Румяна Бъчварова: Борисов ще стои добре и като опозиция

ГЕРБ спечели изборите, но изглежда ще загуби властта. Това каза по БНТ социологът Румяна Бъчварова, бивш началник на кабинета "Борисов".

Обратно в новината

Коментари - Румяна Бъчварова: Борисов ще стои добре и като опозиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОРИСОВ СИ Е МЪЖ НА МЯСТО И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ. ЖАЛКО, ЧЕ НЕ ВСИЧКИ ОТ ХОРАТА ОКОЛО НЕГО БЯХА ТАКИВА. НАПРИМЕР ВЪПРОСНАТА Г-ЖА БЪЧВАРОВА - МНОГО ИНЕРТНА, СКУЧНА И ПОСРЕДСТВЕНА ЗА ТОЗИ ПОСТ.

Народе, защо стоим, може ли над пет милиона човека да гледат как се подменя вота им. Нима ще допуснем пак да ни управляват комунистите. Затова ли беше "3г. и половина стигат". Явно на нашему брата не стигат и искат отново да бъдат подлога на същите БоЦевци и тем подобни. Опомнете се братя.

Борисов ще стPои добре и като опозиция... Aко успее да се вреди, де ...

Борисов ще стои добре и като кучкар в Банкя.

Не ни занимавайте повече с този простак.

Видно от гласовете за БСП и креатурите им, Борисов не го изолира тази мафия, а ние, неговите истински приятели, защото: 1. Не вкара в затвора машмуроците от предишните правителства. 2.Прегърна се с олигарсите, които мародерстват върху народа. 3. Възгордя се и забрави от къде произлиза и кои са му истинските приятели. Те бяха мачкани за сметка на олигарски, банкери и други мародери. Когато осъзнае това пак ще бъде първи, защото е по-умен и по-честен от коалиционните бандити и социал-демагози.

Разбира се Светилото седи всякак добре ... дори в тоалетната Той седи някак си много добре.

Борисов най добре ще си стои вкъщи!!!

"Мисля че това е най-присъщата роля на Борисов, най-ярката роля..." Госпожо Бъчварова това не е мислене, това е блюдолизане и словоблудство. Както и да възвеличавате Вашия идол, той ще се запомни с политическото си високомерие и с това че спечели изборите и загуби властта.

и ... на райенца.

Май ГЕРБерастите бързо забравиха, че именно Бойко-Буда ходи на крака на турския премиер с молба да се вмеси в българската политика, като подкрепи присъдружната му партия на Касим Дал!

Най добре ще стои в ЦЕНТРАЛНИЯ ЗАТВОР.

в женските бъчварски тикви.

Още по-добре ще стои като подсъдим за пладнешкия грабеж и тоталната милиционерщина , на които подложи България!

Защо в опозиция, та тези над милион и двеста хиляди, които гласуваха за Бойко, да не би да са щастливи, че той ще е в опозиция? И от къде на къде ще дава власт на комунистите, ей-така, като подарък. Може и да не одобрявате Борисов, но това означава ли, че ще сте щастливи с връщането на комунизЪма.

Дали ще стои добре или не, не знам, ами та къде ще стои?!

НУЖНО Е ВСЕКИ ДА ОТГОВАРЯ САМ ЗА СЕБЕ СИ! НЕ ВИЖДАМ ТАЗИ ГОСПОЖА КЪДЕ ЩЕ СТОИ ДОБРЕ?

Борисов ще стои най-добре, като бостанско плашило на някой обран бостан.

Бъчварова ,ти знаеш най-добре за нарушенията ,нали създаде на Тиквата машинка за фалшифициране на гласуването.

На такива пачаври им дават публичност. Хубавото че е аут с мутрите от ГЕРБ.

Една корумпирана кифла! Проверете фирмата и "Маркет линкс" - перачница на пари, вкл.европари!

Много по-добре Буда&Лалето ще СТОИ в панделата, естествено в компанията на Цвъки Физкултурния, Миро Мършата, сиМунчо сиДянков! А ако гл. прокурор се "развърти" в МРРБето- от там за панделата плачат и Роско Чехъла и Дебелата Берта и още десетки други знайни и незнайни "герои" на грабежа!!!

