Румен Радев : Още много имена ще излязат по „Досиетата Пандора“

"Имам и друга работа", отговори президентът на въпрос дали ще участва в дебати, на които бе поканен от Лозан Панов и проф. Анастас Герджиков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проф. Герджиков, Лозан Панов и Румен Радев са кандидати за президенти, издигнати от Инициативни комитети, подкрепени от различни партии! Обаче коментиращите са се нахвърлили яко срещу проф. Герджиков! Това означава само едно ужасен страх, че сметките ви са тотално объркани! А, това е чудесно! ДБ се държат като комунисти от 50-те години на миналия век, Радев дебне с цел въдворяване на авторитарен режим, мошениците Петков, Василев използват хипнотични методи за омайване на плебеите, както наричат помежду си Суверена. Ако, ние нормалните български граждани не се замислим сериозно и не упражним обоснован вот в своя полза, ще патим жестоко, а България ще се върне десетилетия назад!

Аз съм малоумник хи хи!

Къде са другиге коментари? Или не е изгодно за Мунчо.

"Имам друга работа"!? Каква друга работа, длъжен е да излезе в отпуск и да участва в кампанията наравно с другите кандидати! Радев голям страхливец се оказа! Не иска да ходи на дебати!? Нормално да го е страх жалкото офицерче! На дебата няма да има само удобни въпроси, предварително написана реч, няма да може да обърне гръб и охраната да го изведе! Веднага ще си проличи казармата и тоталната липса на мисловен процес в главата му!

на Бойчо на Бойчо има в предвид Президента

Румен Радев... човек на ДС ИНИЦИАТИВЕН комитет, който издига Румен Радев за президент - Иван Гранитски - бивш секретар на ГК на БКП по идеологическите въпроси, - Георги Иванов - доносник на Трето управление на ДС, с псевдоним "Николов". - Тома Томов - агент на ПГУ-ДС, с псевдоним "Тодоров". - Васил Василев - агент на две управления на Държавна сигурност - ВГУ-ДС (псевдоним "Паскал") и ПГУ-ДС (псевдоним "Бобев"). - проф. Валери Стефанов, литературовед и декан на Факултета по славянски филологии в Софийския университет (1999-2007) - агент на мракобесното Шесто управление на ДС, с псевдоним "Андрей Николов"; - Осман Октай, бивш зам-председател на ДПС до 2001 г., отстранен заради съмнения за присвояване на предизборни фондове от партията, агент на ОУ на МВР-Силистра-ДС, псевдоним "Огнян - Греди Асса - художник, агент на ДС в ОУ на МВР-Плевен-ДС - Елена Йончева - дъщеря на Никола Йончев, подполковник от ДС, резидент на ПГУ-ДС в Брюксел в периода 1967-1972 гг., работил срещу НАТО и ЕИО под плътния контрол на резидентурата на КГБ в белгийската столица - Иво Христов - син на резидента на комунистическото военно разузнаване РУМНО в Брюксел в периода 1984-1988 гг., полковник Христо Христов е работил изцяло под егидана на съветското ГРУ срещу НАТО и ЕИО - Бойко Ноев - със зависимости към военното комунистическо разузнаване - Иван Токаджиев - художник, бивш заместник-министър на културата и генерален директор на БНТ по време на Жан Виденов, агент "Колев" на ОУ на МВР-Разград-ДС; - Владимир Танев - журналист, агент на мракобесното Шесто управление на ДС, с псевдоним "Спасов"; - Румен Гунински - кмет на Правец, агент на ДС в РУ на МВР-Правец-ДС с псевдоним "Гочев". СЪВЕТНИЦИТЕ на Румен Радев - Александър Маринов, председател на Стратегическия съвет към президента, бивш депутат от БСП, агент на ДС, съдържател на явочна квартира на ДС под псевдонима „Майстора”. - Димитър Икономов, секретар по външна политика към президента, агент на Второ главно управление (ВГУ) на ДС с псевдоним „Георгиев” - Илиан Алипиев, съветник по сигурността, щатен сътрудник в Трето управление на ДС.

Радев, толкова си плосък, че и една офшорка не можеш да си спретнеш. Но за сметка на това, ако отидеш на дебат, такова шоу ще направиш, че ще се помни и за идните поколения.

Радев що се крие под полата на Деса, за да не ходи на дебат?

