Румен Радев в Дряновския манастир: За българите достойнството и свободата стоят над всичко

Държавният глава произнесе слово на тържествена церемония по повод 145-годишнината от Априлската епопея

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

радев да не си е намерил книжката с печати 100 национални обекта от детските години че обикаля и сее вирус

Популист и фигурант е клепоухия нещастник. Има и още много други "достойнства" разединителя на нацията.

Ти отдавна щеше да си изхвърчал от президентството!!!!!

Казвам се Анна Йохан: Искам да благодаря на д-р Сака за добре свършената работа, след като той ми помогна да се сдобря със съпруга си след 11 години раздяла, съпругът ми ме остави за друга жена и аз страдах само с двете си деца, никога не вярвах в духовността, но поради любовта, която изпитвам към съпруга си, се свързах с д-р Сака за помощ, веднага той започна да работи за мен. След 24 часа съпругът ми се върна у дома при мен. Каква страхотна изненада, всичко благодарение на Dr.Saka. Този мъж е истински и мощен. Ако преживявате трудности във връзката или брака си, свържете се с Dr.Saka в неговия WhatsApp и Viber Chat: (+27634201775). Свържете се с него, ако имате някакъв проблем, уверявам ви, че ще се усмихнете и ще си върнете щастието точно като мен.

В почти всички министерства има нужда от реформи и това го казват не само български експерти, но и от Европейския съюз. Много дълго ще бъде, ако се почне изброяването, но те проблемите се знаят. РЕФОРМИ НЯМА вече 11 години. Бойко вървеше след събитията и гасеше пожари и само ОЦЕЛЯВАШЕ, друго не правеше. А липсата на реформи дърпа всичко назад.

Екскурзиант,предател,боклук

Но само за един много малък процент българи. Огромната част са подмазвачи, нагаждачи, типични балкански еснафи+ тонове комплекси.

Това твърдение просто не е вярно! Като почнеш от главата още.

Това е най-недостойния президент който сме имали и който тласка България към руско иго.

и ни дума за турци и башибозук сякаш нащи юнаци са се били с некви извънземни пришълци? ? Що е?

на снимката шапки..шапки и 2 уши!

А сега за всяко изречение ли, казано от Радев, ще има нова отделна статия и съответно със снимката му? За да го приемем като неразделна и неотменима част от живота ни ли? Отделно, че изреченията са кухи надути фрази-клишета в стил Работническо дело. Не всеки може да бъде добър оратор, но все пак очакваме нвщо повече от държавен глава на републиката ни.

Герберастка платена измет !

Аморален човек ми говори за морал. В манастир един комунист проповядва за да се добере до втори имунитет. Потресен съм. Каква наглост и лицемерие!!!!!!!!

Че най-накрая хората го намразиха. ДА СЛОЖИШ В МВР И НАП ХОРА НА ВАСИЛ БОЖКОВ-ЧЕРЕПА ,благодарности,че показа и доказа на кого си фигурант. Не смятам ГЕРБ за партията,която е добра.....ТЯ Е ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ОТ ТОЗИ РУСКИ ХРОДАЖЕН ГАЛОШ. МИСЛЕТЕ НА 11.07 кое е по-малкото зло.

Герберастка платена измет !

Най-после да чуем нещо различно от 'магистрали, милиарди, европейски средства, европейски ценности, ние, аз, ние, аз....' най-после някой говори за Българите, за добродетелите на българите, за нуждите, за копнежите, за страховете на БЪЛГАРИТЕ, не на европейците (които на нас гледат като на м-нгали м/у другото) Ура за г-н Президента, ако и да е старомодно :)

Ти си едно смешно президентско тролче! Или изпитваш перверзно сексуално влечение към Радев. Какви са тези подлизурски нелепости? Вас, червените, все на култ към личността ви избива! Изроди!

Като викаш "Ура" е добре да фанеш Мунчо за к-ра, та да му се порадваш.

Напълно безплатно не го понасям! Долен РЕЗИДЕНТ!

Куха лейка! Все едно Тодор Живков слушам!С много думи не казва нищо!Празнодумец и празноглавец!

Нагло декламира празни лозунги докато зад кулисите неуморно работи за интересите на руската мафия и наместниците и, като Дубайския беглец Чери и Меди Доган.

"За българите достойнството и свободата стоят над всичко." Грешеш пич. За българите ракията и чалгата стоят над всичко.

В ход е най- голямата чистка в посткомунистическа България! По лична ЗАПОВЕД на Центурион - Радев- Решетников- се махат всички- ,зам.министри,шефове на ключови агенции,областни управители и техните замове,шефове на областни упр.на МВР...ВСИЧКО ПОД НОЖА!! Назначават се лица съгласувани и предложени от Божков-ЧЕРЕПУХИН! На много от тях ще повдигнат скоро обвинения,скалъпени от червените ченгесарски креатури Б.Рашков Я.Стоилов. Но на изборите на 11.07 мощна ГЕРБ ВЪЛНА ЦУНАМИ ще помете превратаджиит

Абе проявете малко милост, от устата на този продажник думи като: чест, достойнство, славно минало, велика войска, държавност и .... звучат като ругатни! Стига сте я поругавали тази държава, не му давайте възможност да се гаври с народа!

