Русе: Малката Виена пак се превърна в голяма Венеция

11 литра на квадратен метър бяха достатъчни, за да се наводнят булеварди, улици, кръстовища

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за 12 години се окраде де-що можа залъгвайки с разни ДЕКОРАЦИИ - наречени "инфраструктора", които при всеки дъжд пропадат, срутват, наводняват и т.н., това е омагьосан кръг - вожда директноприбира поне 50 %, патрона прибира чисто 20%, за останалите 30% - за материали и се наемат неграмотни евтини бачкери, които не им дреме за нищо ще има още много срутища, измит асфалт, наводнения и всякакви непредвидими събития.

Защо лъжеш бе ??? Пробива "Кауфланд", НИКОГА НЕ СЕ Е НАВОДНЯВАЛ, а това е обект строен от ГЕРБ !!! Наводняват се само улици строени през "великият" социализъм .....

Джуджето е крало като за световно, а новия с и оправи заплатата к до тук. Сами си ги избираме

То и по Бай Тошово време ставаше така, особено при подлезите. Лошото е, че с над 30 години "работа, работа, работа", нищо не се промени.

До Иван Ами кмета ви е от бсп каква работа искаш

Да ти ебем и скапаната държава. Бягайте в чужбина и се спасявайте, това е истината.

Отгоре дъжд, отстрани Дунав,....що е то: - пропадналото Русе....Ако се излее толкова вода, колкото във Венеция, ще започнат да слагат заглавия....Русе- изчезналата Атлантида,по течението на река Дунав!

Червената Жигула.. .. кой знае какъв сополив циганин я кара !

Русе - градът на първите неща. Първият плавателен град в България.

Плаващ град, не плавателен.

Плавателен, защото съдовете като кораби, лодки - плават.

Само великите български мисирки могат да измислят такова заглавие!

Наводнен автомобил е тотал шета. Няма никакъв шанс за оправяне на разумна цена. Сега, доколко такива дела биха имали успех е спорно. Но видях БМВ Х-5 което си е директно за морга.

Юни месец е - най влажният месец от годината. Порои, градушки и наводнения са си съвсем в реда на нещата. Да, неприятно е, но това е Майката природа.

11 на квадратен метър! Ама това е една домашна кофа с вода излята на метър на метър за един час !!!! И града е в потоп! Ама как е крадено самоооо ! Това няма как да е канализация! Асфалта изринете и почвата ще си поеме водата.

ГРЕБ не управляват от 12 години, те се ЗАБАВЛЯВАХА да се снимат пред всякави ДЕКОРАЦИИ - ще има още много срутища, измит асфалт, наводнения и всякакви непредвидими събития. вместо да правят брифинги гейбераците да почват с молебен за суша - да не вали

::От общината излязоха с апел към водачите да ползват автомобилите си само при крайна необходимост водачите апелираха да плащат данъци само при крайно екстремно желание

Това което сътворихме и откраднахме сто години няма да го възстановите. Ние сме третия ешалон на БКП.

Тези пък кой им внуши че Русе бил малката Виена. Ама че грандомания. А иначе - ами природно бедствие. Това е.

Браво! Щом 11 литра на метър квадратен са природно бедствие? Бедствието се нарича по друг начин: кражба, кражба, кражба!

Ако малко си направиш труда да прочетеш, ще разбереш защо Русе се е наричала малката Виена.Много е напидано по въпроса, просто чети.Дори може да ти е интересно...

Не съм русенец и дори рядко съм бил в този град. Но винаги съм го харесвал, а и хората са готини, макар че говорът им ми е малко странен. :))) Предполагам, че и моят на тях им идва малко старен. :))) Но да - така е било. Малката Виена са го наричали и е имало защо.

Вероятно ще се учудите колко от рекламните гласове по национални медии са записвани в Русе. Това с диалектите май по скоро е проблем на София.

110 милиона лева се усвоиха по т.н. воден цикъл на Русе. Работа, работа, работа!

Много от водачите предпочетоха да не рискуват и изчакаха водата да се оттече. Това обаче затрудни трафика в Русе. Значи изчакването е затруднило трафика, а не шибаната вода по улиците?!? Хахаха!