Радев голям страхливец се оказа! Не иска да ходи на дебати, хахаха! Нормално да го е страх жалкото офицерче! На дебата няма да има уреголировани въпроси, предварително написана реч, няма да може да обърне гръб и охраната да го изведе! И веднага ще си проличи казармата и тоталната липса на мисловен процес в главата на Невнятния

Е, как така тоя ще бяга от дебати в кандидат-президентската кампания?! Акъл има ли тоя? В цял свят това е основният момент, в който избирателите правят своята преценка кой кандидат какви пари чини и оттам - за кого ще гласуват! Той бил имал друга работа, моля ви се! Ха! Нека да застанат тримцата пред камерите и пред целия народ и ясно всеки един от тях да защити тезите си и разбиранията си за (основно) външната политика на Републиката, защото това е ресорът, в който биха могли да свършат някаква работа. Те, като президенти, не могат да участвуват в управлението на държавата, не е по Конституция! Искаме Радев да се изправи в сериозен предизборен дебат с проф. Герджиков и съдия Панов! В противен случай е жалък страхливец, неграмотна кукла на конци! Ха да го видим, великият АС и смелчага, дето се подиграваше на Борисов! РАДЕВ - НА РИНГА!!!

Тоя па смешник, Радев! Що не си създаде партия, както е редно и да се състезава с партията на Борисов, да я бие и да управлява успешно три мандата с 15 поредни победи, избиран от народа както ГРЕБ - СДС ги избираха от 15 години. И едно е да си Министър председател и да носиш отговорност и да работиш всеки ден, а съвсем друго е да лаеш и вдигаш юмрук без да изпълняваш никакви други важни функции. Жалък си пРезиденте!

Де е Лом, де е Лондон! Анастас Герджиков е на светлинни години и като ерудит, интелигент и като човек пред простоватия, елементарен и глуповат фигурант Румен Радев! Голям удар на ГЕРБ-СДС като избор! Ще отнесе зеления чорап на втория тур като бръмбар сламка!

Не е мой този коментар, но печели приза! “Като гласувате, помислете добре кого искате да гледате в 12 без 5 на Нова Година!” Браво! Право в десетката! И аз бих гласувал с две ръце за Герджиков само да не гледам на Радев простата физиономия и мрачните апокалиптични слова на празничната трапеза и баницата с късмети на Нова Година.

iskreno se nadiavam tova nedorazumenie da ne bade izbrano otnovo. razdelitel prodajnik metejnik 3 v 1

жалък

Го тоя дето за 3 месеца ни закопа!

Трябва много да се внимава! Румен Радев се е заобиколил с верни на него, а не на Родината генерали, отделно е овладял ДАНС и при една загуба на президентските избори каквато се очертава може да извърши военен преврат!

Има и то и на червени другари, и на 'почтени'. Ще избодете очи другарю Радев докато си мислите, че изписвате вежди.

СКАНДАЛ! Асен Василев е вторият български политик в Pandora Papers

Имал бил друга работа ... Много ми е интересно каква е тази работа. Ако смята предизборните си разходки из България за работа, значи много се е объркал.

кво да каже човекът от пури и от коняци спомен няма

какво да каже радев на Герджиков и Панов то е смеш да си го помислиш нерде Ямбол нерде Стамбул

Хи хи отново пуща от тия неговите постове... Явно надолу става хранилка срещу Рублен :D Иначе този боклук миналата година публично защити Божков... Сега и Бобокови... Не знам какво повече трябва да каже тоя продажен, долен, мръсен, гнусен боклук и шибаняк..., за да разберат хората що за говно е и не трябва да се гласува за него...

Кок може да паднеш толкова ниско? Да не отидеш на дебат?

Хи хи отново пуща от тия неговите постове... Явно надолу става хранилка срещу Рублен :D Иначе този боклук миналата година публично защити Божков... Сега и Бобокови... Не знам какво повече трябва да каже тоя продажен, долен, мръсен, гнусен боклук и шибаняк..., за да разберат хората що за говно е и не трябва да се гласува за него...

Ще излязат Радев, ама след изборите, защото олигарсите са все червени комунистически кадри! Те обраха парите на държавата, обаче ги криете!

скрий се вече де Разкрита си ма датигоначукамвстариягъз ... хи хи ох .

Нещастно недоразумение на висок пост!!!!!

Да не би той да поръчва партенките?

ще приключи на първи тур с 20%

Трябва много да се внимава! Румен Радев се е заобиколил с верни на него, а не на Родината генерали, отделно е овладял ДАНС и при една загуба на президентските избори каквато се очертава може да извърши военен преврат!

И аз очаквам нов Офшорко ! Какъв му е профила , Тулуп от Банкя Живеещ в Зайчарник като Куче ! Други са дребни мишки които Очаквате да покажат !

Смешно, Радев имал работа?!!! 5 години нищо правене, освен да бълва змии и гущери срещу ГЕРБ и Борисов. Искал е да каже "направете списък с въпросите, за да участвам в дебат". Ще забравим за него след изборите.