капут смотан, кажи последно кога те каниха на посещение в чужбина. Последния път се осра кат пеленаче

Понеже тук явно пишат платени против президента, ето какво ще им кажа: "Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма" (Марк Твен).

Разделно събиране на боклук няма.Уж"разделните"кофи се събират в един камион.Само дето плащаме .

Пингвина докопа черпака в артелната и се посра от щастие да раздава дажби на освирепялата си от глад червена глутница. На 11ти юли победата ще е още по-голяма за мощен десен алианс. Артелчикът ще бъде въдворен до живот за държавна измяна.

Гербави педераси да не се обаждат...

Ама да си зарежеш жената и децата. Да си уредиш любовницата на държавна служба. Да си зарежеш детето в полицията и публично да лъжеш че не е вярно. А след това да ми говориш за достойнство и за морал-Ами не няма как да го приема. такива неща и такива думи от този човек могат да предизвикат единствено отвращение от пълното му лицемерие.

Президента, проверете дали към днешна дата е така. Вчера пуснаха интервю на един, който говори и за Русия и за България, по една болна тема, и всички тука скочиха на амбразурата за Русия. България и виновна да я изкарат, нищо - важното е да не си говори нищо лошо за Русия.

Вдъхновяващи слова, г-н Президент! Поклон доземи

Тази година 1април подранил ли е или е закъснял

му започна рекламата,май?!

Деса на разходка...

Радев НАЗНАЧИ правителството на Васил Божков Васил Божков 10 юли 2020 г. (от записите) "И после да видим Румен Радев какво Правителство ще направи. Там трябва да се съветва." Бойко Рашков Назначен от Румен Радев за министър на МВР Следовател в Районна следствена служба по времето на Тодор Живков, БКП и Държавна Сигурност, назначен 2008 г. от Сергей Станишев от БСП за заместник-министър на правосъдието Елена Павлова Фичерова-Караиванова Бойко Рашков назначи Елена Павлова Фичерова-Караиванова за шеф на кабинета си! Тя е кандидат депутат от партията на Васил Божков и учредителка на партията му "Българско лято" ! Това е брутално предоставяне на ресурсите на МВР на подсъдимия за убийства олигарх Васил Божков! В същото време това назначение показва, чий е служебния кабинет на Румен Радев! Служебния кабинет е на Васил Божков, а Радев само изпълнява заповедите от Дубай! Божков не случайно нарече партията си "Българско лято"! Името трябва да напомня за протестите през лятото... т.е. за протестите които той финансира и организира, на които протести бяха Мая Манолова, Тошко Йорданов от ИТН и Христо Иванов от "демократична" България Румен Спецов- Назначен от Румен Радев за директор на НАП. Спецов от години живее къде? В Дубай! Културист, който с прекъсвания едва 10 години е работил в НАП и от 2015 г. не работи в НАП (от 6 години) и няма абсолютно никаква представа от актуалните закони, промени, норми и работа на НАП! Последните му публични постове в социалните мрежи са от 2016 година и са свързани с кариерата му на културист. За интересите му може да се съди от харесаните страници в мрежата, сред които преобладават тези на фитнес тематика. Харесал е още колеги спортисти, модни брандове и... Васил Божков. "Как е стигнал новият шеф на НАП до президента. При положение, че единственото, което се открива за него, е едно интервю в "Жената днес" за хранителния режим. Това е шеф на НАП! Как така?!

Не се ли повтаря вече?

НА ПРООСМАНСКИ ФАШИСТКИ ПОДЛОГИ НА Р-ТИЙП И ИБРИКЧИИ НА САРАИТЕИ И ТЕХНИТЕ ЛЮБОВНИЦИ СОРОФИЛИСТИЦИ-ИЗТРЪПНЯЦИ МАРИОНЕТКИ НА УНГАРСКИЯТ НАЦИСТ ДЬОРТ ШВАРЦ.... ПАЛПАТИН-СОРОС. ЖАЛКИ СМЕШНИ И ТРАГИКОМИЧНИ ТЪНЕЩИ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРОПАГАНДНИ БЪЛВОЧИ И ИЗПРАЖНЕНИЯ

скрийте му шаблоните за речи на този! Да се опита нещо сам да измисли и каже, омръзна ми да му слушам соц. лозунгите!

"Да накараш президентите на Русия и Китай да те слушат внимателно, да караш огромната зала на този форум да те аплодира през няколко изречения, да произнесеш такава реч, без да сричаш чужди мисли, написани на листчета с гигантски шрифт, да завършиш последните пет минути от речта си на английски, така че да те разберат директно, без да се опасяваш от загубени в превода, да спориш на английски с Путин и накрая той да се съгласи с теб, че даже да ти благодари.... Това е моят Президент!"

Точно потвърждение откъде се дърпат конците на тоя. Бе интересно защо освен в Русия и Китай никъде другаде не го искат как мислиш?

