Коментари - Съвместни военноморски учения на Русия и Китай | dnes.dir.bg
назад

Съвместни военноморски учения на Русия и Китай

Русия и Китай започнаха съвместни военноморски учения край Владивосток, в най-източната част на Русия, съобщи от Москва министерството на отбраната.

Обратно в новината

Коментари - Съвместни военноморски учения на Русия и Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За рублата не бери грижа,а по скоро се освободи от доларите ако имаш такива ,че и за бърсане после няма да стават!!!

ХА ХА ХА ХА ...най- смешния виц който съм чел последните месеци браво !!!

За доллар тем временем дают 71,33. Курс евро превысил 83 рубля... :))) Къде е вежливия, да даде някой умен коментар ???Къде си мили мой троле???

САЩ,ОТДАВНА НЕ СА ЛИДЕРА В СВЕТА!!!ГЛУПАЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ,СТРАХЛИВЦИТЕ СА ГОТОВИ ДА СЕ ПРЕБОЯДИСАТ,А АЛЧНИТЕ И ВЛАСТОЛЮБИВИ ДИКТАТОРИ ОТ САЩ,НАПРАВО СА В ШОК!!!

За пръв път срещу американоюжнокорейските учения се изпречиха рускокитайските!!!Вече се очертават бъдещите блокове и победители в следващите няколко години. 180 милиарда загуби САЩ от девалвацията на юана!!!За това, колко им се хареса доказателство е и взривяването на две китайски предприятия,което от своя страна ще тласне към още по-тясно сближаване Русия и Китай и бъдеще за САЩ просто няма да има!

тези 180 млрд загуби далеч не са само в САЩ. И китайски милиардери има вътре.

Каква идилия. Всичките НПО проститутки са тук и се избиват да заработват центове, докато се опитват да сглобят някое и друго изречение, в което да фигурира Русия, Путин и т.н. Оставете ги да работят. Те така или иначе са на най-ниското възможно стъпало в еволюцията.

По-ниско от Путин, който ликвидира половин Русия и от путиноидите има ли? Може би гробищните червеи!

Какви путиноиди те гонят бе човек? Ти болен ли си или просто гладен? Кажи, ако трябва да пратя малко пари за да не се унижаваш за жълти центове.

25 август 2014-та - 36 рубли/долар, 24 август 2015-та - 71 рубла/долар! Молодец Путин, так держать, до края на годината - 140 рубли за ЦАР долар! Нема лабаво!!!!!!

за една година Рутия и Пусин обедняха на половина, мухахахах, едва ли джоджик им е увеличил двойно заплатите на всички, шматки залупени, нека анексират и киев сега, да ги видя как се яде полуостров, тъшунгери прости

Половината кораби на братушките се прибрали на буксир в базата...

И сега кой от кого ще copy/paste?

активно разузнаване за завладяване на Сибир.

Китайците ядоха веднъж бой!щото те ракетите хвърчат на всякъде!!!!!!!!!!!!

лъстите хищни американски хлебарки се изпокриха от страх по кенефите. Борсовите им индекси и те се отправиха натам.ХА ХА

Кои ракети, китайските, ядрените?!

Чичо ви Сам нещо... семки ли взе да чопли? Май този път комунизмът наистина ще победи...

Защото ако победи няма да има от какво да живее.

Тия дали ще се целуват уста в уста? Накрая да не вземат да се скарат?

По-добре уста в уста... Вместо гейски САЩ изпълнения! Казват, че на американците жени вече не им трябват... щели да се размножават мъже с мъже? Имам в предвид: дрисльовци с мъжки атрибути.

Ученията са насочени сигурно за борба срещу рептилите. Само че, тези две армии тепърва ще се бият по между си там във Владивосток и за Сибир.

Китайската държава дава по 50 000 долара на китаец , който се ожени за руска гражданка и остане да живее в Сибир. Отделно дава още за всяко дете от тоз брак...познай след 50 години чий ще е Сибир без никаква война...

