Румен Радев: В желанието си да уцели мен, Петков простреля Нинова

Дипломатите на МВнР разчитаха на президентската институция, пилейки време и енергия за Северна Македония, заяви държавният глава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пдед Гардиън не знам какво е казал, но пред БНР каза, че изнасяме за Полша и други европейски държави, но това има ли значение изобщо? Просто Радев трябва да прави партия и да се явява на избори за парламент - като президент вече се излага. И остава всеки за себе си да реши, като поразмисли, доколкото може, защо свалиха правителството на "Продължаваме Промяната".

че в желанието си да убиете политически Борисов, вие направо се взривихте!

"ПилеЕйки" е правилния глагол Калинче - идва от "пилея". "Пилейки" идва от "пиля" или може би от "пиле"

Май и тримата сте самоубити!

ВРЪЗКАТА СЕ КЪСА : Нинова направи Радев президент. Радев домъкна лъжеца Петков. Сега се карат кой е по по голям умник. Народа робски мълчи.

Тъпа руска фуражкооо, Петков ли ти е враг, бе!!! Прави партия и се махай от парламента! Импийчмънт!!! Герб ще подкрепят и да те махаме!!!!

Излиза, че когато Петков е стрелял по теб, ти си залегнал, за да си спасиш гузната съвест, и така куршумът попада в Нинова! "Голям мъж" се оказа ти... Боклук! Смърдиш "та дрънка"...

Киро си е доста тъп.Един супер амбициран Харварски възпитаник,но без качества.Само злоба да преследва опонентите си!Добре че го махнаха.

Напълно подкрепям казаното от Радев. Ще ми е интересно да науча и кой нареди на Радев да назначи Петков за служебен министър на икономиката? Очевадно е, че капацитетът на Петков като политик е минус безкрайност. Нека Радев да не ни казва, че е бил "подведен", защото на Петков му личи много отдалеч каква ниска топка е. Жалко, че резултатът от прехода ни от социализъм с тоталитарна система към капитализъм с избор от множество партии, се оказа всъщност преход към парламентарен тоталитаризъм. Можем да закрием вече парламента като законодателен орган. Стига сме лъгали, че имаме "демократичен избор", САЩ убиха демокрацията.

А кой нареди за тиквун и цвинокио и там личеше от самолет

мунчо 26 февруари. "Русия спечели тази война сега трябва да спечели мира." Тоя сам се цели .. боклук безподобен. България удари дъното и не мисля че ще се оправи. Просто това да си българин с тоя мерзавец записан в историята ти като преизбран президент ... не става.

бай Тошо поне беше спусната марионетка .. българския народ никога не е решавал дали той или някой друг да го пасе ... та извинимо ... но с мунчо е друга работа.

Бай Тошо беше държавник, малоумнико. След него всички са марионетки... Сякаш не помним в каква държава сме расли и живели преди да ни окупира ФАЩ...

бай ти тошо скапа морала на нацията .. корумпирани боклуци като батето, страхливци и подлеци като мунчо и захласнати глупаци като теб ... това е неговото наследство.

Всичките й червени линии бяха прегазени на Нинова, тя си мълчи и мънка. Вече и езикът й не е остър. Явно осъзнава , че не е права.

Този е роден подлец и предател

Ако той е предател, не знам какви са останалите американски подлоги като Киро Тъпото...

Само да припомня на уважаемата трол аудитория - авиаторите единствени останаха на почит от царско време та и при комунизЪма.А, за да станеш авиатор се изискваше: 1.Диплома за средно образование с висок - отличен успех 2.Положен кандидатски изпит с висок - отлочен успех 3.Перфектно физическо и психическо здраве 4.Превъзходно състояние на вестибуларният апарат 5.Произход от семейство с добър обществен статус На всичко това е носител - Президента на Република България - Генерал Румен Радев,за разлика от почти всички ви!

Няма нужда да им се обяснява разликата между ген. Радев и сороските мастии, крадци, предатели и некадърници в управлението. Заблудените овце и нпо активисти си искат измекярите като Плевела и Киро Тъпото.

