Коментари - Плевнелиев оптимист за пътя Русе-Свиленград | dnes.dir.bg
назад

Плевнелиев оптимист за пътя Русе-Свиленград

Президентът Росен Плевнелиев е оптимист, че проектната компания за изграждането на пътя "Русе-Свиленград" ще започне работа бързо и ще покаже ефективността на проекта, за да премине към следваща фаза.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев оптимист за пътя Русе-Свиленград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Внимавайте с опасния смъртонисен вирус с приносител от катар.

За какво ли предупреждават на листчето, което са му лепнали на ревера :)

Внимавайте с катар, за да не хванете някой катар !

Този човек защо е там, по всичко личи, че никой не го е канил за нищо, защото това можеше и от София да се направи. Това каприз ли е, няма ли достатъчно работа за него в страната. Ако няма, защо имаме президентство изобщо.

Плевнелиев си превишава правата и превръща президентството в безотговорна говорилня. С кой изобщо са съгласувани тия неща, български парламент, българско правителство, каквото и да е то.

Ако не знаех че това е българския президент, с извинение, щях да попитам " Кой е този инфантилно ухилен олигофрен"

Катар строи пътища в България! Сътрудничество по европейско и натовско присъединяване на Косово! Либерална търговия с Турция, инвазия на турски фирми и спонсориране на турски училища и джамии от турската държава в България! Всичко това - под благосклонния поглед на ООН и на Големия брат от Ню Йорк, онзи с широката усмивка, показваща всичките му изкуствени и бели зъби!

Осен това е опасно.

Твърде опасно, даже! Гнуся се от лицемерния начин, по-който политическата класа подлага на опасност българския народ.

ега ти как се подлагаме на тия цигани като ефтини проститутки

Разговорът между Плевнелиев (ПЛ) и Ал-Тани (АТ), който се провежда след като президентът ни заклещва в един ъгъл катареца: ПЛ (ентусиазирано): - Здравейте, Вие сте голям приятел на Бойко! АТ (ошашавен): - Моля? ПЛ: - Бойко бе, футболистчето... Началникът, бе - бе 9-тката на Бистришките тигри! АТ (убедително, започва да се изхлузва): - Аааа, добър футболист, ще говоря да го привлечем! ПЛ (прегражда пътя): - Ама, тва добре - да Ви питам за пътя Свиленград-Русе - кога го почваме, нали ще дадете парите? АТ (хваща се за сърцето): - Ама къде това??? ПЛ (усмихва се): - Ее, ама господине, разбрали сте се нещо с Бойко, а сега... Май няма да ви подкрепим кандидатурата за ЕС...

Упоритото заобикаляне на руската дипломация ще му докара сигурни ядове на това иначе смешно човече. Лошото в случая е, че на студено и тъмно ще стоят доста народ в България.

Важното е че Плевньо е оптимист, не се знае защо точно, но е оптимист човека, и много се радва. Е на това му се викат аргументи.

До края на годината се очаквал първият пилотен проект на Катар в България??? Защо бе, хора, никой не може да ми каже в каква област ще е този проек, за какво става дума??? Катарците, всъщност, имат ли някаква идея за този проект? И - в края на краищата, мамка му и прасе - така не разбрах дали подкрепяме присъединяването на Катар към ЕС или изчакваме първо техните инвестиции???

Човек които нищо не прави и от които нищо не зависи се изказва все в тоя ракурс - вярвам, надявам се, иска ми се, ще стане, всичко е ок. Докато в реалния живот хората губят работата си и доходите си, той вярва и се надява.

Цирка е пълен...екскурзиянта прави обиколки в света...полезно е за здравето му...голям оптимист е...какво ли не обещава...но нищо не зависи от него...живей живот...

Турция се отказва от проекта като не вижда полза от него,нашият президент е оптимист. Роско смени си хапчетата

Рошко шушумигата очевидно не е с всичкия си.Вече му свикнахме на идиотското хилене,но плещенето на глупости е безкрайно.

Какато са наблъскани без никаква идея срещите с евреи, араби, косовари, непризнати даже и то САЩ и др. ще ни докарат пак някой скандал.

Много хора се мотат по Катар! С различни интереси!

И тоя ако си мисли, че върши някаква работа.

Много е опасно когато се опитваш да се харесаш на всички. Обикновенно става точно обратното.

Росене, обичаме те!

Преродената пастирка, българският вечно неадекватно ухилен президент Росен Плевнелиев, който никога не знае какво говори, чете от листчета и е забогатял, спейки по паркинЗите /негов цитат!/, след консултативния съвет по национална сигурност коментира атентата в Бургас по следния убийствен начин: Ние сме длъжни да дадем шанс на всички хора по цялата планета да си свършат работата. Разследването се води много глобално в много държави и чрез много институции. Този човек, ако има психиатри у нас отдавна да са го прибрали там където трябва. Според Плевнелиев всички хора от цялата ПЛАНЕТА сега си вършат работата заради атентата. И ние трябва да им дадем шанс. Вероятно и пастирите от предния му живот ментално са вкарани от МВР-то на Цветанов в разследването. Не е истина. Просто не е истина. Палячо.