Шило

В кеш или на по банкова сметка?

А на "територията" дават всичко, само и само за да се увеличава популацията на орките...!!! Познайте след 10-15 години чия ще е...!!! :::)))

Долна лъжа, дава по 45 хиляди долара = 1.845 милиона рубли! Който иска става веднага милионер! 1.845 милиона рубли струва покупката на една руска пу.ка!

ей ты както са да праснат с все сила ония отвъд локвата дето подпалват света Бежанска криза нямаше да има

На ония зад локвата да му ядеш задника.

В отговор на съвместните учения на Русия и Китай България и САЩ и НАТО ще правят съвместни учения край Балчик.

Шило

Не става- има къса вълна, а нашата фрегата не може да плава. Чупи и се витлото. Поне така се оправдаха миналата година

Янките нямат нищо общо с елита в западна Европа и Сащ.Нека да посочим истинските бандити, не хора.Лихварите, собствениците на дирижирана информация и порнографите.

Порнографите най-вече! Колко много от времето ти са убили мръсниците. Но...не спирай да ги разследваш, само си слагай шапката от метално фолио.

Не плащат данък,печалба и ддс глупако а само се хаби мтреал от многобойци ,като теб. Дори и една гонорея не можеш да хванеш.

Янките нямат нищо общо с елита в западна Европа и Сащ.Нека да посочим истинските бандити, не хора.Лихварите, собствениците на дирижирана информация и порнографите.

Скоро, на тъпо -елитарната пирамидална система и идва краят.Колкото повече информация ,за робовладелческата система на нагло-саксите стига до низините толкова по бързо ще се стигне до критическите 10 % и вие соросоиди сте безсилни срещу законите на времето.

Брях ,направо ме вкара в размисъл ... Обаче мисля ,че рано са те изписали!!! :)))

крайно време е тези алчни янки да бъдат унищожени

СТРАШНО ПРАЗНОСЛОВЕНЕ!

В учението китайските карабли ,влачеха на буксир руските ръждясали корита... :)))

Ти си изумителен трол. Дори не си правиш труда, да прочетеш и да се поинтересуваш от фактите. Руснаците притежават най модерните подводници в света (4 ти клас) за сравнение американските са 3 ти. Въоръжени са с последните ракети "Булава". За тези ракети американски генерал каза, "че спасение няма". Въобще, умнико, се моли да не се стига до война, че задника ти ще се изпържи за секунда.

Доста повече от теб съм чел!А ,че руските тролчета кълвете на празна кука е факт!Достатъчно е да подам малко руско емче и сте готови!А руските ракети ги видяхме как падат на 5 метра пред кораба ,а и торпедата им какви бели правят, справка (Курск)!Та тез булави мулави на хлапетата в 4 -5 клас ги разправяй... :)))

Колко подводници от 4 то поколение имат руснаците? Една единствена атомна- Ясен. Неатомната Лада от години е 'в изпитания' . Още не могат да направят анаеробна установка за нея. А Щатите вече имат 13 Virginnia клас, отделно британските Astute.

подводници са във флота на Нейно Величество - Astute, с полимерно покритие и задвижване на Rolls Royce ;)

през 1930-те куп съвместни военни учения, ама след туй яко се изпоклаха.

да видят в НЕТА купища фотоси за съвместни фашистко-болшевишки военни паради през 1930-те години, хитлеристката армия е тренирала в болшевикия, а болшевишки военни са преподавали в Германски военни училища.

Хитлер идва на влст през 1933 г. Така че тогава е била армията на ваймарската република. Поне научи малко факти и тогава пиши. п.п. по това време Англия и Франция много пъти са показвали, че са врагове на СССР, с тях ли искаш да правят паради и учения

... в резултат на ученията, в САЩ се е увеличило ползването на памперси от обамовците

В същото време САЩ правят военни учения в България

след "морски бриз 2015" --- във варненско остана само антракса от козоебците (морска пехота на сащ)

Няма ли да идва вече НПО-то Китай за България да смени тия педалчета от Америка за България.