Борисов ше стои още по-добре като Премиер - да си дояде докрай фъкиите, дето ги натвори. Ако се опави, ще е добре за всички. Ако съвсем се срине, ще е пак добре за всички - тогава, който дойде ще е на бял кон

Руми а ти добре ще стоиш на околовръстното и нека Бойко да си прави сметката какви мърши събира около себе си.

Ей, крадльо- ти си друг ГОГО!

на някои Борисов под съд. Първо Станишев трябва да тръгне на там. А този долния да го светна, че откакто ББ взема участие в изборите - всичките ги е спечелил - последните са 7 подред. Но ние не сме законна държава, след като ДПС-етническа партия участва в изборите, но червените мекерета си мълчат, защото те без нея са нищо.

Спечелил е трънки... Купи си ги.

Почти без пари му излязоха...ама нещо сметката се пообърка.

Много ми се иска да ми обясниш къде ги видя тия 7 спечелени избора!!! Вярно, че докато цоцаше парички от любимата си комунистическа милиция успя да стане кмет-два пъти и веднъж да спечели парламентарни избори, но това съсвем не прави 7. Но не в това е въпросът! Важнотое, че народът най-сетне се усети, че тоя комуноиден мутро-милиционер е не просто неподходящ, а е вреден за страната ни и хората го изгониха с камъни от правителството. Това е простичката истина!!!

Боко не стоя добре в никоя роля , която изпълняваше- главен секретар, кмет, премиер. В опозиция също няма да стои добре. Според мен най-добре стои в райе. И рима има...

Най-добре да стои в затвора за криминални ,икономически и политически престъпления.Борисов знае много добре що е вършил след 1993 г. и ако малко в него е останало чест и достойнство трябва да замълчи. Колкото и да се кръсти с погледа към небето и бог, този православен комунист неможе да заблуди хората с нормална памет.

ЩО ДА СТОИ НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕДНЕ-АКО ИМА ПРОБЛЕМ С СЕДЕНЕТО ДА ЛЕГНЕ.

Борисов стои най-добре,-легнал.

Мен ако ме питаш най добре ще се справи в затвора. Ще е под постоянна охрана ден и нощ както той иска.

lu4ka

След някой друг месец може да видим, че и в затвора добре стои. Хем му стои, хем му отива.. на филията с мас и на "Винету".

Язък че си била начални на кабинета му след като НЕзнаеш че депутатската банка НЕ е място където той може да рита, да играе тенис, да реже лентички...

Да и сложим чепа в бъчонката

Ама ние, само това искахме. Да видим Борисов, как стои като опозиция ?! Защото го видяхме като ординарец,като главсек по време на най-показните убийства в България,като строител на завода за боклук- като кмет на София, като асфалт паша и като диктатор.

По време на показните убийства шефове на МВР,бяха Петканов и Петков ,който до последно криеха снимката на Велчев със Доктора..Борисов напусна защото ,разбра ,че с такива типове престъпност не се бори..Та те не могат и на малкият пръст на Цветанов да се закачат по ефективност..

... а най-добре ще стои в затвора при Цецо. Ако се окаже, че Цветанов е виновен и го осъдят, за някой ще има ли съмнение каква е ролята на Борисов в това престъпление?

за първи път да си права. Борисов ПИДАЛА, ще стои добре в опозиция, а още по добре ще стои, след следващите избори, когато изобщо няма да влезе в парламента. Такива партии еднодневки имат един мандат за лебедовата си песен и след това никой не се сеща за тях. Справка, НДСВ, РЗС, България на гражданката, ВМРО, ГЕРГЬОВДЕН и те така.

Сега един по един - до един...Министри, замове, областни и обикновени мошеници - кой от къде е! Да се готвят Софийска вода и ЕРП тата...