може и да е тъй ама да не забравяме, че ти назначи кирчо за министър погазвайки конституцията!

Другарю Радев, ПП (Продължаваме Промяната или Пълен Провал) е ваш проект с ваше одобрение!!! Моля, не бягайте от отговорност!!!

Самата партия се случи в последствие под съвсем друг диригент и ти го знаеш това много добре. А в момента разривът между РР и ПП е очевиден. Не тролете така повърхностно.

Най-после един път Радката да се произнесе точно по въпроса.

този се държи като уцелен фатмак...

Браво, другарю Радев! Веднъж да си на прав път...

КлепоУхото пак лоМоти без конкретика, като типичен деБил !!!

Мале, герберугите и по мен не са плюли толкоз! Друго си е да знаеш откъде идва опасността да те изхвърлят от келепир-политиката!

Радев, гласувала съм за теб, защотот Нинова те предложи, не си заслужавал .. жалко

мунчо пикае срещу вятъра в желанието си да бутне ГЕРБ :)

Мунчо си пикае срещу всичко - просто от страх !

Нищоправеца само акъл раздава а като трябва да поеме някаква отговорност се крие като мишок. Голям държваник...

Щом казваш само че никой не може да му стъпи на броя гласоподаватели,а това е показателно че си върши работата.

Споко бе Румка, македонците няма да го приемат това и сами ще се пре…

Товорищ Радев вьiй болшой ЗЕЛЬОН ЧОРАП

Нинова го инсталира този льотчик и сега всичко й се връща !

нека плюенето да започне сега! Ще гледаме нови серии от компромати!

Значи ,,стреляха “ по Радев , а той кавалерски бутна Ненова и Йотова пред себе се.

Аз не съм видяла друг президент и премиер да си разменят толкова комплименти и подкрепа както тези двамата в началото. Как толкова бързо прегоряха симпатиите им?

Президентска република с президент Румен Радев ! Военен ас който израстна до държавник ! Без да загуби нито един човешки живот нито един самолет ! Такива хора и като цар Борис III градят България !

Този гнусен зелен чопрап, тази мръсна извадка. Зарязал децата и жена си и тръгнал по к...и. Този ще ме води! Я да се махаш, че не знам като взема нещо ......

Бъди информиран , пресявай нещата , търси фактите. Жена ти ако не те иска какво правиш . На сина си купи ауди . Ти какво купи ?

От ПП слагат минуси . Пази Боже сляпо да прогледа .

Сложих ти минус, а то излезе плюс. Лъжец!

Пази Боже, от такъв президент!

Като го гледам какъв натовски генерал е, който лобира за врага и като го гледам какъв "държавник" е, няма да ме учуди ако изобщо не може да кара самолет. Миризлив руски жалкар.

Не знам защо но като се подпра на парапета и чувствам как сигурно ми влиза европейско самочувствие отзад.

То на теб само парапета ти е в главата. Луций Сенека е изрекъл вечно валидното напътствие: Corrige praeteritum, praesens rege, cerne futurum – Поправяй миналото, ръководи настоящето, предвиждай бъдещето. Тъкмо обратното, свидетели сме на реставрация на Живковизма, на пълно отпускане и чакане някой пореден спасител да ни оправи. Не съм виждал по-пасивна човешка маса от българите. Със залиняващо образование, отказали се да мислят, да четат и научават, готови на анонимен вербален бабаитлък ние нямаме изгледи за оцеляване. Отдавна сме примесени с множество други народи, но по някакъв начин сме съхранили запазената марка българи – Божи народ. Социализмът ликвидира всичко здраво, което предците ни са опазили през хилядолетията. Мързелът, възможността за всякакъв вид кражби, измамното равенство явно допаднаха на повечето нашенци. Не осъждам никого, но за себе си съм категоричен: заслужили сме съдбата си. Аман!

А фатмака искал да уцели Курни в задника...