протестърите стават все по-малко,това е добра новина....

Вие, руснаците също не бележите ръст. Може би нямате време от целуване на жълти задници!

svetoslav11111@abv.bg

момче протестърско,спокойно-русофобията е болест,която се лекува хахахахахахахххахахахаа

Бенчмакрът от черния петък слезе под ключово ниво между 2 039 и 2 045 пункта, което редица анализатори наблюдават. Същевременно индикаторът изтри всичко спечелено през годината. Сред 500-те компонента на индекса акциите на само 16 дружества поскъпнаха, а на останалите 484 поевтиняха.

В близкото бъдеще Китай ще бъде най силната държава и икономически и военно! Вместо европейците и даже америакнците да се опитват да придърпат Русия на тяхна страна - както и самия Путин иска - те го отблъскват да търси съюз с бъдещите господари на света!

От руснак съюзник и от лайно пръчка не става! (Стара чеченска поговорка)

две азиатски кочини си ги мерят...рушката икономика се отече миналата година , а китайската боеса и се еба мамата преди месец

Владивосток .... Владивосток .... Хм, интересно, там Китай няма излаз на море .... чудна работа? Но пък е близо до Северна Корея. Ми то Китай няма излаз на море, защото КНДР и Русия граничат по суша там. Пък в Южна Корея ще правят съвместни учения с янките... Интересно някак си се получава. Нщо като малка плестничка по дупето на първо време, пък ако не разбере, започват шамарите.

Получава ти се като малка тЪпничка,щот янките и южнокорейците прекратиха ученията си!!! Ама ти- Тролчо Стотинков отде за знаеш, явно господарите са ти заспали и са забравили да ти пуснат инструкциите. Очаквай големите шамари!!!

най-мазната подлога за 5 копейки!

Туку изпълзява от землянката вежливия мекокитков и изръси поредната тъпотия !

Как ще предсказват крах на Русия.Смях на кутийки. Руска економика не е за нашата уста, да я окаляме.. Атомни електроцентрали, лазерни резачи, самолети, подводници, атомни ледоразбивачи, влакове, ракети и ракетни двигатели за комерциални цели, химическо производство, селско стопанство, ръболовен промисел, и т.н. т.н.и много западни предприятия произвеждащи коли в Русия, всички известни модели. Може да се продължава много дълго, но няма нужда.

Вие сте пълни идеоти, групичката чикибойци - атакисти :)

е, че някои хора направиха професионални кариери, предричайки краха на Русия. Очевидно, че нищо не познават и не разбират, но явно има ниша за такива. Ама и хората толкова ли бързо забравят как някой е лъгал, мазал, окалял се е целия и сега пак да му обръщат внимание?

1$ = 69 рубли...

Орлин Данев

Падането на курса на рублата и юана се прави нарочно от самите руснаци и китайци.Всяка страна,която изнася иска да е конкурентноспособна. И курса на златото се вдигна противно на соросоидните"експерти". Виждате какъв срив е на американските и западните борси. К,во стана? Който копае гроб другиму,сам пада в него!:)

1$ = 122 йени.....

Предсказанията за краха на Русия са доходен занаят! Те и циганките предсказват небивалици и печелят от будалите, но в случая с Русия бизнесът е "на едро".

