Съветът по правата на човека в ООН остана без Русия

Общото събрание на ООН изненадващо отхвърли кандидатурата на Русия за Съвета на ООН за човешките права.

Обратно в новината

Коментари - Съветът по правата на човека в ООН остана без Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво означсва тази резолюция Пути е агресор, Крим е Украйна, а Украйна е Европа

новина за световната цивилизация и урок за мужиците.Никой не ги иска.Какви са права на човека в Русия?

Не си прав за правата на чожека, защото всички знаем кой е човека :)

Това е един добър сигнал към света, който ще покаже още един път, че структурите на тая организация отдавна бяха задушени и самата тя не функционираше! Демагогията и наглостта са безкрайни. Виждайки, че истинските виновници за световния хаос, за смърта и човешките трагедии на милиони милиони хора по света са причинени от коалиционните войни на най "демократичните" страни в света, които се прикриват под фалшиви ценности и демагигия, хората ще се осъзнаят! И тия най напреднали технологично и най "демократични" страни са в ужас, че някой (Русия) се препречи на пътя им и каза СТИГА! Това е поредния случай, който ще отвори очите и на слепите за ставащото по света. По този начин световните агресори и самопровъзгласили се жандарми ще се самоизолират още повече.

След като прочетох новината - погледнах в нета - създаване на ООН - Организацията на обединѐните нации (съкратено: ООН) е международна организация, създадена официално на 24 октомври 1945 г., когато уставът ѝ е ратифициран от 5-те постоянни страни-членки на нейния Съвет за сигурност Китай, СССР, САЩ, Обединеното кралство и Франция.И така, когато премахнеш основател - излиза, че и самата организация я няма. Това означава война. Вижте кога са подписали - 1945 г - след като Германия капитулира. САЩ обявиха война - трета световна. Американските филми няма да помогнат, защото са измислица- как да се спасяват хората ?

НАГЛОСТТА НА САЩ,Е БЕЗГРАНИЧНА!!!ЩО ЗА СЪЩЕСТВА СА ТЕХНИТЕ МАРИОНЕТКИ???

Щом в Съвета на ООН за човешките права остава СА, където побиват с камъни жени за изневяра, режат най-демократично глави (за последно за около два месеца преди публично екзекутиран саудитски принц), режат ръце за кражби на съгражданите си, няма и не може да има опозиция , то Съвета редом до СА няма какво да прави Русия. Това, което САЩ прави срещу Русия, започвайки от сочинската олимпиада, евровизията, историите с допинг, които самите американци ядат с килограми, но отстранени са руснаците, намесата в Ураина с 5 млр.долара, довело до преврат и гражданска война, санкциите, порои лъжи, дезинформация, пропаганда срещу Русия и демонизиране на Русия с всички средства - говори за страх на САЩ пред Русия. САЩ трескавично, използвайки широко влияние навсякъде и натиск, се опитват да задържат позициите си и еднополюсния свят.САЩ формират общественото мнение срещу Русия, тъй като в медиите не се дава честна информация.ООН и Пан Ги Мун са се превърнали в джобни, и ако не бе Съвет на безопасност, където Китай и Русия се противопоставят на Запада, ООН щеше да стане опасен за света. Почти всички държави живеят в страх пред САЩ, който упражнява международен диктат.Но Русия никога няма да се подчини, което предизвика бяс на озверелите САЩ.

Хайде един въпрос с намалена трудност - Защо САЩ не изтриха сесере от лицето на Земята, след като имаха абсолютен монопол жърху атомната бомба 1945-1949?

Защо ли? Защото са били мирнички, добрички, бели и рошевички зайчета.Абе, проЗд, готвили нападение, имали план да бъдат унищожени 20 градове на СССР, но не става на раз, а било необходимо време.Успоредно с това и руснаци неочаквано създали своята бомба и станало разминаване във вренето.Зайчета не са успели.

По-справедливо е да отхвърлите една друга страна вместо Русия.

