17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УВАЖАЕМИ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ, УВАЖАЕМИ ПРЕМИЕР БОЙКО БОРИСОВ, МОЛЯ, Загърбете всички Ваши дребни и незначителни разногласия. Сядайте ЗАЕДНО около една маса и решавайте належащите нужди и проблеми на хората в България. БЪДЕТЕ ВИНАГИ НА РАВНИЩЕТО НА ДЪРЖАВНИТЕ МЪЖЕ.

За тази статия червените са пуснали своя трол Пройчо да се вихри. Като питбул е. Захапе ли не пуска. Но не толкова интелигентен като кучето. И езикът му на изказване е толкова просташки че чак смърди. Дали усетихте миризмата на Пройчо ?

Президента:-Единение. Премиера: -Айде не ние.

Президента зове за единение, до баце стига като iдинение.

Защо в Google за единение ми излизат само руски сайтове?

Общество, в което няма върховенство на закона също е обречено. Някой да се погрижи законът в България да е над парите, партийната принадлежност и роднинските връзки?

И какво ще роди поредното изнасилване на обществото посредством порочно съвкупление с ДС освен изроден плод?!

П(р)езидентът с това сдружение в опит на реабилитация на палачите, наследниците и последователите им от ДС!!! Октоподът се възражда.

Трябвало да се отвратиш от себе си, ама отде акъл.

Герберските тролове кирливи, като например "1111"---разбира се отролиха темата!:))))))))))))) ?...но общество, което търпи мутри и троловете им кирливи и плешиви----НЕ Е нормално, и не може да бъде единно))))))))))))))

"Общество, което не съзнава смисъла от единението, е обречено..." ФАКТ - коментарите го доказват. 80%-на безмозъчна маса няма как да се обедини - разтича се и мърси, мърси, мърси всичко по пътя си.

всъшност глупака не знае, че е глупак! И вие сте доказателство! Кой ви каза, че не сте от тези 80%

Веднага си се припознала :)

В първи клас се учи четене с разбиране.... явно си го пропуснал :)

МОМЕ, СОПРИ СЕ. ЯКО ТЕ ГЪБАРКАТ

Г-н Президента продължава упорито с празнословието си, като своите предшественици разбира се. Явно това си е в длъжностната характеристика за този пост.

Че какво очакваш от празна глава на бивш военен - празни приказки.

akud

плаче ми се когато гледам хората на картината зад "президента" и хората пред картината около пилона

Прочетох всичките 96 мнения.За жалост виждам много ,ама много лапацала които никой не ги брои и не ги кани да се обединяват.Ако прочетете внимателно написаното ще видите ,че става въпрос за среща с ителектуалци с Президента. Учени хора,Академици,професори,хора с име, цветът на нацията. Вашето , посредствено мнение никой не го иска. Вижте заглавието."Народ който....."Кои сте вие посерковци,та ще обиждате тия мъдри хора. Предатели,предали Отечеството си за пари. Единение.Ние ще обединим народа си. А вие посерковци си чоплете носа. Вас животът ще ви изхвърли .На никого вашите думи не са интересни.

Мнение не се дава при поискване. Всеки може да изказва мнение когато и където си поиска.

И твоето ОЧЕВАДНО никой не го иска! Това не е президент! Това е посмешище! Срам! Ако този е президент, Бойко е клас-слънце!

"Ако този е президент, Бойко е клас-слънце!"?!?!?! И всички вие парле ву франсе. Конграчулейшънс! ... РодЕн Шут.

И твоето ОЧЕВАДНО никой не го иска! Това не е президент! Това е посмешище! Срам! Ако този е президент, Бойко е клас-слънце!

Назначен интелектуален елит от ДС!

Сбирщина посредствени интелектуалци на руска служба.Включително и пРезидента който е марионетка на Москва

Браво.И аз съм за УЙединяването.

До вчера разделяше обществото , днес говори за единение. Нашият президент е гъвкав и хлъзгав като ..... Неслучайно върви приказка че Деси е първа дама а той само офицер ( или пешка ).

На този свят случайни неща няма! В ДС още по-малко! Никак не е случайно, че тази ДС слубжителка е налапала този ДС...... член! Факт!