Имам няколко въпроса към Мошето. Мисля,че е сведущ по тях и може да ни разясни на всички....И така Моше,виждаш как се развиват световните събития...та в тази връзка да попитам: ...Кога вие юдеите ще построите за трети път Храма на Давид(Бейт ха Микдаш המקדש בית )? За едната му стена е ясно -тя си стои -Стената на Плача, а другите три кога ще ги вдигнете?И как? Нали на това място се намира и Куполът на Скалата (Кубат ас Сахра)дето се е възнесъл Мохамед,както и Джамията Ал Акса! Значи трябва първо тях да съборите. Отделно от това трябва да намерите Кивота със Скрижалите на Мойсей (Аарон ха Кодеш ארון הקדש) и да го поставите в Храма.А знаете ли Кивота къде е? По-всяка вероятност в една етиопска Православна Църква ( ако не е в някой склад на МОСАД) И като свършите тази работа трябва да поканите Антихриста-ЛъжеМесия(О,Бонго) в Храма. А тогава вече дупе да ви е яко. Знаеш как е ...следва Битката при Хар Мегидо и т.н. Моше аз не ти мисля лошото та затова те съветвам най-приятелски да приемеш Православната Християнска Вяра. Защото ще оцелеят само тези от вашите,които освен,че са истински юдеи,приемат и Православната Християнска Вяра и повярват в Сина(Иисус) на Бога-Баща Йехова(Елохим). А истински евреи предполагам са сефарадите, които говорят на иврит, защото ешкеназите,които говорят на идиш са поюдейчени хазари! Дано да си сефарад и да приемеш Православието!

Сто процента ще има някой смъртоносен инцидент след аварирала машина! ОСвен това, да се чуди човек на евтината пропаганда, та китайците изобщо не понасят руснаците и това никога няма да се промени, тия маневри са такъв та*ак!

спомням си как като Запада наложи санкции на Русия и тука разправяхте, че руснаците ще умрат от глад и ще просят храна от Европа. После Русия забрани вноса на храна от ес. Пак казахте, лично властелинът ви, че Русия е на колене и икономиката й е на парцали. Имаше и още, че Китай ще ги нападне, ще фалират и прочее и прочее... Е ги е, сега Русия и Китай си правят заедно учения с оръжие и техника, за които само можем да си мечтаем с нашите четири танка. Та прощавай, Коле, ама мнения като твоето просто са подигравка дори и за българските избиратели.

krassikat@

Не бързай, хубавите работи бавно стават... Бавно и мъчително ще фалира РаССия. Ще имаме садистичното удоволствие да се наслаждаваме...

Прав си ! Един самолет днеска падна и уби много хора ! Само че в Англия !

паднал английски изтребител в Англия уби 7 човека на магистрала. И това е втора катастрофа за една седмица. Най-добре този, който нищо не прави.

Да очакваме поне 90 разбити самолети и кораби ... Ще бъдат обвинени китайските части и руските снегорини.

Май ще се окажат прави онези ам. коментатори, които предвиждат военно положение в Щатите и дебаркирането на руски и китайски войски като сили на ООН за тази цел. А отворковците тук нека да се смеят, особено разни Мошета, дето се изказват като прилъстена и изоставена жена. Понеже е безмощна, тя се опитва само вербално да си отмъщава.

И тебе какво те грее това, чугун сплескан! Нито ще станеш по-умен, нито по-богат!

Орлин Данев

Аз например съм си достатъчно умен и достатъчно богат. На мен си ми стига. Не съм като гнусните милиардери и олигарси дето са зинали да налапат света.На тях им пожелавам да фалират тотално и да стигнат до самоубийства. Та въпросът е на САЩ и ЕС да им е вътрешно и да се разбият отвсякъде. Много са ми омразни. С политиката си на толерастия към всякакви меки китки и извратености, както и заради подкрепата им за джихадистките канибали!

И ти ще си останеш един Кольо ....

Вярвам ,че китайските другари ще дадат всичко от себе си в битката със световния тиранин -САЩ !

току що гледах в тубата два клипа от Котел, умрях си от смях. Първия е -Котленец иска РУСКА военна база до Котел- има и парада в Москва. Другия е -Крави и биволи вилнеят край Котел. Гледай първо втория. Пълен е с комунисти. И биволи.

