Бъчварова потвърди за три площадки за бежанци

Поискали сме средства от ЕК за три площадки, на които да се настаняват фургони или палатки, за да ги използваме при засилен натиск от бежанци.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова потвърди за три площадки за бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каза горките жени и деца. Европа ни дава пари да се грижим за тях. Това значи че всички ще хукната към нас. Боклук тъп. Задъбочава проблема прибирайки ги и ставаме депо за отпадъци на Европа. Единственното решение е да се връщат по какъвто и да е начин откъдето са влезли с торбичка храна, одеало и 20 долара.При другите мюсюлмани.

Бързайте да направите площадките за да си оправдаете комисионните, които взехте!

Сутринта по БТВ Бъчварова показа истинсото си лице и падение.Това лице беше изпълнено със злоба,некомпетентност ,арогантност,плюене и манипулации. Най-смешна беше Бъчарова в отговора и мънкането и на въпроса,защо Гърция не предаде турските воени летци на сътрапа и неоосманеца Ердоган ,приятелят на Борисов.Ако поне един от герберите имаше политическото възпитание и човешките цености на Томислав Дончев ,можеби хората щяха да имат друго мнение за авторитарният режим на Бойко Борисов.Тонът затова публично държание в партияа му го дава Бойко Борисов,а назначените от него политически мошмуроции мижитурки само го копират. Всички се оприличават с небеизвестната Фидосиева .Жалки клоуни в цирка ,,Бойко Балкански".

Кога политик в затвора в бг територията,кога банкер в килия ,кога осъден работодател ,кога осъдено нпо за антибългарска пропаганда...въпроси,въпроси...

Докато няма по 1000 души всеки ден във всеки град на улицата тея лагери ще се множат и множат ...без да се лее кръв или да се правят крайни демонстрации нищо няма да се промени,едни и същи са овластените слуги на западняците

на матриала: 1. тъп министър 2. по-тъп министър 3. най-тъп... 4. бъчварова

умянче, разбрахте ли се как ще си ги поделите тези 19 милиончета ? Да не вземете да се изпокарате после през кои ръчички ще минат фалшивите документи за обществени поръчки !!!

Из форумите... Магазинче в Харманли, баба продава вафли. -Ааа,добри момчета са бежанцити.Плащат си ,кротки са.Само малко миришат.

Тази жена потвърждава за пореден път, че е неподходяща за този пост!

Площадки щели да изоплзват....СРЕЩУ ТЕРОРИСТИ СЕ ИЗПОЛЗВА ЕДИНСТВЕНО ОРЪЖИЕ !!!

Защо ще обвинява БСП,че ако няма центрове ще трябва да ги оставим на улицата ? Що за нахалство ? Просто няма да влизат у нас по нелегален и престъпен начин ! Аз не съм длъжен да приемам насила всеки,който ми позвъни на вратата вкъщи ! Иначе щял да спи на улицата,видите ли...

Е ти го каза, малумници са, е за това. По точно малоумни марионетки на Израел-ФАЩ-Англия и/или Рашастан. Тъжно е и е жално, че още шават,а не сме им потърсили отговорност за предателствата, и по0важното за наглоста на гореспоменатите да ни развъщават супер територията с пробутването тези мало...умници.

За сетен път България е продадена заради "еврофондовете", от които единствено богатеят усвоителите им, един малък процент от българите ! Всиччко останало е долна пропаганда! Три площадки сега = три центъра утре + три бежански лагера = вдругиден !! Има и прието постановление на МС в тази връзка включващо социални и финансови ангажименти към имигрантите, каквито и да са те !

Аууу цели 3 площадки,а за 3 кашона възелин сетихте ли се другарко Бъчвова? Не сте. Е затова, ще ви боли когато краварите от ФАЩ по линия на ЦРУ и Саудитска арабия дадът команда на чалмите да вадят автоматите, които ние сме произвели уж за износ. Ей толкова сте подсигурили нещата. Брави ана друг път. От марионетки какво друго да очакваш ...(((

На тази вазелин не и трябва. Тя си е свикнала на всякакви мурафети и даже се кефи!