факт е, че си проста. не си отваряй устата

Да се единяваме с герберасти, комуняги и откровени националисти???

Със циганите ли?То на изборите вече добре се уйединявате.

започна от 1919 год. когато се пръкна коминтерновската антинародна партия БКП.От тогава мътят и разделят народа и за никакво обединение не мислят,а както винаги всичко е лъжа и популизъм.

Коминтерна е създаден доста по-късно, а БРСДП/т.с/----през 1891!:)))))))))) ....неук трол---плямпало!:))))))))))))

недебилно чадо на Иво Дебило 80%.Учредителният конгрес на Коминтерна е от 02 до 06.03.1919 г. и на основание на него на 28.05.1919 г. се учредява БКП КАТО ПРИЕМА ЛЕНИНИЗМА И ВЪЗПРИЕМА КУРС НА ПЕРМАНЕНТНА ВЪОРЪЖЕНА БОРБА.Те от тогава и започва разделението на българския народ,който ушатко иска да "уединява".

Този "Инициативен комитет за единение"----не е бъдещата партия на Радев, спете спокойно герберски тролчета кирливи!:)))))))))

"Инициативен комитет за съвокупление" ли със Българската спинозна партия/БСП/.

ГЦТ ! Грипен цепи тикви!:))))))))))))

А КАКВА Е ПРОГНОЗАТА НА ЕДИНЕНИЕ МЕЖДУ ПАРАЗИТ И ПРИЕМНИК!?

Ами,като искаш единение,обърни се към народа си,и смъмри всички политици,който го разединяват.тогава бих те разбрал,но да дрънкаш глупости,пред поредните политически шарлатани,просто е излишно и ненужно

Че той не е спирал да го прави, ама трябва и да слушаш нещо по-различно от тирадите на Цвък и Тиквата! Питаш ме се защо герберастите го мразят?

Започне ли някой да говори за национално единение ще гледа да ви мине Отзаде и да се едини с вас!

Мъжът ми е за единение,а аз съм за съвокупление.

Лустрация трябва, а не обединение с ДС ченгетата от снимката Чак тогава ще тръгнем към Европа Дотогава ще сме си кочинка подобна на Рушката

Ти, остър кол ебал ли си? ...ава честно..

Въпросът радва ухото.

Е , нали имахме Съединение, след това - Обединение, сега пък Единение и вървим към перманентно ..Съвукупление! ... Да сме си близки, ба!

Точно този фатмак ли ще ме учи на морал? Тоз боклук, дето години наред е лъгал и мамил семейството си ? И накрая небето го е проклело със старшина Деси...

По-кротко ,чадо ! Не си тука Божи наместник.

не съм божи... какъвто и да го сънуваш, ама факт - това е боклук...червен боклук!

боклуците дето имат опорни точки и пишат минуси да не би да твърдят , че тоя не е прелюбодеец?

Нее джендър, бе.

Знаете ли какво значи "джендър"? Очевадно не! Значи дават ви едни хора тон и вие започвате да припявате!!! Това си има и диагноза! С други думи, стига сте я повтаряли тази дума, че вече не е смешно даже!

Навремето един ни говореше за "Заедност" , а пък си купи ТЕЦ.!!! По-предния Президентни наблегна на азбуката "АБВ",а пък си купи хотел!!! Какво ли ще си купи настоящия с това "Единение" остава да видим....?

Че как какво ? Щом Деси командва направо ще си купи СПА комплекс 6 звезди ( 1 за него и 5 за Деси)

Дали ще става партиен лидер или ще си кюта Резидент Щото Конституцията не дава и двете... мдаа

оплю политическите шарлатани който пренаписват историята,сега е събрал шарлатаните - историци и ДС сътрудници да потвърдят,захаросат и напудрят досегашната ни история от 1944 год.насам.Президентското "ЕДИНЕНИЕ" да се чете и подразбира като поредното "РАЗЕДИНЕНИЕ".

Само празни приказки! ОЩЕ от Руско-турската .. сте си жестоко разделени , което радва душата анадолска.

На сборището им? Това единение е копирано от единна рассия на Пиздин.

Празни мисли на един празен човек.

Руските шпиони, Рушките слуги и полезните идиоти са единни Единни срещу нас, Българите.