Ъм кат си умрел, къв го дириш тук при живите.!.};-)))

Последната 'успешна' война която Китай е водил е била срещу врабчетата , по времето на Мао..

Какво означава "нападения по въздух с кораби и с подводници"?

Тези маневри разсмяха Южна Корея!Те със смартфони ще ги замерят рушняците и ще им потопят ръждясалите корита и пияния екипаж...Главъта ми излезе по здрава от стената ,вежливко мекокитков ха ха х !

Не е за деца...

Някой знае ли къде е моше- мошонката ? Да не е на ГУРБЕТ-ТУР? Или си е разбил главата у стенатв?

с едни партийни членове зад стадиона.

Да не е отишъл да наблюдава как няколко стари руски корита се отъркват в китайски съвременни кораби ?

Е не , едвали !!! Китайците такива педрозовци ги дерат живи.!.};-))

Мошето се е уединил във Хар Мегидо(Армагедон)....на 40 км ог Галилейското езеро в Израел. Чете Откровението на Йоан(Апокалипсиса) иоглежда местността където войските на Гог и Магог (Русия и Китай) ще смажат войските на Антихриста(САЩ) и Блудницата(ЕС) Също така Мошето се чуди дали да приеме Православното Християнство,защото щели да оцелеят само тези юдеи,които го приемат...:)

Тук съ ве ,зад теб... :)))

Ко стана ,че са покри нещо?Борша постен пак а?То нефт и газ не се ядът...А за доматки деньги нету!

Не ве!!! Гледам че те нчма и си викам- тоя чалгарочовек па си легна гладен, не съм го хранил от сутринатв.!.};-))) Ай апни си едно турско доматче и една ПОЛСКА санкцябълкп пииниси и полско сайдерче па си лягай.!.ха..ха

"Руснаци и китайци тренират отблъскване на нападения по въздух с кораби и с подводници. Кулминация ще бъде дебаркирането на съвместни въздушно-десантни и военноморски части" Понеже не виждам друг агресор на земята смятам, че Русия и Китай се готвят за нападение от ИД.

Андрешко как така не виждаш друг агресор бе? Ами Бирника САЩ начело на НАТО какво е? Не е ли агресор? Че и крадец на природни ресурси на всичкото отгоре!

Абе соросоидите, много слаб отпор тук в тая статия. Да не са ви резнали надниците след зашеметяващите загуби на западните борси ?

Не само надниците, ами и пари за батерии нямат за играчките дето ги ползват за задни цели. Даже на повечето и самите играчки са им взели :)....

С малко повече опит може и да разбереш, че ако играеш ма късо можеш да спечелиш повече, ако играеш на дълго ! Ти знаеш ли кои са държали дългите позиции ?

Доскоро приятели на руснаците бяха само военноморския им флот и армията, сега са и китайците. Утре сигурно ще останат само китайците ?

VIPER

И още са А приказката: Дръж приятелите си близо , а враговете - още по-близо , е по-вярна от всякога

защо не направят по твоята логика маневри с американците ? или .... други светове, други технологии ?

Първо Русия си намали рублата, след това и китайците, което срина западните борси. А сега и съвместни военни действия, яко действат тримилиарден БРИКС!!

чашата преля когато и Казахстан си отвърза тенекията или както там им се казваше...

VIPER

Ми хайде и България да си отвърже парцала от еврото и да видим какво ще стане

По-точно девалвира рублата, ама все още става за тоалетна хартия

Девалвирането на рублата и юана удари много жестоко западните борси. Ударът беше бърз, неочакван и поразяващ.

ако девалвирането на рублата е било нарочно, за твоя радост на Русия и предстоят още по-големи 'успехи 'в тази насока..

Абсолютно нарочно, ето и първите резултати - големите загуби на борсите - вече се случиха.

Слаба икономика, слаба рубла. Така е във финансовия свят, ама абдалите като не знаят само си пишат дрън-дрън.