Не бързайте да изпращате Борисов и ГЕРБ в опозиция.България стана страна факирка на безкръвните революции.В момента тече такава и не се знае как ще приключи!Очаква се създаване на правителство, под мъдрото ръководство на Партията.Естествено никой не може /освен Нея/ да прогнозира какво ще стане със съюзниците и!?

се се бие, че се бори, а пет лева да посакам ... Дума нече да отвори !! АбТ

БСП+ДПС+АТАКА=ПОПФОЛК СЕЛЯНДУРИ

Са у ПИДАЛСКАТА партия. Досега на никой премиер, министрите на са си крили семайствата в чужбина, освен на тоя от Банкя, който иска да стане педера,т, за да изглежда интЕлегентен.

ГЕРБ = Бетховен, Хендел, Брамс...класика. Ей, ало математика, помниш ли кого покани Боко в първите месеци на своето управление? - Лепа Брена. Що не покани Райна Кабаиванска бе?

Брена пее турбо- фолк. :) Чалгата не е поп фолк. Тя си е кръчмарска музика и няма нищо общо с популярната музика. Още по- малко с българския фолклор. Един чалгар не може да слуша Кабаиванска- няма да я разбере.

но е привърженик на попфолка - Лепа Брена, не на новите...

ОТ ТАКИВА МАТЕМАТИЦИ КАТО ТЕБ И НАЙ-ДОБРИ ЕКСПЕРТИ КАТО БОРИСОВ СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ! ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В ГРОБИЩЕ.

Експресни курсове по турски език и иширети, за атакисти, безплатно от 21.05.13.

MariaEM

Разбира се, като опозиция е много по-лесно да кажеш "Станишев е виновен". :)

Ккао Руми вен ако ме питаш ББ най добре е да си стои в Банкя освен ако не му намерят по интересно място сред отбрано общество в райе,там по добре ще стои

Поредната лакейка на Борисов, сигурно има мокри сънища с него, така дъбоко преживява съдбата му, така се старае да изгради ореолче над вожда си, ето как се ражда култа към личноста с екземпляри и мажоретки, като Румито Бъчварова и Данчето Фандъкова. Обзалагам се че в апартаментите си имат негов портрет а под възгалвницата си държат негова снимка в кимоно.

Сватбата между ДПС и Атака е факт!На атакистите:-Честито и Гор-чи-во...гор-чи-во...

Когато 'свадбата" е да се спре разправията между "родовете" заслужава само адмирации..

Той Борисов и извън парламента ще се справи.Да не е като нас,да се чуди как да свърже двата края?

Да де, ама не са го изгонили от плод-зеленчук, че да си свирка спокоен.

"Това каза социологът Румяна Бъчварова, бивш началник на кабинета "Борисов".

Спокойно може да отиде про една друга "казвачка" - Узунова...Жалко, че и пъпеша не там!

ГЕРБ е заговор на мафията и подземието против държавата. ГЕПБ е недоносче на Държавна сигурност, на алчните, тъпи и жестоки бивши величия на Тато, не на БКП. ГЕРБ е тъпота, безотговорност към страната, нахалство, обединение на превратаджии и вулгарни заговорници. Това е тумор, кафява чума и обединение на реакцията и врагове на трудовите хора на България. За ГЕРБ гласуваха мъртви души, избрали с фалш политически трупове. Страната се гъне в сивота, безхаберие, скука, лъжа и пустота. Това е оазис на престъпници, на пандисчии и криминални типове,които са страхливи и подли, жестоки и излишни за страната. Те ще ни докарат нови протести и кървави безредици, това е логиката на живота.

Болен ПЕС и ФЕС равно на националсоциализъм

Мек македонски и малък турски равно на министър без глава, приятел на Бойко??

Любовта между ДПС и Атака завършва с сватба БСП ще им кумува а ЧЕСТИТО!Спекулира се че булката е в третия месец

Прочети българската граматика. Остави за момента "Винету".

В момента уча турската, препоръчвам запознаване с езика на бъдещето.

Тя сватбата ще мине, като всяка сватба- с овации и веселба. По важен е РАЗВОДЪТ между Цвъки и Боко ....???