"Имам и друга работа", отговори президентът на въпрос дали ще участва в дебати, на които бе поканен от Лозан Панов и проф. Анастас Герджиков" И каква друга работа има фигуранта? Какво друго работи фигуранта, освен да коментира другите и да плюе по ГЕРБ?

Попитан за офшорките на бобокови и Асен Василев, мунчо фатмашки се изниза от въпросите като в гарнизонна отпуска

Ох много грозен тоя. Поне едниния цирей гледам го е изрязъл.

Сега разбрах, че "хи хи" е модераторът на ДИР. Между другото, Радев е кретен! Сега разбрах, че "хи хи" е модераторът на ДИР. Меджу другото, Радев е кретен!

""Службите са длъжни да предоставят информация за "Досиетата Пандора" и аз очаквам такава. Изненада ме името на Николай Младенов, а за Бобокови не съм чул. Правете обаче разлика между хора от бизнеса и хора на държавни постове", коментира още Радев." Николай Младенов предполагам наистина е смятал да си движи някакви лични проекти с тази фирма. Ако беше централно на Борисов някаква схема нямаше да ползва един от политическите лице. Щеше да ползва някакви подобни на Бобокови както прави Радев.

а ти Мунчо,ще влезеш,на топло...

Сега разбрах, че "хи хи" е модераторът на ДИР. Между другото, Радев е кретен! Сега разбрах, че "хи хи" е модераторът на ДИР. Меджу другото, Радев е кретен!

"Имам и друга работа",-Естествено Мунчо не иска дебати че няма как да му подсказват какво да говори. У военен акъл! Ми нали когато господ е давал акъл Мунчо е форсирал реката!

Сега разбрах, че "хи хи" е модераторът на ДИР. Между другото, Радев е кретен! Сега разбрах, че "хи хи" е модераторът на ДИР. Меджу другото, Радев е кретен!

НЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ ХИ ХИ ТРОЛИ ВПОЛЗА НА РАДЕВ, ПРИ ТОВА - БЕЗ НИКАКВА АРГУМЕНТАЦИЯ, САМО ГОЛИ ХВАЛБИ. ДОСТАТЪЧНО Е ДА ВИДИМ ПАЗАРА НА ЕНЕРГИЯ, КОЙТО СЕ СРИНА. ВРЕМЕ Е ДА СИ ПРИЗНАЕМ, ЧЕ ЦАРЯТ - ГЕНЕРАЛ Е ГОЛ, КАКТО И НЕГОВОТО П ПРАВИТЕЛСТВО!!!

Сега разбрах, че "хи хи" е модераторът на ДИР. Между другото, Радев е кретен! Сега разбрах, че "хи хи" е модераторът на ДИР. Меджу другото, Радев е кретен!

Тоя е по- противен вече и от кравешко л..о,направо си е прясно смърдящо гюбре! Отвратеняк,с речник,като на излязъл от помощно училище!

Сега разбрах, че "хи хи" е модераторът на ДИР. Между другото, Радев е кретен! Сега разбрах, че "хи хи" е модераторът на ДИР. Меджу другото, Радев е кретен!

"хи-хи" саботира всички критики срещу Мунчо. Сигурно е самият той, фигурант на Чери.

Май не те кефи, някой да ти отвръща аргументирано :) за това много празно място под теб. Как да е. Пълен тиквинник е твоя летец, доказателства никакви, дела никакви, Мунчо пак само вика венсеремос с юмруче без да прави нищо. Смешник някакъв. Вземи си някоя снимка, още докато е президент за да си я целуваш всяка сутрин, докато си припомняш колко хубаво си си изкарвал от постовете за него. :)

нарочно ли го пускате,бе?!

Винаги, когато този глупак си отвори устата изтърсва поредното инфантилно клише, от което даже и цветята повяхват, но не е виновен той, че “яде баницата”, виновни са тъпанарите, които го избраха, включително и другия глупендер Боко, който по тъпотия или по заповед на Кремъл изтъпанчи неизбираемата стругарка за кандидат президент и предопредели избора на мунчо за пРезидент.

Народе опомни се и мисли внимателно за кого ще гласуваш защото след 14ти ноември ако Радев вземе втори 5 годишен мандад вече ще е късно ! Не правете отново грешката която направихте със Слафчо защото тук ще имате право на "корекция" не след 3 месеца а след 5 ГОДИНИ а това ще е фантално за държавата ! Време разделно е настало - хора опомнете се всичко ВСЕ ОЩЕ зависи от вас после ще е късно !!!

И като излязът още имена, какво ще стане? Някои ще си го преместят в другия крачол, нищо друго. За дебелата свинка, се знае от много години, че се занимава със съмнителни сделки, и какво- пръснахте му на оная работа. Много шум за нищо, това пак ще стане.

Радев е кретен!