НА ПРООСМАНСКИ ФАШИСТКИ ПОДЛОГИ НА Р-ТИЙП И ИБРИКЧИИ НА САРАИТЕИ И ТЕХНИТЕ ЛЮБОВНА ЦИ СОРОФИЛИСТИЦИ-ИЗТРЪПНЯЦИ МАРИОНЕТКИ НА УНГАРСКИЯТ НАЦИСТ ДЬОРТ ШВАРЦ.... ПАЛПАТИН-СОРОС. ЖАЛКИ СМЕШНИ И ТРАГИКОМИЧНИ ТЪНЕЩИ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРОПАГАНДНИ БЪЛВОЧИ И ИЗПРАЖНЕНИЯБ

Смешно според мен точно такива военни типове най-малко могат да говорят за свобода и достойнство. Да станеш пионка на корумпирани политици с живота си за жълти стотинки трябва да имаш 0 достойнство.

"Да накараш президентите на Русия и Китай да те слушат внимателно, да караш огромната зала на този форум да те аплодира през няколко изречения, да произнесеш такава реч, без да сричаш чужди мисли, написани на листчета с гигантски шрифт, да завършиш последните пет минути от речта си на английски, така че да те разберат директно, без да се опасяваш от загубени в превода, да спориш на английски с Путин и накрая той да се съгласи с теб, че даже да ти благодари.... Това е моят Президент!"

Един уж непаникьосан червен трол зашитава достойснтвото на полтитческото чучело Радев. Нама ли да напишеш традиционната си реплика, каун? "Респект, достойни генерале!"

"Да накараш президентите на Русия и Китай да те слушат внимателно, да караш огромната зала на този форум да те аплодира през няколко изречения, да произнесеш такава реч, без да сричаш чужди мисли, написани на листчета с гигантски шрифт, да завършиш последните пет минути от речта си на английски, така че да те разберат директно, без да се опасяваш от загубени в превода, да спориш на английски с Путин и накрая той да се съгласи с теб, че даже да ти благодари.... Това е моят Президент!"

Най-добре се смее който се смее последен

Адаш, не става да пишеш от мое име :). Аз не спамя безсмислици :)

Няма как да съм адаш с позитански промити мозъци

Имате ли го това достойнство и свободата

Делата са важни, не високопарни написани послания.

Хехехех лицемери гербаджийски :)

Определено имате нужда от преинсталиране на операционната система. Всеки ваш коментар е свързан с определена политическа партия. Има добри психиатри в Токуда.

Всеки мой коментар е срещу определена политическа партия - ГЕРБ, защото нито в политическа, нито партия.

Какво правиш там, бе, другарю, нали Религията е опиум за народите?!

Голямо плюене срещу президента - от много време насам единствения показал достойнство и родолюбие, както и гръбнак, държавен мъж. Затова и народа го одобрява. Разбира се гербаджии реват под всяка статия за него с непристойни и недостойни квалификации, точно както техния вожд ги е учил. За мен обаче достойнството в политиката е време да се върне и Радев много целенасочено и безкомпромисно търси точно това. Време е политик да спре да бъде синоним на крадец, мошеник, далавераджия, калинка и прочие. За това подкрепям президента - не ме е срам от него, а започвам леко да се гордея. За разлика от 10 годишната версия на просташко риалити излъчвано по медии и социални мрежи от ограничения и прост Борисов и неговата трупа вресливи циркаджии и мошеници.

Достойнството на един Злобен юмрук...

С един юмрук на снимка ви срина цялата мафиотска група маскирана като партия. Един беше достатъчен да каже тези са мутри и да го подкрепят. Отвращавах се и от методите на управление и от ПРа на ГЕРБ, а лъжите ви надминаха пропагандата на комунистите. Озлобения си седи в зайчарника в Банкя и ви инстуктира да пренасяте злобата му тук.

Ти си Марвин Гей!

"Да накараш президентите на Русия и Китай да те слушат внимателно, да караш огромната зала на този форум да те аплодира през няколко изречения, да произнесеш такава реч, без да сричаш чужди мисли, написани на листчета с гигантски шрифт, да завършиш последните пет минути от речта си на английски, така че да те разберат директно, без да се опасяваш от загубени в превода, да спориш на английски с Путин и накрая той да се съгласи с теб, че даже да ти благодари.... Това е моят Президент!"

Там ли се завлече да си прави предизборната кампания? Да се маха от там и да не мърси повече това свято място...

Комундел говори за държавност в манастир. Отврат!

И това са думи на лизача на съветски паметници?

"Да накараш президентите на Русия и Китай да те слушат внимателно, да караш огромната зала на този форум да те аплодира през няколко изречения, да произнесеш такава реч, без да сричаш чужди мисли, написани на листчета с гигантски шрифт, да завършиш последните пет минути от речта си на английски, така че да те разберат директно, без да се опасяваш от загубени в превода, да спориш на английски с Путин и накрая той да се съгласи с теб, че даже да ти благодари.... Това е моят Президент!"