ООН стана като МОК - една пълна пародия, на заплата към корпоративния интерес. Отдавна и двете институции загубиха своите идеални цели и независимост. За това вече нито гледам олимпийски игри, нито решенията на ООН ме впечатляват.

Американските хайдуци ядоха на времето руските тупалки в Корея и Виетнам, сега ще ги ядат в Сирия и Украйна

няма място за учудване ,световната мафия на евреите дискриминира само тези,които са против алчната и неморална ѝ политика ,раздаваща оръжие и финанси на всички терористи .ооМ,което значи орг.на обединената Мафия .

войната вече е на прага. И всички идиоти, които отричат Русия ще преживеят нещо много по лошо от ВСВ. Навремето всички,които са управлявали са знаели - дръж враг близо до себе си. А Русия и САЩ са врагове. Европа е плацдарм на военни действия винаги. Жалко. Идиотите от САЩ погубиха света. Да бъдат проклети во век века .Анатема за САЩ идиотите

след куба и руанда!! там и е мястото на путиландия! за сега де, а след година две и след плау, бонер, саба и токелау!

Та какъв Съвет на ООН е този без Русия! Зомбирани тъпаци, чакащи помощи от печатницата на долари...

БРАВО! ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ МОШЕНИЧЕСКАТА СВЕТОВНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЛЪЖЕ УНГАРИЯ ЗАТВОРИ ГРАНИЦИТЕ СИ С ОГРАДИ ОТ БЕЖАНЦИТЕ И ИЗХВЪРЛИ ДОШЛИТЕ ДА ТЪРСЯТ ХЛЯБ В ЕВРОПА! /ПРАВАТА НА ЧОВЕКА!/ РУСИЯ ИМА НАД 30 ЕТНОСИ И ВСЕКИ ДЕН ПЛАТЕНИ КРЕСЛЬОВЦИ ЛЪЖАТ, ЧЕ НЕ СЕ СПАЗВАТ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА! /ПРАВАТА НА ЧОВЕКА!/ ХЪРВАТИЯ ИЗБИ ХИЛЯДИ СЪРБИ ПРЕДИ 15-20 ГОДИНИ, ПРОГОНИ ОЩЕ ТОЛКОВА! /ПРАВАТА НА ЧОВЕКА!/ РУСИЯ ПОКАЗА ФОТОМОНТАЖИ НА БОМБАРДИРОВКИ НА КОАЛИЦИЯТА В СИРИЯ, НАД УЧИЛИЩЕ И ХУМАНИТАРЕН КОРДОН, НАПРАВЕНИ ОТ САЩ И С ДРОНОВЕ... / ПРАВАТА НА ЧАВЕКА!/ КОЙ ВИ ВЯРВА, ПЛАТЕНИ КЛАКЬОРИ И ЗА КАКВО ВИ Е ООН!

ООН за света е като БХК за България.

Всичко на този свят е демагогия!Реално,малко са страните с повече спазване на човешките права,които са в тази комисия.Но други са истинските изисквания -ДА СИ ПОСЛУШКО ,да не се опъваш на световната ционистка мафия. Тогава "те лансират". А Русия не е от тези!

В България правата на човека са първата грижа на управляващите, затова ние сме вътре в този фалшив съвет

Демокрация ли ? Права и свободи на човека ли ? Булгаристан като американска колония цъфна и върза за 25 г. американско робство...

Каквото и да правят американските хайдуци, каквито и глутници да създават, накрая ще ядат руските тупалки, както ги ядоха от руснаците в Корея и Виетнам..

Не ясно поради каква причина Саудитска Арабия и Куба заслужават повече от Русия да бъдат членове на съвета. За Куба както и да е, поне в момента не участва в бойни действия в чужбина, но Саудитска Арабия не само във вътрешен но и международен план не зачита основни човешки права.

У евразийски Хуйлостан немало права! Ма как тъй, бре, хора?

