Румен Радев ще връчи орден "Стара Планина" първа степен на посланик Ерик Рубин

Най-високото държавно отличие е за заслугите на дипломата за развитие на българо-американските отношения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що тоя подарък бе, тоя боклук ще се пръждосва ли от България?!

АааУууууууу... ...

Политик целлувал само един задник не е прокопсал.

Т.Н. Българо - американски отношения са открита форма на изнудване , рекет , заплахи и грабежи в олимпийски размери . Едностранно .... Меко казано нелепо е да се връчва Държавно отличие при тези обстоятелства . Дори да е само протоколно , пак си е абсурдно .

В политиката връчването на орден по средата на мандата означава "С теб бяхме дотук. Сбогом! Да идва следващият."

Рубин събира куфарите, този орден ще да е за изпроводяк, "всичко най-хубаво" общо взето

stankow

И значка "Почетен бригадир" да му даде - все едно, цената на ефките няма да падне ! Москва не вярва на сълзи, а Вашингтон - на лиги.

да напомня:" Президентът Плевнелиев удостои с най-висшето държавно отличие орден „Стара планина“ първа степен посланика на Русия у нас Юрий Исаков, 29.08.2016" Нещо все Радев ви е в устата, а защо забравяте другаря плевню.

а за еленовъда няма ли??

Е, не...

Той го заслужава, сравнявайки гo c предишния, той е много по-добър. Иска ми се той да остане по-дълго. За тези от вас, които критикуват, ще видите разликата, когато дойде следващия.

Каква трогателна близост имаш, данеби лично да ти е заплащал?

Разбира се, че той заслужава орден (дори един орден малко) за 4-те ОТВОРЕНИ бази и три ЗАТВОРЕНИ енергийни проекта, а после бил виновен Путин,че неправилно разбира от бг.суверенитет.

Радев се държи като "настъпена хлебарка". След посещението при Путин, сега се гърчи извинително пред САЩ и предприема прозрачни тъпи ходове... САмо да запитам: с какво Рубин заслужи ордена и каква е стойността на ордена след такива "връчвания"? "Парашутистка врътка"... Тоя няма ли съветници, бе!?

е не се стърпях! ти какво реши като прочете новината - че се събудил сутринта и докато си пиел кафето решил: днес ще връча един орден! РАЗБИРА СЕ, че има съветници - и легални, и нелегални, не откриваш ти топлата вода! :-)))

Абе нали обявите за порно изпълнения трябваше да се публикуват след 23 часа.

ми нямаше как...

етикет. Нищо повече.

Ти да видиш, Дедо Попе, руско мекере да се подмазва на американците!

Явно скоро му изтича мандата. Дано тръмп не изпрати някой като себе си у нас за посланник имам предвид с такива умствени възможности, щото идиоти си имаме достатъчно и без да ни ги пращат отвън!

Радев, тук се изложи брутално!

Американците са наши кръвни братя. Те ни спасиха от руско робство, най тежкото време за българския народ. Ако не бяха САЩ сега щяхме да ядем трева като севернокорейците и руснаците. Бог да пази САЩ!!!

Конкретно, колко и с какво се развиха българо - американските отношения? Ако се отнася за самолетите им, тогава Тръмп трябва да награди Бойко, че набута държавата си с тях.

На Радев да не се вярва..... този орден може да има камера и микрофон на руското посолство!!!

БСП не харесва това ...

Да не би Тръмпи да е бил дузпата на тоя?

А-а-ааа не бе! Ше го бави! Нали вижда, че нищо не става с ръждивите тенекета. Българите не искат да купуват таралясници от 1970г!

Първото ми сериозно разочарование от президента.

Браво, г.н президент! Русоробите очакваха, че ще бъдете троянския слон на Москва в България! Те с промитите си робски мозъци просто не знаят какво означава достойнство, особено пък за един натовски генерал!

Понеже виждам, че и теб вятър те вее на бяло магаре, да те отворя на една малка тайна. Когато си малък, трябва да целуваш гъз на някой. Не можеш да му се репчиш. На Америка, на Русия, на Китай......ще целуваш и ще ръкопляскаш. А когато си на път да изчезнеш от картата, вече наистина няма значение какво ти е мнението. Костюмът вече ти е скроен.

Тъй, тъй! Преклонена главица, сабя не я сече. Виждам, че ти си един достоен българин, олицетворяващ манталитета на поколения преди теб.

Е, затова се е борил посланник Рубин!Когато някое мнение или даже човек не отговаря на линията на господарите да може да бъде изтривано. Както Дирът изтри мнението на Vendetta и други дето не им допадат

Тия ордени ги връчват административно. Какво е направил Ерик, че да заслужи най-високия орден на България?

Неее,голяма грешка да се дават наши ордени на представители на държави терористи и агресори,спрете се....

Помним какво беше поведението и препоръките на тоя посланник по време на предизборната кампания на Тръмп, та гербаджиите се тръшкаха да подкрепят Хилъри и ронят сълзи за Обама?!

Рубин е пътник, след него и тиквата..

Мечтииии...

Дедо, този като си отиде, дано да не назначат някой друг, или пък ако назначат такъв, поне да защитава българските интереси, а не американските!

На изпроводняк за Афганистан или Либия.....

тоя на фотото нещо май е кривоглед или така ми се струва?

С какво точно този го е заслужил?

как ко съветва правилно Цецо и Боко!?

С три милиарда осигурени от бедните българи с които да поидпомогнат американската икономика......Само едно от многото такива ''добри работи за България''....

Просто рутинен обичай. На всеки напускащ страната ни западен дипломат се дава поменатия орден от благодарност, че най-сетне я напуска без да е предизвикал "революция" с някой от цмветовете на гей парадите.

Принципно си прав!Но те в техните си страни не правят революции и за жалост България е в тази категория. Тъй че и Путин е прав за липсата ни на суверенитет, колкото и да се пъчи прездентът ни за обратното. И специално ако става дума за енергетика и газ, нека да има и Южен и Турски поток, нека да докарват американците втечнен газ, а и от Катар и Израел и да се види за по-дълъг период какви ще са цените. Щото всеки може за кратко да свали цената на свой продукт с цел да обработи тъпи и зомбирани тикви.Да не забравяме, че дъмпинга и картела са техники измислени в САЩ

Недоразумение.

Изглежда, че кремвирши "Стара Планина" са по-качествени от някоя носители на едноименния орден.

Хахахаха, явно новите инструкции от Москва са, зеленият чорап да мимикрира прозападен курс. Кого се опитва да лъже? МатрЯла?

Имаш инструкции да мимикрираш човек, нормален. Не ти се получава. Ама хич.

отнася повече за теб .