Румен Радев и Мишел Аун обсъдиха директна авиолиния между България и Ливан

Президентът и ливанския му колега обсъдиха перспективите за подобряване на двустранната свързаност, икономическите връзки и туризма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

другаря старшинка с неговите си кухи обещания без да е питал Бат Бойко от когото зависи. Още не сме прецеденска република. И Деси-екскурзиантката що е в черно? Да не е умряла мъжествеността на льотчика..ха.ха

Не можах само да разбера самолетите Грипен ли ще бъдат???

И за какво ни е директен полет с Ливан? Да може хизбула да имат директен полет?

Екскурзии с народни пари. Кой ще пътува по тази линия? Бежанци от Сирия, Палестина и Ирак. Президентът да даде личен пример като намали ненужно раздутата си президентска институция и спестените от това пари ги даде на пенсионерите.

Ми то България еър си пътува директно до Бейрут ама друго е да предложиш директна линия

Ер българия си има нов генерален директор. Сега ще обиколи всички туристически дестинации. Мисли за народа къде да летува.

Късмет, че нямаме обща граница с либийците, че и ново ГКПП щеше да измисли този наш президент, дето реализира едни посещения в страни, които меко меко казано не са ни приоритетни. А иначе радвам се за деса ще обиколи екзотични места, що пък не първа драма е...пардон дама.

Ти правиш ли разлика между Ливан и Либия, или си толкова смахнат???

Директен полет има и се изпълнява от Българиа Еър!!! Не мога да разбера глупавата новина???!!!!!

туристката радева С ЕКСКУРЗОВОДА Радев..дий воле дий

и отиде на поредната екскурзия с Деса!

До САЩ и Канада работи да има директни полети, така наречен президент-о!

Колко пари от нашите данъци изхарчиха радев и жена му за тази екскурзия и каква полза ще има за народа от нея ?

Тоя нашия аграр вече и авиокомпании командва :))) За кемтрейлса той ли ще отговаря? :))))

Появи ли се статия за президента гербастките тролове полудяват и се ръгат да печелят с'тинки :)

Е тва е да се разходиш за моя сметка до Ливан, да апнеш и да оиинеш и да сключиш сделка за стотици полети без пасажери по страхотна дестинация-за едните страна на свинското, а за другите на Хизбула:))))

Брей, големи търговии, големи инвестиции се завързват. Явно на бандитите им трябва и директна самолетна връзка с България.

няма ли кой да каже на фатмака, че ливан е държавата приютила ислямистите от хизбулла, обявена за терористична организация, и виновни за атентата на нашето летище??

да мълчиш, че евреите направиха атентата за да подставят Хизбула.

ти, тъ.по русолюбско ко--пелен..це със сигурност не знаеш и, че сирия окупира ливан през 1980 година, избива доста ат християните в ливан, базира там хизбулла, и определя политиката до 2005г когато бяха принудени да си изтеглят войските от ливан! сирия се изтегли, ама хизбулла още си развява байряка в ливан!!