ЕС призова Русия да не връща смъртната присъда

Европейският съюз (ЕС) призова Русия да не премахва мораториума върху смъртното наказание, заяви европейският комисар по външни отношения и европейска политика на добросъседство Бенита Фереро-Валднер, цитирана от РИА "Новости", предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - ЕС призова Русия да не връща смъртната присъда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изби предимно евреите на ключови позиции ,виновни за осъществяването на преврата през 1917 г. като не е тайна, че революцията в Русия е била тяхно дело и на всички ключови позиции са били поставени евреи с цел подтисничество на неевреи. А тук в Белене колко бяха избити? А сега колко се избиват по пътищата. Я си гледай своята копанка и не се опитвай да разсъждаваш.

те пък си го преместиха катоги призовали ))))

за себе си знам ,че нормални няма при Вас но какво става в Американско там само масови убийства и така ще си продължава а те хуманитарни колкото искате абе нормални има ли там изобщо ?Гледайте ги тях и се радвайте ,що се касае до Русия тя си знае кактонамери за добре така ще направи от Вас просто не и ПУКА.

А САЩ ЩЕ ОТМЕНИ ЛИ СМЪРТНИТЕ СИ ПРИСЪДИ .

А бе Европа я се вземи в ръце, кои са тези Американци, та нали ние ги създадохме, а сега ни правят на луди и щастливи. Супер подлога сме им!

Не ЕС, а САЩ е символ на демокрацията и свободата за нас! Българите по душа сме по-близо до ценностите на Америка, отколкото до тези на ЕС!

Кой е дал право на тия главанаци от ЕС да си мислят, че могат да се месят във вътрешните работи на Русия и да я назидават? Баси нахалниците! Пълзят пред американското негро и му угаждат, но си мислят, но си въобразяват, че Русия им е заден двор и прислуга. Нещо са в дълбока грешка и ако се правят на много отворени, може някой ден като на руснаците им дойде прекалено, пак да правят среща на Елба. Лицемери гадни!

Тия от ЕС да прочетат няколко новини нагоре. Мисля, че не само трябва да има смъртна присъда, но и да се разннообрази начина на изпълнението и.

EU kato e protiv smurtnoto nakazanie v Rusia - neka rusnacite da deportirat osudenite na smurt v EU kudeto da si izlejavat dojivotnite prisudi za smetka na evropeiskia danukoplatec!

За какво ли им трябва в Русия смъртна присъда? В лагерите в Сибир Сталин изби 20 милиона без присъда. От там връшане няма.

абе тоз евросъюз за нищо не става,нали щеше да ни оправя живота ,май ни оправя отзад,че ние по зле станахме и от ззззззззззззззззжан Виденово време ,само ни клати едно малоумно МОни и плащаме за контингенти ,за набуко,за такси и що ,за да забогатяват приближени до политиците от сички партии,зеха ни суверинитета,щели да ни дават свободно да се движим ,да ама не пеша ни болят краката с аввтобус от де пари.единственото право е да сме бедни и да зависим от малоумни финансови министри да ни дадат по 5 лж на 6 месеца.И отмяната на смъртното наказание е дане ги е страх че могат да им отделят главата от раменете задето крадат наедро.я да имаше смъртно наказание сега колко депутати и министри щяха да са обезглавени,нямаше да има ни Костов,ни Станишев

Да, къде блеят тия от ЕС когато из оня ден съединените агресорни щати най-нагло и безцеремонно си утрепаха един там. Яко критикуване до дупка трябва за тия ухилени психопати, американците. Те седнали да се занимават с руснаците моля ви се, да не го били връщали! Абе ей, аланкоолу, кви са тия двойни стандарти?

Аман от хуманности, убил няколко човека и ние ще гледаме да не му нарушим човешките права, да бе да...

Точно тия дни гледахме изпълнение на смъртна присъда в най-демократичната държава САЩ. Защо ЕС не призове САЩ да отменят смъртните си присъди.

Да ги трепят- всичките!

А защо ЕС не каже на САЩ да премахне смъртната присъда? Кви са тия двойни стандарти?

Да ви еа общите ценности! Ние ненормалниците без ценности не приемаме убиици да продължават да живеят на гърба на обществото пък било и в затворите.