Акушерките искат по-високи заплати

Акушерките от АГ-комплекса към Университетската болница в Русе излязоха с искане за по-високи заплати.

Обратно в новината

Коментари - Акушерките искат по-високи заплати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

създателите на бебетата, не сме ли хора?

Че само те ли искат,другите не са хора

грешни сме, хора правим, ама требе некой да помогне за първата глътка въздух. Та така...

Дадоха на търтеите ченгета бол незаслужени пари, а на хората нямащи време за сън, трудещи се и грижещи се денонощно , карат на подаяния. Полицейската партия начело с ББ е най-големият тумор и паразит за държавата.

По-добре да ги закрият, за да не уморяват повече децата ни!

При условие че 1/3 от русенки раждат в Тутракан, поради долнопробното ниво в Русе, дали русенките акушерки са заслужили за по-високи заплати?

Като се има предвид, че там раждат основно кифли, добре изучили тънкостите на медицината от гугъл и бг мама, то тази 1/3 звучи направо отчайващо и жалко, за качеството на русенските моми....

Какво значение има, че апаратурата е модерна, като кадрите не са мръднали на йота да се образоват или в отношението си към пациентките. Формално се разхождат по симпозиуми, но са си все същите некадърници. Дето има една приказка нов бардак със стари к...и

Прави са хората, след тях да се готвят учителите и после и пенсионерите. щом могат да дават на полицията, ще могат и на другите.

Здраната ни система е абсурдна. Нормално е медиците да имат нормални заплати, за да си вършат работата нормално. Сега в държавните болници са и бедни и преуморени. Ние казваме, че са безсъвестни, те ни казват че сме нахални и всичко е взаимно. А в НС и министрите се занимават с проблеми, дето изобщо не са на България и българите - натискали ги от ЕС. Ами що не натискат стяндяртъът ни да е европейски?

Зависи от специалността. В някои болници част от лекарите изобщо не са бедни - има възможности като избор на екип и други, които са бая пари. Работят повечето и на други места и си привличат "клиенти" по частните кабинети.

а кой трябва да получава минимална?

Този който не е ходил на училище!!!!

Някакъв тип

Някой, който не е ходил на училище, ти е сложил минус, сякаш някой друг му е виновен за това. :-)

Ами както вдигат само минималната - скоро всички - без разлика на длъжност, образование, квалификация ще се подравнят, и безполови ще сме и изобщо - пълен кеф - както при комунизма - всички , дето не сме в управлението и не сме в аутсорсинг дейностите ще сме равни.

От русенска акушерка така съм пострадала, че повече и не помислям да ме лекува някой в Русе. С чисто сърце казвам, че злонамерено ми навреди по време на раждане.

По ниски заплати от 800 лева няма бре! Бизнесмен.

На кой му пука за заплатите на тези жени? Важно е да работят без пари в тази територия носеща името България.

Не три, а поне пет пъти минималната заплата заслужават нашите акушерки! Дано ги оценят, защото след 5 години бабите вкъщи ще ни израждат.

Аз съм акушерка! Работя в Европа за много повече от ПЕТ минимални български заплати! Голяма отговорност и тя струва много !!!!!Хората са преценили и плащат!!!!В България всеки гледа в джоба на другия!!!!За това ще ни бъдат празни джобовете!!!За това няма да се прибирам в България!!!!

Е, нали ще ни правят всички безполови - проблем няма да има.