и роднини.

Хубаво си го писал, но,моля те,пиши "депУтат".

А Путлер кога ще арестуват за неговите 200 000 000 долара и да го питат от къде ги има.

Когато арестуват Костов, Доган, Бисеров и още стотина други нашенци, тогава....

Ако беше почнал от комунягите милиардери, които всички ги знаят и парадират, а не от Костов и измислените му богатства, щях да ти повярвам. Ама почвайки с Костов показваш, че си единствено опорна точка.

На теб и главата ти е по съвеЦки образец, формовали са я още като си придобил вид на 5 месеца!

Ти си мислиш.

Българите пак злобеят! Кога такова нещо ще се случи в България? НИКОГА! Тук корупцията е държавна политика, а народа прост та дрънка като тиква кратунка!

" Българите пак злобеят! " А ти какъв си - циганин?

Обиск на банка. Колко удобно.

За да бъде това новина, трябва да звучи така: 7 милиона ... РУБЛИ... бяха конфискувани от сейф на ... ЩАТСКИ СЕНАТОР...

Еми така е щото като държавата е силна мафията е слаба - факт че руската мафия доста е поотслабнала

Не е отслабнала , а премина в Кремъл

Пълни глупости! Не си мисли, че Путин е като нашия прецедент и Боко!

Явно "изгодните" сделки рашките ги правят само с св.Долар!Ха-ха!

$7м = 100кг ??? Да не са в копюри по 20$, или някой не е виждал никога че пачка от 10к = 50гр, т.е. 7м < 25кг

А бе,в каквото са дали-няма да подбираме...

... баце, маи ти не си "виждал" долари... една дъвка е 5 грама... една пачка по 100 долара е поне 200 грама...

Ще краде от царя на крадците-В.П.

такова "събитие" у нас би могло да бъде само с политическа воля на управляващите и нищо повече, но ако се прескочат същите, ще е събитие вече,че и доста работа за прокуратурата...но у нас мисията невъзможна

Защото Сорос му е платил, да развали имиджа на Путин.:)

Даа, както по долу имаше коментар - важното в новината е не сумата, а че това е ПРОПРАВИТЕЛСТВЕН депутат. В това отношение Русия е на светлинни години пред нас. Не можем я стигна. Представете си това да стане у нас. Депутат от ГЕРБ или РБ да бъде уличен в нещо си? Да-да!

А нима не осъдиха Цветанов (от управляващите), осведомений ? Вярно, не още на последна инстанция, но, виновен или невинен, делото върви.

РоКоМакс ще му види сметката.:)

малко крадат тука имат милярди крадени . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Глупав депутат. Не е държал парите в рубли , а във фашистки долари..ха..ха

има толкова милиардери по света, каква е новината тук не мога да разбера, някакъв си имал 7 милиона, като имаме предвид, че Русия е една от най богатите държави.

В Русия тaкивa ги зaключвaт ежедневно,виж у нaс те сa свещени крaви и имaть пълен имунитет ,прaв е този дето видях,че е нaписaл,че Путин и срещу нaс дa тичa,оaк нямa дa гонaстигнем !

Около 7 милиона долара в брой на проправителствен руски депутат бяха конфискувани при обиск в банка в Санкт Петербург. Ключоват дума е "ПРОПРАВИТЕЛСТВЕН", господа ероГейове!!!

Кога ли ще доживеем тук ГЕРБ ли БСП докато са на власт да нахендрят някой свой със 7 000 000 долара? Путя назад да тръгне, пак няма да го стигнем.

Няма да стане! Тукашните са на хляб и свинска мас само!!!

е дребна риба, само 7 милиона и то за подаръци на жена му в една банка, в други няколко банки сигурно има още по 7 милиона спестени от закуски:)

добре че не са му прегледали мазе то , ма!ииии

В люнимата на нашите комунисти стрнаа нещата са така. Искам да кажа, че това не е изключение, по-скоро е дребна рибка. Малко се разминава с представите им, но истината боли понякога.