Румен Радев: Решенията на КС не се коментират, трябват ни повече министри като Кирил Петков

Президентът отрече да е знаел, че вече бившият икономически министър е имал двойно гражданство при встъпването си в длъжност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прецедента Радев, Създаде прецедента Кирил Петков! Странна работа

На Радев може да му трябват, повече фалшиви министри? Но той си ги има, ама не са ги изловили всичките! Българския народ, няма нужда от незаконни министри! Радев да си ги слага за съветници! При толкова правни съветници, нямаше кой да го посъветва за грешни правни решения! Срамота

Ако казусът беше толкова прост и ясен колкто простите коментиращи се опитват да го изкарат, нямаше да се налага конституционния съд да се произнася! Законът не е само черно и бяло- много зависи от гледната точка на тълкуващия го. След 5 години друг съства на КС може да отсъди точно обратното, А накрая ще се види след поста колко са простите тука :-))))

Изпитвам силно желание да му набия два шамара на този утепляк.

Внимавай, Този прави 51лицеви опори!

Рядко автентичен простак ... Кво друго мое да кае човек ?

Като един истински джендър: Българин в сърцето И законите за него не важат Пълен жалкар!

Два за Киро Ментата! Престъпнициъе в затвора!

Румен Радев, довииижданеее!

А на Бибитко, Магарешки и Шкембе войвода може ли да им турим един четвъртит?

хахахаха Точно в десятката Румене. Конституционните какинки не се коментират. Те толкова си могат.

Да на протерастите и лицевоопорния им влезе отзад в десятката

Мунчо нахалството ти е безобразно. Нарушаваш законите, разединяваш народа, говориш непрекъснато глупости и тафталогии , направо не виждам как и защо трябва да останеш президент. Първа и основна задача на един президент е да спазва конституцията , а ти не го правиш. Народа ще ти даде заслужена почивка съвсем скоро, която надявам се да прекараш приятно в затвора. Гад.

Значи си подавам молбата за американско гражданство утре и вече считам, че съм американка, нищо, че не са ми отговорили, важното аз каква се чувствам!

Сичкото герберастки трол се е акттивизирало, начи дават двоен надник днес!

ПТМ

Те троловете винаги обвиняват другите, че тролят мъка мъка

Некадърник

Радев, може и да не си знаел, че Петков има двойно гражданство, но като орган под назначаването на служебното правителство си бил длъжен да разпоредиш на администрацията си да провери декларациите на кандидатите за министри. Как може да ги назначиш само по една гола декларация!? Впрочем проверката за гражданство се извърша от всеки служебен компютър в масива ЕСГРАОН. Точно както я извърши Янаки Стоилов.

Слаби правни съветници!

Радев, ти си пълен провал.

Законът за обявяване комунистическия режим в България за престъпен е действащ закон на Република България, приет от 38-о народно събрание на 26 април 2000 г. и обнародван в Държавен вестник, брой № 37 от 5 май 2000 г. Текстът му се състои от четири члена. В член първи се казва, че управлението на Българската комунистическа партия, дошла на власт с помощта на външна сила, обявила война на България, довежда страната до национална катастрофа. В член втори се изброяват десет обвинения към ръководствата на БКП и шест срещу целия режим. Според различните точки БКП е отговорна за различни неща, вариращи от „унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация“ и „моралния и икономическия упадък на държавата“ до нарушаване на човешките права и свободи по редица начини и подчиняване интересите на страната на чужда държава-СССР „до степен на практическа загуба на държавен суверенитет“. Член трети обявява БКП за престъпна организация въз основа на обвиненията от член втори, а член четвърти обявява всички действия, извършени с цел съпротива и отхвърляне на режима, за „справедливи, морално оправдани и достойни за почит“.

Ако Кирил Петков не беше разбутал ,,авгиевите обори,, на предишното правителство никой нямаше и да разбере какво гражданство има.

за къф чеп ни е министър за който законите нямат значение... тй идва само да лапа щото ако не беше лузър в канада щеше да си седи там.. лъжец и неудачник

И двамата злосторници ЛЪЖАТ безсрамно и знаят, че нарушават конституцията. Вместо извинения и покаяние те замитат боклука си под минера и се тупат по гърдите "почтени сме, бе". ИМПИЙЧМЪНТ в края на мандата на Радев става задължително условие за политическата камарила да потвърди върховенството на закона.

Българи балбукат ви. За тия няма закони и конституция. Докато ви отвличат вниманието, се купуват неизвестно колко и неизвестно от къде едни машини, променя се софтуера и се готви огромна фалшификациа на изборния вот.

Тоя отрича като комунист на разпит

Абе, и МАГАРЕШКИ бил кандидат за Президент ???;) Малеее , остава и Митю- Очите да се кандидатира !!;) Но пък, щом Толупа от Мутра стана Министър Председател,.. за да си пълни чекмеджетата с Евра ...кво да се чуди човек?? В тоя кенеф ....всичко е възможно !!;)

Подадоха ми молбата кирчо и казаха проверено,наше момче и аз стрелях

Да лиже по-добре от Макрон И да прави повече лицеви опори от Байдън Но си остава един прост фатмак.

Тоя що не вземе да се самоубие накрая. Отрепка докарал България до страхоте упадък

БРАВО. Много хора така мислят. За жалост голяма част от тях няма да гласуват. Да изчистим страната от тези. При Б.Б. Си беше по-спокойно и по-сигурно. Найстина ни догараха до просия тия. Глупав народ сме и това си е.

