Купуват 420 джипа, хеликоптер и камери за границите

420 джипа, хеликоптер и нови камери ще бъдат закупени с помощта, която България получи от ЕС за охраната на границата.

Обратно в новината

Коментари - Купуват 420 джипа, хеликоптер и камери за границите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pesh0

10.03.2016 г. - Лондон подарява 40 военни джипа на българските граничари .

Pesh0

Границата с Турция е с дължина 259 км. Смятат да пазят , с два джипа на километър , ако се приеме , че сега нямаме нито един :) Отделно колегата долу ви ги е сметнал че немогат да струват повече от 20 милиона тези джипове .

"Бъчварова напомни, че по ангажимента, приет с общоевропейско решение, по програмите по релокация и презаселване България се е включила и следва квотния принцип на преразпределение." А от Вишеградската четворка дали спазват това решение?

"""Страната трябва да приеме 1800 мигранти, от които 80 са по презаселване, останалите по прелокация"""-Ама как само ни го вменяват,все едно ние сме ги канили. Тук няма не искам,има трябва да приеме , акцентирам на "трябва".Колко са далеч от Вишеградската четворка нашите ръководители , направо на светлинни години,завършени yes-овци.Аз не мога да разбера защо трябва да ги приемем ,нещо не ги припознавам като роднини.Не са били наши колонии ,не сме експлоатирали тяхните природни богатства ,не сме им налагали наша воля и порядки,не сме им били метрополия.Тези страни , които отговарят на посочените изисквания ,те да ги приемат

Нещо не се връзват числата ?! 420 джипа по 100 000 лв. да са са около 20 млн. EUR. Хеликоптерът 1 млн. максимум, но да приемем 2 млн.. EUR . Станаха общо кололо 22 млн. ЕUR !!! E Е кви са тиА камери за 100 млн EUR ?! Или парита са дадени наистина целево за строежи на нови центрове, или нЕкой се точи да гепи много ...

Pesh0

То заради такива дето могат , да смятат , политиците , немагат спокойно да крадат и лъжат .

"Нямаме интерес, опитваме се да го предотвратим" мигрантския поток.Как ли пък не опитват се само но явно не успяват.420 джипа и хеликоптер ше открива мигрантите, после ще ги приемат и настанят.ще правят също като "фронт текс" спасяват ги във средиземно море и после ги превозват до европа.Защо не ги връщат обратно?Натоварват ги на корабите и обратно от където са тръгнали. планът на меркел се осъществява! и нашето правителство помага със всички сили .на меркел никога борисов не отказва!

Планът за използването на тези милиони евро от ЕС разкрива с пълна сила отговорът на въпроса защо сме бедни - безумно харчене, което ни обрича на бъдещи разходи за поддръжка и никаква полза за икономиката и благосъстоянието ни. Не може да са толкова бездарни в идеите си - това е фрапиращо.

Държава с най високата престъпност с най много полицаи сега и с най много джипове.Голямо тарашене пада на границата от т.н.граничари.Коремите им ще стигнат до носа.Куцо и сакато граничар.

НИТО ЗАЕК НИТО ГЛИГАН НИТО ВРАБЕЦ ЩЕ ОСТАНЕ СЕГА С ТОЛКОВА ДЖИПОВЕ И ГЛАДНИ БРАКОНИЕРИ С ТЯХ ......................А ГОРАТА МАЙКА И ЖАЛНА , ИНАЧЕ АКО ГИ НАРЕДЯТ ПЛЪТНО ЕДИН СЛЕД ДРУГ МИНАВАНЕ НЯМА - ОБАЧЕ МЕРКЕЛ ЗАБРАНИ ...................ЦЕНАТА НА ЕДИН ДЖИП ЩЕ Е 500 000 ЕВРАКА

Ако разделим километрите граница на бройката джипове, които се споменават, излиза, че ще правим граница от джипове, а не от ограда! А бе аз, като че ли, нещо не мога да смятам...

Снощи при Цветанка Ризова Илиана Йотова и летецът-кандидат президент лъготеха как парите щели да са за бежански центрове. Не са, както се вижда.