поздравява единомишлениците на новообразуващата се президентска партия"Единна България" . ВЕЧНА ДРУЖБА ТОВАРИЩИ.

Сега остава Корнелия да каже на троловете си (като Пройчо, Коко и др.) да ме пишат вече като “малкият Путин” така че народа да си мисли за мен като приемник на бащицата за БГ-то

Никога!

превърнали различията в нацията и общественото противопоставяне в свой политически бизнес Това е твоя бизнес, Радев! И на Курнелия.

Горд и Шастлив Българин може да говори за "Съединението прави Силата"! За нещастие аз не съм видял такъв който да живее в българия, и да няма връзка с държавен пост ..или хранилка някаква.

Гяури, честито!

гагауз думата гя*р не я помисля (камо ли да я пише)!

Единение, но около каква идея или около кой лидер? С общите си лафове Парашутистът явно насочва процеса към себе си. И се старае да изглежда мъдър от позицията на някакъв "патриарх". Но го прави прозрачно стандартно и много кухо - просто в думите му няма нищо освен фрази и фрази и фр...

Българското общество е дълбоко разединено:комунисти-десни,местни-емигранти,цигани-българи-турци,мюсюлмани-християни.кога ще се появи обединител?гн Радев не успява да е обединител уви.Гласовете на Бсп и дпс го дърпат назад.твърде много зависи от тях.

Кои са моралните стълбове за ЕДИНЕНИЕ и за ИСТОРИЧЕСКАТА ПРАВДА??! вижте за водача им Георги Марков - Баща му е военен инж. от ВВС и се е заклел в БКП , КПСС И СССР -- Наследника му Георги Марков от 1881г. е секретен сътрудник към Първо Главно У-ние на ДС -- През 1981г Георги Марков специализира в ГФР и работи в БАН институт по История с неправда и сега той Георги Марков пенсионер на 72год и пенсионера Р.Радев с др. пенсионери със соц мироглед ще ни учат на нова деформирана история, като основа за ЕДИНЕНИЕ!?? УЖАС !! УЖАС!! УЖАС!!

Русофилите бяхте против Съединението! Какво за какво обединено общество лъжете?! Срам!

Радев, кажи какво единение е възможно с крадливи и безумни герберастки и комунистически мутри и турчеещи се манафи?!

По Коледа и Нова Година мнозина ще посрещнат празниците с Хляб ... дето го вземат за кучетата....

По неадекватен президент сме нямали..нито изказ...нито визия..заучени фрази ...надувки иии...време е за нещо позитивно..!!

"Светотатство е костите на жертвите да бъдат употребявани в злободневната политика." А къде са костите на Цар Борис III? Кой поруга гроба му и защо толкова години след 9 септември така и не се разбра кои са извършителите на това гнусно деяние.

Кой беше тоя, от къде беше, кой ни го прати и защо беше в България? И защо са ни костите му?

Тези „интелектуалци“ са мухлясали червени мозъци. Залагам 10:1, че ще учредят партия, която ще се нарича „Единна България“ по образ и подобие на... сетете се сами.

Иска ви си всички да са заедно, но само, ако всички са руски слуги! Няма да стане! Разкарайте се, спрете да взимате пари от Кремъл, тогава обществото ще е единно!

Баба казваше - умните слушат и мълчат, глупавите постояно говорят, за да замажат предното говорене.

пффф като си помисля как се кефех че онуй нещо Плевнелиев вече не е президент

Мда, и не само ти. Такава ни е орисията, явно елит не сме имали, нямаме и няма да имаме. Селянина от Правец може би беше най-доброто което е виждала територията.

По повод селянина от Правец ти предлагам да си бръкнеш с два пръста отзад и силно да свирнеш.

Идете в съдилищата и ще разберете кой защо и как е написал законите . Само там ще разберете за единението на народа !!!

Ще Дойде Коледа ... ще чета какво пишете ...Да сте живи и здрани ...за да ви прочета.

Пилота винаги приказва надуто и напудрено. Понякога има смисъл в приказките му но не може ли да го каже по просто и на човешки език.

Пилотът е син на тракторист; затова приказва надуто и напудрено.

е доказан доносник на ДС. Аре марш! Активираха де що руски агенти има в България, но няма да мине.