Имаш пари - имаш права! Нямаш ли пари - само кахъри (цитат от кандидат за вицепрезидент през 2016)! Та и със СА и Русия - едните имат, а другите нямат .... пари!

А аз пък се заблуждавах, че Рашата, нали "енергийна свръхдържава ", 'се ще събере некоя рубла да излъже, че спазва нечии права. Жалко, жалко...

ОТ ТОВА ДА ДАДАТ НА РУСИЯ КОМИТЕТЪТ ПО ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ИМА И ПО ЛОШО ДА ГИ ДАДАТ НА СЕВЕРНА КОРЕЯ.

За Русия трябва да създадат специална Комисия - не за правата , а за Справянето с Човека (създаващ проблеми).

Саудитска арабия и правата на човека?Скоро,както искаше и нашата Сталинка, ИДИЛ ще оглави Съвета по правата на човека.Ха, да ни е честито!

ООН отдавна НЕ Е това за което беше създадено и което трябва да прави..Това е поредната международна организация която се кланя на корпоративни интереси и набира поредните послушковци за тази цел.. Ами Русия направо да излиза от там за да могат да си вършар ''работата'' спокойно послушковците дето не виждат какви поразии направиха менторите им из арабския свят

Съвет за човешките права е ООН нали а какви права имат хората и особено жените в Саудитска Арабия или Ирак ? Значи когато САЩ нападат без покана правителството на някоя държава е Демократично а когато Русия е поканена е Недемократично ? Айде стига бе ! Според Кристалина Георгиева кога ще влезе в ООН и Ислямска държава ?Тези международни организации са пълен ташак и са само за смучене на пари както прехваленото НАТО . Толкова много пари на НАТОвски разкош и от нашата бедна държава в която населението тъне в нищета .

Тях ги вълнува само какви пари предлагат а не някакви си права защото ако имаха реална дейност тия нямаше да става това което става повсеместно заради мераци и интерееси на лакоми корпорации

Саудитска Арабия обаче бе избрана за член на Съвета на ООН за човешките права!!! Браво ! Браво! Изберете и ИД, ако беше станала Сталинка началничка ИД направо щяха да са завеждащи човешките права в ООНееее

Русия само може да се гордее , че съветът на световните престъпници не я приема в средите си.

Все по-често новините придобиват облика на сатира. Русия нарушавала човешките права, а само за последните 20 години САЩ и ЕС избиха няколко милиона цивилни. Да ви имам и лицемерието, клоуни нещастни. Дрънкате с оръжие педали, ама тя тая работа не е като оная работа...Скоро всички ще ревете в хор за злините си.

Русия и права на човека! Добър виц! САЩ и ЕС избиха няколко милиона цивилни, а Русия поне 3 пъти повече!

ако русия е избила и 1/3 от тези 20 мл. и ти да ги последваш трол нещастен

Ми естествено, нали Русия е винаги най- и по-по-най във всичко! Кой смее да се мери с нея?

Няма такъв сигнал, защото е двусмислен - ООН мълчи за действията на САЩ, Великобритания, Франция там. Няма връзка между гласуването и събитията в Сирия. Пък и Русия е получила над половината гласове.

Кой говори за нарушаване на човешките права в Сирия? Янките защото не им позволиха да сменят Асад с послушно американско мекере.Трябва Путин да действа така,че да им смаже фасона пред света и да се спре тяхното командорене.

А нещо по темата?

Правилно! Досега, за 2 години Путин изгони 12.5 милиона души от Сирия! Още 2 години, като изгони и останалите 12 милиона, в Сирия ще настъпи Мир и Благоденствие, ще стане РАЯ на земята!

Скапани тролове. Путин изгонил хората от Сирия, а не вашите господари, които запалиха арабската пролет. По-добре да ви плащат руснаците. Такава чудесна анти пропаганда не е имало и през комунизма.

Русия, която наруши всички международни договори от Втората световна война насам? След 70 годишен комунизъм? Те са по- назад и от нас в спазване на правата на човека.