Малоум-ници безродни, нали тези пари бяха за ОХРАНА на границите?!? Защо ЛЪЖЕТЕ народа си!!!???

Е ти го каза, малумници са, е за това. По точно малоумни марионетки на Израел-ФАЩ-Англия и/или Рашастан. Тъжно е и е жално, че още шават,а не сме им потърсили отговорност за предателствата, и по-важното за наглоста на гореспоменатите да ни развръщават супер територията с пробутването тези мало...умни пионки.

Тия ояли се плужеци продължават да лъжат нагло, въпреки, че са в оставка! Гьонсуратлука, лакомията и нахалството им надминаха всякакви граници. Самозабравили се клиентелисти, калинки. Тая социоложка чий го крепи министър на МВР? Само това обстоятелство е обида за всички работещи в службите. Отвратителни същества- били искали пари от ЕС за бежански лагери, защо бе ненаяли се търтеи? За да гепите парите и да напълните България с главорези ли? Не стигат ли комисионните на Боршош от НДК, та трябва да затриете държавата и народа?

На всичкото отгоре, мутрата се похвали, че бил осигурил и 400 джипа. На 300 км,-400 джипа, излиза на 750 м джип или те са предназначени да се организират сафарета на пришълците докато населяват площадките?

но засега беше осигурил само 4-те джипа от горските...които вместо да залесят малко гори на мястото на изсечените, взеха че купиха джипове (бронирани) за чуждоземските авджии!А джиповете взеха че се оказаха на разположение на Бокикукича!

Има и една друга по-неприятна възможност - след време нашествениците от ИДИЛ да се качат на джиповете и да ни зачешат оттам с едрокалибрени картечници, както го правят в Близкия изток...

Бежанците трябва да НЕ бъдат пускани в България, а не да им осигуряваме лагери, "за да не ходят по улиците"! Е правото има един правило:"Никой не може да извлича права от СОБСТВЕНОТО си виновно поведение".Така че, не с този назидателен и просташки тон пред българската общественост!

Тука няма кой от властта да те прочете.По голяма вероятност е пред парламента да ти прочетат плаката.

разполага с един отбор от около 50-60 момичета и момчета, които по цял ден седят пред компютрите и следят всичко , което се пише в пресата, говори се по телевизиите и се пише в нета! От там инфото се предава по надлежния път където трябва!Така че всичко знаят, не мисли, че правят глупостите си от незнание или от неинформираност!

на плажа на варна или бургас е най удачно!

Бъчварова, защо вашето правителство не осигури нормални условия за живот в лагерите, а хората протестират? И си го изкарват на нас, защото вие се криете, имате си охрани.............. ЗАЩО? Я ЖИВЕЙТЕ НИЕ БЕЗ ВОДА И САПУН, НЕ ЛИШЕЙ, А КАКВО ЛИ НЕ ЩЕ ВИ ИЗЛЕЗЕ.

Глупости, на тай сган всичко й е осигурено, храна, легло, вода, че даже и пари, а тръгнала да се оплаква, протести да ми прави, нагла паплач ... МАРШ в ПУЩУНИСТАН или в ГЕРМАНИСТАН в БЪЛГАРИЯ не ги искаме!!!

докато са на власт тия площадки, все ще е така - Конрад Аденауерки прости....

Ще дойде време и стадионите да се пълнят.

Новоизбраната вицепрезидентка на България дали може да излезе от обичайната си роля на жълта журналистка и да се държи като държавник.Защото сегашното и поведение да бъде непременно първата новина граничи с държавна измяна.

абе, имаш да се учиш още от гоьонсуратлъка на бъчи. Ама добре напредваш, ще я стигнеш. А не ти се ще, да се ограмотиш, какво е държавна измяна, щото ще трябва да започнеш от господарите си начело с бъчи и началника й.

отвратително същество!