хеликоптера да мой да носи туби щото тез джипки искат бинзинь, пък по границата няма от къде ! Пик после ще просите пари и за бензинь ?

пак чте ги откраднете и тези пари и чте купите някакви двупотопни коли . всички сте се усрали до учите вав бг. ако не ми вярваите питаите маиките си

двупотопни , да ти живея и Америката !

даваите ,да заселваме повече русофили,верни на москва,и нашите хора от бкп,дс и атака,бивши военни от диктаторската ни армия,за да цъфне върже болгаротурская губерния булгаристан!

не могат да спрят мигрантите.против законите е. парите ще отидат за настаняването им.и така е редно.

ВЪОРЪЖАВАМ 8000 БЕЗРАБОТНИ БЪЛГАРИ ДОБРОВОЛЦИ ... 10 000 ЕВРО ГОДИШНА ЗАПЛАТА + ПО 500 ЕВРО БОНУС ЗА УТРЕПАН БЕЖАНЕЦ :))))

За какво са ви тезии джипове бе идиоти, купете бронетранспортьори с оръдия и ракети, купете напалм, огнехвъргачки, картечници. Купувате джипове забда събирате и транспортирате джихадистите до центровете, които градите, ваштс мама..

голям страх те мъчи

Само с 10 % от тия кинти , можеше да се въоръжи цялото население , което , иска НАИСТИНА да защити България от ислямските главорези ..... Ама " управляващите * орки знаят , че те ще са следващите ...... Краят на безродниците е предопределен - сбъдване на най- зловещите им кошмари .... Ледът се пука под краката ви , майкопродавци , и това е окончателно ... Бългрия ще пребъде !

безродниците и майкопродавците ги разкарахме 89та година. Никога вече руско робство

Бе идиоти, какви нови центрове ще правите, нали ще укрепвате границитр дс не влизат джагалите?защо ни лъжете, вашта мама герберсстка, дали са ви париге да приемете нови джагали, лайнари шибани..

На Нинова и Лъжата краката са КЪСИ.

Добра охрана трябва че тук в БГ-то всичко краде! Така че повече охрана не е излишна за нас!

ЕС подарява на Мерцедес пари за 420 нови автомобила - а ние ще храним нашествениците! Мерцедес доволен, ЕС доволен, Тиквата доволна,България и тя доволна щото пак е онодена...

Поне стигам до извода че щом са 420 джиповете по мин 2 души на смяна по 4 смени е равно на грубо поне 3200 граничари... Друга бакалска сметка 259 км : 420 джипа = на около половин километър по джип (ако се уговорим че е само за Турската граница. Има дълга речна граница, трябват лодки

И сега като ги подредим, джип - политик, джип - полицай, джип - граничар, джип - 10 гаджала, никой "копче" не може да ни каже. Прасенце - касичка, джип - ГЕРБераст, бе май депутатите са под 100. Какво ще правят по четри коня, пардон джипа, на депутат???

160 милиона ли са ни отпуснали?! Не бяха ли нещо 109 или 119?!?!? :)))

Е за какво са ни толкова джипове. Сега ще ги разполагат през половин километър, ще си играят на блъскащи колички, много бре. По добре да бяха купили руски хеликоптери, белким руснаците в знак на благодарност намалят задължението по Белене. Е да се радва Хиларито нот а бед уорк, че си плащаме като попове и купуваме западната техника.

ОСТАВКА НА НИНОВА ЗА ГРОЗНИТЕ ЛЪЖИ!

За какво е всичко това,щом официалната политика на България е да ги ПУСКА. Ето да си предствавим,че един такъв перфектен джип залавя опит за нелегално преминаване на границата ни - какво следва ? Връщане ли ? Затвор ли ? Защото това пресичане е престъпление по сегашната ни конституция ....Следва едно голямо нищо ! Преди около 10 дни показаха по телевизията за обикновен гражданин,който попада на нелегални мигранти край пътя.Слиза от колата и ги кара да си покажат документите.Видимо уплашени те се подчиняват.Човека разбира,че са точно такива.Вика полиция.Полицията идва,проверява за какво става дума,а после ги пуска и те тръгват пеш по шосето към София.Какво да коментираме повече ?