Подкрепа за Кирил Петков и ПП, ДБ. И какво,като има административно нарушение? Кирил ,намали корупционната практика и върна доверието на българина.

ако кирето беше толкоз умен що е толкоз беден? и защо у канадата никога не се е кандидатирал за нищо? даже за доброволец в училищно настоятелство.... президента оценил какъв гений ни е напуснал и го върнал обратно... ми сга да си сърба последствията; да заминават и двамата преди да натворат още поразии

Били празник ли се като се сетиш за тоя лигльо? От гъзс в устата да ти го даде

Ама г-н Радев, започвате да се превръщате в патологичен лъжец, вече си лъжите без никой да ви пита! Диагноза!

" Аз го попитах и той ми каза: имам канадско гражданство, но България ми е в сърцето" Нещо такова беше изръсил фатмашки. Сега се прави на ударена гарга.

А,бе глупак нещастен! Добре им подреди кортите на тези срещу, които уж се бориш! Когато си неопитен, твърде амбициозен и алчен ето го резултата! Даваш ли си сметка, глупако, че ти навреди на партиите на протеста по начин по който никой друг не успя?

Партии на протеста , смеееех , червени кхмери . Партии на Божков и Маджо .

човек назначил си любовницата на държавна ясла(и се чудим защо младите са в чужбина с двойно гражданство) , чонек получаващ " пури " от митничари, човек разеденител на нацията , човек който назначава посланици по препоръка на боклуджийски бос, човек който не спазва законите.... ТОВА НЕ Е МОЯ ПРЕЗИДЕНТ!!!

Трябва да имаме повече министри измамници!

Какво те измами Кирил Петков? Ощети ли родителите ти,взе ли закуската на детето ти? Кирил Петков ,разкри измама в банката за развитие за стотици милиони.

в наша банка кой не е влезнал той не е разкрил измама... и кат я разкри та кво?? банкерите си го преместиха у другио крачол... парете па ги нема

За какъв чеп си ,не знаел горкият..нали имаш 27 ченгета от ДС които те съветват...мюухльо скапан.. .задмина тиквата отвсякъде ..Абе я кръгом марш...фатмак скапан .

ще кажа нещо ... повече никога президент, произлязъл от казармата. Н И К О Г А

А вицепрезидент :)

" Мунчо беше силно разпъхтян; очите му блещяха и в тях се четеше някакъв страх и цялото му тяло трепереше."

О, Вазов? Супер!!!

Как е новото нормално? За вас свежичко, за мене - дежаву.

Колкото е виновен мошеникът К.Петков .два пъти по е виновен глупакът - психопат Румен Юмруков

Да, Радев нямал задължението по закон да проверява документите на кандидат-министрите. Той лично, разбира се, че няма! Но екипът му? - плащаме заплати на видни юристи в екипа на Радев, и така трябва да бъде. Защо този екип не е прегледал документите и не е предупредил президента, че е на път да прекрачи закона? Или пък са го предупредили, но президентът е подписал?

Всичко е прегледано, просто, Радев не подбира средствата по пътя към втори мандат!

Той хубаво не ги подбира, ама точно този монументален репутационен автогол ли избра за да си подсили кампанията?! Май не е много умен...

Хе, рядко сме имали толкова читав министър, колкото Петков. Сега разни хора като Каракачанов се радват и злорадстват, жалка работа ...

Кирил Петков прави партия на "почтените" , но обича да послъгва ! И някой хора много му се възхищават, защото лъже мазно и убедително ! Да живее новия морал! Ура!

Законът е над всички

А за убиеца на Милен Цветков или за братя Галеви и така нататък ???????????

Ковид създаде военовремани условия затова гражданина Радев трябва да бъде съден като военнопрестъпник и предател,той знае какво е наказанието.

Лъжеш и то много

Бахти некадърните президентски съветници, бахти неориентирания президент! Това е издънка с епохални размери! Покай се и се махай най-накрая, фуражка!

Избираш Радев - покучаваш Дебил, Престъпоник и Диктатор в едно.

Браво на президента Радев ще гласуваме за него а за нещасниците им остава да поставят по един минус за утешение!

Тъпа подлога.

Спокойно Радев- печелиш още на първи тур и продължаваш да мачкаш герберастията.

Ще мачка Мунчо най много на Деса мерцедеса памперсите. Некадърник като него освен да се оака до ушите нищо друго не може да направи.

Да, може и да спечели изборите, но е спорно дали ще довърши вторият си мандат. Важното е да продължава в същия дух.

Много ги е страх за изгубване на статуквото. Много пари ще изгубят. Няма оправия в тази държава. Само не ми е ясно как може да са толкова нагли и алчни. То бива кражби и нагласени поръчки, но това минава всякакви граници. И в чужбина се краде, но се оставя и за народа. Тук няма такъв филм. Жалка работа и то на фона на тази жестока здравна и финансова криза.

Хайде бе Бойко, изкарай най-после белия кон и дай шанс ма троловете на Радев, да минат и да го почешат по топките

вие феновете на бойко сте със сериозни отклонения, конски топки, таралежи мачкате с голи дупета, сериозни девианти сте

Радев така си се задънил че скоро бай Ставри от Централния ще трябва да те "охлаби"....