не е редно режими избиващи цивилни и свалящи пътнически самолети да са в ООН.

всички подобни подструктури на цру са без влияние сред сериозните люде - наскро един нашенски ренегат си получи заслуженото отношение, та си мисля, дали в международен план трябва да няма съответна реакция в същото направление

агресор в Сирия.Завладяване или окупация на враждебно население отслабва завоевателя или окупатора. Анексирането на Крим доказано беше икономически необосновано. Съветската империя се разпадна през 1991 г. заради разходите по окупирането на Афганистан и субсидирането на Източна и Централна Европа, които бяха непосилни. Президентът Владимир Путин губи пари и мъже в подкрепа на сирийския президент Асад в замяна за краткотрайна и детинска тръпка от проектирането на власт заради самата нея. САЩ не губят нищо от бездействие. По същия начин, след като се отказаха да спасят южновиетнамския президент Тхю от поражение от Северен Виетнам през 1975 г., шестнадесет години по-късно СССР заклетият враг се срина, без нито един изстрел от американски войник. САЩ станаха единствената суперсила в света, в голяма степен чрез майсторска неактивност.

Световен агресор като Русия с Путин начело няма място в международните организации.Никой няма да загуби от липсата на руските пияндурници.

Кажи нещо да БХК

Русия е без значение, след като в Саудитска Арабия правата на човека са на най-всоко ниво! Да живеЙ ООН!

да допълним Прибалтика, Украйна, Турция, Израел, а защо не цялата Скандинавия, където правосъдието и средствата за информация са под пълен административен контрол

ООН се превърна в една много смешна и отдавна недействаща организация от която просто НИЩО не зависи само събира едни вноски от членовете си и храни едни представители това е.Много отдавна има страни които просто си правят каквото искат по света, е, и за какво е ООН да се дават и там средства закривайте я и това е !

ОН е основният фактор да си върнем Южна Добруджа.Но за такъв безродник и неграмотник като теб историята на Родината ни няма значение.Върви да живееш в Русия.

А ти къде иди в Аляска може би празна кратуно и я пак кой ни е върнал южна Добруджа ? А знаеш ли въобще какво и южна Добруджа ???!!! Иди с ескимосите на лов по добре ще си !

Нещо си се объркал. Сегашното ООН е съставено след 1945 година.

Към изключването на кочината от Съветаца за Сигурност на ООН.

В другите страни без право да решават хора няма ли? За какви права говори тази неравнопоставеност?

Изтрещелите вярват, че в религиозни джамахирии съществува такова понятие права за жени и всички други религии и нерелигиозни?

Е, не се заяждайте със гласувалите в Съвета по правата на човека, хората са ни дали като пример Саудитска Арабия, щото там има най-голям напредък по отношение на човешките права, преди има-няма 5 години разрешиха на жените да шофират самостоятелно, айретен че вече и членоотделянето, вместо от джелати, се извършва под медицински надзор.

Руснаците са по силни в правата на животните, които се цянат повече от човека. Мужикът при крепостничеството винаги е продаван по-евтино от добитъка, а понеже цента му клони към нула, това позволява да го ползват за безкрайни войни , кото се водят без прексване столетия, при неограничен разход на живота му и без въпроси, никой не пита колко добитък е загинал , още по-малко пък мужици колко са се гътнали. Тъй като добитъка иска гледане , а всяка вещ подръжка, а мужикът е по-малценен от тях, свтата православна църква измислила хитра формула как да освободи господарите от грижата за мужика, полагаща се на другите роби по света. Обявила мужика за свободен и човек, въпреки че може да бъде продаван. Така грижата останала за него, събирали му данъци и го пращали да воюва, тегоби от които другите роби по света били освободени. При комунизма пък измислили формула как да повдигнат стандарта без въобще да се развият , тъй като нещата вървели както винаги зле . Просто използвали нулевата стойност на човешкия живот и уморили от глад , избили и жертавали във войни към една четвърт от населениети и така докарали стандарта до легло в комунална стая за 2 семейства и едно хранене на ден. Сега за да запази властта путин ползва нулевата стойност на човека и ги води по познатите пътеки, като измрат от спин , наркотици и алкохол, студ от бездомство , остава да пусне още кръв в някоя войница и да поизтрепе опозиция и ще е о.к.

