Две групи телефонни измамници заловени в Русенско (снимки)

Полицията разби две групи за телефонни измами при специализирана операция в Русенско в рамките на два дни. Петима души са задържани.

Обратно в новината

Коментари - Две групи телефонни измамници заловени в Русенско (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оправията е само бой,барвате го "мулето"3-4 приятели и го почвате докато се насере и пропее сетне барвате и "телефонистите"и пак бой до насиране! пък ако има счупени носове, пръсти и челюсти си е направо за отличен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d4

Тъмнозелените орки от Ветово, Левски, Червен бряг, Г.Оряховица и т.н. без един ден трудов стаж и без стотинка платени данъци живеят в палати и карат последни модели луксозни лимузини. Незабавна конфискация от КНПИ и сурови присъди. На "топло" в академията за 10-15 годинки, чукане на баластра в кариерата или работа под земята...Друго спасение няма.

защо ли тази "новина" ми прилича на киор фишек?...

Каква стана тя!! Селяните намериха начин да забогатяват ! Вместо да орат,да отглеждат зеленчуци и животни,селяните вече са милионери от простотията на гражданите! Е,върнали ли са парите,които са взели? Отработили ли са акциите по залавянето им ? Отнето ли е имуществото им като измамници ?? Все въпроси, по които родната съдебна система мълчи!

Селяните отдавна са намерили начин да забогатяват. Вместо да орат и да гледат зеленчуци, които гражданите да изкупуват на безценица, сега работят като програмисти, лекари и инженери, но на запад и на изток от тук. Докато в БГ останаха само граждани, последствията от простотията им и, разбира се, гръцки домати и краставици с нитрати. Да Ви е сладко!

Добре е ,че са ги хванали , но сега трябва да ги лекуват . 20 дни на вода .

Смърт. Вече залавяни и осъждани за същото. Втори път- смърт. Това е. Иначе- чао.

Само едно нещо мога да каже - това е то тежкото наследство на римското присъствие по тези земи

Браво на полицаите!