Напротив, всяка държава, която иска да има силна икономика и силен износ, се опитва да си намали валутата, за да бъде конкурентноспособна на външните пазари.

Китай и Русия - БРИКС- яко действат на всички фронтове: 20-ти август бе най-лошия ден за Уолстрийт от 18 месеца под въздействие на новия спад на китайските пазари и активното разпродаване на акции в технологичния сектор.

Богаташите загубиха 182 млрд.$ за дни от срива на борсите.

При тази цена на петрола руснаците ще дъвчат топките на путин

Китасй дава по 50 000 $ ( петдесет хиляди ам. долара) на всеки китаец ,който се ожени за руска гражданка и се установи да живее в Сибир. Отделно дава още долари за всяко дете в този брак. Познайте чий ще е Сибир след 50 години :))

Много е лесно, Руски, разбира се. Само дето вмвсто Муслим Магомаевич, гражданите ще са ЛИ Пънович, или Мао Цзедунович. Какъв ти е проблема? Няма да има възродителен процес, ако за това намекваш...

Е много се грижите за тези руснаци, много мислене, много тревоги! Ха не му бери грижата на Сибир, няма да е твой !

Ще има ВИСОКИ и РУСИ мадами с КРАСИВО ДРЪПНАТИ ОЧИЧКИ, но с ГОЛЕМИ БОМБИ и ДЪЛГИ КРАКА ! :) И ще владеят карате и всякакви други Шао-Лин-ски техники! Познай ако те набара някоя такава какво ще ти направи и как ще те усуче на фльонга! :)

на българската юнашка майка, какви тъпанари е раждала и продължава да ражда.

А за ученията на Китай със САЩ какво да кажем? Китай провежда учения с когото си иска.

Соросоидите нали са все бивши комуняги,та по този повод са атеисти.Преди комуняги-атеисти,сега неолиберасти-атеисти. Иначе,ако бяха чели Библията щяха да знаят какво пише в Откровението на Йоан(Апокалипсиса). Щяха да знаят за предстоящата Последна Битка при Хар Мегидо(Армагедон)на 40 км. от Галилейското езеро в Израел. И щяха да знаят как Гог и Магог( Раша и Чайна) ще смажат войските на Антихриста(САЩ) и Блудницата( ЕС)

Хаха...Това атакистчетата сте с яко изциклени мозъчета :)))

Орлин Данев

А вие атеистите-консуматори се кланяте на Сатанистката Пентаграма на Благоденствието...известна още и като Петте"К" Кредита-Кухнята-Клозета-Кабеларката- Кревата :)

дето идaт от Aфрикa и Aзия яко ще зaчитaт отзaд еврогейските ценности и хич нямa дa сa ретрогрaдни !

Американските войни се биели с последна дума на техниката - ай фони от по няколко бона единия. Китайците обаче се бият с Хуавей. Леле като им отпрат един шамар с оная ми ти ютия, оня ми ти тежък тефтер - Хуавей смарт фона - и ще има да хвърчат ай фон чарколяци.

Тасс съобщава за първи проби с руски боен безпилотник- демек дрон. В серия влиза след 2 години. Краварите утепаха доста народ с тях. Изостават доста. Може би с около 25 години. Има и видео, изглежда да е правен в час по трудово.

VIPER

Ми с дрон само камилари и селяни се трепят.

Преди време бях състезател по Скейт. За тези, които не знаят, това е вид ловна стрелба по асфалтови панички. Гарантирам, мога да уцеля поне 30 дрона в минута. Не вярвате ли? Дайте да пробваме...

Пешо, ти дрона като мухата цеце кацнала на конско лайно ли си го представяш ? По скоро триста дрона в устата ти ще влязат без да се усетиш, отколкото един дрон да улучиш. Леле какъв шегобиец си !

Ако за ученията питате нашия военен министър, по инерция ще каже, че ученията са планирани още преди десет години.