добре де ще ги ловим и после кво? трябва да се стреля и незабавни депортации, а на оставащите веднага да се намари работа на тунела под шипка и в кресненското дефиле.

И колко ще изкарат тия 420 джипа без ремонт и бензин ?Имаме 50 хамъра бе. И още десетки "западни" джипове, купени през последните 15-на години. Те къде са ? По гаражите, стоят и се разкапват, щото нямаме кинти да ги оправим, въпреки, че според Бойко всеки месец вкарваме по някой милиард в хазната.

420 Smoke:)

За какво са толкова джипове, да прекарват бежанците ли...

Не мога вече да ги дишам тези лъже политици.Противни люде, бедни душици, алчни търбуси,родоотстъпници и национални прдатели-това са те.

Пумите и Кугарите счупиха ли се вече ?

оставете хората да минат транзитно или поне се грижете за тях.в беда са,какво общество сме?

Че имаме ли 420 граничаря ???????

да не ходят на тази срамна работа.и ние имаме мигранти по света

Ал

Върнете тези пари! Просто дайте охраната на границата на концесия. Сигурен съм, че държавата, а и "граничарите", ще изкарат повече! Жалка картинка...

Тая няма бетер понятие от нуждите на хората които охраняват границата!!!Те дрехи не са получавали от години преди няколко месеца им дадоха обувки тя.....за камери джипове и...ще харчи!

обувки,,храна и лекарства да се дадат на бежанците,не националисти - фашисти

Полицаите на Границата са с високи Заплати , Дрехите им се перат , дават им на 3 месеца нови . Живеят в Хотели . Ако си жена на Полицай и те лъже е друго .

Всички знаем че в България Медиите са цензурирани от Правителството . Половината от тези пари са за изграждане на Къщи за Бежанци по селата , и за Заплати на тези хора .Това защо не се споменава в Новините , защо се крие плана за Ислямизация на България .

Чакайте бе хора! Не правете смета без кръчмаря. 20 джипа и хеликоптер за граничарите 240 джипа за Народното събрание и другите 160 джипа на хартия а парите са за премия на депутьовците......

Що не купят вместо Два Автомобила 10 за НСО ?

420 джипа Х 100,000 = 42,000,000 Къв е тоя хеликоптер и тези камери за 250,000,000??????????????? Пак са подготвили грабеж.... Или ще купуват от новите G-класи 6x6 по 1,000,000

Ши купят Дачия Дъстър за по ефтино:)

Извини се бе!

Тя опасната граница е някъде около 120 км. С тия джипове и с предишните от Англия се падат по 4 джипа на километър! Демек на всеки 250 метра - джип...??!!

Ние сме на всеки километър, от тук и до Банкя!

Ти си един руски нужник!

Ти си един усран потурджия чалгия! Просяк, просяк, се чакаш от някаде помощи!

Джипове ли? Сигурно сега ще платим и подарените от Камърън джипове! Безплатен обяд няма, са го казали тъкмо англичаните!

тъп ли си? да им пазим гърба безплатно ли е бе

добре ни платиха.

При трафик от 420 джипа и светофари ще трябва да поставят.

Всъщност и сега гранична полиция има 3 хеликоптера, които ... не летят. Целият рев за пари на Борисов бе за да краде и от това направление.

А ДЖИПОВЕТЕ СТАВАТ ИДЕАЛНО ЗА ГОНЕНЕ НА ГЯУРИ - ХАЙДУТИ :)))

Гяур си ти!Турците са ни съюзници и приятели!Руските мафиотски структори ни ограбват постоянно!

ПО ВРЕМЕ НА СОЦА В СОФИЯ НЯМАШЕ АРАБИ И ПРОЧИЕ ГАД ПО ЦЕНТЪРА ..... МОЖЕ ЛИ ДА СИ ГО ПРЕДСТАВИТЕ ТОВА .... ДЖОН ЛЕНИН :))

300 км/450 бр=0,667 км.Бахмааму, на 700 м високопроходим джип!? Че то навремето толкова кучета нямаше по границата. Социоложката границата ли ще охранява или ще прави сафарета?