то пък едни права... забраняват ти дори да ги коментираш. при това същите онез, които се борят за тях... сбърканяшка им работа!

Американските хибридници си въобразяват че като очернят Русия чрез марионетките си в ООН и чрез нечовешки натиск върху други ..... ...ще постигнат нещо. Единствено правят Русия по-силна,твърда и самодостатъчна и САЩ се показват в истинската си роля...на Разрушителя на света ! САЩ -способни и готови на Всичко за да останат още няколко години като велика сила преди да се разпаднат. Иначе Саудитска Арабия е приета в Съвета на Правата на ччовека на ООН ????!!! СА е Избила около 50 000 Цивилни във Йемен за последните 2 години ! Околло 14 000 000 души са заплашени от Гладн смърт заради Сауди арабия !! Да сте чули нещо в нашите "демократични медии" ?? Не ! Врагът на САЩските слуги ГЕРБ е Русия !! Затова е целият цирк.

Интересно, изсраел не е включен в Съвета по правата на човека, а той движи цялата му работа? Че кой защитава правата на бежанците, кой ги докарва до Резово?! Даже САЩ само помагат на изсраел. Наистива евреите не обичат да вдигат врява около себе си, но това което са направили по правата, скоро ще катурне света!

За Руанда знам, за Куба-също, но за Руанда Куба -не бях чувал, пък и не вярвам да се обединили.

вЕрно. голЕм проблем е запетайката. Хвана най-важното от статията. Маладец. Я ни кажи къде се намира тази държава "Куба-също"?

Трагедията на кои хора бе Смехурко, трагедии има в третия свят, а Русия е била винаги трагедия, както и всички свързани с нея. На запад няма трагедия хората си живеят спокойни , сигурни и обезпечени и не носят никаква вина за причинените и самопричинените от руснаците трагедии.

Sm3hurk0

Истината е, че не Русия, а Америка е виновна за трагедиите на хората по света. Убиват цивилни, без да им мигне окото, а тиражират глупости. Ето Ви видео от официалния канал на Ютуб на министерство на отбраната на Русия. В края на видеото има кадри от въздуха, в района на гр. Мосул, на който се вижда какво е имало преди американците да почнат да бомбардират. Красноречиви фотографии... ето Ви : watch?v=LQ_NmgQjRr0 и се уверете.

Mного добро име си си избрал... и добра професия също... Добре олицетворяваш русофилистиците в България!

Sm3hurk0

реалист съм... гледам и се осведомявам..

Какви права на човека в Русия?

Няколко ЕС ПЕДЕФРУНГЕЛА СЛЕД МОЩЕН ГЕЙ ПАРАД са се разбрали, че в Русия ЯКО БИЯТ ПЕДАЛИТЕ.

Pesh0

ОН, е международна организация, съществувала между Първата и Втората световна война. Нейните цели са понижаване степента на въоръженост, разрешаването на международни спорове и подобряването на световното благосъстояние. Лишено от собствени въоръжени сили и зависимо от Великите сили за налагане на решенията си, Обществото на народите трудно се справя със задачите си. След няколко забележителни успеха и други първи провали, Обществото в крайна сметка се оказва неспособно да предотврати враждебността от страна на фашистките страни през 30-те години. Началото на Втората световна война показва, че Обществото се е провалило в основната си цел - предотвратяване на мащабен военен сблъсък. Организацията на обединените нации (ООН) заменя Обществото на народите

И тъй като ООН е недемократична( 5 страни имат специален статут) и марионетно то ще последва съдбата на ОН