и без друго си отиваш,вземи и стори за последно едно добро дело. Всички лагери за нашествениците да станат затворен тип с 5 м.ограда, охрана,да имат магазин за да си пазаруват(за да си оставят парите в България). Ако до 1 месец не докажат,че наистина идват от страна,където има доъна,да не получават изобщо право на пребиваване, да ги товарят на самолет и айде пайдос по живо по здраво.

Предлагам трите площадки да бъдат ситуирани в Народното събрание /от тия там полза няма/, в Министерския съвет /тия вече ги няма/ и в Президентството /и тоя скоро ще го няма/!!!

На официалните изявления на говорителя на ЕК Наташа Берто или на лъжкинята Бъчварова?

видяхте ли как се продава държава !!хайде тичайте да си правите селфита тъпанари с най-големият бандит и предател на българските интереси !!хайде пак ги изберете овце заблудени !!следващото правителство да върне тези пари и да неизпълнява договорсите на сикаджията борисов !!!

Хайде сега, Бъчи, ама честно ни кажи как са разпределени тези 19 млн.? Колко за бежански площадки, колко за .................

се убедих, че ген. Радев е напълно прав, като отказва да има нещо общо с герберастката престъпна клика. Да идва по-бързо 22 януари и да се пръждосат в дън земя лъжците и мошениците от ГРОБ!

не си за този пост. Както и голяма част от назначените по партийна работа нищоправци и некадърници от която и да е партия у нас. Ти обаче почваш да ставаш откровенно опасна и е крайно време да си ходиш.

Важното е да има голяма уста. Иска при всяка власт да си живее добре . При тати номенклатурчик и сега. Аман от такива лицемери.

Тая госпожа министър , 20 пъти потвърди , че Йотова излъгала , нямало да са 3 бежански лагера , а три площадки за временно настаняване и 101 милиона са били по едната програма , но сега в четвъртък щели да станели 160???А когато Йотова е казала , че не са 160, значи е била права!Бъчварова Вие ни скрихте топката, взехте ни за канарчета !Психически не сте в ред и омразата Ви води в грешна посока , голяма сте излагация !Да е жив и здрав Хекимян , че си глътна езика и не посмя да Ви репликира!

Трябвало хуманно да се отнасяме с тях?! А хуманно ли е нашите пенсионери да получават 160 лв пенсия? Първо трябва да се погрижите за бългаския народ, ама не само да го казвате , а действително да го направите.

Господа! Четох една получателна бележка на семейство с 7 деца в Лудвигсхафен в Германия. На месец тези хора получават 3664 евро! Един Ебач, Машината за деца и 7 отрочета. Не трябва нито да учат, нито да работят, нито език да знаят, нищо не им трябва! Получават 3664 ЕВРО! И вие в бедна България искате да ги спрете? Е как? .....онези, със седемте деца и наема им се плаща....

Ние не ги спираме - Сърбите и др. по пътя ги спират. Меркел да ги товари на самолети и да си ги взима

Малък факт за обща култура. Един т.н. Непридружаван подрастващ мигрант струва на германския данакоплатец над 5000 евро на месец! Може ли България да осигури на един беглец толкова? 5000 евро на месец? При 20 долара среден доход в Индия е глупаво да се чудим защо тези са готови да преплуват с дърво океана, нали?

да кажеш. но тези пари не им стигат доникъде за нормален живот в Германия.

Щом със средни заплати 3000 евро си позволяват почивки в чужбина, значи може.

С обща граница със Сирия Израел не само не приема бежанци, а стреля по всеки доближил границата му. В същото време по целия свят еврейските общности дума не обелват затова, но искат всички да приемат всички... ?

съвсем ни взе за канарчета! И Плевню Чехъла продължава да протака умишлено сформирането на служебно правителство с което дава възможност на айдуците от ОПГ ГРОБда доокрадат държавата.