Всички искат да подпрат Кирето на парапета.

Да те уцелят в устата ти. Белким я затвориш да излизат от нея ......

Като знаете какъв "харвардски" труженик наместихте в българската политика би трябвало да си носите бронежилетките! Нали знаете, че там в САЩ ежедневно се стрелят по всякакви поводи!

По-добре гледайте себе си. До един сте в изпражнения. Дано скоро да лъснете. Кирил Петков е най-светлата личност в новата ни история. Като не успяхте да го ударите за неща в държавното управление, му намърсихте домът. Господ да ви накаже1 И дано да е скоро!

Нали знаеш, че като кълне човек си плюе клетвите в пазвата - първо на него се случва !!!

Като Петков и Ненова никога не са управлява ли България. Добре, че беше за кратко.

Г-н Радев, подписахме празен чек, когато гласувахме за вас. Сега единствено нещо, което може да обедини всички политически сили в интерес на България без итн, да ви гласуват ИМПИЙЧМЪНТ. Така вече ще се спре с празнословието срещу ГЕРБ, ПП, БСП, ДПС.А пичовете шоумени от ИТН, халал да ви са. Лошо е когато един политик се самозабрави .

Може да подпише празен чек.

Петкоф се простреля още с тебе и аферата ви с Канадското му гражданство. Преди това се простреля с продукта си който е фалшив и опаковката е с грешни твърдения (чудя се нямаше ли ругулатор за лекарствата). И също така се простреляхте и двамата к фалшивата му диплома от Харвард. Демек три пъти!

Локумджия прос

Нинова наистина се простреля, както и ПП, ДБ вече бяха ясни на всички.

Нинова, твърди че Радев искал реална власт. И избирателите ви искат да ви награбят и да ви изхвърлят зад барата, а на Радев са доста ядосани, че ги подмами. Мизерници - и най-анти-Русия правителствата се грижат повече за държавите и избирателите си.

Борисов, като ви разправяше, че Радев е боклук……..

То пък Борисов пък не е!

В БГ политиката винаги е имало само боклук !

Молодец!

Какъв срам - президентът на България в един хор с Тошко Африкански и Чалгаря Слави Трифонов!!! Случайно?!...

Тая работа - с този, с онзи - на фона на цените изобщо не върви.

Абсолютна мимикрия - игра с народа, докато получи втори мандат и веднага си показа павианския з@дник.

Дребнав празнословец без визия и кураж.

Румбата Радефф нещо не ми харесва напоследък. Значи, аз знаех, че е комундел и че в предизборния му щаб имаше 27 агента на ДС, и пак гласувах за него. Нали критикуваше "лошия" Борисов, та ми беше много гот с Радефф. Пък и другарите от ПП го бяха обявили за "убав човек". Но откакто Радефф започна да критикува вожда и учителя Кирчо, нещо Радефф не ми е на кеф. Да ходим на жълтите павета и да викаме "оставка", а?

Викай си, като плащат за това. Временно ще имаш за пасти.

Не се конфронтирайте,Петков отново ще е премиер за благото на България!

Петков приключи с политиката.

Крадци, лъжци, наркомани, пияници и олигофрени! Сбогом Киро!

Мечтай си Тикво !

РАДЕЕЕФФФ, байдаааанааа, все мадъъъфакаааа!!!! колко ефки на зелено и рашистки изтребители ги яздиш в украина от наше име? плащам ти, длъжен си да ми отговориш, ако и да си педераст! Бог с нас

педала - турската духачка на цензурата по медиите, я да те видим само един минус ли можеш, преди да те усмъртим! Бог с нас

"КОЙ" е оцелен ще се види наесен.

По-скоро ти се простреля...

Радев вече втори мандат все критикува. Някой да го е чул да предлага нещо констуктивно. То така е много лесно - разделяй и владей. А като президент трябва да прави точно обратното - да обединява.

Работата на Радев е да критикува, а на К.Петков да върши това, което му пише в задълженията и за което му се плаща.