Румен Радев: Решенията на КС не се коментират, трябват ни повече министри като Кирил Петков

Президентът отрече да е знаел, че вече бившият икономически министър е имал двойно гражданство при встъпването си в длъжност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повече лъжци ли ни трябваят казва Радев?

Е тоя, е по нагъл и от Петков !

Продължаваме ИЗМАМАТА !

Браво на г-н Румен Радев, с достойно поведение, както винаги !!!

Ако на Чорапът му трябват повече лъжци и мошеници, да си ги прибира с Деса и на село.

Трябват ни министри, които да нарушават закона ли?

Импийчмънт за Фатмака!!!

Селянин продажен си ти другарю Радев, прост, безскруполен и нагъл. Бойко теглеше от бизнеса 10%, твоя Кирчо и оня опуления веднага тръгнаха с 20% и това е само началото, не знаеш ли, ти ли не знаеш...

„Заклевам се в името на Република България да спазвам КОНСТИТУЦИЯТА и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа. Заклех се.“

ни трябват министри и президенти, които нарушават конституцията и законите на България.

Хайде, хайде, знаеше поне от момента, в който скандала гръмна. Можеше поне да го уволни от кумова срама. Но на него не му пука от законите и конституцията. Гази си ги наред. И се опита да спре делото. Сега могат и импийчмънт да му спретнат.

Повече. Много повече...

Да се потърси съдебна отговорност и на двамата.

За декларация с невярно съдържание 3 години затвор , чакаме го !

Аз не спазвам законите, но съм добър по душа - не ме съдете! Що за мозъчна пръдня изпърдяха тия хубавци?

"Не ми пука"

Aко Радев е за 1 год затвор, то Бойко е за 100.

Оставка бе мунчо , и затвор за теб и хунтата ти неконстуционна

Ей, фърфълака, аре бегай да обявяваш локдаун. Нямаш полезен ход. Цяло лято спа.

Цирковете на Кирчовците и Мунчовците тепърва предстоят

И кое му е достойното? КС отсъжда, че има нарушение на основния ни закон, а той казва - трябват ни още такива хора?? Вече не вдявам какво става в нашата мила родина.

Хайде сега - ББ да спазва/уважава закона!!! Може, ама друг път...

"Решенията на КС не се коментират ..." Това е една заблуда добре набита в главите и повтаряна от много политици. Всичко може да се коментира това е част от основното право за свобода на словото заложено в конституцията .... но се изпълняват ! Поне докато няма промяна на конституцията или произнасяне на ново решение при нови факти и доказателства.

Ха ха ха , та ние други досега имали ли сме???

Радев - до гуша в лайна!

Аз съм съгласен. Действайте. И двамата! Ок?

Трябват ни да, само, че излез и кажи сега колко ще струва на държавата това и кой ще го плати защото всичките му актове ще бъдат обявени за нищожни!!!!

Щом Радев не е знаел за двойното гражданство на Киро Истината, значи не си върши служебните задължения, поради немарливост или неглежиране.... Неговата работа е да провери кандидатите! Дали ще го възложи на друг, на службите или сам ще се заеме - негов избор. Но с такова изказване демонстрира, че не се справя и с малкото задължения на Президент. Да не говорим, че опита му да спре делото преди месец - потвърждава, че е знаел за нарушението!

Хайде, хайде, КС-изцяло герберска направа.

Егати и президента който не зачита Конституцията,ти си срам и позор за майка България бе олигофрен комунделски-мърша

Тоя се пробва като пучист като чегъртач, като диктатор ... става само за лицеви опори и коремни набирания.

Независимо от политическите ни пристрастия, истината е, че Кирил Петков наруши Конституцията и трябва да влезе в затвора. Сега въпросът е дали Радев е знаел. Ако е знаел, и Радев трябва да влезе в затвора. Не може да газим законите за личното си облагодетелстване, а да искаме да сме нормална и богата държава. Ако не отстраняваме сухите съчки навреме, нищо добро не ни чака.

Господина казва, че трябва повечето министри да не отговарят на Конституцията така ли?

Вън българоубиеца и нарушителя на конституцията Радев от президентството. Оставка, съд и затвор!

Той е другар

Мафията никога не предава своите...

Съд за фашистите и национални предатели и за тези които се правя , че нищо не се случва а са на висши длъжности.

Дано Господ да е с нас и този прост гол охльов изчезне от политиката! Изключително противен и нагал!

ББ: "Нямам нищо против лично срещу Кирил Петков. Напротив - искам да бъде на политическата сцена, за да докажем кой е по-добър." :))) Боже-боже, Банкя ще се съревновава с "Харвард"... ... Няма да спра да питам - КЪДЕ са 2 МЛРД. лв, източени ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО от НЗОК от Радетеля на Конституцията?!? Котституцията СЕ ПРОИЗНЕСЕ за КРАЖБАТА от ЗДРАВЕТО. Е, и?!

Ще плаща за тази каша, която забърка другарю Радев, след ката всички актове подписани от Петков, ще паднат? Кой?

Фатмак,ще ти подарим Кирето за рождения ден,щом толкова го харесваш !

Покрай изборите винаги ще се намерят "Волски тезеци". Не е за първи път. А, че Радев ще е пак Президент и Кирил в Парламента - това е Сигурно.

Защо са ни още хора, които да нарушават конституцията? Каква е тази изкривена фатмашка логика???

Петков :Когато подписах пред нотариус своето волеизявление за отказ от гражданство на 21 април, предадох канадския си паспорт, платих си таксата, аз бях сигурен, че съм изпълнил своето задължение към Конституцията на България". ...... Кирил Петков Петков е потвърдил (декларирал с отметка „ДА“) следния текст: “разбирам важността на своя отказ от канадско гражданство, както и това, че ако той бъде одобрен, ще загубя всички права и привилегии на канадски гражданин и вече няма да имам статут в Канада“. Това писмено потвърждение до съответните компетентни власти на Канада с дата 21.04.2021 г. насочва към еднозначния извод, че кандидатът за служебен министър Кирил Петков Петков е бил наясно към посочената дата, че заявяването от него на отказ от канадско гражданство не поражда автоматично действие – освобождаване от това гражданство, а следва да бъде одобрен от съответните власти на Канада, което логически изисква определен от съответната държава период от време. И

Доложи на народа, Радев! Баси тъпата фуражка е тоя.

Хаха, да не би да те боли без вазелинче.... така е - свиквайте, че ще ви боли, 12 години крахте, като малумни - време е да връщате

Още ли не сте разбрали че няма червени, сини, зелени и бенбени? Всички са едни.

Ако падне например подписа му под споразумението за цената на тока от Юли ще се оправят доста работи.

tonk11

Радев лъже като циганин. Сам се хвалеше, че го питал дали бил българин по сърце а другото не го интересувало. Лъжлив, нагъл фатмак.

Е добре де, да го уволни и готово! Ама той вече не е министър, ами къде е проблема тогава? Проблема е че им затвори кранчетата да крадат!