Продължават да говорят и да пишат за 'бежанци'.Също така ги третират като бежанци,което е незаконно.За мен,а и предполагам за много други са си чисти нашественици защото са влезнали незаконно в страната,за което трябва да са в затвора(Белене е за такива). Мигранти са когато са влезнали легално в страната. Наричането на мигранти и то незаконно влезнали през границата с думата 'бежанец' си е чиста лъжа и дезинформация. Смятам че правителството няма да ги екстрадира,докато: 1)Не спре да ги нарича мигранти 2)Не ги вкарва в затвора,както е по закон,докато не разгледа какви са и въобще имат ли някакви права Тези нашественици мирно няма да си тръгнат.Или правителството трябва да ги изгони(депортира), което не го прави и скоро надали ще го направи или населението трябва да се вземе в ръце и постоянно да протестира докато се депортират всички нашественици.

Кога високопоставени държавни служители ще могат да носят съдебна и материална ЛИЧНА отговорност за безобразия вършени зад гърба на народа и очевидно НЕ в интерес на страната. Като български данъкоплатец се интересувам кой реши от мое име СЪФИНАНСИРАНЕ от 10 миона НА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЖАНСКИ ЦЕНТРОВЕ от отворен тип на територията на страната ни ? По какъв начин прецениха че това не увеличава НАРАСНАЛАТА И СЪВСЕМ РЕАЛНА опасност от АТЕНТАТИ за която прочетох в съседната статия?

Ако тези площадки се употребяват за изстрелването на мигрантите за Марс мога само да поздравя тяхното създаване.

само така ще стане някаква интеграци и няма да се мислят глупости. Пък и полза ще има. Щом не можете да ги екстрадирайте поне ги накарайте да работят. Какво е това лежане по цял ден. Млади хора трябва да им се канализира енергията. Колко има за чистене и за оправяне ехе...

накарайте ги да работят за да си изплатят статута и закрилата и ще идите кк ще секне поток. Работа им много. да метът улици да бояиват бордюри да чистят. С лежан и бездействи няма да стане. Разбира се ще им се плащ минимална надница. Абе как беше в казарматаедно време.

Не по врат, а по шия! Тия освен да крадат и да лъжат за друго неги бива!

На оръжие! Тая герберска кочина трябва да си замине веднъж и завинаги!

лагерите трябва да са или във варна, или в бургас

Ще падне лапкане и освинване! Искам да ги видя кака ще се охранят и какви шии ще хванат само след няма и месец. България кучета я яли.

Да са ни честити новите придобивки!!! Боко и лентите да им пререже при откриването, но вместо момичета в носии, забулени с хиджаби да му асистират. Някога се откриваха работни места и застави, за да си пазим границата. Днес откриваме нов участък от разградената ни граница на местата на заставите. Работните места на днешните българи отдавна са зад тази разградена граница.

затворете границата и екстрадирайте нелегално проникналите!!! Какви лагери какви фургони какви глупости. дДа отговорят откъде млади афганистанци имат по 10000евро да стигнат до Европа от ЕС. Пазите местт където има ограда а те си минават отдругаде. само харчите пари за глупости

Говорителят на Комисията по въпросите на миграцията Наташа Берто посочи, че до момента от поисканите 160 милиона евро са преведени 101 милиона евро. И СЕГА СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КОЛКО МЪНИ ЩЕ ГЕПЯТ ГРОБ И КОМПАНИЯ И КАКВИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ ЩЕ ИЗКАРАТ, ДОКАТО НАРОДА СЕ БОРИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ, А СЕГА МУ НАТРИСАТ И ВСИЧКИ ЦИГАНИ НА ДЕДО СОРОС!!!

Тези срочно да се махат.Не ги искам ни с оставка,ни без оставка. По-скоро да идва онзи Радев и да назначи правителство с министър председател от средите на военните,който си разбира от работата и ще вземе безкомпромисен курс по проблема с мигрантите. Изобщо не ме интересува,че правомощията му били да организира само избори.

Понеже Йотова ги фана по бели гащи, това не били центрове а площадки, смех бате.

Нека им покажем на изборите какво мислим по въпроса за новите прощадки и по много други подобни въпроси!