Служител на МВнР заловен с контрабандна стока

На ГКПП "Капитан Андреево" е заловен служител на българското МВнР с контрабандна стока, пренасяна с чужд автомобил.

Обратно в новината

Коментари - Служител на МВнР заловен с контрабандна стока | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навремето,Янчо Таков за няколко турски кожуха,лежа няколко години в български соц.затвор. Връстничетата на ,,демокрацията", които не са чували за Янчо/да не се бърка с ЯНКО/ и татко му Тако Таков,нека питат родителите си... Такова правосъдие имаше в ,,лошото,тоталитарно" време на бай Тошо! Не напразно днес се навъдиха толкова...,,репресирани"! Немаше ЛАБАВО -ХА-ХА-ХА... Дори за обир на пари от банка/в Хасково май беше/...публичен процес,в най-кратки срокове и/ ...разстрел! А днес....мани...мани...Жорко Милионера с неговте милион и половина,дето ще си ги харчи след година/две...ряпа да яде... Тарикатите с бели якички и черни мустаци...милиЯЯЯрди отнесоха,като куцо пиле домат...

Е, по този повод сега вече МВнР може почетно да се побратими с МВР.

някой от мафиотската фамилия на наркодепутата Георги Стоилов от БСП.

Не бе... Щом е на Свиленградската митница, значи е някой от кумците, братчедите или съучениците на Делян Добрев...!!! :::))) Дааа...!!!

Това е Министерство на външните работи от днес трябва да бъде наречено е Министерство на контробандните работи.

Кадрите решават всичко. Дайте ни заплати.

най вероятно и наркотиците ги карат с коли със сини лампи и кортеж

За родителите на изгорелите деца в Шума, веднага члена От НК беше назован,а за тия кои са членовете не чухме. Няма такава държава, то.......

В България , до сега във всяко престъпление има участие един и повече полицаи ! Вдигнете им заплатите ! Но както казват шопите , ... ''И ДЕСЕТ СТОТИНКИ ДА СТАНЕ БЕНЗИНА , ПАК ЩЕ СИ КРАДНЕМ ". Бг-МАН-г-АЛИТЕТ !

ДОКАТО НА ЪГУЛА НА ПИРОТСКА И АНТИМ I СЕ ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ НА ДЕЦА..... И МИЛИЦИЯТА НИЩО НЕ ВИЖДА.. ТАКА ЩЕ Е! 3-ТО РАЙОННО НА СДВР СПЯТ КОРУМПИРАНИ! 3-ТО РАЙОННО НА СДВР СПЯТ КОРУМПИРАНИ! 3-ТО РАЙОННО НА СДВР СПЯТ КОРУМПИРАНИ! 3-ТО РАЙОННО НА СДВР СПЯТ КОРУМПИРАНИ! 3-ТО РАЙОННО НА СДВР СПЯТ КОРУМПИРАНИ!

КОЛА НА ИСПАНСКОТО ПОСОЛСТВО В ТУРЦИЯ СПРЯНА И ПРЕТЪРСЕНА ... ТВА Е СКАНДАЛА :))

Няма как да го хванат със такава кола,явно някой от неговите недоволен за парсата го е изпял.има много певци във този и онзи бизнес,и затова не трябва много да говориш,има една поговорка тишийната е злато.

Полицай спира автомобил за проверка: - Моля дайте си документите! - Нямам - отговорил водачът. - Лъже, той е пиян - извикала от предната седалка съпругата му. - Минахме ли вече границата, че да вадя златото от гащите - обадила се отзад бабата. - Я да мълчиш, че трупа в багажника се размириса - добавил дядото... Ха, ха, ха... :::)))

...и полицаят вика: - И кво правиме сега?

Нов Янчо Таков

Как да го задържат, той човекът се е качил на стоп!

Именно.

това ,,министерство,, с какво друго да се ,,занимава,,...??? с ,, политика,, ...ли??? испанската нашите са я ,,проверили,,... а ,,българските,,...???

че навсякъде по света властовата система е организирана престъпна група.

А защо българинът не е задържан?!

Познай от три пъти!

По първоначална информация колата е на испанските дипломатически служби в Турция. Поради тази причина автомобилът не е бил претърсен. ========= Кола на испански дипломати, акредитирани в Турция, НЕ се ползва с дипломатическа неприкосновеност в България. Да се изтъква подобно нещо като причина за "непретърсване" е много странно.

Това са новите гранични критерии за невинност при пренасяне на недекларирани стоки:сребро-над кило, злато под кило, цигари по преценка, когато са много!? Ако е наш човек, граничните критерии се удвояват

Работата много смърди.

филма мисия Лондон в действие.

Хем не е претърсен, хем са намерени.....!

loyola

Ами то повечето там са такива, като се знае каква е кадровата политика, няма какво да се чудим.

И що не са го пуснали да си пътува човечецът , като ни обвинение има , ни арест ?!!! Откога контрабандата не е престъпление ?!!!

Интересно защо му крият името?

Much ado about nothing.

moket1

При 10 бокса в колата и 37 КИЛОграма сребро не знам защо се упоменава наличието на 153 гр. злато. :)

Може това да са златните зъби на трупа в багажника :)

Този коментар ми оправи настроението. Поздрави.