17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Кого назначи Президента за служебен Премиер? Ген. Стефан Янев, завършил Военна академия в САЩ, наричан „любимецът на Пентагона“ в средите на военните, военен аташе в САЩ на България. По-късно, като офицер в щаб квартирата на НАТО в Брюксел разработва и предлага План за нахлуване на войски на НАТО в Крим, Луганск и Донбас под претекст, отблъскване на руските, окупационни войски. СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА САЩ=НАТО, стефан янев, румен радев и слави! Знаете поговорката "Едит ден гласуване = четири години гладуване и псуване!... и така вече ...тридесет години жалко съществуване!" Ако не схващате защо ви се случа това вече 30 години вижте това кратко видео. https://www.bitchute.com/video/OD0cfXyr0Nvn/

Искаме да гледаме още TV-шпакли.

Ривлин е ревал по телефона на Радев че машината са силно уплашени и искат да се приютят на тихо и шаломно място в х-л Интерконтинентал на Златни пясъци докато отмине коджа патакламата

Точно на теб ще да ти се е обадил израелският президент : )))))

СМРАДЛИВА РУСКА УТРЕПКА !!!!

Неграмотен тъпак.

Интересно, защо израелския президент желае да говори точно с Радев по вътрешни проблеми. Нормално е, след като евреите извършват методичен геноцид над мюсюлманите в Йерусалим, когато срутват джамии, когато не дават на фанатизирани хора да се молят, а и те самите се държат като аутисти пред кирпичена стена да се стигне до там. И в последствие с най-голямата си наглост да заявят, че искат мир. Адолф Хитлер би се изправил от гроба, и би им ръкопляскал. И той завърши зле, рано и късно и учениците му ги чака същото. Жалкото е, че и тогава, и сега, загиват невинни - деца, жени, цивилни. Не мисля, че чистата арийска ... пардон, еврейска държава ще издържи теста на времето. Чака ги съдбата на ЮАР, ако са късметлии(надявам се да не стане по-голям сакатлък)

Борисов е свързан с ЦРУ, а Радев с военното разузнаване на САЩ. Класика е "агенти за влияние" на американците да го играят проруски у нас за прикритие.

Да прибавя към коментара ти, че израелците извършват геноцид към палестиниците- християни и мюсюлмани. Етническо чистене и колонизация.

само завършен и съвършен идиот може да каже на евреин къде е печалбата и къде загубата!

Освен това другарят Мунчо Радев е фанатичен комунист и руско-бесепарска кукла на конци. С просташката си физиономия прилича на бай Тошо от 60-тв и 70-те години на миналия век. Мирогледът на пРезидента е въплатен в популярния девиз от времето на комунизЪма: "БКП - ВДЪХНОВИТЕЛ,ОРГАНИЗАТОР И РЪКОВОДИТЕЛ НА ВСИЧКИ НАШИ ПОБЕДИ!"

От вдигане на юмрук не ескалира ли напрежението? Смешник, заради него парламента стана една говорилня.

Пак откри студената вода.

Комунистическият тъпанар Радев е свикнал да дърдори предимно банални фрази и изтъркани клишета. Само дето пропусна да ни уведоми че след сряда идва четвъртък.

Хизбула е ливанска организация.

хизбулла е шиитска военизрана ислямска организация базирана в ливан получава финансиране и задачи от иран и сирия!

А истинската причина за разговора?

а фатмако дали знае, че България е обявила палестинската организация хизбулла за терористична организация от дооооста години, или се е наложило еврейчетата да му го съобщят???

Тоя каун пак е сънувал ,че се пердашат с учиндолеца.

Литка ни и още как тоз фатмак. Говорил е с някой от пресцентъра. Предизборни кьорфишеци. Никой не го бръсне за модра слива Мунчо освен в Русия.

Каква гениална мисъл на президента.

Г-н Радев, не ни ли литкате, че евреина искал разговора. На него сега въобще не му е до вас, кой сте вие и за какво да ви търси? Не си правете илюзията, че сте толкова важен?

Какво разбира евреина под мирен протест. Да си правят каквото си искат с джамии и с останалите храмове. Да си изселват както си искат и когато си искат и от където си искат палестинците от домовете има. да заселват евреи в тях. и това трябва да става по един мирен начин. Без да има протести и вълнения от палестинците. Евреина да каже, кога възнамеряват да върнат откраднатите земи на палестинци и араби. И на сирийци и на египет. Трябва да върнат откраднатото. Просто в един момент САЩ ще фалира и държавицата израел ще бъде изтрита от лицето на земята. Един вид, правдата ще възтържествува. Все един ден трябва да има справедливо възмездие.

Земя се извоюва с оръжие и кръв! Да си я извоюват.

Така ли бе евреин, а що проливате чужда кръв. И в 21 век да си правите такава обяви, то трябва да сте доста примитивни същества. Разбираемо е, защо всички опи света ви мразят и ненавиждат и така повече от 2000 години. А що се крите зад американски гръб. Една война не сте спечелили сами. Ако не са били САЩ и Великобритания, отдавна да са ви изхвърлили в морето. Всичките ви земи там са крадени.

Без да Ви противореча ама американците си купиха половината щати от Русия, Франция, Испания и разни племенни вождове. Сещам се само за битката при Аламо и в Куба.

Прав сте, така и ще стане. За сега 3 милиона евреи са с руски паспорт, и САЩ са зад гърба им. За тях задачката е решена. Но тези, руснаците, ще измрат, а САЩ няма да е вечна, и тогава ще има видовден. Всичките им комшии, включително и "приятелите" им само чакат момента. Просто сега знаят, че е загуба на време, а Хисбулла е просто лакмуса на къде отиват нещата. Евреите убиват един, появяват се 20 на негово място. Не ги чака нищо добро, задето откраднаха чужди земи!

Песков и маша Захарова са в отпуск и наш мунчо се вживява като говоритель на Путинка..ха.ха

Aйде, поредното кухо изказване-шаблон на Фигуранта. И като никой не печели , защо се разпалва този конфликт? Въпрос за 100 рубли, имаш 1 минута!

за два цента за поста,щото сорос толкова ви плаща

еее, стига де! та два цента си са два рубъла, бе ватнико!

Радев да си седи на попиканата трътка и ако иска да няма война там да се обади на бадъня и на цру,ама няма топки щото е просто една фугура без власт

Обадете им се вие да решат проблема! И Господ да слезе, не може, освен да прати някой астероид с диаметър с километър да форматира околността!